E čuj šutao bi nekoga zato što se ljube?!Rugafet wrote: ↑21/06/2026 18:57Ne smijem, ne zato jer se plašim njih, ne smijem od države, me zajebava mi se sa njom iskreno. A njih sto se tiče, da tako bi ih sa apetitom šutao sve uz zli osmijeh kao manijak
Povorka ponosa
-
Naslovnica
#4801 Re: Povorka ponosa
- Rugafet
#4802 Re: Povorka ponosa
A lezbejke, vidi druže njima bi drugačije pristupio. Go i napaljen kao kakav pubertetlija, da im penisom i svojim vještinama objasnim da su u zabludi i da jaaako griješe. Dakle i prema njima bi bio grub ali na sasvim drugi načinkakavdanakneiskustvu wrote: ↑21/06/2026 19:17Šta su ti npr. lezbejke skrivile toliko?
Postoje li još neke grupe osoba koje bi fizički napao, možda ravnogorski četnici?
-
Mustang1
- Ateista
#4804 Re: Povorka ponosa
I djeca i odrasli,a djeca imaju pravo da odrastaju u porodici koja ih voli,a moze ih voljeti i gay par i odgojiti.emigrazione wrote: ↑21/06/2026 19:23Djeca imaju pravo na usvajanje, ne obratno, zbog toga i jeste jako teško usvojiti dijete kontaš, imate cuke i mace namažite argete i neka vas ližu, djecu ostavite na miru...ne znam koji jezik govoriš i šta ti nije jasno?!Ljudska prava znace da svi trebaju da budu jednaki i da imaju jednaka prava,bez obzira na rasnu, vjersku,sexualnu orjentaciju i bilo sta drugo sto je licni izbor.
Kao sto bi bila diskriminacija da tebe neko odbije za usvajanje zato sto si musliman, tako ke i za njih.
Naravno da su neke stvari ljudska prava, ne sto je nekim do braka, vec zbog toga da mogu sutra svog partnera obici u bolnici recimo i slicno. Ja nisam u braku, ali nasa se veza tretira kao vanbracna sa svim pravima kao bracna, oni nemaju nikakva prava po tom pitanju iako su mozda ta dva "pedera" ili "lezbejke" dvoje osobe koje se vole i nemaju nikog blizeg.
Ljudska prava ne tretiraju pederske brakove i bljuvotine kao što su usvajanje djece...neko te opasno slagao ako ti je to utuvio u glavu, to se tiče svake države i društva pojedinačno... Ako je Danska ili Kanada to omogućila zašto bi to Bosna uradila?!
To za cuke reci hetero paru koji ne moze imati djecu.
Ljudska prava tretiraju sve ljude, nebitno koje su sexualne orjentacije.
Te drzave su daleko ispred, doci ce to i kod nas, samo je pitanje vremena, koliko god se vi borili protiv toga.
- Ateista
#4805 Re: Povorka ponosa
Ne znam, da je bespotrebno jeste, jbg.John Cleese wrote: ↑21/06/2026 19:07Ima, nažalost, u pravu siAteista wrote: ↑21/06/2026 18:46Slazem se za neukus, ne kontam ni ja cemu to.John Cleese wrote: ↑21/06/2026 18:38
Osim ako su, na primjer, uzorni sljedbenici neke abrahamske religije koji će usvojeniku obezbijediti propisno i blagovremeno ispiranje mozga![]()
Glede mede... Meni osobno paradiranje ni najmanje ne smeta, kao ni drugačija seksualna orijentacija i intimne aktivnosti dok god se tiču odraslih osoba uz uzajamni pristanak, ali mi se ne dopada javno zgologuzavanje i pomanjkanje dobrog ukusa općenito - fakat ne razumijem kome to treba i zašto.
Samo neukusa ima svuda oko nas, recimo otvoriti neki muzicki pink kanal, u 5 deka.![]()
![]()
Ali moraju li se i seksualne manjine estetski kompromitirati?
Pa barem u toj populaciji ima istinski kreativnih ljudi...
Ili ja to robujem stereotipu...![]()
![]()
![]()
- Cracked
#4806 Re: Povorka ponosa
Pa iz istih razloga zasto ti i ja imamo prava. Ko si ti (ili ja) da nekome odredjuje ko smije i ne smije uzivati u ljufskim pravima?emigrazione wrote: ↑21/06/2026 19:23Djeca imaju pravo na usvajanje, ne obratno, zbog toga i jeste jako teško usvojiti dijete kontaš, imate cuke i mace namažite argete i neka vas ližu, djecu ostavite na miru...ne znam koji jezik govoriš i šta ti nije jasno?!Ljudska prava znace da svi trebaju da budu jednaki i da imaju jednaka prava,bez obzira na rasnu, vjersku,sexualnu orjentaciju i bilo sta drugo sto je licni izbor.
