FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#4801 Re: FC Bayern Munchen

Post by I am Happy »

Od stativu pa onda od drugu, pa od precku pa bi je onda Alba zakucao makazicama :lol: :lol:
missko

#4802 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

BHF_Manijak wrote:
missko wrote:Ovako kako ne podnosim Bayerna, tako nisam podnosio ni BVB dok ih je Hitzfield vodio, ali sad ne propustam ni jednu tekmu Borusije, ja ne gotivim fudbal koji ne dopusta drugoj ekipi da igra, ja sam se kladio na Bayern sinoc i znao sam da ce dobit ali nije bilo nadigravanja nikakvog sinoc nego samo rad i rezultat, ja njih ne krivim jer to donosi uspijeh, ali ja volim nesto drugo , meni je Bayern gledljiv jedino kad Ribery ima loptu i donekle Alaba a svi ostali su radnici udarnici, Mandzukic prvi ko Alija Sirotanovic.
WTF?! :shock: :? A hvalospjeve pises na racun Barcelone! :shock: :lol: Mislim fakat ne kontam ovu izjavu, ali nikako! Pa sta je cilj nego da neutralises protivnika, da imas kontrolu i da budes bolji? Ne razumijem majkemi. Treba mozda povesti pa dati loptu protivniku da i on malo igra ili?
U vrijeme Pepa ja Barcu nisam mogao pogledati u stvari gledao sam samo tekmu dok ne povedu a akd povedu znao sam da je kraj, tek sada je Barca postala zanimljiva jer ne radi sve ono sto je radila u ono vrijeme imali su posjed od 80% i pravili u principu prekrsaja koliko i suparnik sa 20 % posjeda, mrcvarenje za gledat. Meni kao neutralcu to neutralisanje protivnika i kontrola tekme ne donosi nikakvu draz , svaka cast navijacima ali ja posmatram to kao neutralac koji je htio neizvjesnu i dobru tekmu da pogleda na miru, i komentarisem ali u svoje ime, nikog ne tjeram da misli kao ja.
Nek se javi ko je gledao onu sinosnju tekmu jos jednom kao reprizu jer mu je bilo merak gledati.
Partijaner

#4803 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Dobar dan, kako ste :mrgreen:

Nakon par Paulanera da i ja cibnem koju sa vama.

Sto se tice sinocnje tekme ocekivao sam tvrdu tekmu, pogotovo od "stare dame" kojoj nakon sinocnje igre bas prilici taj naziv. :mrgreen:
Mislim da je onaj Alabin gol sokirao igrace Juventusa, nisu se garant nadali ranom golu kao i Bayern tako da je psiha odma bila jaca na nasoj strani, mozda bi bio X na pol. pa bi tekma mozda otisla u drugom smjeru. Nakon gola kako to biva dobija se na elanu i ekipa tezi tome da dotuce protivnika sto je to ekipa i radila ali nista konkretno, brate dragi puno propustaju sansi, pogotovo Rob jucer, ona dva zicera jucer je morao zabiti i mislim da bi Juve bio porazen vec na poluvremenu. Juventus nakon gola je nasrnuo na bavarce u jednom trenutku nisu mogli izac iz svoje polovice sto me je jako inerviralo, igraju se previse kod svog gola i moraju brze loptu iznositi. Sredina je dobro funkcionisala, Svajni standardno dobar vidi se da je zeljan pobjeda, uspjeha, mali Alaba ima vise muda od nekih igraca, trci, bori se, izvodi slobodnjake, dobar u defanzivi isto tako i naprijed, slijedi mu blistava buducnost.

Sto se konkretno tice Juvea, malo sam iznenadzen njihovom sredinom, taj toliko "nadvikivani" Marchisio se sinoc nije vidio, kao ni Pirlo koji je opet bio malo konkretniji od ovog prvog ali daleko od onoga sto zna pruziti, Vidal je prgav igrac to se sinoc moglo vidjeti, koliko je puta napravio prekrsaja sudija mu je cak 3 puta oprostio i to mi se nije svidjelo, Chiellini isto tako, cinio je masakr nad Mandzom ali slijepac to ne vidi. Mislim da je dosta pustao igru ali neke prekrsaje je morao svirati, onaj faul Riberya nad Vidalom je isto tako bio kriminalan onakvo nesto ne volim vidjeti kod igraca, ne znam je li namjerno ili ne ali mora se Rib malo smiriti, ono mu ne treba.
Buffon je po meni igrac utakmice kod Juventusa, prvi gol nista nije mogao krenuo u jednu stranu lopta u drugu, peh jednostavno, prvi gol odbijanac, desi se jbg, ali je spasavao pogotovo u 1. pol dosta lopti, tako da se on ne moze kriviti za poraz, nego postavku Contea, a to da nije smio uci sa 2 napadaca protiv Bayerna, nisu vrsili nikakav pritisak, sve je se svodila na Pirla i na Vidala ali bezuspjesno.

