SARAJEVO - CRNA HRONIKA
-
smijesni_ste
#4801 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Malo sam "guglao" o dotičnom....i baš, radi se o sabranim (ne)djelima i optužnicama unazad 5 godina....

- kokuz_sa
#4802 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
a preminulom rahmet mu dushi..
strasno je kad neko umre tako mlad

strasno je kad neko umre tako mlad
Last edited by kokuz_sa on 10/09/2010 17:48, edited 2 times in total.
-
ultra@rajvosa
#4803 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
A ko je ovaj momak sto je nadjem mrtav u autu sinoc 
- fole13
#4804 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
zar je bitno sta je radio i cime se bavio u ovome trenutku
Da mu Allah dragi podari lijepi dzenet,a prodici sabura i snage...Zuvijek ces ostati u srcima i lijepom sjecanju ljudi koji su te iskreno voljeni...R.I.P. Adnan Hadzimuratovic
Da mu Allah dragi podari lijepi dzenet,a prodici sabura i snage...Zuvijek ces ostati u srcima i lijepom sjecanju ljudi koji su te iskreno voljeni...R.I.P. Adnan Hadzimuratovic
- nellington
#4805 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Meni sad dviej stvari nisu jasne - je li Adnan ili Alen, i odakle to sad da je umro? Izvinite, preletio sam zadnjih par strana, možda sam mašio 
- Joey Tribbiani
#4806 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
edit: nisam znao da je mrtav jedan od brace
Last edited by Joey Tribbiani on 10/09/2010 18:10, edited 3 times in total.
- kokuz_sa
#4807 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
adnan i alen su 2 brata(ako se ne varam blizanci al nisam siguran)nellington wrote:Meni sad dviej stvari nisu jasne - je li Adnan ili Alen, i odakle to sad da je umro? Izvinite, preletio sam zadnjih par strana, možda sam mašio
- nellington
#4808 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Hvala na informaciji. Nekad vala i ne znam zašto i pitam ovakve stvari i zašto se brinem za ova dešavanja, ali eto...kokuz_sa wrote:adnan i alen su 2 brata(ako se ne varam blizanci al nisam siguran)nellington wrote:Meni sad dviej stvari nisu jasne - je li Adnan ili Alen, i odakle to sad da je umro? Izvinite, preletio sam zadnjih par strana, možda sam mašio
-
ultra@rajvosa
#4809 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Dva brata,Adnan je valjda taj sto je nadjen mrtav u autu
,a Alen je tesko povrijedjen...
- nellington
#4810 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
http://--- NO LINKS ---/clanak/2509473/vij ... =izdvojeni
Kako smo danas već pisali, u Prijedorskoj ulici u Sarajevu, sinoć je u automobilu pronađeno beživotno tijelo jednog mladića. Kako nezvanično saznajemo, u pitanju je Adnan Hadžimuratović, brat blizanac Alena Hadžimuratovića, koji je noćas povrijeđen u tuči i pucnjavi ispred ćevabdžinice Zmaj u ulici Put života. Sve navodi da su ova dva slučaja, koja su se desila u razmaku od samo nekoliko sati, povezana, ali još nisu poznati nikakvi detalji. Također prema nezvaničnim informacijama, obojica su već duže vrijeme poznati policiji.
Podsjećamo, u masovnoj tuči i pucnjavi koja se u ranim jutarnjim satima dogodila ispred popularne sarajevske ćevabdžinice Zmaj, teško su povrijeđeni Alen Hadžimuratović (22) i Edis Banda (21) (na slikama), a više lica je zadobilo lakše tjelesne povrede.
Hadžimuratović ima prostrijelnu ranu desne natkoljenice, ustrijelne rane lijeve natkoljenice i desnog skočnog zgloba, a pri padu je rasjekao glavu. Iz KCUS-a su za Source.ba potvrdili da je trenutno smješten na odjelu ortopedije. Edis Banda ima lomove rebara, kontuzije po licu i tijelu, ali nema povreda nanesenih vatrenim oružjem.
Glasnogovornik MUP-a KS Irfan Nefić nam je jutros potvrdio da je u Prijedorskoj ulici sinoć pronađena mrtva osoba u svom automobilu, a uviđajem je kasnije utvrđeno da je preminuo od posljedica ranjavanja vatrenim oružjem, ali još nije utvrđeno da li se radi o ubistvu ili samoubistvu, kao ni šta je bio povod ovom činu.
Kako smo danas već pisali, u Prijedorskoj ulici u Sarajevu, sinoć je u automobilu pronađeno beživotno tijelo jednog mladića. Kako nezvanično saznajemo, u pitanju je Adnan Hadžimuratović, brat blizanac Alena Hadžimuratovića, koji je noćas povrijeđen u tuči i pucnjavi ispred ćevabdžinice Zmaj u ulici Put života. Sve navodi da su ova dva slučaja, koja su se desila u razmaku od samo nekoliko sati, povezana, ali još nisu poznati nikakvi detalji. Također prema nezvaničnim informacijama, obojica su već duže vrijeme poznati policiji.
Podsjećamo, u masovnoj tuči i pucnjavi koja se u ranim jutarnjim satima dogodila ispred popularne sarajevske ćevabdžinice Zmaj, teško su povrijeđeni Alen Hadžimuratović (22) i Edis Banda (21) (na slikama), a više lica je zadobilo lakše tjelesne povrede.
Hadžimuratović ima prostrijelnu ranu desne natkoljenice, ustrijelne rane lijeve natkoljenice i desnog skočnog zgloba, a pri padu je rasjekao glavu. Iz KCUS-a su za Source.ba potvrdili da je trenutno smješten na odjelu ortopedije. Edis Banda ima lomove rebara, kontuzije po licu i tijelu, ali nema povreda nanesenih vatrenim oružjem.
Glasnogovornik MUP-a KS Irfan Nefić nam je jutros potvrdio da je u Prijedorskoj ulici sinoć pronađena mrtva osoba u svom automobilu, a uviđajem je kasnije utvrđeno da je preminuo od posljedica ranjavanja vatrenim oružjem, ali još nije utvrđeno da li se radi o ubistvu ili samoubistvu, kao ni šta je bio povod ovom činu.
- Cholina_Lokica
#4811 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
jesu ovo ona dvojica blizanaca sto su nedavno izbodeni bili?
-
bejzik
#4812 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

