Svoj neuspjeh u Euro pregovorima ce opravdavati podrskom UZP genocidnojbh.tornjak wrote:jos kad bi zapad i zapadna diplomatija bili toliko glupi da ne znaju odakle vjetar puse....mozda bi tu pricu i progutali....General War wrote:Mozda ce se preCednik morati povuci sa funkcije, kao najbezbonije rjesenje po cpcki narod...nije moguce da su ocekivali drugacije ocitovanje ambasadora a i malo je svo ovo poprimilo ozbiljnuju notu od one projektovane predizborne...na kraju Vucicu veliki plus na zapadu.KatarinaKosaca wrote:Mozda puno toga objasnjava Vuciceva sinosnja izjava da ce «u slucaju negativnog ocitovanja ambasadora po pitanju referenduma pozvati Dodika i Ivanica i zamoliti za najbezbednije resenje za Srpski narod». Dakle, put putuje Dodik u Beograd
ovako ce Vucic opet dobit po gubici....pitanje je samo sta
Referendum(i) u RS-u
- spreca
#4801 Re: Referendum(i) u RS-u
- General War
#4802 Re: Referendum(i) u RS-u
Znaju naravno, ali i Milosevic je bio faktor mira jedno vrijeme....bh.tornjak wrote:jos kad bi zapad i zapadna diplomatija bili toliko glupi da ne znaju odakle vjetar puse....mozda bi tu pricu i progutali....General War wrote:Mozda ce se preCednik morati povuci sa funkcije, kao najbezbonije rjesenje po cpcki narod...nije moguce da su ocekivali drugacije ocitovanje ambasadora a i malo je svo ovo poprimilo ozbiljnuju notu od one projektovane predizborne...na kraju Vucicu veliki plus na zapadu.KatarinaKosaca wrote:Mozda puno toga objasnjava Vuciceva sinosnja izjava da ce «u slucaju negativnog ocitovanja ambasadora po pitanju referenduma pozvati Dodika i Ivanica i zamoliti za najbezbednije resenje za Srpski narod». Dakle, put putuje Dodik u Beograd
ovako ce Vucic opet dobit po gubici....pitanje je samo sta
-
Juliuscezar
#4803 Re: Referendum(i) u RS-u
Kaze Milica ima i dobrih Bosnjaka (valjda tipa Galijasevic
-
benjen
#4804 Re: Referendum(i) u RS-u
Al komentar o Milici , crvenoj ribici i lizanju tamo na naslovnici klixa 
-
mario001
#4805 Re: Referendum(i) u RS-u
Vidio sam, kraljbenjen wrote:Al komentar o Milici , crvenoj ribici i lizanju tamo na naslovnici klixa
-
Ripicipi
#4806 Re: Referendum(i) u RS-u
Sa ovim je i Covic pojeo govno sa "nemam nista protiv referenduma".
-
benjen
#4807 Re: Referendum(i) u RS-u
Mozda je mislio nista efikasnogaRipicipi wrote:Sa ovim je i Covic pojeo govno sa "nemam nista protiv referenduma".
-
PM72
#4808 Re: Referendum(i) u RS-u
Meščini džaba vježbate na Pašinom...mario001 wrote:Vidio sam, kraljbenjen wrote:Al komentar o Milici , crvenoj ribici i lizanju tamo na naslovnici klixa
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#4809 Re: Referendum(i) u RS-u
ne gine nam streljana na GrbaviciPM72 wrote:Meščini džaba vježbate na Pašinom...mario001 wrote:Vidio sam, kraljbenjen wrote:Al komentar o Milici , crvenoj ribici i lizanju tamo na naslovnici klixa
- Danguba
#4810 Re: Referendum(i) u RS-u
Beograd na hAparatima. 
- armin071
#4811 Re: Referendum(i) u RS-u
https://youtu.be/tp4L-ar7Sa0
Dok je ovakvih "politickih nada" iz manjeg nam cetniteta nema brige za BiH. Za ove je i Eso Radeljas naucnik
Dok je ovakvih "politickih nada" iz manjeg nam cetniteta nema brige za BiH. Za ove je i Eso Radeljas naucnik
-
bole1st
#4812 Re: Referendum(i) u RS-u
Ovo je referendum u predizborne svrhe, zato je "pojeo govno" onaj ko dobije manje glasova na lokalnim izborima nego sto je ocekivao. Covicu su vazniji glasovi, nego misljenje PIC-a.Ripicipi wrote:Sa ovim je i Covic pojeo govno sa "nemam nista protiv referenduma".