Sto se tice uzvrata, pozutili su Lichsteiner i Vidal, 2:0 u zaostatku, Bayern bez Kroosa do kraja sezone, Martinez se vraca, nikad se u fudbalu ne zna ali mislim da Juve nema sansi, Bayern ce dati u Torinu makar jedan gol sto ce im otvoriti put ka polufinalu, ali ostaje da vidimo.

Auf geht´s ihr Roten !!!
Image
PILJA

#4804 Re: FC Bayern Munchen

Post by PILJA »

Yahel wrote:Od stativu pa onda od drugu, pa od precku pa bi je onda Alba zakucao makazicama :lol: :lol:
batali vise,pa strucnjak pogledaj kretanje lopte i bufona,nema sanse da odbrani,,
MaroonBrigade

#4805 Re: FC Bayern Munchen

Post by MaroonBrigade »

Partijaner wrote:Bayern ce dati u Torinu makar jedan gol
I tu se sva prica zavrsava. Zabarima zelim vise srece neki drugi put :thumbup:
missko

#4806 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

PILJA wrote:
Yahel wrote:Od stativu pa onda od drugu, pa od precku pa bi je onda Alba zakucao makazicama :lol: :lol:
batali vise,pa strucnjak pogledaj kretanje lopte i bufona,nema sanse da odbrani,,
Pa Bufon pokriva stranu koja je bila otvorena a onu stranu u koju je pao gol je pokrivao igrac i nije bilo sanse da lopta ode unako u stranu bez efea koji je dobila kad je pogodila onog nesretnika.
Partijaner

#4807 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

MasaCHusaC wrote:
Sto bi Ekrem rekao: "bravo ti ga brate". :lol: :thumbup:
PILJA

#4808 Re: FC Bayern Munchen

Post by PILJA »

missko wrote:
PILJA wrote:
Pa Bufon pokriva stranu koja je bila otvorena a onu stranu u koju je pao gol je pokrivao igrac i nije bilo sanse da lopta ode unako u stranu bez efea koji je dobila kad je pogodila onog nesretnika.
ljubim kamen
MOSALJOZE

#4809 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

http://www.sport.ba/fudbal/pjanic-posta ... -istoriji/
Pjanić postaje dio jedne od najjačih ekipa u istoriji?
I am Happy

#4810 Re: FC Bayern Munchen

Post by I am Happy »

MOSALJOZE wrote:http://www.sport.ba/fudbal/pjanic-posta ... -istoriji/
Ma.. ja idalje nevjeruje u te šuplje da ce Bayern baciti 250miliona na pojacanja....
Iako nisam nikada navijao za ovaj klub znam kakva je njihova politika.

A sad da kupe jednog ili dva igraca do 50mil eura i da je jedan od njih Pjanic je jako jako moguce :thumbup: i volio bi ga vidjeti u jacem klubu od Rome :-D
MOSALJOZE

#4811 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Yahel wrote:
MOSALJOZE wrote:http://www.sport.ba/fudbal/pjanic-posta ... -istoriji/
Ma.. ja idalje nevjeruje u te šuplje da ce Bayern baciti 250miliona na pojacanja....
Iako nisam nikada navijao za ovaj klub znam kakva je njihova politika.

A sad da kupe jednog ili dva igraca do 50mil eura i da je jedan od njih Pjanic je jako jako moguce :thumbup: i volio bi ga vidjeti u jacem klubu od Rome :-D
U pravu si to je malo napuhano 250milona.Šta će Bajernu da dovodi neke nepotrebne igrače.Pjanić ima već predispozicije da postane jedan od najboljih(ima bradu 8-) ).Nadam se da će biti uspješan kao Brada
ps:znaš na koga ciljam
I am Happy

#4812 Re: FC Bayern Munchen

Post by I am Happy »

Samo da ne bude povreda, dobre su mu sanse da postane kao brada :D
Jos je mlad i buducnost je pred njim :) mada ne vjerujem da ce ga Roma tek tako pustiti...osim naravno za neku ogromnu cifru :-D
MOSALJOZE

#4813 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Yahel wrote:Samo da ne bude povreda, dobre su mu sanse da postane kao brada :D
Jos je mlad i buducnost je pred njim :) mada ne vjerujem da ce ga Roma tek tako pustiti...osim naravno za neku ogromnu cifru :-D
Dosta zavisi od Rome.Ukoliko Roma kaže Pjaniću da neće dovoditi neka pojačanja,i da će se zadovoljiti EL vjerovatno ni on neće biti zadovoljan i otići će.Sad cijena je problem jer Romi trebaju pare.Mjenjali su vlasnike,sad koliko su finansijski stabilni to mi je nepoznanica.Ali ga neće pustiti ispod 25 miliona to je sigurno
missko

#4814 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

Pjana je jednom davno bio sa starim kod Ulija Henesa ali se nisu dogovorili, tad je Pjana bio talenat ali jos tako reci u pelenama, ne bi me cudilo da ga dovedu, kako sam kaze taj sastanak mu je ostao u lijepom sjecanju.
Bayernu slijedi pravljenje nove ekipe sljedece godine jer je to cinjenica.
Gomeza ce utopit nekome u Englesku za dobru lovu, a moza i Svajnija , Buytena moraju kao i Timoscuka, Robena tako da mogu dovesti koga hoce a da ih ne kosta nista, kao Lewandovski npr. zadnja godina ugovora cak ce im i ostat para od Gomeza.
Mišo_Kovač

