Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
palermo

#47876 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by palermo »

_Scarlett_ wrote: 15/02/2021 20:03
don vito wrote: 15/02/2021 20:02

To je to. Boška jedina bila dosljedna, a ostatak NS je lutao. Na kraju su ipak povukli ispravan potez i spasili obraz, što su trebali uraditi na startu. "Ako nećete Irmu, eto vas tamo pa se dogovarajte".

Da su glasali za kandidata zločinačke organizacije SDA nikad više ne bi dobili moj glas, nema veze što je Mostar u pitanju. Mislim da tako razmišlja i 95 posto ljudi koji glasaju za NS. Ponavljam, koji"glasaju za NS", a ne ove SDA botine kojima je jedina veza sa NS - posjeta ovoj temi na forumu.

Nadam se da će vrh NS iz ove avanture izvući pouku i više neće dozvoliti da ih zločinačka SDA trpa u probošnjački blok. I na izborima u Mostaru je NS imala po jedan osvojeni mandat na istoku i zapadu grada i o tome moraju voditi računa.
Zanimljivo kako su jedini koji podrzavaju NS po ovom pitanju

1. HDZovci
2. NSovci koji zive u Sarajevu i bosnjackim dijelovima Federacije van Mostara

:-D
haj ne prdi, života ti.....

podržajem i ja ovaj današnji čin...ali ne podržajem, ono što je prethodilo ovome današnjem činu.....
Nivelacija

#47877 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Nivelacija »

izvrsni direktor wrote: 15/02/2021 19:41
Nivelacija wrote: 15/02/2021 19:18 Neka ste vala dali UZP ovcima Mostar barem vas vise necu gledati u politici.

Game over
Jesi li glasao za NS kad?
Glasat za yutulevog kamerama koji je obmanjivao Sarajlije da nema priprema četnika iznad Sarajeva?

Hahahahhahha

Ali evo i dzenaze politicke hvala bogu
don vito

#47878 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by don vito »

To je to. Boška jedina bila dosljedna, a ostatak NS je lutao. Na kraju su ipak povukli ispravan potez i spasili obraz, što su trebali uraditi na startu. "Ako nećete Irmu, eto vas tamo pa se dogovarajte".

Da su glasali za kandidata zločinačke organizacije SDA nikad više ne bi dobili moj glas, nema veze što je Mostar u pitanju. Mislim da tako razmišlja i 95 posto ljudi koji glasaju za NS. Ponavljam, koji"glasaju za NS", a ne ove SDA botine kojima je jedina veza sa NS - posjeta ovoj temi na forumu.

Nadam se da će vrh NS iz ove avanture izvući pouku i više neće dozvoliti da ih zločinačka SDA trpa u probošnjački blok. I na izborima u Mostaru je NS imala po jedan osvojeni mandat na istoku i zapadu grada i o tome moraju voditi računa.

1. HDZovci

Podržavaju ih oni koji su i dosad glasali za NS... i opet ću, zajedno sa članovima svoje porodice, 2022. glasati za NS. Mogu se predomisliti samo ako, ne daj Bože, Forto uveze neispravne kineske respiratore za Kanton Sarajevo, Sabina Čudić zatvori Opću bolnicu za pacijente, Srđan Mandić zavrne milione u Centru, Damir Arnaut bude koristio državnu obavještajnu službu za obračun sa političkim protivnicima... 8)

A patrijote imaju izbor - zločinačka SDA, a evo vidim njihove botine i reufljagići hvale i SDP za "časno probošnjačko držanje" u Mostaru.
fosna2014

#47879 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by fosna2014 »

zippoo87

#47880 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

Evo i moj osvrt i suma sumarum

Krenuti cu od kampanje...NS i BH Blok su rekli NE koaliciji sa nacionalnim strankama i tako su i uradili.
Onda nakon izbora,kada su dosli rezultati,rekli su da nece podrzati kandidate nacionalnih stranaka a kandidovati ce avog kandidata...i to su uradili.

Onda je dosao ovaj cirkus sa sjednicama i kandidatima i tu jesu napravili gresku,upecali su
see u blato koje su im postavili nacionalisti sa obje strane Neretve...

Danas su glasali onako kako su i rekli glasati...i to je to.

