Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
fixer

#4801 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

CATALONAC wrote:
missko wrote:Sta ovo Fabregas odmah dobio po picci
ali prva tekma i jedini mislim na svijetu koji je u prvoj svojoj kako kažeš tekmi osvojio titulu a vi ćete uzeti ligu i l.p,al malo sutra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil:
Haj klon razligu.
ganjeta

#4802 Re: Real Madrid C.F.

Post by ganjeta »

L00d wrote:
ganjeta wrote:Opet mesari glabaju. 8-)
treba ih sve na praksu kod Maksumica poslati :lol:
Mesari iz mesare Vrupa ovim zavide.Kakvi debili i paćenici, koji kompleksi..strašno, nevjerovatno :-) :shock:
Last edited by ganjeta on 18/08/2011 01:02, edited 1 time in total.
CATALONAC

#4804 Re: Real Madrid C.F.

Post by CATALONAC »

Lud i ponosan wrote:Bruka za ovo na kraju. Jesam vatreni navijac Reala, ali ovo sto rade neki pojedinci od ovako velikog kluba je za zatvora. Marcelo i Pepe ne zasluzuju ovaj dres da nose, bez obzira na sve. I tacka.
pošteno pravi krvnici pogotovo pepe
Quark_m

#4805 Re: Real Madrid C.F.

Post by Quark_m »

Lud i ponosan wrote:Bruka za ovo na kraju. Jesam vatreni navijac Reala, ali ovo sto rade neki pojedinci od ovako velikog kluba je za zatvora. Marcelo i Pepe ne zasluzuju ovaj dres da nose, bez obzira na sve. I tacka.
Svaka cast jarane za post, nije samo sto sam veliki simpatizer Barse. Isto bih napisao i da je situacija obrnuta.
CATALONAC

#4806 Re: Real Madrid C.F.

Post by CATALONAC »

fixer wrote:
CATALONAC wrote:
missko wrote:Sta ovo Fabregas odmah dobio po picci
ali prva tekma i jedini mislim na svijetu koji je u prvoj svojoj kako kažeš tekmi osvojio titulu a vi ćete uzeti ligu i l.p,al malo sutra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil:
Haj klon razligu.
:x :lol: :lol: :lol:
brucos7

#4807 Re: Real Madrid C.F.

Post by brucos7 »

Murinjo je na kraju utakmice povlaceci za uho pomocnog trenera Barse pokazao zasto je NAJVECI SMRAD od trenera. A Marcelo i Pepe ocito su klocevi kojima pod hitno treba zabraniti da se bave ovim sportom. Valjda je sada svima jasno zasto ja Barselona najbolji tim na svijetu. :dance:
fixer

#4808 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Ridjobrki wrote:Kataklonac :D
:lol:
Hoce covjek privatnost. :D
Lucas Leiva

#4809 Re: Real Madrid C.F.

Post by Lucas Leiva »

Ne znam kako neko moze da simpatise bilo koji od ova dva odvratna kluba! Fuj i jedni i drugi!
Englezi su zakon!
Jack Be Nimble

#4810 Re: Real Madrid C.F.

Post by Jack Be Nimble »

E moj realu i ti stigao Barsu? Radovali se kod kuce remiju koda su ih tukli u finalu LS. Zalosno.
fixer

#4811 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

brucos7 wrote:Murinjo je na kraju utakmice povlaceci za uho pomocnog trenera Barse pokazao zasto je NAJVECI SMRAD od trenera. A Marcelo i Pepe ocito su klocevi kojima pod hitno treba zabraniti da se bave ovim sportom. Valjda je sada svima jasno zasto ja Barselona najbolji tim na svijetu. :dance:
Situacija kad ti je font veci od broja godina
:D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#4812 Re: Real Madrid C.F.

Post by Chmoljo »

pa naravno :roll: ali očigledno je da Mou to forsira, jer je to ponašanje konstanta. Pepe je kreten sam od sebe. opet kažem, neizmjerno mi je žao što iza njih stoji momak koji ne zaslužuje da igraju sa njim - Iker.
addem

#4813 Re: Real Madrid C.F.

Post by addem »

[quote="Chmoljo"

pa naravno :roll: ali očigledno je da Mou to forsira, jer je to ponašanje konstanta. Pepe je kreten sam od sebe. opet kažem, neizmjerno mi je žao što iza njih stoji momak koji ne zaslužuje da igraju sa njim - Iker.[/quote]

Da ima pravde Pepe nikad ne bi igrao fudbal.
mrtva kokoš

#4814 Re: Real Madrid C.F.

Post by mrtva kokoš »

Image
Madrid

#4815 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Kad se sve sagleda to vise nije ni blizu one dominacije Barce prije 2 godine, a i ovi forumski navijaci Barce su prakticki sutili do zadnjeg zvizduka, sto im nije obicaj...
Real nije imao ni srece, pogotovo u prvoj utakmici, vidi se da sezona tek pocinje i Realu su ovi mecevi ako za nista drugo, posluzili da vide kakve greske prave u obrani, ako to uspiju da dorade...
I istina da je Marcelo napravio glupost, ali jebiga, kad igraci poput Alvesa i Pedra se onako bacaju (kako se Alves odbi od Benzemu, a on njega vukao) svakom moze puknut film...
GOLFER

#4816 Re: Real Madrid C.F.

