Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kupi Janu,ako hoćeš pomoć i poklopi se.Svaki tržni centar bira artikle koje će prodavati,još ako je proizvođač toga artikla u istoj korporaciji kao i tržni centar,onda je logično da će gurati taj proizvod.Dođite sebi.
Šta vam je problem sad sa Konzumom ljudi dragi, da li ste vi normalni?! Prodaju vodu, zar je sad fakat bitno čija je?! I kako čitatelji znaju od koga Konzum naručuje robu, evo molim za odgovor?! Da li je možda moguće da su svi već našu vodu pokupovali i da im je ostala Jana, i da je sad ipak malo teže dopremiti nove zalihe robe?
Izlija wrote:Up-date sa stadion Grbavica :
pomoć pristiže iz minute u minut, deficitarni su prevoznici iste, dakle ako iko zna nekog sa kedijem, kombijem ili sl molim vas ljudi nemojte se ustručavati da dođete i ponudite svoju pomoć u prevozu i ona je jako bitna. Polazak za Živinice i povratak je organizovan, ići će se u koloni i niko neće ostati sam u nevolji. Molim vas ljudi svaki vid pomoći je dobrodošao.
Kad se kreće? Ja mogu sa privatnim autom uletiti pa bar dio da natovarim. škoda Felicija.
Dajte ljudi prestanite s ovim rekla-kazala... Veći ili manji dijelovi Tuzle npr. su treći dan bez urednog vodosnadbijevanja. Nijedan Bingo nema vode. Jučer su prodavali samo srpsku Prolom, jer do drugih ne mogu doći...
cyprus wrote:Nego, jel se još prima odjeća za ovu pomoć? Ja spremio omanju vreću, al evo idu neke priče da ne treba više odjeće...
Treba odjeće itekako (iako su hrana, lijekovi i higijena prioritet), juče se pričalo u Maglaju npr. kako ne treba odjeće, a čujem jutros vojnici u potkošuljama rade jer su dali svoju odjeću onima kojima je potrebnije. I još plus kada počnu stizati ljudi koji su ostali bez svega, pa i odjeće...
Iako smo u ratu nemilosrdno napadani iz tog istog Doboja, mi ne pravimo razliku između ljudi koji su u nevolji.
U Tešnju je sve prošlo bez većih problema što se tiče poplava, ali su od prvog dana svi angažovani na pomoći stanovništvu Doboj - Juga i Maglaja. Masovno se prikuplja hrana i ostale potrebne stvari u svim mjesnim zajednicama, a onda se odvoze u Centar za prikupljanje pomoći koji se nalazi u tešanjskom vatrogasnom domu. Odatle pomoć odlazi onima kojima je pomoć potrebna. Nevjerovatna je aktivnost raznih udruženja mladih, koji su odlazili preko teško prohodnih puteva do maglajskih sela i tamo dostavljali pomoć koju su prikupili.
Kad se kreće? Ja mogu sa privatnim autom uletiti pa bar dio da natovarim. škoda Felicija.[/quote]
krećemo čim se natovarimo mada neznam da su stavljali i u jedno malo auto, neodlučujem ništa ja sam sa kedijem došao da ostavim stvari ali kad sam vidio nisam mogao da ne uskočim, jedva sam izmolio za slobodno sa posla
Izlija wrote:Kad se kreće? Ja mogu sa privatnim autom uletiti pa bar dio da natovarim. škoda Felicija.
krećemo čim se natovarimo mada neznam da su stavljali i u jedno malo auto, neodlučujem ništa ja sam sa kedijem došao da ostavim stvari ali kad sam vidio nisam mogao da ne uskočim, jedva sam izmolio za slobodno sa posla[/quote]
kad i gdje idete,ja imam kedija fiat doblo u zenici sam