Sto se tice ovog prijedloga sa rotacijom,koji ne dosao od SDPa...mislim da su danas odustali kada su culi da stranci ne podrzavaju takav prijedlog .

Sve u svemu...dobro su glasali na kraju ali su napravili par gresaka u ovom hrvanju u blatu sa SDA i najbolje bi bilo da se vise ne hvataju na ovakve price i furaju svoju pricu.

A ovi SDA botovi na temi su najjaci...glasaju za SDA i HDZ koaliciju a onda krive BH Blok za nesto 🤣
kluz franjo

#47881 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

1. HDZovci

@don vito, koji si ti? Ja sam onda ovaj drugi :)
Alfons Kauders

#47882 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Alfons Kauders »

drug_profi wrote: 15/02/2021 20:12
Alfons Kauders wrote: 15/02/2021 19:47 SDA ih je primorala da odlučuju između loše i gore opcije. Naravno da bi bilo najbolje da je SDA podržala Irmu i da je ona danas izglasana, ali SDA je bilo preče da NS i opozicione stranke navuče na tanak led i poremeti njihove odnose, a zauzvrat to naplaćuju od HDZ-a u kadrovskom smislu. I onda je NS u tom izboru odlučila ići na goru opciju. Bravo.

Ako ćemo o izdaji, prvo je izdala SDA jer nije htjela podržati Irmu. Ako ćemo o sposobnosti, NS je pokazala da je nesposobna i nedorasla ovakvim igrama. Neka se drže uređenja zelenih površina i parkova po Sarajevu. Ove stvari jednostavno nisu za njih. Stvarno trebaju malo smanjiti doživljaj i shvatiti da su lokalna stranka. Fino neka uzmu 20-30% u Centru i Novom Gradu i to je to. Nemaju kapacitet za ozbiljnije stvari, žao mi je ali jednostavno je tako.
Eto. Da ja na pišem isto ovo.
A opet i ovo mi je postenije nego ovo sto je SDP uradio. Jesu li glasaci SDP-a htjeli Guzina?
Jesu li glasači SDP htjeli Kordića? Možemo ovako do sutra, ali nema svrhe - loša i gora opcija.

Dakle, SDA je svjesno žrtvovala poziciju gradonačelnika (ne Mostar kako to tvrde neki, već samo jednu poziciju) kako bi dodatno posvađala i razjedinila opoziciju. Uspjeli su u svojoj nakani, vjerovatno i više nego što su očekivali. To što NS i SDP nisu bili spremni za to, što nisu bili složni, e to je do njih samih. SDA je HDZ-u poklonila gradonačelnika kako bi poljuljala opoziciju prije opštih izbora. Mislim da su i tu uspjeli i da će im se isplatiti iduće godine.
dr socrates

#47883 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by dr socrates »

Jedina razumna odluka Naše stranke je bila da se uzdrže od glasanja.Da su podržali kandidata SDA svi bi na njih upirali prstom kao na rezervnog igrača Bakirove stranke.
Zar nije bezobrazluk tražiti od Hrvatice koja živi u zapadnom dijelu grada da glasa za SDA kandidata?Zar nije dovoljno pošteno što je ponudila svoj glas Irmi Baraliji za mjesto gradonačelnice?
Da su ove dvije žene glasale različito, svaka za kandidate iz reda svog naroda opet bi rezultat bio jedan glas u korist Kordića.
Prema tome,njihova odluka da se uzdrže nije bila ključna prilikom izbora gradonačelnika,ključan je bio glas srpskog odbornika.
don vito

#47884 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by don vito »

Nivelacija wrote: 15/02/2021 20:15
Nivelacija wrote: 15/02/2021 19:18 Neka ste vala dali UZP ovcima Mostar barem vas vise necu gledati u politici.

Game over
Glasat za yutulevog kamerama koji je obmanjivao Sarajlije da nema priprema četnika iznad Sarajeva?