Kao sto bi bila diskriminacija da tebe neko odbije za usvajanje zato sto si musliman, tako ke i za njih.
Naravno da su neke stvari ljudska prava, ne sto je nekim do braka, vec zbog toga da mogu sutra svog partnera obici u bolnici recimo i slicno. Ja nisam u braku, ali nasa se veza tretira kao vanbracna sa svim pravima kao bracna, oni nemaju nikakva prava po tom pitanju iako su mozda ta dva "pedera" ili "lezbejke" dvoje osobe koje se vole i nemaju nikog blizeg.
Ljudska prava ne tretiraju pederske brakove i bljuvotine kao što su usvajanje djece...neko te opasno slagao ako ti je to utuvio u glavu, to se tiče svake države i društva pojedinačno... Ako je Danska ili Kanada to omogućila zašto bi to Bosna uradila?!
- emigrazione
#4807 Re: Povorka ponosa
Ama nije tačno i ne izvrći, vjerujem da ih gay par može voljeti, ali ih ne smije i ne treba odgajati...ljudska prava ne tretiraju pedere, to je individualno od države do države...možda će doći kod nas, ali za ove generacije neće sigurno. Šta te još zanima?!Ateista wrote: ↑21/06/2026 19:31I djeca i odrasli,a djeca imaju pravo da odrastaju u porodici koja ih voli,a moze ih voljeti i gay par i odgojiti.emigrazione wrote: ↑21/06/2026 19:23Djeca imaju pravo na usvajanje, ne obratno, zbog toga i jeste jako teško usvojiti dijete kontaš, imate cuke i mace namažite argete i neka vas ližu, djecu ostavite na miru...ne znam koji jezik govoriš i šta ti nije jasno?!Ljudska prava znace da svi trebaju da budu jednaki i da imaju jednaka prava,bez obzira na rasnu, vjersku,sexualnu orjentaciju i bilo sta drugo sto je licni izbor.
To za cuke reci hetero paru koji ne moze imati djecu.
Ljudska prava tretiraju sve ljude, nebitno koje su sexualne orjentacije.
Te drzave su daleko ispred, doci ce to i kod nas, samo je pitanje vremena, koliko god se vi borili protiv toga.
- emigrazione
#4808 Re: Povorka ponosa
Ma koja bolan ljudska prava, ljudska prava su ograničena, imaš obaveze nije samo prava, ljudsko pravo nikakvo ne tretira da pederčine mogu usvajati i odgajati djecu, daj mi reci gdje ti to piše pokaži mi jebo te... Dijete ima pravo da bude usvojeno, a ne obratno kontaš?!Cracked wrote: ↑21/06/2026 19:37Pa iz istih razloga zasto ti i ja imamo prava. Ko si ti (ili ja) da nekome odredjuje ko smije i ne smije uzivati u ljufskim pravima?emigrazione wrote: ↑21/06/2026 19:23Djeca imaju pravo na usvajanje, ne obratno, zbog toga i jeste jako teško usvojiti dijete kontaš, imate cuke i mace namažite argete i neka vas ližu, djecu ostavite na miru...ne znam koji jezik govoriš i šta ti nije jasno?!Ljudska prava znace da svi trebaju da budu jednaki i da imaju jednaka prava,bez obzira na rasnu, vjersku,sexualnu orjentaciju i bilo sta drugo sto je licni izbor.
-
suspect_zero
#4809 Re: Povorka ponosa
John Cleese wrote: ↑21/06/2026 19:07Ima, nažalost, u pravu siAteista wrote: ↑21/06/2026 18:46Slazem se za neukus, ne kontam ni ja cemu to.John Cleese wrote: ↑21/06/2026 18:38
Osim ako su, na primjer, uzorni sljedbenici neke abrahamske religije koji će usvojeniku obezbijediti propisno i blagovremeno ispiranje mozga![]()
Glede mede... Meni osobno paradiranje ni najmanje ne smeta, kao ni drugačija seksualna orijentacija i intimne aktivnosti dok god se tiču odraslih osoba uz uzajamni pristanak, ali mi se ne dopada javno zgologuzavanje i pomanjkanje dobrog ukusa općenito - fakat ne razumijem kome to treba i zašto.
