SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
smijesni_ste

#4801 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by smijesni_ste »

Malo sam "guglao" o dotičnom....i baš, radi se o sabranim (ne)djelima i optužnicama unazad 5 godina.... :cry: :?
kokuz_sa

#4802 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by kokuz_sa »

a preminulom rahmet mu dushi..
strasno je kad neko umre tako mlad :( :(
Last edited by kokuz_sa on 10/09/2010 17:48, edited 2 times in total.
ultra@rajvosa

#4803 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by ultra@rajvosa »

A ko je ovaj momak sto je nadjem mrtav u autu sinoc :roll:
fole13

#4804 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by fole13 »

zar je bitno sta je radio i cime se bavio u ovome trenutku

Da mu Allah dragi podari lijepi dzenet,a prodici sabura i snage...Zuvijek ces ostati u srcima i lijepom sjecanju ljudi koji su te iskreno voljeni...R.I.P. Adnan Hadzimuratovic
nellington

#4805 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by nellington »

Meni sad dviej stvari nisu jasne - je li Adnan ili Alen, i odakle to sad da je umro? Izvinite, preletio sam zadnjih par strana, možda sam mašio :|
Joey Tribbiani

#4806 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Joey Tribbiani »

edit: nisam znao da je mrtav jedan od brace
Last edited by Joey Tribbiani on 10/09/2010 18:10, edited 3 times in total.
kokuz_sa

#4807 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by kokuz_sa »

nellington wrote:Meni sad dviej stvari nisu jasne - je li Adnan ili Alen, i odakle to sad da je umro? Izvinite, preletio sam zadnjih par strana, možda sam mašio :|
adnan i alen su 2 brata(ako se ne varam blizanci al nisam siguran)
nellington

#4808 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by nellington »

kokuz_sa wrote:
nellington wrote:Meni sad dviej stvari nisu jasne - je li Adnan ili Alen, i odakle to sad da je umro? Izvinite, preletio sam zadnjih par strana, možda sam mašio :|
adnan i alen su 2 brata(ako se ne varam blizanci al nisam siguran)
Hvala na informaciji. Nekad vala i ne znam zašto i pitam ovakve stvari i zašto se brinem za ova dešavanja, ali eto...
ultra@rajvosa

#4809 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by ultra@rajvosa »

Dva brata,Adnan je valjda taj sto je nadjen mrtav u autu :sad: ,a Alen je tesko povrijedjen...
nellington

#4810 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by nellington »

http://--- NO LINKS ---/clanak/2509473/vij ... =izdvojeni

Kako smo danas već pisali, u Prijedorskoj ulici u Sarajevu, sinoć je u automobilu pronađeno beživotno tijelo jednog mladića. Kako nezvanično saznajemo, u pitanju je Adnan Hadžimuratović, brat blizanac Alena Hadžimuratovića, koji je noćas povrijeđen u tuči i pucnjavi ispred ćevabdžinice Zmaj u ulici Put života. Sve navodi da su ova dva slučaja, koja su se desila u razmaku od samo nekoliko sati, povezana, ali još nisu poznati nikakvi detalji. Također prema nezvaničnim informacijama, obojica su već duže vrijeme poznati policiji.

Podsjećamo, u masovnoj tuči i pucnjavi koja se u ranim jutarnjim satima dogodila ispred popularne sarajevske ćevabdžinice Zmaj, teško su povrijeđeni Alen Hadžimuratović (22) i Edis Banda (21) (na slikama), a više lica je zadobilo lakše tjelesne povrede.

Hadžimuratović ima prostrijelnu ranu desne natkoljenice, ustrijelne rane lijeve natkoljenice i desnog skočnog zgloba, a pri padu je rasjekao glavu. Iz KCUS-a su za Source.ba potvrdili da je trenutno smješten na odjelu ortopedije. Edis Banda ima lomove rebara, kontuzije po licu i tijelu, ali nema povreda nanesenih vatrenim oružjem.

Glasnogovornik MUP-a KS Irfan Nefić nam je jutros potvrdio da je u Prijedorskoj ulici sinoć pronađena mrtva osoba u svom automobilu, a uviđajem je kasnije utvrđeno da je preminuo od posljedica ranjavanja vatrenim oružjem, ali još nije utvrđeno da li se radi o ubistvu ili samoubistvu, kao ni šta je bio povod ovom činu.
Cholina_Lokica

#4811 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Cholina_Lokica »

jesu ovo ona dvojica blizanaca sto su nedavno izbodeni bili?
bejzik

#4812 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by bejzik »

Image

lijevi blizanac je ubijen, a desni ranjen...ako sam dobro skontao.....rip
smijesni_ste

#4814 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by smijesni_ste »

Nekom su se dobro zamjerili.....
bejzik

#4815 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by bejzik »

kolko ja znam...svima su se oni zamjerali...

