nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
530i
#4801 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jer su u autocestama fbih uposleni stranački debili.
-
mahalas505
#4802 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ma nije bas to ni lagano uraditi, rijetko ces to vidjeti i na autoputevima bolje razvijenih zemalja.van Basten wrote:jedna digresija, tj znam da nije baš tema za toga, ali upalo mi u oči... kad je udes na autoputu zbog čega auta preusmjeravaju na regionalne puteve između dva grada? Zašto ne otvore bankine prije i poslije udesa i privremenom signalizacijom naprave dvosmjeran saobraćaj na jednoj strani autoputa tih 2-3 kilometra?
- insomnia78
#4803 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ja to nigdje nisav vidio
Po evropi kad god bude udes na AP stojis i cekas, kako preusmjeravanje i skidanje bankina
Po evropi kad god bude udes na AP stojis i cekas, kako preusmjeravanje i skidanje bankina
-
direstraits0078
#4804 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Samo u slučaju velikih nesreća, gdje se raščišćavanje ne može uraditi bez toga. Rijetkost prava.insomnia78 wrote:Ja to nigdje nisav vidio
- insomnia78
#4805 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ma to ti je skuplja pita nego tepsija
-
wolfie
- johntra
#4807 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ja mislim da je ovdje Honda oduzela prvenstvo kombiju...klaki wrote:kitovan grob, kakav crni vtec...bitanga_sa_otesa wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160608104
malo se probavalo na koliko se pali vetek
doduse znam momka iz vidjena, mlad. pise da nije tesko povrijedjen hvala bogu. ovaj mu uzeo prvenstvo kako sam skontao
- eluna
#4808 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ova tema mi postaje sve zanimljivijaproblemnatravunu wrote:
De navrati na kružni tok na ilidži, da vidiš kako lole pale 4 žmigavca U kružnom toku
- eluna
#4809 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ništa čudno ..... tako rade i drugdje .... zavisi da li ostanu prohodne trake ...... ako se vještačenje mora obaviti na svim trakama, naravno da će saobraćaj ići okolnim putevima dok se uviđaj ne izvrši ili barem dok ne bude prohodna jedna traka ili zaustavna traka baremvan Basten wrote:jedna digresija, tj znam da nije baš tema za toga, ali upalo mi u oči... kad je udes na autoputu zbog čega auta preusmjeravaju na regionalne puteve između dva grada? Zašto ne otvore bankine prije i poslije udesa i privremenom signalizacijom naprave dvosmjeran saobraćaj na jednoj strani autoputa tih 2-3 kilometra?
- karanana
#4810 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ne mogu da ih vidim, ali ih cujem jer sam od glavne dzade udaljen oko 50 metara....covjece, skoro svaku noc oko 3-4 iza ponoci, neki bajkeri bez ikakve zajebancije sigurno ne idu ispod 200 po zvuku.
niko im nista ne moze.
niko im nista ne moze.
-
condy
#4811 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Zakuca se negdje prije ili kasnije 
-
zdruzdjo
#4812 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ih kako bih bio u stanju za te "race-ere dezurati sa ovim kod sebe u naselju. po cjenu da se na krov izvrcu, ne bi trepnuo okom.

- kloniran
#4813 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Danas iza 4 u onoj spici seljacina glavata je s meckom od cvile do remize vozio trakom za bicikliste i niđe jebene policije da reaguje
Za onaj prekrsaj treba glava da leti s ramena a ne vozacka
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#4814 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
E svaštakloniran wrote:Danas iza 4 u onoj spici seljacina glavata je s meckom od cvile do remize vozio trakom za bicikliste i niđe jebene policije da reaguje![]()
- supercali
#4815 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ja bih ove bodlje stavljao i za one koji stanu "samo 5 minuta"zdruzdjo wrote:ih kako bih bio u stanju za te "race-ere dezurati sa ovim kod sebe u naselju. po cjenu da se na krov izvrcu, ne bi trepnuo okom.
-
zdruzdjo
#4816 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sanjam tako nekog pa da mu se bacim na haubu sa biciklomkloniran wrote:Danas iza 4 u onoj spici seljacina glavata je s meckom od cvile do remize vozio trakom za bicikliste i niđe jebene policije da reaguje![]()
i onda se pocnem previjati i da me glava boli. Puno.
A taman imam i advokata druga.
