Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Klodovik wrote:Sad je na programu "Hard-Boiled Wonderland and the End of the World", a nakon nje ide "Water for Elephants".
Prva mi se jako svidjela, a druga me je jako razočarala Ovih dana je, čini mi se u kinu Apolo, prikazivan film po tom romanu. Garant je bolji od knjige
Don Kihot - deseti put
dervis i smrt zavrsio jucer, drugi put
Dobio sam na poklon Coelha, neke tri knjige. Alhemicar, 11 minuta i petu goru. Alaselamet djela, Boze sacuvaj. Iskreno zao mi ih bacati zbog para koje je jedna osoba izdvojila da to nabavi, a ne mogu ih proslijediti jer imaju posvetu
erni3 wrote:Don Kihot - deseti put
Dobio sam na poklon Coelha, neke tri knjige. Alhemicar, 11 minuta i petu goru. Alaselamet djela, Boze sacuvaj. Iskreno zao mi ih bacati zbog para koje je jedna osoba izdvojila da to nabavi, a ne mogu ih proslijediti jer imaju posvetu
11 minuta nije loše djelo, ali više žene otkidaju na to, radije ostavi nek stoji
11 minuta nije loše djelo, ali više žene otkidaju na to, radije ostavi nek stoji
Velis da proslijedim kakvoj dobroj zemskoj?
Dok dobijem odobrenje od osobe koja mi je poklonila, pa onda da skontam nacin kako da uklonim/izmjenim posvetu
Trenutno sam se docepala knjiga od Helen van Rooijen, " De Mannentester"
Nema jos prevod za Bosansko podrucje ali postoji prevod na engleskom, za ljubitelje.