Post by GOLFER »

Image
brucos7

#4817 Re: Real Madrid C.F.

Post by brucos7 »

fixer wrote:
brucos7 wrote:Murinjo je na kraju utakmice povlaceci za uho pomocnog trenera Barse pokazao zasto je NAJVECI SMRAD od trenera. A Marcelo i Pepe ocito su klocevi kojima pod hitno treba zabraniti da se bave ovim sportom. Valjda je sada svima jasno zasto ja Barselona najbolji tim na svijetu. :dance:
Ma znam ja da se i ti sada stidis za koga navijas. Samo opusteno.
Chmoljo

#4818 Re: Real Madrid C.F.

Post by Chmoljo »

Madrid wrote:Kad se sve sagleda to vise nije ni blizu one dominacije Barce prije 2 godine, a i ovi forumski navijaci Barce su prakticki sutili do zadnjeg zvizduka, sto im nije obicaj...
Real nije imao ni srece, pogotovo u prvoj utakmici, vidi se da sezona tek pocinje i Realu su ovi mecevi ako za nista drugo, posluzili da vide kakve greske prave u obrani, ako to uspiju da dorade...
I istina da je Marcelo napravio glupost, ali jebiga, kad igraci poput Alvesa i Pedra se onako bacaju (kako se Alves odbi od Benzemu, a on njega vukao) svakom moze puknut film...
ma ja... puko čovjeku film... zadnjih 6-7 utakmica... hoćel mu ga ko zalijepiti?

kad mu se to Messi valjo i prenemago majke ti?
Chmoljo

#4819 Re: Real Madrid C.F.

Post by Chmoljo »

Lud i ponosan wrote: Forsira zescu igru protiv Barce, tu nema dileme, ali siguran sam da ne opravdava ovakve startove pojedinaca... Pa vodio je on i neke druge timove, dobijao Barcu, ali nikada se nisu desavali startovi kao sto to rade ova 2 konja. Da ne spominjem sta je radio Pepe i kad nije bilo Murinja.

Da se razumijemo, pojedini igraci Barce jesu teatralni, glumci, padavicari, sto me takodje nervira, ali ovi neki startovi Pepe-a i Marcela kaljaju ime kraljevskog kluba i ne doprinose nicemu dobrom. Momentalno bih ja to napenalio iz kluba i doveo neke kvalitetne defanzivce, jer je Real veceras u odbrani bio katastrofalan i nije mi jasno kako su neke golove primili. Uzas.
jesu teatralni, nema šta. samo što to u Španiji nije ništa novo. kad je Runi simulirao penal, cijela zajebancija je bila oko toga. no, od teatralnosti niko neće završiti karijeru ranije, to je ono što je najgore.

jeboga i kompleks njegov, neka bude i on teatralan, pa nek se skupa ofiraju - ali ne lomi noge čovjeku, to je ba fizički nasrtaj :roll:
CATALONAC

#4820 Re: Real Madrid C.F.

Post by CATALONAC »

Chmoljo wrote:
Madrid wrote:Kad se sve sagleda to vise nije ni blizu one dominacije Barce prije 2 godine, a i ovi forumski navijaci Barce su prakticki sutili do zadnjeg zvizduka, sto im nije obicaj...
ma ja... puko čovjeku film... zadnjih 6-7 utakmica... hoćel mu ga ko zalijepiti?

kad mu se to Messi valjo i prenemago majke ti?
:lol:
fixer

#4821 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

brucos7 wrote:
fixer wrote:
Ma znam ja da se i ti sada stidis za koga navijas. Samo opusteno.
Navijac na baterije nisam i ne mogu biti. :D
hau jes no

#4822 Re: Real Madrid C.F.

Post by hau jes no »

GOLFER wrote:Image
:lol: :lol: :lol: ma scena iz alan forda... ovaj brko u sredini :lol: :lol:

komplet klupa barcelone utrcala na teren nakon starta marcela i onda kad su dobili po nosu nesto se bune.. :D
mrtva kokoš

#4823 Re: Real Madrid C.F.

Post by mrtva kokoš »

fixer wrote: Navijac na baterije nisam i ne mogu biti. :D
haj priznaj da je ovaj zeleni od muke :D :D
Madrid

#4824 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Ma ne pravdam ga, al sto se mene tice neka se lome, ko ih jebe, ne daju meni pare, a i kad ne bude Marcela, Messia, Ronalda... bit ce Reala i Barce, tako da mene to ne dira ako neko nekom slomi nogu :-D
Pepe je u ove dvije utakmice pravi propuh bio, ne znam jel do forme ili sta, ali Carvaljo je za njega igracina ako se gledaju startovi i ono najvaznije, igra sa razmisljanjem, tj. koristi mozak, dok Pepe vise lici na neku muhu bez glave, pa gdje stigne...
fixer

#4825 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Splinter wrote:
fixer wrote: Navijac na baterije nisam i ne mogu biti. :D
haj priznaj da je ovaj zeleni od muke :D :D
De Splinter odrasti.
Post Reply