English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- fosil
#4801 Re: English Premier League
Nebi mi bilo krivo da ManU uzme titulu ove godine, ali ako cemo iskreno i onaj lakat Rooney-a od vikenda bi nekom drugom bilo 3 tekme suspenzije. Tako da su bare-bare. Mozda je Vidic malo preostro dobio 2 zuti. Na kraju, ManU je sam kriv sto je zijanio, umjesto da poslije prvog nastave sa napadima i probaju rijesiti utakmicu u prvih 45 minuta, oni stali.
-
Amarinjo
#4802 Re: English Premier League
Pa kako da nastave kad ih onako mesarski ovi presjecaju , ahahahhahahahahfosil wrote:Nebi mi bilo krivo da ManU uzme titulu ove godine, ali ako cemo iskreno i onaj lakat Rooney-a od vikenda bi nekom drugom bilo 3 tekme suspenzije. Tako da su bare-bare. Mozda je Vidic malo preostro dobio 2 zuti. Na kraju, ManU je sam kriv sto je zijanio, umjesto da poslije prvog nastave sa napadima i probaju rijesiti utakmicu u prvih 45 minuta, oni stali.
- ultima_palabra
#4803 Re: English Premier League
Chelsea Manchester United
Corners 10 2
On target 9 4
Fouls 11 14
Offside 1 2
- cyprus
#4804 Re: English Premier League
Nažalost nisam utakmicu gledo direktno, nego sad gledam snimak...
Što neko reče šega prava kad čuješ unitedovce kako se žale na sudiju
Ja inače zbog ovog rezultata
, objavljujem primirje Carlu, bar dok ne usere i Ligu Šampiona
A United vala nikako ne igra šampionski, daleko je igra ove sezone od nečeg impresivnog, njihova sreća je što im je konkurencija još gora

Što neko reče šega prava kad čuješ unitedovce kako se žale na sudiju
Ja inače zbog ovog rezultata
A United vala nikako ne igra šampionski, daleko je igra ove sezone od nečeg impresivnog, njihova sreća je što im je konkurencija još gora
-
Bordolini
#4805 Re: English Premier League
Bio je United odlican u prvom, bas su ih (vas
) bili stisli ali su se zajebali sto su se nakon gola povukli. Pretpostavljam da je SAF mislio nakon gola prepustiti Celziju loptu i igrati na kontre i iskoristiti starost (i sporost) njihove ekipe (kao sto je to ucinio Arsenal
) ali to na kraju ispade pogresna taktika.
U drugom ih je Celzi pojeo, ne pamtim kad su ovako dobro odigrali. Zasluzeno su izjednacili, mogli su i do pobjede bez ovog poklon penala da nije Vidic 2 puta s linije maltene skidao loptu.
Sve u svemu, dobra predstava, rezultat za simpatizere Arsenala odlican. Kad se tome doda ovaj crveni Vidicev uz vec povrijedjenog Ferdinanda nisu ni sanse za Unitedov kiks na Anfieldu tako lose.
U drugom ih je Celzi pojeo, ne pamtim kad su ovako dobro odigrali. Zasluzeno su izjednacili, mogli su i do pobjede bez ovog poklon penala da nije Vidic 2 puta s linije maltene skidao loptu.
Sve u svemu, dobra predstava, rezultat za simpatizere Arsenala odlican. Kad se tome doda ovaj crveni Vidicev uz vec povrijedjenog Ferdinanda nisu ni sanse za Unitedov kiks na Anfieldu tako lose.
-
Lucas Leiva
#4806 Re: English Premier League
Prosle godine na Old Trafordu Drogba zabija jedini gol Unitedu koji je dao u zivotu, iz offsidea nekoliko metara. Gol koij je donio titulu Chelsea-u!
Ljudi samo pamte greske sudija u korist Uniteda, i one su pod lupom, jer United dominira protekle dvije decenije i to je cinjenica!
Ljudi samo pamte greske sudija u korist Uniteda, i one su pod lupom, jer United dominira protekle dvije decenije i to je cinjenica!
-
Amarinjo
#4807 Re: English Premier League
Evo niko do sada nije bio realan i rekao da je sudija u velikoj mjeri "usrao" stvar ...
Vala sad da ih je "pojeo" Celzi ... jes bio bolji ali nije toliko . Imao je i UNited par prilika u sesnaestercu Celzija ...AL svojom krivicom nisu iskoristili ...
Celzi the butchers
GLORY GLORY UNITED

Vala sad da ih je "pojeo" Celzi ... jes bio bolji ali nije toliko . Imao je i UNited par prilika u sesnaestercu Celzija ...AL svojom krivicom nisu iskoristili ...