-
quarterback
#4817 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
gledao one ruske videekloniran wrote:Danas iza 4 u onoj spici seljacina glavata je s meckom od cvile do remize vozio trakom za bicikliste i niđe jebene policije da reaguje![]()
-
tempuser
#4818 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Odmah povratis i bacis lagani pis u gace, para nemilice...zdruzdjo wrote:Sanjam tako nekog pa da mu se bacim na haubu sa biciklomkloniran wrote:Danas iza 4 u onoj spici seljacina glavata je s meckom od cvile do remize vozio trakom za bicikliste i niđe jebene policije da reaguje![]()
- insomnia78
#4819 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ako te lola ne dotuče dizalicom
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
- kloniran
#4821 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ali lik hladno biciklistickom, ne jebe taj ni bicikliste ni pjesaketempuser wrote:Odmah povratis i bacis lagani pis u gace, para nemilice...zdruzdjo wrote:Sanjam tako nekog pa da mu se bacim na haubu sa biciklomkloniran wrote:Danas iza 4 u onoj spici seljacina glavata je s meckom od cvile do remize vozio trakom za bicikliste i niđe jebene policije da reaguje![]()
onakve ne treba zaustavljati lizalom, nego utokom i to citavim sanzerom, da covjek bude siguran da vise ne postoji mogucnost razmnozavanja
Veceras isto debil i opet s meckom, sarajevo taxi cini mi se 651 kod avaza u neđarićima fino desnom izlaznom sve zaobiđe i hop ispred mene, zamalo udes i to se bas uvaljivao da udes napravi i sta cu prikocim i pustim budalu da me ne bi gurnuo u drugu traku
- drug_profi
#4822 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Oko pola šest, u Zagrebačkoj na raskršću ka Vracama gužva iz oba pravca. Crveno. Ja negdje deseti u redu u pravcu prema Kovačićima.
Ka iza mene odnekud lola sa plavim golfom sedmicom sve prođe i to trakom koja je za vozila iz suprotnog pravca, pa dođe na čelo kolone. Hajd kontam vidi klasičnog papka bez mozga i obraza. Kad ono on samo malo stao da propusti neko auto iz bivše Radničke ulice i nastavi dalje kroz raskršće kroz crveno.
Ma ja kontam ja, što bi stajao na crveno kad si več napravio tolike prekršaje. Ode lik... boli ga qurac.
Banana drzava, on diler ili koji je kurac, ne zivi od plate sigurno...moze mu se.
Ka iza mene odnekud lola sa plavim golfom sedmicom sve prođe i to trakom koja je za vozila iz suprotnog pravca, pa dođe na čelo kolone. Hajd kontam vidi klasičnog papka bez mozga i obraza. Kad ono on samo malo stao da propusti neko auto iz bivše Radničke ulice i nastavi dalje kroz raskršće kroz crveno.
Ma ja kontam ja, što bi stajao na crveno kad si več napravio tolike prekršaje. Ode lik... boli ga qurac.
Banana drzava, on diler ili koji je kurac, ne zivi od plate sigurno...moze mu se.
- kokuz_sa
#4823 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
pa redovno je t tako npr na Ilidzi od kruznog toka prema gradu..ona dvosmijerna..zapucaju ga suprotnom trakom do kraja aerodroma ono..ako im ko izleti onda se guraju da se nekom uvale..
- vješalica
#4824 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
nisu još zadivljanili kako znaju sačekajmo još koji dankaranana wrote:ne mogu da ih vidim, ali ih cujem jer sam od glavne dzade udaljen oko 50 metara....covjece, skoro svaku noc oko 3-4 iza ponoci, neki bajkeri bez ikakve zajebancije sigurno ne idu ispod 200 po zvuku.
niko im nista ne moze.
i slijedeća 2 mjeseca
biće kasno noćnih utrkica od pofalića prema elidži npr gasanje od semafora do semafora pa džemala bijedića dole do Elidže i kontra smjer i sl
prije 2 dana je neki lik proletio sa onim kao harley motorom
oooo koji je ono zvuk ne može se opisati to se dere u radijusu od 100 kilometara
ne znam koristi li ova naša uhljebaška policija fonometre za ovaj vid terora pojedinaca
- amar1994
#4825 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
vjeruj da se zbog njih radujem kisi cestovješalica wrote:nisu još zadivljanili kako znaju sačekajmo još koji dankaranana wrote:ne mogu da ih vidim, ali ih cujem jer sam od glavne dzade udaljen oko 50 metara....covjece, skoro svaku noc oko 3-4 iza ponoci, neki bajkeri bez ikakve zajebancije sigurno ne idu ispod 200 po zvuku.
niko im nista ne moze.
i slijedeća 2 mjeseca
biće kasno noćnih utrkica od pofalića prema elidži npr gasanje od semafora do semafora pa džemala bijedića dole do Elidže i kontra smjer i sl
prije 2 dana je neki lik proletio sa onim kao harley motorom
oooo koji je ono zvuk ne može se opisati to se dere u radijusu od 100 kilometara
ne znam koristi li ova naša uhljebaška policija fonometre za ovaj vid terora pojedinaca