Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
missko wrote:Logika nase lige nalaze da bi prvak ove godine trebao biti iz manjeg entiteta ili iz HB takozvane tako da su sanse da FKS odbrani titulu vemo nikakve i zato bolje gurat kup a ligu igrati da se bude medju prva 3 i laganini
BHF_Manijak wrote:Gdje se moze naci dijagram od 1. do 30. kola Premijer lige, bio sam nas'o to na transfermarktu, ali veze nemam kako doci do toga ponovo... Ono ko je u kojem kolu na prvoj poziciji npr. bio...
Imas dijagrame i na gg i na tm. To ti je posao. Trazi malo.
BHF_Manijak wrote:Gdje se moze naci dijagram od 1. do 30. kola Premijer lige, bio sam nas'o to na transfermarktu, ali veze nemam kako doci do toga ponovo... Ono ko je u kojem kolu na prvoj poziciji npr. bio...
Evo ,samo ukucavaj klubove koje hoces da poredis...
ma pošteno govoreci (kod Duške Jurišić) - yebem ja ovaku ligu u kojoj je Željo šesti, a Slobod prva a jbm i onoga ko je to dozvolio da se tako nešto desi
sad ni liga ne valja,a kad su bili pehari krcenja valljala je jel?
ultima_palabra wrote:Pa ko Delaču reče da nastavi trenirati? Englezi ili...?
Pa valjda Englezi. Bio je u Chelsea, oni rekli moze trenirati. Medjutim, izgleda je to samo bila proba. U principu, nije se skoro nista promijenilo, svakako je prva info bila da mora na operaciju. Sumnjam da je rizikovao i pogorsao, bilo je to samo izbjegavanje neodloznog.
Osoblje Chelsea.
Nakon prve povrede otisao u London, pregledali ga i rekli da trenira lakse 2 sedmice i trecu jace, da vide moze li bez operacije. Nakon jaceg treninga se isto ponovilo i operacija jedina opcija.
Ako bude dolazio prvi tim, mozda i odem, ali sumnjam da su ti u pitanju... Uprava Sarajeva ponovo gasi pozar medju pitarima Bas me zanima koliko kosta da se dogovori tekma sa ovima, a mozda je i sponzor to sredio.
Pregovori sa Galatom su odavno krenuli, i dovodjenje njih za rodjendan davno najavljeno. Bilo je samo pitanje tehnickih stvari, i da li ce se moci uskladiti. Da ih nisu doveli sada, doveli bi ih na proljece nekada. Tako da ta prica oko gasenja pozara, a vezano za dolazak Galate, ne pije vode.
Osoblje Chelsea.
Nakon prve povrede otisao u London, pregledali ga i rekli da trenira lakse 2 sedmice i trecu jace, da vide moze li bez operacije. Nakon jaceg treninga se isto ponovilo i operacija jedina opcija.
Jesu objavili tacno sta je pokidao, posto zavisi od toga koji ligamenat je pukao, duzina oporavka
-LIBERO- wrote:Pregovori sa Galatom su odavno krenuli, i dovodjenje njih za rodjendan davno najavljeno. Bilo je samo pitanje tehnickih stvari, i da li ce se moci uskladiti. Da ih nisu doveli sada, doveli bi ih na proljece nekada. Tako da ta prica oko gasenja pozara, a vezano za dolazak Galate, ne pije vode.
Izmislili bi nasi ne brini se.
Kad god bude kakav belaj odmah se nesto smisli ili spoznor ili otkaz ovome ili suspenzija onome ili ovo ili ono.