-
mario001
#4813 Re: Referendum(i) u RS-u
Nije to dzaba nikada, imamo neke ekipe, takmicenja...daj Boze da nam ne bude trebaloPM72 wrote:Meščini džaba vježbate na Pašinom...mario001 wrote:Vidio sam, kraljbenjen wrote:Al komentar o Milici , crvenoj ribici i lizanju tamo na naslovnici klixa
-
Ripicipi
#4814 Re: Referendum(i) u RS-u
Naravno, izbori su ubrzo, samo eto, izgleda da je ova igrarija ipak otisla dalje nego sto su mnogi ocekivali.bole1st wrote:Ovo je referendum u predizborne svrhe, zato je "pojeo govno" onaj ko dobije manje glasova na lokalnim izborima nego sto je ocekivao. Covicu su vazniji glasovi, nego misljenje PIC-a.Ripicipi wrote:Sa ovim je i Covic pojeo govno sa "nemam nista protiv referenduma".
-
L u c i f e r
#4815 Re: Referendum(i) u RS-u
Što se mene tiče, prezadovoljan sam današnjim razvojem situacije.
Nepobitno je i kategorično data podrška teritorijalnom integritetu države Bosne i Hercegovine, od svih releventnih svjetskih faktora osim naravno jebene Rusije koja ga nikad nije ni davala.
Ustavnom sudu i Incku je na volej nabačeno rješenje, te izražena puna podrška budućim potezima, ukoliko budu neophodni.
Osuđena su secesionistička, neustavna i antidejtonska djelovanja.
Ništa nije gotovo, ali ide u pozitivnom pravcu.
Moramo biti budni.
Velikosrpstvo je fašizam najgore vrste, koji se jedino zaustavlja strahom od jače sile.
Sve je do nas. Budemo li iskazivali spremnost na oružanu odbranu domovine, imaćemo podršku centara moći jer njima nije do talasanja. Ako vide da smo mirni i pitomi kao što su bili bivši Muslimani, neće nas biti na mapi.
Bosnu niko nikad nije uništio, pa neće sigurno ni ova šaka jada.
Nepobitno je i kategorično data podrška teritorijalnom integritetu države Bosne i Hercegovine, od svih releventnih svjetskih faktora osim naravno jebene Rusije koja ga nikad nije ni davala.
Ustavnom sudu i Incku je na volej nabačeno rješenje, te izražena puna podrška budućim potezima, ukoliko budu neophodni.
Moramo biti budni.
Velikosrpstvo je fašizam najgore vrste, koji se jedino zaustavlja strahom od jače sile.
Sve je do nas. Budemo li iskazivali spremnost na oružanu odbranu domovine, imaćemo podršku centara moći jer njima nije do talasanja. Ako vide da smo mirni i pitomi kao što su bili bivši Muslimani, neće nas biti na mapi.
- ljevoruki
#4816 Re: Referendum(i) u RS-u
Rusija
Moraju oni mimo svijeta, ko i njihova braca Srbi.
Uostalom, neka ih zajedno, jedno drugo i zasluzuju.
Moraju oni mimo svijeta, ko i njihova braca Srbi.
Uostalom, neka ih zajedno, jedno drugo i zasluzuju.
-
hizo ramidovic
#4817 Re: Referendum(i) u RS-u
Lepo je videti kako islamisti kenjaju u gace od straha a samo je najavljen referendum i odrzana jedna obicna vezba dve srpske polucije. Kako bi tek plakali da su se ukljucile i druge jedinice... Mnogi nisu svesni koliko su ove dve aktivnosti povecale moral srpskih boraca i da muslimani slucajno sad napadnu naterali bi ih do maticne Turske...
-
PM72
#4818 Re: Referendum(i) u RS-u
Nemoj me nasmijavati.Ti si u ekipi Semira Efendića a ja znam vaše patriotske domete.Lijeva ruka-desni džep,kahva,džuma i nargila.
- arzuhal
#4819 Re: Referendum(i) u RS-u
L u c i f e r wrote:Što se mene tiče, prezadovoljan sam današnjim razvojem situacije.
Moramo biti budni.
