Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cijena za TF TL je sasvim OK cijena.Mislim da se ne može naći jeftinije.Radi se o vintage verziji koja je projektivnija i duže traje a u cijenu je uključena i dostava brzom poštom tako da ako ovo nije dobar deal onda ne znam šta je.Niko ko dekantira parfem ne gubi na cijeni parfema nego jednostavno vrati dio od uloženog kroz prodaju dekanta.
Što se tiče davanja određene sume novca, mogu samo reći da ima ljudi koji su zavolili parfeme i kad mogu odvoje nešto novca za te stvari.Neko ne puši, ne pije, ne hoda po kafanama, nosi mobitel star četiri-pet godina i može odvojiti nešto novca za neki svoj hobi.Neko opet ima sasvim dobra primanja i može sebi to priuštiti.Dobar dio nas zaljubljenika kupuje uglavnom dekante ili kupimo jednu bocu i podijelimo između sebe.Dekanti niche parfema mogu se naći po izuzetno prihvatljivim cijenama.Ja sam jednom prilikom uzeo dekant od 40 ml Aventusa po smiješnoj cijeni.Ne smijem ni reći koliko malo sam ga platio.A original je.
Brate i da imam 10 milja platu,i ako dam milju za aventus hocu da mi taj aventus traje bar jedno 20 sati na kozi i da se projektuje,a ne da se poslije 3 sata osjeti samo na kozi.Moje misljenje je da je aventus jedan jako dobar miris ali i da je precijenjen.Izvikan je previše sto niche kuca creed obilato koristi.
housetent wrote:Brate i da imam 10 milja platu,i ako dam milju za aventus hocu da mi taj aventus traje bar jedno 20 sati na kozi i da se projektuje,a ne da se poslije 3 sata osjeti samo na kozi.Moje misljenje je da je aventus jedan jako dobar miris ali i da je precijenjen.Izvikan je previše sto niche kuca creed obilato koristi.
U trenutku slabosti moj muz je kupio ovaj , mislim da ga je platio blizu $500-miris stare koze (slican ima i TF)-----zbilja dobar miris siri ali po meni ne dugo--osjetim u autu neko vrijeme i to je sve.
Ali onaj ko ga koristi ,on je taj koji treba da uziva ili misli da i drugi osjete. Da bi to postigli,bas se moras 'zaliti'.
konektovan wrote:
Imaš onu profumo verziju code, a na olx ces naci. Ima par profila koji su pouzdani i povoljni. Spomenuli smo ih više puta.
Koji ti profil forsiras?
P.S. Nakon par sedmica koristenja jednog te istog parfema, juce i danas se vratim na drugi i osjetim ga cijeli dan Dok sam ga prije koristio stalno nisam ga osjecao ovako dugo
Prvi je Dior Savage, a drugi Paco Rabane Pour Homme
konektovan wrote:
Imaš onu profumo verziju code, a na olx ces naci. Ima par profila koji su pouzdani i povoljni. Spomenuli smo ih više puta.
Koji ti profil forsiras?
P.S. Nakon par sedmica koristenja jednog te istog parfema, juce i danas se vratim na drugi i osjetim ga cijeli dan Dok sam ga prije koristio stalno nisam ga osjecao ovako dugo
Prvi je Dior Savage, a drugi Paco Rabane Pour Homme
Parfemizavas BL, osmantz sa olx i parfemi Sarajevo. Nešto sa ekupi, nešto iz dm-a, uglavnom nabrojani.
konektovan wrote:
To su najstariji profili s tim da parfemi BL ima veći izbor, mozda i najveći od svih trgovaca. Provjereni, korektni, sve preporuke.
Znaju ljudi posao sto jest jest. Kod njih se uglavnom snabdjevam.
Kontam da isporobam The One Gentleman
Koju mi verziju Gucci Guilty preporucujes?
Ja sam prije par godina koristio gentlemana, i to u nedostatku obicnog the one, kupim taj. Mogu ti reci da sam dobio pravo puno komplimenata. Malo je slatkast, ali ja sam ga koristio jesen/zimu, i dobro se pokazao.
Iskreno, gucci sam nekad davno koristio, i to samo envy. Ove ostale nisam nikad posjedovao, jesam mirisao, ali nismo imali dobru komunikaciju.
konektovan wrote:
Ja sam prije par godina koristio gentlemana, i to u nedostatku obicnog the one, kupim taj. Mogu ti reci da sam dobio pravo puno komplimenata. Malo je slatkast, ali ja sam ga koristio jesen/zimu, i dobro se pokazao.
Iskreno, gucci sam nekad davno koristio, i to samo envy. Ove ostale nisam nikad posjedovao, jesam mirisao, ali nismo imali dobru komunikaciju.
Ne mogu nidje nac da ga testiram, a malo mi crnac uci u parfimeriju tek tako
A sa Guiltijem cu onda od osnovne verzije, malo pakovanje, pa redom isprobavati
Kako je moguce da je CK Obsesssion u CM-u pakovanje od 30 ml 80 KM, a na olx-u takvo pakovanje 40 i to kod ovih navodno pouzdani prodavaca poput ParfemiZaVas ili pakovanje od 125 ml kod prodvaca Parfemi Sarajevo kosta 75 KM.
Odakle tolika razlika u cijeni a navodno se u oba slucaja radi o orginalima.
Danas odem u town da pazarim str8 red code medjutim nije mi se svidio, previse sladunjavo djeluje kao kad ogulis narandzu pa ti ostane miris na prstima samo 4 puta intenzivnije. Onda vidim na polici nekakav Borsalino parfem, uzmem tester 'okupam' se i momentalno odlijepim. Parfem za desetku, nekakva drvenasto cedar cimet nota. Uglavnom, odusevljen sam.
Fico di Amalfi sam ja imao. Nije los parfem, smokva je malo sinteticki odradjena ali nije lose samo su mu performanse kriticne tako da ne vrijedi tih novaca...