lijevi blizanac je ubijen, a desni ranjen...ako sam dobro skontao.....rip
-
bejzik
-
smijesni_ste
#4814 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Nekom su se dobro zamjerili.....
-
bejzik
#4815 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
kolko ja znam...svima su se oni zamjerali...
kruzi prica po mahali da su ispred Pete gimnazije osisali nozem onog lika sto je vodio onu emisiju na TVSA sa Merimom Burzom...ona muzicka emisija nesto, onaj u sesiru fol
kruzi prica po mahali da su ispred Pete gimnazije osisali nozem onog lika sto je vodio onu emisiju na TVSA sa Merimom Burzom...ona muzicka emisija nesto, onaj u sesiru fol
- cyprus
#4816 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Iako sam ih sretao skoro svaki dan, nikad nisam znao razliku ko je Adnan, a ko Alen... Bez obzira na to što su dosad radili, tužno je čut kad se završi neki mladi život, pogotovo na ovaj način. Mada realno u nekim slučajevima je to samo pitanje vremena. U svakom slučaju RIPbejzik wrote:
lijevi blizanac je ubijen, a desni ranjen...ako sam dobro skontao.....rip
- clav
#4817 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
sledeci put kad izadjes vani, otvori oci i pogledaj oko sebe. zivimo u inkubatoru.ultima_palabra wrote:A gdje li je taj inkubator za ovakve, štancaju se ko na traci
momak je navodno izvrsio samoubistvo, mada nista nije sigurno. http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /091116031
- cute poison
#4818 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ma samoubistvo nije bilo 10000%, svaki Bajram gori od goreg, bas me interesuje sta ce biti za kurban Bajram...clav wrote:sledeci put kad izadjes vani, otvori oci i pogledaj oko sebe. zivimo u inkubatoru.ultima_palabra wrote:A gdje li je taj inkubator za ovakve, štancaju se ko na traci
momak je navodno izvrsio samoubistvo, mada nista nije sigurno. http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /091116031
-
bejzik
#4819 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Nikad se oni ne izdaju medjusobno...znaci neko je od njemu ili njima poznatih i osvete ce vjerovatno biti
da je bio neko koga ne zna sigurno bi ga opisao policiji da raspiše potjernicu...ovako ocekuje se "osveta blizanca" uskoro u kinima
da je bio neko koga ne zna sigurno bi ga opisao policiji da raspiše potjernicu...ovako ocekuje se "osveta blizanca" uskoro u kinima
- cute poison
#4820 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ti ocigledno nisi skontao, taj clanak o kojem komentarises je 2009 bio, nije ovo od sinoc. Adnan je poginuo, tako da vise "blizanaca" nema.bejzik wrote:Nikad se oni ne izdaju medjusobno...znaci neko je od njemu ili njima poznatih i osvete ce vjerovatno biti
- erni3
#4821 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Cekaj, mislis na onog lika sa malo duzom cickavom kosom, cini mi se da se Mirza zove?bejzik wrote:kolko ja znam...svima su se oni zamjerali...
-
samo_ovaj_put
#4822 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
sto su oni bajramluka dobilibejzik wrote:
Edis Banda i Alen Hadžimuratović (žestoki alipašinci)
"U 3.25 sati na Kliniku je dovezen Alen Hadžimuratović, koji ima prostrijelnu ranu desne natkoljenice i ustrijelnu ranu lijeve natkoljenice i lijevog skočnog zgloba. Osim toga, zadobio je ranu na glavi uslijed pada, a sumnja se na frakturu sljepočne kosti. Prebačen je na Kliniku za ortopediju i traumatologiju", rekla je za naš portal Biljana Jandrića, glasnogovornica KCUS-a.
Uploaded with ImageShack.us
Pod utjecajem alkohola
Drugi pacijent je dovezen na KUM u 3.30. Radi se o Edisu Bandi, koji ima kontuzije po glavi o serijsku frakturu rebara na lijevoj strani. Prebačen je na Kliniku za torakalnu hirurgiju, gdje će mu biti ukazan pomoć.
Prema riječima Biljane Jandrić, oba mladića su bila pod utjecajem alkohola.
meni bi trebalo 50 bajrama da ovoliko sakupim
- astrid
#4823 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Komentar pronađoh ispod članka na SA-X
..................................................
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... #komentari
B-faza
10.09.2010. u 23:59
Adnanu je neko javio da je njegov brat blizanac Alen mrtav pa se ubio zbog toga... Toliko od mene!
Adnane, R.I.P.
..................................................
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... #komentari
B-faza
10.09.2010. u 23:59
Adnanu je neko javio da je njegov brat blizanac Alen mrtav pa se ubio zbog toga... Toliko od mene!
Adnane, R.I.P.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4824 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
"Toliko od mene"
kako mene ovo nervira
nadam se kako nije istina da se ubio
kako mene ovo nervira
-
ek0
#4825 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA