Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
hljebarnik

#4801 Re: Manchester United FC

Post by hljebarnik »

veljaca wrote: Koji penal ? :shock:

Onaj faul izvan sesnaest ( ako je i bio faul ) ?
S tobom se nema potrebe raspravljati. Samo se sjetim onog posta u kojem informacije sa Grbavice dobivas od sina. :D
Madrid

#4802 Re: Manchester United FC

Post by Madrid »

veljaca wrote:
hljebarnik wrote:Chelsea je odigrao dobrih ~10 minuta utakmice a ostatak PREJADNO tako da moze biti zadovoljan i sa bodom. Da je Webb svirao onaj penal u prvom poluvremenu, vjerovatno ne bi dali nijedan gol.

Vecina postova ovdje se pise da se malo baci hejt. :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Koji penal ? :shock:

To i ja govorim, ali đabe :-D
alemdar

#4803 Re: Manchester United FC

Post by alemdar »

Lahko je imati pobjednički mentalitet kad ti sudac svira dva nepostojeća penala. Ko kaže da je United pošteno izjednačio sigurno nije dobar s glavom.
Last edited by alemdar on 05/02/2012 19:18, edited 1 time in total.
Gandalf

#4804 Re: Manchester United FC

Post by Gandalf »

Teufik wrote:
Gandalf wrote: e, drogba bi na onim onim kilvacima sve rekorde oborio, ne bi ih 6 webova izvadilo
Kakve veze sad Drogba ima?Sta si se toga uhvatio?
Da je ovo da je ono.
To veze nema s ovom tekmom.
kako nema, da nije webba danas bilo, dobilo bi Jedinstvo šesticu, ne bi bilo nikakvih boostova samopouzdanja, jer nijedan normalan sudija ne bi svirao ni jedan penal danas Jedinstvu, u 70' minuti bi ste bili slomljeni i laganice bi vam i onaj levat Torres zabio pred kraj 2-3 gola, jbg sve je to SBBKBB, ali bez Webba Jedinstvo je osrednja ekipa
Riddle

#4805 Re: Manchester United FC

Post by Riddle »

ultima_palabra wrote:
Riddle wrote:Ultima druze, sta je s tobom? :)
Šta će biti... ložiš raju ovdje opasno :D Izmisli frajer dva penala, i oni hoće još... lafo žale za pobjedom :lol: Sreća za United pa je igrao Torres, Drogba bi ondje masakr počinio.
Naravno da zalim. United je bio bolji tim.

Prvi penal nije izmisljen, drugi je mozda prestrog, ali kontakt je postojao. Evo gledam analizu. Krivi Welbecka za simuliranje ako vec hoces. U prvom poluvremenu nije sviran penal na Youngu. Ogromna greska koju nekako ignorises. A i crveni karton za Cahilla bi bio opravdan. Welbeck sam krece na gol, a odbranbeni igrac je zadnji u odbrani. Razmisli malo kome trebaju naocale. Posmatraj stvari onako kako su se desile.

Citam prosli put da je United dobio 2 penala na OT. United, what a surprise! :roll: A potpuno opravdana 2 penala i jos niko ne spominje nedosuđena 2 penala koji su bili tako ociti.

Stvarno mi neki likovi nisu jasni. Nikad ih nema da se nesto prokomentarise na ovom topiku i da se povede neka diskusija, ali cim United pocne da gubi, sjate se ovdje i divljacki se izdrkavaju. :-)
Lucas Leiva

#4806 Re: Manchester United FC

Post by Lucas Leiva »

Kakav Howard Web, smjesni ste... kako ne shvatate da Unitedovi igraci imaju u glavi ono sto konkurencija nikada nece imati sve dok su oni tu! Imaju mentalitet pravog sampiona!
hljebarnik

#4807 Re: Manchester United FC

Post by hljebarnik »

Gandalf wrote:ali bez Webba Jedinstvo je osrednja ekipa
Zar je moguce da neko ko prati fudbal napise nesto ovakvo ?
ultima_palabra

#4808 Re: Manchester United FC

Post by ultima_palabra »

missko wrote:
ultima_palabra wrote:
missko wrote:Trebalo je cudo da onakva ekipa kao Celsi da gol a desilo se da daju 3(1+2) ali bi bilo previse jos oanko mlitavi i da pobjede. Ja sam za vjecni ostanak AVB na klupi Celsija.
Realno su 3 mogli uvaliti samo u zadnjih 5 minuta... i to dok su bili šokirani gubitkom vodstva.
Na osnovu cega su mogli uvaliti ? Zato sto su vrsili pritisak ili igrali ko picke kuci na kontre ?
Čuj na osnovu čega :-) Na osnovu šansi, De Gea vadio iz rašlji...

A normalno da će igrati na kontre kad imaju 3:0 protiv brže i pokretljivije ekipe, bez Webba se United nikad ne bi vratio.
Gandalf

#4809 Re: Manchester United FC

Post by Gandalf »

webb drži jedinstvo u utrci za naslov - engleska liga postaje smiješna sa ovakvim sudijama
Teufik

#4810 Re: Manchester United FC

Post by Teufik »

Gubiti 3-0 u 52.minuti i imati snage i volje vratiti se u mec to je za svaku pohvalu.
Ima li iko od vas koji pljujete po Unitedu da to prizna?
Webb je usrao kod drugog penala.Prvi bi sviralo sigurno 90% sudija u EPL.Ali imao je puno gresaka danas.
Jedan gol jeste poklonio Unitedu.Uhvatili ste se toga kao da je sve tri gola poklonio.
De ba malo ohanite.
Gledajte kompletnu sliku.
S druge strane United je sebi otezao sa dva glupo primljena gola.Dobro su odigrali.Chelsea nicim nije pokazao nesto posebno.
missko

#4811 Re: Manchester United FC

Post by missko »

Riddle wrote:
ultima_palabra wrote:
Šta će biti... ložiš raju ovdje opasno :D Izmisli frajer dva penala, i oni hoće još... lafo žale za pobjedom :lol: Sreća za United pa je igrao Torres, Drogba bi ondje masakr počinio.

Prvi penal nije izmisljen, drugi je mozda prestrog, ali kontakt je postojao. Evo gledam analizu. Krivi Welbecka za simuliranje ako vec hoces. U prvom poluvremenu nije sviran penal na Youngu. Ogromna greska koju nekako ignorises. A i crveni karton za Cahilla bi bio opravdan. Welbeck sam krece na gol, a odbranbeni igrac je zadnji u odbrani. Razmisli malo kome trebaju naocale. Posmatraj stvari onako kako su se desile.

Citam prosli put da je United dobio 2 penala na OT. United, what a surprise! :roll: A potpuno opravdana 2 penala i jos niko ne spominje nedosuđena 2 penala koji su bili tako ociti.

Stvarno mi neki likovi nisu jasni. Nikad ih nema da se nesto prokomentarise na ovom topiku i da se povede neka diskusija, ali cim United pocne da gubi, sjate se ovdje i divljacki se izdrkavaju. :-)
Zasljepila ga mrznja.
Jos kad mu vidis komentare kad se Cityu sta svira , ma svaki kontakt ili ruka u 16 je penal, ma svaki prekrsaj zadnjeg covjeka je crveni ali kad igra United i sudi jos Webbb e onda imamo druge arsine.
veljaca

#4812 Re: Manchester United FC

Post by veljaca »

hljebarnik wrote:
veljaca wrote: Koji penal ? :shock:

S tobom se nema potrebe raspravljati. Samo se sjetim onog posta u kojem informacije sa Grbavice dobivas od sina. :D
Kad izgubis argumentaciju - onda okreces temu sasvim u suprotnom pravcu ....

Koji penal ? :shock:

Btw - I ako se vec dotices moga sina - ustani na noge .... A sto se tice Grbavice i tu ustani na noge - i iznenadio bi se o kolicini mojih informacija o njoj .... A ko ne vjeruje sinu - znaci da ga nije dobro vaspitao - a to nije moj slucaj ....
Last edited by veljaca on 05/02/2012 19:26, edited 1 time in total.
Teufik

#4813 Re: Manchester United FC

Post by Teufik »

Gandalf wrote:ali bez Webba Jedinstvo je osrednja ekipa
Ovo od tebe nisam ocekivao.
Otvorite temu "Mrzim Manchester United" i tamo se istresajte.Stvarno nekad pretjerujete.
ultima_palabra

#4814 Re: Manchester United FC

Post by ultima_palabra »

Riddle wrote:
ultima_palabra wrote:

Bezveze drug, potcjenjuješ mi inteligenciju :roll: Pa normalno da ima kontakta, Welbeck traži nogu od ovoga kako bi zapeo za nju.

O&O, previše sam vremena izgubio ovdje.
missko

#4815 Re: Manchester United FC

Post by missko »

[/quote]
Realno su 3 mogli uvaliti samo u zadnjih 5 minuta... i to dok su bili šokirani gubitkom vodstva.[/quote]
Na osnovu cega su mogli uvaliti ? Zato sto su vrsili pritisak ili igrali ko picke kuci na kontre ?[/quote]
Čuj na osnovu čega :-) Na osnovu šansi, De Gea vadio iz rašlji...

A normalno da će igrati na kontre kad imaju 3:0 protiv brže i pokretljivije ekipe, bez Webba se United nikad ne bi vratio.[/quote]
I to nije mlitavo jos ako spomenemo da su dali 3 sretna gola od kojih 2 autogola.
Gandalf

#4816 Re: Manchester United FC

Post by Gandalf »

chelseu danas nije trebao sudija niti za jedan gol - 3 gola kakva god da su traljava, nisu bila potpomognuta sudijama - jedinstvo dobija 2 penala u pet minuta i ogroman podsticaj samopouzdanju - by the way, kad je neka ekipa na Old Trafordu iznudila protiv Mančestera 2 penala, ma kad je zapravo jedan penal izvukla :D đavo je u detaljima :evil:
Teufik

#4817 Re: Manchester United FC

Post by Teufik »

Gandalf wrote:chelseu danas nije trebao sudija niti za jedan gol - 3 gola kakva god da su nisu potpomognuta sudijama - jedinstvo dobija 2 penala u pet minuta i ogroman podsticaj samopouzdanju - by the way, kad je neka ekipa na Old Trafordu iznudila protiv Mančestera 2 penala, ma kad je zapravo jedan penal izvukla :D đavo je u detaljima :evil:
Ne,United dobija 1 penal.Imali su oni samopouzdanja i prije toga.
Pokusavati igrati dalje nakon 3-0.U sta si ti gledao?

A sto se tice Old Trafforda ides presiroko samo da nadjes opravdanje za svoju pricu.
Lucas Leiva

#4818 Re: Manchester United FC

Post by Lucas Leiva »

Oni koji ne mogu da skontaju sta je, tjese se da je u pitanju Howard Web... :-D
To su oni koji ne vide dalje od nosa!
missko

#4819 Re: Manchester United FC

Post by missko »

Realno onaj ko mrzi i onaj ko voli su zasllijepljeni i ne mogu realno komentarisati tekmu. Volim sto nisam od onih sto mrze, pa ne mrzim ni jbni City, cak su mi simpaticni :D
Teufik

#4820 Re: Manchester United FC

Post by Teufik »

missko wrote:Realno onaj ko mrzi i onaj ko voli su zasllijepljeni i ne mogu realno komentarisati tekmu. Volim sto nisam od onih sto mrze, pa ne mrzim ni jbni City, cak su mi simpaticni :D
Davno sam ja nekad napisao.Onaj ko mrzi neki fudbalski klub ne treba gledati fudbal nikada.
Uvijek ce naci razloge da ga mrzi jos vise.
Riddle

#4821 Re: Manchester United FC

Post by Riddle »

ultima_palabra wrote:Bezveze drug, potcjenjuješ mi inteligenciju :roll: Pa normalno da ima kontakta, Welbeck traži nogu od ovoga kako bi zapeo za nju.

O&O, previše sam vremena izgubio ovdje.
A ti moju ne podcjenjujes? Je li to Webb namjestio penal ako je Welbeck olako pao? To nikad nisi vidio? Simpatises Real i vjerovatno gledas svaku njihovu utakmicu. Nemoj mi reci da se to ne desava i tamo. Kad si kukao zbog toga? Navodno gubis vrijeme, ali ipak si ga malo odvojio da se slatko nasmijes onome sto sam napisao. Ima li nesto pogresno u mom postu? Zar se stvari nisu tako odvijale?
Last edited by Riddle on 05/02/2012 19:36, edited 1 time in total.
Edin H.

#4822 Re: Manchester United FC

Post by Edin H. »

L00d wrote:
GandalfSivi wrote:Vazda ista prica. Uvijek udarate po sudiji. Evo jednostavnu pitanje, da li su postojala dva penala na utakmici za United? Da/Ne pitanje...
ne . Postojala su 3 :lol: :lol:
I vjerovatno jos poneki koji nismo vidjeli :D
Eto te ko' Ferguson, on kaze da je trebao svirati CETIRI penala za United :lol: :lol: :lol:

Joj vam trenera :cry:
neo7

#4823 Re: Manchester United FC

Post by neo7 »

Lucas Leiva wrote:Oni koji ne mogu da skontaju sta je, tjese se da je u pitanju Howard Web... :-D
To su oni koji ne vide dalje od nosa!
:thumbup:
Gandalf

#4824 Re: Manchester United FC

Post by Gandalf »

Teufik wrote:
Gandalf wrote:chelseu danas nije trebao sudija niti za jedan gol - 3 gola kakva god da su nisu potpomognuta sudijama - jedinstvo dobija 2 penala u pet minuta i ogroman podsticaj samopouzdanju - by the way, kad je neka ekipa na Old Trafordu iznudila protiv Mančestera 2 penala, ma kad je zapravo jedan penal izvukla :D đavo je u detaljima :evil:

A sto se tice Old Trafforda ides presiroko samo da nadjes opravdanje za svoju pricu.
Nema to veze samo sa mojom pričom - ovakve stvari se Mančesteru počesto dešavaju već godinama - a na Old Trafordu penal za protivnika je samo misaona imenica.
missko

#4825 Re: Manchester United FC

Post by missko »

Gandalf wrote:
Teufik wrote:

Nema to veze samo sa mojom pričom - ovakve stvari se Mančesteru počesto dešavaju već godinama - a na Old Trafordu penal za protivnika je samo misaona imenica.
Eto pogledaj statistiku pa vidi koliko je penala svirano kontra Uniteda na Old Trafordu i to onih koji su odlucivali pobjednika.Samo jedan primjer Njukast izjednaci iz nepostojeceg penala pred kraj tekme na sred OT, o Blakburnu i ostalim da ne trazim sad.
Last edited by missko on 05/02/2012 19:42, edited 1 time in total.
Post Reply