Samo neukusa ima svuda oko nas, recimo otvoriti neki muzicki pink kanal, u 5 deka.![]()
![]()
![]()
![]()
Parada postala dosadna, mislim da znaju da je raja generalno promijenila mišljenje i da im je svejedno.....e to im valjda smeta, niko ni mukajet...mogu je održavati svaki mjesec samo da ne remete saobraćaj.
Moze se zaključiti da su prve dvije parade imale smisla, bili su vise dostojanstveni....sad se svelo da su estetski negledljivi, nekulturni, previse bezobrazni u traženju nečega što u biti imaju....ove godine došao mali Bošnjak da kaze sa je peder a to se zna godinama, lik ne krije.
Koja je poenta? Volim žene i svake godine treba da se derem da volim žene????
-
John Cleese
#4810 Re: Povorka ponosa
Pa i jeste, fakat.suspect_zero wrote: ↑21/06/2026 20:00John Cleese wrote: ↑21/06/2026 19:07Ima, nažalost, u pravu si![]()
![]()
![]()
Parada postala dosadna, mislim da znaju da je raja generalno promijenila mišljenje i da im je svejedno.....e to im valjda smeta, niko ni mukajet...mogu je održavati svaki mjesec samo da ne remete saobraćaj.
Moze se zaključiti da su prve dvije parade imale smisla, bili su vise dostojanstveni....sad se svelo da su estetski negledljivi, nekulturni, previse bezobrazni u traženju nečega što u biti imaju....ove godine došao mali Bošnjak da kaze sa je peder a to se zna godinama, lik ne krije.
Nisam znao to za tebe
- iClass
#4811 Re: Povorka ponosa
Pa uvijek se ima oko nečega paradirati jer konstanto ta ideologija update radi. Krenulo je od homoseksualizma, evo sada je najnoviji zahtjev parade "rodni indentitet". Onda idu zamjenice, pa djeca, itd.suspect_zero wrote: ↑21/06/2026 20:00 Parada postala dosadna, mislim da znaju da je raja generalno promijenila mišljenje i da im je svejedno.....e to im valjda smeta, niko ni mukajet...mogu je održavati svaki mjesec samo da ne remete saobraćaj.
- Better Man
#4812 Re: Povorka ponosa
Elton John ima blizance sa partnerom. Rodila im zamjenika majka. I ne vidim da tij djeci išta fali. Koliko ima djece u hetero brakovima, koja su zlostavljanja i ponižavana. Be smijemo razmišljati na način kako Ti razmišljaš. To što ja nisam homoseksualac, ne znači da trebam tim ljudima ograničavati neka prava. Ono što meni lično smeta kod parada, što se pretvorila u kič i neukus. Na dostojanstva kakvo je u početku bilo.emigrazione wrote: ↑21/06/2026 19:40Ma koja bolan ljudska prava, ljudska prava su ograničena, imaš obaveze nije samo prava, ljudsko pravo nikakvo ne tretira da pederčine mogu usvajati i odgajati djecu, daj mi reci gdje ti to piše pokaži mi jebo te... Dijete ima pravo da bude usvojeno, a ne obratno kontaš?!Cracked wrote: ↑21/06/2026 19:37Pa iz istih razloga zasto ti i ja imamo prava. Ko si ti (ili ja) da nekome odredjuje ko smije i ne smije uzivati u ljufskim pravima?emigrazione wrote: ↑21/06/2026 19:23
Djeca imaju pravo na usvajanje, ne obratno, zbog toga i jeste jako teško usvojiti dijete kontaš, imate cuke i mace namažite argete i neka vas ližu, djecu ostavite na miru...ne znam koji jezik govoriš i šta ti nije jasno?!
