Chivas1 wrote:Znal neko u historiji u jednom timu jesu ikad 3 igraca dala vise od 30 poena na jednom mecu naravno
Bulls - Lakers 129:123 (1996)
Pippen 35, Kukoc 31, Jordan 30
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Chivas1 wrote:Znal neko u historiji u jednom timu jesu ikad 3 igraca dala vise od 30 poena na jednom mecu naravno

Do sada je malo utakmica odigrao da bi se moglo tačno odrediti gdje pripada. Po onome što je prikazao u onih 16 odigranih u TOP 10 je sigurno, ali mislim da treba sačekati još malo da se da neka konačna ocjena. Sigurno je da ima potencijala i da bude među prvih 5, ali ipak treba i neki kontinuitet igara da bi to dokazao. Nije ni Rondo puno više odigrao (20), ali s obzirom da je Boston odigrao 28 uzeo sam ga u razmatranje. S druge strane Wall je od 28 mečeva Washingtona igrao 16, i bio starter u 13 od tih 16. Neka ga još malospree wrote:a gdje ti je wall?
E vidiš njega sam zaboravio. U zadnjim utakmicama je fenomenalan.irfan2 wrote:čonsi bilaps bi isto trebao biti tu negdje. nekako, mada to njegovi brojevi ne pokazuju, jednostavno djeluje autoritativno dok igra.
prošli put sam ovo htio stavit ali nisam mogao naći.lerdi wrote:Mislim da odavno nije bila bolja ponuda na poziciji playa u NBA. Još od vremena Nash-a, Payton-a, Kidd-a, Marbury-a s početka novog milenija. Stvarno se ne sjećam da je u jednom trenutku ovoliki broj kvalitetnih jedninica bilo u ligi. U ovom trenutku, evo po meni TOP 8 i to ovako kako su poredani
Još bi možda trebalo dodati Conley-a iz Memphisa, Nelsona iz Orlanda i Harrisa iz NJ.

Citao sam neke kometare da mu je otisla hrskavica u tom koljenu, da mu je cak karijera u opasnosti. Moguce da je dezinformacija.Neelix wrote:Ma nije mu nista. Ima problema s koljenom desnim, nesto slicno kao B. Roy, ali nije na tom nivou.