#4815 Re: FC Bayern Munchen

Post by Mišo_Kovač »

Cuj utopit Schweinsteigera :| Bastian je INSTITUCIJA i ne ide nikuda iz Minhena... Jednostavno najbolji centralni vezni na svijetu u ovom trenutku 8)
simonese

#4816 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

MasaCHusaC wrote:
aveos wrote:Image

Stvarno lijep gol...zabica
strucnjaci sa ovog foruma govore da je ovo ipak frljoka :roll:
lopta je pogodila tacno u tacku 11m i dobila spin i brzinu :D
missko

#4817 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

Mišo_Kovač wrote:Cuj utopit Schweinsteigera :| Bastian je INSTITUCIJA i ne ide nikuda iz Minhena... Jednostavno najbolji centralni vezni na svijetu u ovom trenutku 8)
Pa ne prodaju se samo tarabe , nekad se i institucije prodaju.
Dodju reprezentativna okupljanja i svi trce kod Özila da on koju pametnu kaze , jer igra za kraljevski klub i Bastija povuce malo pomisli koja bi tek faca bio da igra za Real ili Barcu.
pospanko2

#4818 Re: FC Bayern Munchen

Post by pospanko2 »

missko wrote:
Mišo_Kovač wrote:Cuj utopit Schweinsteigera :| Bastian je INSTITUCIJA i ne ide nikuda iz Minhena... Jednostavno najbolji centralni vezni na svijetu u ovom trenutku 8)
Pa ne prodaju se samo tarabe , nekad se i institucije prodaju.
Dodju reprezentativna okupljanja i svi trce kod Özila da on koju pametnu kaze , jer igra za kraljevski klub i Bastija povuce malo pomisli koja bi tek faca bio da igra za Real ili Barcu.
Nisi dobar nikako. Pa Bayern je institucija klupskog fudbala u svakom smislu, šta će njemu Barca ili Real.
BHF_Manijak

#4819 Re: FC Bayern Munchen

Post by BHF_Manijak »

Nesto ne vjerujem da ce Bastiana prodati. Igra najbolju sezonu u karijeri u Bayernu. Jos je bolji nego 2010. Mislim da ce on biti Guardiolin Busquets! :wink:
Son1

#4820 Re: FC Bayern Munchen

Post by Son1 »

Partijaner wrote:
MasaCHusaC wrote:
Sto bi Ekrem rekao: "bravo ti ga brate". :lol: :thumbup:
Sacekajte drugu tekmu, ima jos jedno poluvrijeme :skoljka:
Juventus nema sta izgubiti, pa nece odigrati ni onako pickarski, a i na svom stadionu ce biti valjda lakse.

Meni je samo krivo sto je Juve primio 2 gola iz 2 preglupe situacije, 1. pogotovo.
Situacija koja se vrlo rijetko desava, drugi gol offside koji ni soko ne bi vidio.
Ali ako je Bayern imao srece u ove 2 situacije, onda su jos bar 2 situacije u kojima je Juve trebao primiti go al' nije.

Ovo sam napisao samo da bude on topic, a ono sto me u ovom trenutku zanima jeste gdje je Partijaner kupio Paulaner.

Partijaner javljaj gdje ima tih Paulanera, da i ja malo partijam
missko

#4821 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

Ako osvoje tripl mislim da ga nema sta drzat u Bayern, trazit ce nova iskusenja.
Ja da se pitam prodao bih i Ronalda PSG-u na kraju sezone ako Real osvoji LP, a doveo Götzea i Reusa.
MOSALJOZE

#4822 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Son1 svakako se slažem sa tobom.Po onom vidjenom u utakmici teško da Juve može nešto Bajernu,ali lopta je okrugla 90 minuta se igra i svašta se može desiti.Juve je dobra ekipa,i mislim da je ovo veliki povratak na europsku scenu.ALI isto tako mislim da je Bajern prejak i preozbiljan protivnik da prokocka ono vodstvo
A što se tiče Paulnera oni ne idu bez kobasice :-D
missko

#4823 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

Kad smo kod pive ovo je piva broj jedan u Münchenu a ne Paulaner

Image
Basler

#4824 Re: FC Bayern Munchen

Post by Basler »

missko wrote:Ako osvoje tripl mislim da ga nema sta drzat u Bayern, trazit ce nova iskusenja.
:lol:

Naprotiv, ondaK slijedi potvrda. :-D

Ekipa je u vrhunskom štimungu što pokazuje slike sa današnjeg treninga.

Image

Image

Velike pohvale za Mandžukića, ovo bih izdvojio od van Buytena:
Wenn ich sehe, dass er kommt und grätscht und er ist nur 20 Meter von uns entfernt, könnte ich ihm einen Kuss geben.
ledeni_caj

#4825 Re: FC Bayern Munchen

Post by ledeni_caj »

Vece sanse imam ja da potpisem za Bayern nego da Bastian ode. :D
Post Reply