kruzi prica po mahali da su ispred Pete gimnazije osisali nozem onog lika sto je vodio onu emisiju na TVSA sa Merimom Burzom...ona muzicka emisija nesto, onaj u sesiru fol :D
cyprus

#4816 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by cyprus »

bejzik wrote:Image

lijevi blizanac je ubijen, a desni ranjen...ako sam dobro skontao.....rip
Iako sam ih sretao skoro svaki dan, nikad nisam znao razliku ko je Adnan, a ko Alen... Bez obzira na to što su dosad radili, tužno je čut kad se završi neki mladi život, pogotovo na ovaj način. Mada realno u nekim slučajevima je to samo pitanje vremena. U svakom slučaju RIP
clav

#4817 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by clav »

ultima_palabra wrote: :lol: A gdje li je taj inkubator za ovakve, štancaju se ko na traci :-)
sledeci put kad izadjes vani, otvori oci i pogledaj oko sebe. zivimo u inkubatoru.

momak je navodno izvrsio samoubistvo, mada nista nije sigurno. http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /091116031
cute poison

#4818 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by cute poison »

clav wrote:
ultima_palabra wrote: :lol: A gdje li je taj inkubator za ovakve, štancaju se ko na traci :-)
sledeci put kad izadjes vani, otvori oci i pogledaj oko sebe. zivimo u inkubatoru.

momak je navodno izvrsio samoubistvo, mada nista nije sigurno. http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /091116031
Ma samoubistvo nije bilo 10000%, svaki Bajram gori od goreg, bas me interesuje sta ce biti za kurban Bajram...
bejzik

#4819 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by bejzik »

Nikad se oni ne izdaju medjusobno...znaci neko je od njemu ili njima poznatih i osvete ce vjerovatno biti

da je bio neko koga ne zna sigurno bi ga opisao policiji da raspiše potjernicu...ovako ocekuje se "osveta blizanca" uskoro u kinima
cute poison

#4820 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by cute poison »

bejzik wrote:Nikad se oni ne izdaju medjusobno...znaci neko je od njemu ili njima poznatih i osvete ce vjerovatno biti

da je bio neko koga ne zna sigurno bi ga opisao policiji da raspiše potjernicu...ovako ocekuje se "osveta blizanca" uskoro u kinima
Ti ocigledno nisi skontao, taj clanak o kojem komentarises je 2009 bio, nije ovo od sinoc. Adnan je poginuo, tako da vise "blizanaca" nema.
erni3

#4821 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by erni3 »

bejzik wrote:kolko ja znam...svima su se oni zamjerali...

kruzi prica po mahali da su ispred Pete gimnazije osisali nozem onog lika sto je vodio onu emisiju na TVSA sa Merimom Burzom...ona muzicka emisija nesto, onaj u sesiru fol :D
Cekaj, mislis na onog lika sa malo duzom cickavom kosom, cini mi se da se Mirza zove?
samo_ovaj_put

#4822 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by samo_ovaj_put »

bejzik wrote:
Image
Edis Banda i Alen Hadžimuratović (žestoki alipašinci)

"U 3.25 sati na Kliniku je dovezen Alen Hadžimuratović, koji ima prostrijelnu ranu desne natkoljenice i ustrijelnu ranu lijeve natkoljenice i lijevog skočnog zgloba. Osim toga, zadobio je ranu na glavi uslijed pada, a sumnja se na frakturu sljepočne kosti. Prebačen je na Kliniku za ortopediju i traumatologiju", rekla je za naš portal Biljana Jandrića, glasnogovornica KCUS-a.

Image

Uploaded with ImageShack.us

Pod utjecajem alkohola

Drugi pacijent je dovezen na KUM u 3.30. Radi se o Edisu Bandi, koji ima kontuzije po glavi o serijsku frakturu rebara na lijevoj strani. Prebačen je na Kliniku za torakalnu hirurgiju, gdje će mu biti ukazan pomoć.

Image

Prema riječima Biljane Jandrić, oba mladića su bila pod utjecajem alkohola.

Image

sto su oni bajramluka dobili
meni bi trebalo 50 bajrama da ovoliko sakupim
astrid

#4823 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by astrid »

Komentar pronađoh ispod članka na SA-X

..................................................
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... #komentari

B-faza
10.09.2010. u 23:59
Adnanu je neko javio da je njegov brat blizanac Alen mrtav pa se ubio zbog toga... Toliko od mene!

Adnane, R.I.P.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#4824 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Truba »

"Toliko od mene"

kako mene ovo nervira :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: nadam se kako nije istina da se ubio
ek0

#4825 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by ek0 »

komi wrote:"Toliko od mene"

kako mene ovo nervira :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: nadam se kako nije istina da se ubio
http://www.oslobodjenje.ba/?id=9041
Locked