Haj klon razligu.CATALONAC wrote:ali prva tekma i jedini mislim na svijetu koji je u prvoj svojoj kako kažeš tekmi osvojio titulu a vi ćete uzeti ligu i l.p,al malo sutramissko wrote:Sta ovo Fabregas odmah dobio po picci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
fixer
#4801 Re: Real Madrid C.F.
- ganjeta
#4802 Re: Real Madrid C.F.
Mesari iz mesare Vrupa ovim zavide.Kakvi debili i paćenici, koji kompleksi..strašno, nevjerovatnoL00d wrote:treba ih sve na praksu kod Maksumica poslatiganjeta wrote:Opet mesari glabaju.
Last edited by ganjeta on 18/08/2011 01:02, edited 1 time in total.
- Ridjobrki
#4803 Re: Real Madrid C.F.
Kataklonac 
-
CATALONAC
#4804 Re: Real Madrid C.F.
pošteno pravi krvnici pogotovo pepeLud i ponosan wrote:Bruka za ovo na kraju. Jesam vatreni navijac Reala, ali ovo sto rade neki pojedinci od ovako velikog kluba je za zatvora. Marcelo i Pepe ne zasluzuju ovaj dres da nose, bez obzira na sve. I tacka.
- Quark_m
#4805 Re: Real Madrid C.F.
Svaka cast jarane za post, nije samo sto sam veliki simpatizer Barse. Isto bih napisao i da je situacija obrnuta.Lud i ponosan wrote:Bruka za ovo na kraju. Jesam vatreni navijac Reala, ali ovo sto rade neki pojedinci od ovako velikog kluba je za zatvora. Marcelo i Pepe ne zasluzuju ovaj dres da nose, bez obzira na sve. I tacka.
-
CATALONAC
#4806 Re: Real Madrid C.F.
fixer wrote:Haj klon razligu.CATALONAC wrote:ali prva tekma i jedini mislim na svijetu koji je u prvoj svojoj kako kažeš tekmi osvojio titulu a vi ćete uzeti ligu i l.p,al malo sutramissko wrote:Sta ovo Fabregas odmah dobio po picci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
brucos7
#4807 Re: Real Madrid C.F.
Murinjo je na kraju utakmice povlaceci za uho pomocnog trenera Barse pokazao zasto je NAJVECI SMRAD od trenera. A Marcelo i Pepe ocito su klocevi kojima pod hitno treba zabraniti da se bave ovim sportom. Valjda je sada svima jasno zasto ja Barselona najbolji tim na svijetu. 
-
fixer
#4808 Re: Real Madrid C.F.
Ridjobrki wrote:Kataklonac
Hoce covjek privatnost.
-
Lucas Leiva
#4809 Re: Real Madrid C.F.
Ne znam kako neko moze da simpatise bilo koji od ova dva odvratna kluba! Fuj i jedni i drugi!
Englezi su zakon!
Englezi su zakon!
- Jack Be Nimble
#4810 Re: Real Madrid C.F.
E moj realu i ti stigao Barsu? Radovali se kod kuce remiju koda su ih tukli u finalu LS. Zalosno.
-
fixer
#4811 Re: Real Madrid C.F.
Situacija kad ti je font veci od broja godinabrucos7 wrote:Murinjo je na kraju utakmice povlaceci za uho pomocnog trenera Barse pokazao zasto je NAJVECI SMRAD od trenera. A Marcelo i Pepe ocito su klocevi kojima pod hitno treba zabraniti da se bave ovim sportom. Valjda je sada svima jasno zasto ja Barselona najbolji tim na svijetu.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4812 Re: Real Madrid C.F.
pa naravnoLud i ponosan wrote:Bruka za ovo na kraju. Jesam vatreni navijac Reala, ali ovo sto rade neki pojedinci od ovako velikog kluba je za zatvora. Marcelo i Pepe ne zasluzuju ovaj dres da nose, bez obzira na sve. I tacka.
- addem
#4813 Re: Real Madrid C.F.
[quote="Chmoljo"
pa naravno
ali očigledno je da Mou to forsira, jer je to ponašanje konstanta. Pepe je kreten sam od sebe. opet kažem, neizmjerno mi je žao što iza njih stoji momak koji ne zaslužuje da igraju sa njim - Iker.[/quote]
Da ima pravde Pepe nikad ne bi igrao fudbal.
pa naravno
Da ima pravde Pepe nikad ne bi igrao fudbal.
-
Madrid
#4815 Re: Real Madrid C.F.
Kad se sve sagleda to vise nije ni blizu one dominacije Barce prije 2 godine, a i ovi forumski navijaci Barce su prakticki sutili do zadnjeg zvizduka, sto im nije obicaj...
Real nije imao ni srece, pogotovo u prvoj utakmici, vidi se da sezona tek pocinje i Realu su ovi mecevi ako za nista drugo, posluzili da vide kakve greske prave u obrani, ako to uspiju da dorade...
I istina da je Marcelo napravio glupost, ali jebiga, kad igraci poput Alvesa i Pedra se onako bacaju (kako se Alves odbi od Benzemu, a on njega vukao) svakom moze puknut film...
Real nije imao ni srece, pogotovo u prvoj utakmici, vidi se da sezona tek pocinje i Realu su ovi mecevi ako za nista drugo, posluzili da vide kakve greske prave u obrani, ako to uspiju da dorade...