Celzi the butchers
- cyprus
#4808 Re: English Premier League
Vala ovu deceniju ne dominira... mislim da se mogu zadovoljit činjenicom da su KONKURENTNI Chelseu i Arsenalu, ali DOMINANTNI nikakoLucas Leiva wrote:Prosle godine na Old Trafordu Drogba zabija jedini gol Unitedu koji je dao u zivotu, iz offsidea nekoliko metara. Gol koij je donio titulu Chelsea-u!
-
Amarinjo
#4809 Re: English Premier League
Nemoj da naprdjujes ... United osvojio titulu 5 puta, Celzi 3 puta i Arsenal 2 puta .cyprus wrote:Vala ovu deceniju ne dominira... mislim da se mogu zadovoljit činjenicom da su KONKURENTNI Chelseu i Arsenalu, ali DOMINANTNI nikakoLucas Leiva wrote:Prosle godine na Old Trafordu Drogba zabija jedini gol Unitedu koji je dao u zivotu, iz offsidea nekoliko metara. Gol koij je donio titulu Chelsea-u!
I konkurenti ? hahahahahahahahahahahahahahah
- cyprus
#4810 Re: English Premier League
Jel ti znaš šta znači dominantno?Amarinjo wrote:Nemoj da naprdjujes ... United osvojio titulu 5 puta, Celzi 3 puta i Arsenal 2 puta .cyprus wrote:Vala ovu deceniju ne dominira... mislim da se mogu zadovoljit činjenicom da su KONKURENTNI Chelseu i Arsenalu, ali DOMINANTNI nikakoLucas Leiva wrote:Prosle godine na Old Trafordu Drogba zabija jedini gol Unitedu koji je dao u zivotu, iz offsidea nekoliko metara. Gol koij je donio titulu Chelsea-u!
I konkurenti ? hahahahahahahahahahahahahahah
-
Amarinjo
#4811 Re: English Premier League
Znam sta znaci, ali nacin na koji si ti to rekao ispade da su manji od Arsenala i Celzija . KAd uzmes u obzir da je to period od 10 godina, a kluba 3 u pitanju, onda je na neki nacin dominacija jer su osvojili titula kao ova dva kluba zajedno . Sad malo jasnije...strucnjak ?
-
Lucas Leiva
#4812 Re: English Premier League
Suma sumarum: United osvojio titula koliko svi konkurenti zajedno! Ako to nije dominacija, ne znam sta je!
- cyprus
#4813 Re: English Premier League
Reći da neko dominira u EPL zadnju deceniju, je isto što i reći da neko dominira u BHPLAmarinjo wrote:Znam sta znaci, ali nacin na koji si ti to rekao ispade da su manji od Arsenala i Celzija . KAd uzmes u obzir da je to period od 10 godina, a kluba 3 u pitanju, onda je na neki nacin dominacija jer su osvojili titula kao ova dva kluba zajedno . Sad malo jasnije...strucnjak ?
-
Amarinjo
#4814 Re: English Premier League
Aj dobro strucnjak, ti si najpametniji , izvini sto sam pokusao ista da ti objasnim .cyprus wrote:Reći da neko dominira u EPL zadnju deceniju, je isto što i reći da neko dominira u BHPLAmarinjo wrote:Znam sta znaci, ali nacin na koji si ti to rekao ispade da su manji od Arsenala i Celzija . KAd uzmes u obzir da je to period od 10 godina, a kluba 3 u pitanju, onda je na neki nacin dominacija jer su osvojili titula kao ova dva kluba zajedno . Sad malo jasnije...strucnjak ?
- cyprus
#4815 Re: English Premier League
Normalno da sam najpametniji, vidi koliko postova imamAmarinjo wrote:Aj dobro strucnjak, ti si najpametniji , izvini sto sam pokusao ista da ti objasnim .cyprus wrote:Reći da neko dominira u EPL zadnju deceniju, je isto što i reći da neko dominira u BHPLAmarinjo wrote:Znam sta znaci, ali nacin na koji si ti to rekao ispade da su manji od Arsenala i Celzija . KAd uzmes u obzir da je to period od 10 godina, a kluba 3 u pitanju, onda je na neki nacin dominacija jer su osvojili titula kao ova dva kluba zajedno . Sad malo jasnije...strucnjak ?
![]()
-
Amarinjo
#4816 Re: English Premier League
Ukupno postova: 16196 - puno "prdis" , malo kazes
Aj da ne skrecemo s teme ... Otvorit cemo posebno temu za one s 10 000 postova i vishe .