-
suspect_zero
#4813 Re: Povorka ponosa
John Cleese wrote: ↑21/06/2026 20:11Pa i jeste, fakat.suspect_zero wrote: ↑21/06/2026 20:00John Cleese wrote: ↑21/06/2026 19:07
Ima, nažalost, u pravu si![]()
![]()
![]()
Nisam znao to za tebe![]()
Karikiram
Ja sa ženama ne mogu nikako, žena je ženi zmija
Hoću i ja svoja prava, da me žene ne gledaju ko sa nišana
Dole Vlada, gore musko zenska prijateljstva
-
John Cleese
#4814 Re: Povorka ponosa
suspect_zero wrote: ↑21/06/2026 20:27John Cleese wrote: ↑21/06/2026 20:11Pa i jeste, fakat.suspect_zero wrote: ↑21/06/2026 20:00
Nisam znao to za tebe![]()
Karikiram![]()
![]()
Ja sa ženama ne mogu nikako, žena je ženi zmija![]()
Hoću i ja svoja prava, da me žene ne gledaju ko sa nišana![]()
Dole Vlada, gore musko zenska prijateljstva![]()
-
suspect_zero
#4815 Re: Povorka ponosa
I ovdje to mogu, ali su sirotinja I kokuzi....Elton sebi mogao priuštiti djece koliko hoće I da ne završe na "pomozi ba"....jest, treba im ZZO pokrivati troškove pronalaska i plaćanja surogat majki, ....de ba,poredite Eltona, Martina i ostalih sa ovim našim kokuzimaBetter Man wrote: ↑21/06/2026 20:25Elton John ima blizance sa partnerom. Rodila im zamjenika majka. I ne vidim da tij djeci išta fali. Koliko ima djece u hetero brakovima, koja su zlostavljanja i ponižavana. Be smijemo razmišljati na način kako Ti razmišljaš. To što ja nisam homoseksualac, ne znači da trebam tim ljudima ograničavati neka prava. Ono što meni lično smeta kod parada, što se pretvorila u kič i neukus. Na dostojanstva kakvo je u početku bilo.emigrazione wrote: ↑21/06/2026 19:40Ma koja bolan ljudska prava, ljudska prava su ograničena, imaš obaveze nije samo prava, ljudsko pravo nikakvo ne tretira da pederčine mogu usvajati i odgajati djecu, daj mi reci gdje ti to piše pokaži mi jebo te... Dijete ima pravo da bude usvojeno, a ne obratno kontaš?!
-
kakavdanakneiskustvu
#4816 Re: Povorka ponosa
Ovo oko četnika si namjerno izbjegao odgovoriti?Rugafet wrote: ↑21/06/2026 19:29A lezbejke, vidi druže njima bi drugačije pristupio. Go i napaljen kao kakav pubertetlija, da im penisom i svojim vještinama objasnim da su u zabludi i da jaaako griješe. Dakle i prema njima bi bio grub ali na sasvim drugi načinkakavdanakneiskustvu wrote: ↑21/06/2026 19:17Šta su ti npr. lezbejke skrivile toliko?
Postoje li još neke grupe osoba koje bi fizički napao, možda ravnogorski četnici?
-
kakavdanakneiskustvu
#4817 Re: Povorka ponosa
Pederi po tebi ne bi smjeli, a lezbejke?emigrazione wrote: ↑21/06/2026 19:40Ma koja bolan ljudska prava, ljudska prava su ograničena, imaš obaveze nije samo prava, ljudsko pravo nikakvo ne tretira da pederčine mogu usvajati i odgajati djecu, daj mi reci gdje ti to piše pokaži mi jebo te... Dijete ima pravo da bude usvojeno, a ne obratno kontaš?!Cracked wrote: ↑21/06/2026 19:37Pa iz istih razloga zasto ti i ja imamo prava. Ko si ti (ili ja) da nekome odredjuje ko smije i ne smije uzivati u ljufskim pravima?emigrazione wrote: ↑21/06/2026 19:23
Djeca imaju pravo na usvajanje, ne obratno, zbog toga i jeste jako teško usvojiti dijete kontaš, imate cuke i mace namažite argete i neka vas ližu, djecu ostavite na miru...ne znam koji jezik govoriš i šta ti nije jasno?!
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 21/06/2026 20:50, edited 1 time in total.
- emigrazione
#4818 Re: Povorka ponosa
Ma ne ograničavaš im ništa čovječe božiji, oni ovde nemaju ta prava... Svaka država ima svoja prava, je l' ti treba crtati jebote koji je vama qurac?! Jebo te kamiondžije 10 sati čekaju na granici samo zato što su iz Bosne i nikom ništa, a ovde se digla kuka i motika da se 0,01% pederske populacije omogući usvajanje djece koje se nikad neće omogućiti, mislim ne treba uopšte o tome voditi polemiku, sačekajte pet šest 20 generacija možda nekad i bude šanse, sad nemate nikakvu šansu ni da razgovarate o tome...Better Man wrote: ↑21/06/2026 20:25Elton John ima blizance sa partnerom. Rodila im zamjenika majka. I ne vidim da tij djeci išta fali. Koliko ima djece u hetero brakovima, koja su zlostavljanja i ponižavana. Be smijemo razmišljati na način kako Ti razmišljaš. To što ja nisam homoseksualac, ne znači da trebam tim ljudima ograničavati neka prava. Ono što meni lično smeta kod parada, što se pretvorila u kič i neukus. Na dostojanstva kakvo je u početku bilo.emigrazione wrote: ↑21/06/2026 19:40Ma koja bolan ljudska prava, ljudska prava su ograničena, imaš obaveze nije samo prava, ljudsko pravo nikakvo ne tretira da pederčine mogu usvajati i odgajati djecu, daj mi reci gdje ti to piše pokaži mi jebo te... Dijete ima pravo da bude usvojeno, a ne obratno kontaš?!