I istina da je Marcelo napravio glupost, ali jebiga, kad igraci poput Alvesa i Pedra se onako bacaju (kako se Alves odbi od Benzemu, a on njega vukao) svakom moze puknut film...
-
brucos7
#4817 Re: Real Madrid C.F.
Ma znam ja da se i ti sada stidis za koga navijas. Samo opusteno.fixer wrote:Situacija kad ti je font veci od broja godinabrucos7 wrote:Murinjo je na kraju utakmice povlaceci za uho pomocnog trenera Barse pokazao zasto je NAJVECI SMRAD od trenera. A Marcelo i Pepe ocito su klocevi kojima pod hitno treba zabraniti da se bave ovim sportom. Valjda je sada svima jasno zasto ja Barselona najbolji tim na svijetu.
- Chmoljo
#4818 Re: Real Madrid C.F.
ma ja... puko čovjeku film... zadnjih 6-7 utakmica... hoćel mu ga ko zalijepiti?Madrid wrote:Kad se sve sagleda to vise nije ni blizu one dominacije Barce prije 2 godine, a i ovi forumski navijaci Barce su prakticki sutili do zadnjeg zvizduka, sto im nije obicaj...
kad mu se to Messi valjo i prenemago majke ti?
- Chmoljo
#4819 Re: Real Madrid C.F.
jesu teatralni, nema šta. samo što to u Španiji nije ništa novo. kad je Runi simulirao penal, cijela zajebancija je bila oko toga. no, od teatralnosti niko neće završiti karijeru ranije, to je ono što je najgore.Lud i ponosan wrote: Forsira zescu igru protiv Barce, tu nema dileme, ali siguran sam da ne opravdava ovakve startove pojedinaca... Pa vodio je on i neke druge timove, dobijao Barcu, ali nikada se nisu desavali startovi kao sto to rade ova 2 konja. Da ne spominjem sta je radio Pepe i kad nije bilo Murinja.
Da se razumijemo, pojedini igraci Barce jesu teatralni, glumci, padavicari, sto me takodje nervira, ali ovi neki startovi Pepe-a i Marcela kaljaju ime kraljevskog kluba i ne doprinose nicemu dobrom. Momentalno bih ja to napenalio iz kluba i doveo neke kvalitetne defanzivce, jer je Real veceras u odbrani bio katastrofalan i nije mi jasno kako su neke golove primili. Uzas.
jeboga i kompleks njegov, neka bude i on teatralan, pa nek se skupa ofiraju - ali ne lomi noge čovjeku, to je ba fizički nasrtaj
-
CATALONAC
#4820 Re: Real Madrid C.F.
Chmoljo wrote:ma ja... puko čovjeku film... zadnjih 6-7 utakmica... hoćel mu ga ko zalijepiti?Madrid wrote:Kad se sve sagleda to vise nije ni blizu one dominacije Barce prije 2 godine, a i ovi forumski navijaci Barce su prakticki sutili do zadnjeg zvizduka, sto im nije obicaj...
kad mu se to Messi valjo i prenemago majke ti?
-
fixer
#4821 Re: Real Madrid C.F.
Navijac na baterije nisam i ne mogu biti.brucos7 wrote:Ma znam ja da se i ti sada stidis za koga navijas. Samo opusteno.fixer wrote:Situacija kad ti je font veci od broja godinabrucos7 wrote:Murinjo je na kraju utakmice povlaceci za uho pomocnog trenera Barse pokazao zasto je NAJVECI SMRAD od trenera. A Marcelo i Pepe ocito su klocevi kojima pod hitno treba zabraniti da se bave ovim sportom. Valjda je sada svima jasno zasto ja Barselona najbolji tim na svijetu.
-
hau jes no
#4822 Re: Real Madrid C.F.
GOLFER wrote:
komplet klupa barcelone utrcala na teren nakon starta marcela i onda kad su dobili po nosu nesto se bune..
- mrtva kokoš
#4823 Re: Real Madrid C.F.
haj priznaj da je ovaj zeleni od mukefixer wrote: Navijac na baterije nisam i ne mogu biti.
-
Madrid
#4824 Re: Real Madrid C.F.
Ma ne pravdam ga, al sto se mene tice neka se lome, ko ih jebe, ne daju meni pare, a i kad ne bude Marcela, Messia, Ronalda... bit ce Reala i Barce, tako da mene to ne dira ako neko nekom slomi nogu 
Pepe je u ove dvije utakmice pravi propuh bio, ne znam jel do forme ili sta, ali Carvaljo je za njega igracina ako se gledaju startovi i ono najvaznije, igra sa razmisljanjem, tj. koristi mozak, dok Pepe vise lici na neku muhu bez glave, pa gdje stigne...
Pepe je u ove dvije utakmice pravi propuh bio, ne znam jel do forme ili sta, ali Carvaljo je za njega igracina ako se gledaju startovi i ono najvaznije, igra sa razmisljanjem, tj. koristi mozak, dok Pepe vise lici na neku muhu bez glave, pa gdje stigne...
-
fixer
#4825 Re: Real Madrid C.F.
De Splinter odrasti.Splinter wrote:haj priznaj da je ovaj zeleni od mukefixer wrote: Navijac na baterije nisam i ne mogu biti.![]()