Lopta je među republikosrpskijanskim nogama, uz podršku menadžera Vučića, hajde da vidimo šta će uraditi osim svakog dana kukati kako "Bošnjaci muslimani drže cijeli PIC u šaci"
Sada slijedi razgovor kod Vučića. Ipak je i njegov obraz u pitanju, njegovo liderstvo, njegova opredjeljenost za miran i stabilan region a ovo je sve kontra toga. Sehr gut.
-
Itsoktobealone
#4820 Re: Referendum(i) u RS-u
Ko nije skonto' da Srbi uveliko uvježbavaju scenarije za ovo što nam nadolazi, taj je i više nego slijep.
Čim je Bajden došao u Beograd, Srbi su dobili krila da krenu u akciju onog što planiraju već 20 godina. Dodaš na to još:
- Ovosedmična vježba dviju vojski koje su u pripravnosti da vode rat u BiH ukoliko ga bude bilo.
- Naoružanje Srbije koje je urađeno još u Maju.
- Referendum koji će prvo biti o danu RS-a, pa onda o nezavisnosti, pa onda o otcjepljenju.
- Ruska inicijativa da se ubaci na prostor Balkana te poptuna podrška Srbiji i RS-u.
- Kriza u Evropi (Brexit, podjela moći, zapad vs. istok, rast terorističkih napada)
- Kriza u Americi (Clinton vs. Trump, ISIL, Sirija vs. Rusija)
- Nikad slabija bošnjačka politička situacija u BiH te najslabiji bošnjački lideri
- Mutav visoki predstavnik te mutava "međunarodna zajednica"
Kad sve sagledaš, ovo je preslikana situacija iz 90ih sa nekoliko novina. Strah me i reci, al' rat je na pomolu. Vrijeme je da se probudimo.
Čim je Bajden došao u Beograd, Srbi su dobili krila da krenu u akciju onog što planiraju već 20 godina. Dodaš na to još:
- Ovosedmična vježba dviju vojski koje su u pripravnosti da vode rat u BiH ukoliko ga bude bilo.
- Referendum koji će prvo biti o danu RS-a, pa onda o nezavisnosti, pa onda o otcjepljenju.
- Ruska inicijativa da se ubaci na prostor Balkana te poptuna podrška Srbiji i RS-u.
- Kriza u Evropi (Brexit, podjela moći, zapad vs. istok, rast terorističkih napada)
- Nikad slabija bošnjačka politička situacija u BiH te najslabiji bošnjački lideri
Kad sve sagledaš, ovo je preslikana situacija iz 90ih sa nekoliko novina. Strah me i reci, al' rat je na pomolu. Vrijeme je da se probudimo.
-
benjen
#4821 Re: Referendum(i) u RS-u
A sta bi ti tek rekao da je PIC objavio da ga boli qrac za referendumom.
-
lakilaka
#4822 Re: Referendum(i) u RS-u
pretjerujes. koliko te placa centrala.Itsoktobealone wrote:Ko nije skonto' da Srbi uveliko uvježbavaju scenarije za ovo što nam nadolazi, taj je i više nego slijep.
- ze kalanga
#4823 Re: Referendum(i) u RS-u
Očekivano. Politička institucija nas uči nekom novom pravu... Alal vera... sve je to normalno...
Sve u svemu, ništa na što srpski narod nije navikao od strane prijatelja iz Britanije i Njemačke... Naročito je licemjerno ovo o destabilizaciji....
Sve u svemu, ništa na što srpski narod nije navikao od strane prijatelja iz Britanije i Njemačke... Naročito je licemjerno ovo o destabilizaciji....
-
Rilkoni
#4824 Re: Referendum(i) u RS-u
Kakvo novo pravo?ze kalanga wrote:Očekivano. Politička institucija nas uči nekom novom pravu... Alal vera... sve je to normalno...
-
emmir1
#4825 Re: Referendum(i) u RS-u
L u c i f e r wrote:Što se mene tiče, prezadovoljan sam današnjim razvojem situacije.
Moramo biti budni.
Ne bih ja bio nezadovoljan ni sa izjavom Rusije.
Neće da se miješa u Ustav i poziva da se dijalogom riješi pitanje.
Da Ustavni sud bude pažljivi kada su ove stvari u pitanju
Ono dosta razumno
Nisam ni to očekivao