Mislim da od utakmice Arsenala zavisi titula Uniteda i nadam se da ce kiksati ... Djeca u Arsenalu su mi draga, ali dosta im drugo mjesto

Aj da ne skrecemo s teme ... Otvorit cemo posebno temu za one s 10 000 postova i vishe .
Mislim da od utakmice Arsenala zavisi titula Uniteda i nadam se da ce kiksati ... Djeca u Arsenalu su mi draga, ali dosta im drugo mjesto
- burek_in_space
#4817 Re: English Premier League
02. Mar. 2011. 01:32 Banned user for reason “krsenje pravila foruma”
» Amarinjo
» Amarinjo
- Sezam
#4818 Re: English Premier League
Vidim neki od vas nisu sportski podnijeli poraz 
- belafonte
#4819 Re: English Premier League
Al sipa frajer, ne prestaje, ooo kako je jak, i niko mu ništa ne može, prejakoo...United boss Ferguson was left perplexed as to why Atkinson was handed the job again and was always worried about the official's impact on the contest.
"You hope you get a strong referee in games like this," said Ferguson.
"It was a major game for both clubs. You want a fair referee - or a strong referee, anyway - and we didn't get that.
"I don't know why he has got the game. I must say, when I saw who the referee was I did fear it. I feared the worst."
- Sezam
#4820 Re: English Premier League
pa ne moze ni Howard Webb suditi svaku za svoj klubbelafonte wrote:Al sipa frajer, ne prestaje, ooo kako je jak, i niko mu ništa ne može, prejakoo...United boss Ferguson was left perplexed as to why Atkinson was handed the job again and was always worried about the official's impact on the contest.
"You hope you get a strong referee in games like this," said Ferguson.
"It was a major game for both clubs. You want a fair referee - or a strong referee, anyway - and we didn't get that.
"I don't know why he has got the game. I must say, when I saw who the referee was I did fear it. I feared the worst."
- ultima_palabra
#4821 Re: English Premier League
Ma Fergie je to, siguran sam da i on zna da nisu odigrali ni izbliza dobro, ali trudi se da priča bude samo o sudiji... sad će svaki sudija biti oprezan da ne dosudi šta protiv njih.
Budimo realni, protiv Arsenala je na zadnjih 8 gostovanja na OT svirano 5 penala... i svaki je bio u rangu ovog jučerašnjeg
Pa onda onaj protiv Liverpoola u FA Cupu 
Budimo realni, protiv Arsenala je na zadnjih 8 gostovanja na OT svirano 5 penala... i svaki je bio u rangu ovog jučerašnjeg
- sinus
#4822 Re: English Premier League
Chelsea je ovo rutinski uzeo...

-
vryzas
#4823 Re: English Premier League
missko wrote:ALEX FERGUSON was fuming at referee Martin Atkinson after Chelsea's comeback condemned United to a second league defeat of the season.
Frank Lampard won the game for the Blues with a disputed penalty 10 minutes from time and it was this and Atkinson's decision NOT to send off Brazilian centre-half David Luiz for a clear trip on Wayne Rooney that incensed Fergie.
The United manager said: "The penalty kick was so soft. Deary me.
"That's three years in a row referees' decisions have changed the game."
On the Luiz decision, he added: "It was incredible. Even before that he'd done Chicharito off the ball. He'd done him late. Nothing done, the referee's in front of it.
"He does Rooney clear as day, the referee is six yards from it, he doesn't do anything. That changed the game.
"And he's going to be refereeing every week...
"But I'm proud of the players. They've endured a lot of decisions against them but they've come through it, they've done their best. They've created good chances.
"They didn't deserve that."
Asked if Chelsea were back in the title race, he added: "If they get decisions like tonight then it can change everything.
"They got a lot of decisions tonight that surprised me."
Carlo Ancelotti admitted Luiz had perhaps been fortunate.
"There was a lot of intensity and it was not easy for the referee to decide every time," he said.
Hajde sada placi malo, placi malo ko ona skrta p.... iz Arsenala
Nema ovakvih komentara kad smrdljivi bugarin padne i sviraju mu penal...nema ovakvih komentara kad sudija produzi utakmicu za 7 minuta bez razloga...kad rooney ne dobije crveni zbog namjernog udaranja laktom onda nema komentara da je sudija napravio previd
- vaučer
#4824 Re: English Premier League
Ne drami Ferguson radi odluka sinoć već radi odluka u nastavku sezone 
- Better Man
#4825 Re: English Premier League
sinus wrote:Chelsea je ovo rutinski uzeo...![]()
Nisi dobro gledao utakmicu, jer nije Chelsea rutinski uzeo, već je to uradio sudija.