Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kupio sam iPhone 4 (OS 4.3.1 (8G4) ) Jailbreakovan. Iz prijasnjeg iskustva sa iPhonom znam da treba sa Cydia-e downloadat AppSync i onda preko iTunes-a prebacivati krekovane aplikacije. Tako sam radio prije. Al na ovom iPhone-u nema ikone Cydia-e, tako da ne mogu uci u Cydia-u i downl. AppSync. Da li neko zna rjesenje ovog problema?
Hvala !
Slajd skroz lijevo na springboardu i probaj u spotlight search ukucat Cydia. Ako je nema ni tu, onda je nema nikako. Meni je jednom bio JBovan telefon ali se desio neki bug i izgubio sam Cydiu totalno iako je Ultrasn0w i dalje otkljucavao telefon, prakticno mogao sam ga prodat pod simfree, a nije simfree. Znači probaj u spotlightu da je nađeš ako nema, a znaš da je JBovan telefon /imaš neke tweakove/, morat ćeš uradit ReJailbreak sa Redsn0w-om da dobiješ ikonu Cydie nazad, 10 minuta posla, ništa strašno.
Probao sam sa ovim search-om, nije naslo Cydia-u... Zvao sam ove iz radnje rekli su da im donesem da oni to urade, da vrate Cydia-u, vjerovatno da ReJailbreak-aju. Odnijecu im neka oni urade, ja bih sigurno nesto zezno'-
qay wrote:Probao sam sa ovim search-om, nije naslo Cydia-u... Zvao sam ove iz radnje rekli su da im donesem da oni to urade, da vrate Cydia-u, vjerovatno da ReJailbreak-aju. Odnijecu im neka oni urade, ja bih sigurno nesto zezno'-
Na Cydiji se pojavila nova verzija popularnog tweaka WeeKillBackground PRO koji inace sluzi za brzo gasenje svih pozadinskih aplikacija iz Notification Centra. Pro verzija donosi dosta novih opcija i poboljsanja kao sto su: odredjivanje aplikacija koje ce stalno ostajati otvorene, custom tekst sa custom fontovima, kao i mozda najbitnije automatsko gasenje aplikacija nakon odredjenog vremena.
Eh odlucio sam se da dignem sistem sa 4.1 na 5.0.1, pa da jos jednom utvrdim proceduru
Skinuo sam ipsw, skinuo redsnow, podesio na custom file i dobio ipsw bez BB. Sad sam napravio backup iz itunesa. Zanima me jel backup podrazumijeva sve sto sada imam na telefonu?
Nakon backupa ubacim novi fajl bez BB, jb, unlock onako kako je vec objasnjeno par stranica ranije.
Eh hvala.
Znaci kod backupa mi je sve podataka, slika, kontakata, programa pohranio i kad zavrsim s instalacijom moci cu ih vratiti?
Sutra cu raditi upgrade, pa se tad i javim
Ali_G wrote:Eh hvala.
Znaci kod backupa mi je sve podataka, slika, kontakata, programa pohranio i kad zavrsim s instalacijom moci cu ih vratiti?
Sutra cu raditi upgrade, pa se tad i javim
+ SMS, ringtonove, notes.... ako si imao aplikacije u folderima i njih fino slozi....
Ne vidim razloga zasto ti to ne bi uradio
Hehehhe, radit cu ja to licno, al sutra po danu fino, polako
Jedino me je bilo strah da ne ostanem bez aplikacija, smsova i brojeva. Uradio sam u iTunesu backup, al ga je zavrsio za 10ak sekundi, pa kontam da nije sta fulio. Znaci to je to.
Hvala
Imao sam to na Androidu i bas sam je prije par dana stavio na iPhone. Odlicna aplikacija! Samo se placa 0.99$ pa sam je morap skinuti preko Installousa
Ma ima u svakoj radnji sa telefonima, za cenera dobiješ 3 u 1.
Da ne čeka dzaba sa ebaya dok donese roda, meni sve kasni ovih dana. Carbon folija ima 20 dana putuje nikad doci.
Chuckie wrote:Ma ima u svakoj radnji sa telefonima, za cenera dobiješ 3 u 1.
Da ne čeka dzaba sa ebaya dok donese roda, meni sve kasni ovih dana. Carbon folija ima 20 dana putuje nikad doci.
Jesi kupovao, ili vidio samo Da mi kakav fušeraj nesprži fontele!
Btv Kako se zove onaj uređaj, to sam doduše na reklami vidjeo, staviš ga pored tv-a i igraš npr. asvalt6