-
Osmi Socrates
#4819 Re: Povorka ponosa
Upitna je ova tvrdnja da dijete ima pravo da bude usvojeno. 
- Danguba
#4820 Re: Povorka ponosa
Cista provokacija!
- JohnnyS
#4821 Re: Povorka ponosa
Pa svatko se bori za ono što ga interesira, pederi za prava koja mi uzimamo zdravo za gotovo, kamiondžije da imaju povlašteni položaj u odnosu na ostale državljane BiH.emigrazione wrote: ↑21/06/2026 20:40Ma ne ograničavaš im ništa čovječe božiji, oni ovde nemaju ta prava... Svaka država ima svoja prava, je l' ti treba crtati jebote koji je vama qurac?! Jebo te kamiondžije 10 sati čekaju na granici samo zato što su iz Bosne i nikom ništa, a ovde se digla kuka i motika da se 0,01% pederske populacije omogući usvajanje djece koje se nikad neće omogućiti, mislim ne treba uopšte o tome voditi polemiku, sačekajte pet šest 20 generacija možda nekad i bude šanse, sad nemate nikakvu šansu ni da razgovarate o tome...Better Man wrote: ↑21/06/2026 20:25Elton John ima blizance sa partnerom. Rodila im zamjenika majka. I ne vidim da tij djeci išta fali. Koliko ima djece u hetero brakovima, koja su zlostavljanja i ponižavana. Be smijemo razmišljati na način kako Ti razmišljaš. To što ja nisam homoseksualac, ne znači da trebam tim ljudima ograničavati neka prava. Ono što meni lično smeta kod parada, što se pretvorila u kič i neukus. Na dostojanstva kakvo je u početku bilo.emigrazione wrote: ↑21/06/2026 19:40
Ma koja bolan ljudska prava, ljudska prava su ograničena, imaš obaveze nije samo prava, ljudsko pravo nikakvo ne tretira da pederčine mogu usvajati i odgajati djecu, daj mi reci gdje ti to piše pokaži mi jebo te... Dijete ima pravo da bude usvojeno, a ne obratno kontaš?!
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#4822 Re: Povorka ponosa
Iskustvo pokazuje da ljudi najradije emigriraju u drzave gdje ovi sto paradiraju imaju sva prava
-
Seawolf
#4823 Re: Povorka ponosa
Ma sve O.K.John Cleese wrote: ↑21/06/2026 16:46Seawolf wrote: ↑21/06/2026 16:39Uznemiruju l' tebe noćne polucije?John Cleese wrote: ↑21/06/2026 16:38
...a danas:"Doktore, pomozi mi! Teško mi je, vjeruj mi. Što da radim bez akcije po čitavi dan?"![]()
Ne. Samo me povremeno zaboli glava
Nisam ništa loše mislio - zezanje, loženje, ovo-ono![]()
Bitno je samo da je onanija redovna.
- iClass
#4824 Re: Povorka ponosa
Pokazuje i da ljudi najradije emigriraju u mjesta gdje su bijelci. Možda ipak ovi fašisti imaju pravo kada pričaju o rasnim superiornostima, ako ćemo već tom logikom._BataZiv_0809 wrote: ↑21/06/2026 21:30 Iskustvo pokazuje da ljudi najradije emigriraju u drzave gdje ovi sto paradiraju imaju sva prava
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#4825 Re: Povorka ponosa
Je li to sad rasizam napisati da su bijelci stvorili najnaprednija drustva i drzave?iClass wrote: ↑21/06/2026 21:47Pokazuje i da ljudi najradije emigriraju u mjesta gdje su bijelci. Možda ipak ovi fašisti imaju pravo kada pričaju o rasnim superiornostima, ako ćemo već tom logikom._BataZiv_0809 wrote: ↑21/06/2026 21:30 Iskustvo pokazuje da ljudi najradije emigriraju u drzave gdje ovi sto paradiraju imaju sva prava