Hahahahhahha

Mora da imaš feedback iz svog kraja - okoline Zenice - da hiljade onih koji su glasali za NS to više nikad neće uraditi. :lol:
laik1981

#47885 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by laik1981 »

Ovo nije prva "svadja" izmedju SDP-a i NS.. Nije ovo prvi put da SDP staje uz ono protiv cega se deklarativno bore..
don vito

#47886 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by don vito »

kluz franjo wrote: 15/02/2021 20:17

1. HDZovci

Isti smo druže Franjo :bih:
Nivelacija

#47887 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Nivelacija »

Pa u Zenici im je klanjana dzenaza nakon toliko godina ove godine nula vijećnika hahahah
emmir1

#47888 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by emmir1 »

Kada su bili izbori u Mostaru rekao sam

Vizionarski potez Dine da NIP ne učestvuje u izborima.

Neki tvrde da je SDA potopio opoziciju.

Ja tvrdim da je ojačao opoziciju, jer trenutno jedina opozicija prava je NIP.

Ovime je NIP najviše dobio
laik1981

#47889 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by laik1981 »

don vito wrote: 15/02/2021 20:22
Nivelacija wrote: 15/02/2021 20:15

Hahahahhahha

Mora da imaš feedback iz svog kraja - okoline Zenice - da hiljade onih koji su glasali za NS to više nikad neće uraditi. :lol:
Ali ce zato on glasati za SDA bez obzira sta SDA radila..
Patton44

#47890 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Patton44 »

JohnnyS wrote: 15/02/2021 20:06
Patton44 wrote: 15/02/2021 20:03
JohnnyS wrote: 15/02/2021 19:42

Pa zar nisu to rekli? Onda ih se napadalo da kako smiju tražiti da Irma bude gradonačelnica. A od početka su rekli, mi ćemo kandidirati Irmu, a nećemo podržati ni HDZ ni SDA.
Kandidirali je, glasaci svoje rekli.

Pa sto je Pedja zvao Bakira na ringispil.
Zvao, stranci rekli jok jok
:izet: ga stranci,kad ga vec :izet: na sljedecim izborima nek glasaju za NS.
don vito

#47891 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by don vito »

Nivelacija wrote: 15/02/2021 20:24 Pa u Zenici im je klanjana dzenaza nakon toliko godina ove godine nula vijećnika hahahah
Nema veze, tu je Fudo, on je naš. Ko god je protiv zločinačkog kartela SDA - zaslužuje podršku. :bih:
kluz franjo

#47892 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

don vito wrote: 15/02/2021 20:24
_Scarlett_ wrote: 15/02/2021 20:03 Zanimljivo kako su jedini koji podrzavaju NS po ovom pitanju

1. HDZovci

Isti smo druže Franjo :bih:
Može! :kakoste:
drug_profi

#47893 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by drug_profi »

Alfons Kauders wrote: 15/02/2021 20:20 Jesu li glasači SDP htjeli Kordića? Možemo ovako do sutra, ali nema svrhe - loša i gora opcija.
Zato i jeste bilo najpoštenije ostati suzdržan. Šta god to impliciralo.
Nivelacija

#47894 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Nivelacija »

don vito wrote: 15/02/2021 20:28
Nivelacija wrote: 15/02/2021 20:24 Pa u Zenici im je klanjana dzenaza nakon toliko godina ove godine nula vijećnika hahahah
Nema veze, tu je Fudo, on je naš. Ko god je protiv zločinačkog kartela SDA - zaslužuje podršku. :bih:
U ratu na brdima Sarajeva sad u centru Mostara hehe
don vito

#47895 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by don vito »

Patton44 wrote: 15/02/2021 20:26
JohnnyS wrote: 15/02/2021 20:06
Patton44 wrote: 15/02/2021 20:03
Kandidirali je, glasaci svoje rekli.

Pa sto je Pedja zvao Bakira na ringispil.
Zvao, stranci rekli jok jok
:izet: ga stranci,kad ga vec :izet: na sljedecim izborima nek glasaju za NS.
Druže Pattone, jel ni ti više nećeš glasati za NS? Uffff, ako je dotle došlo da ljudi takvih liberalnih i anti-sdaovskih stavova uskraćuju podršku NS-u, vrh stranke se treba dobro zamisliti. Još ako bunkić i paušal objave da više neće glasati za NS treba odmah uvesti privremenu upravu na čelu sa dokazanim patrijotom Denisom Hadžinešto "Gratzom".
_Scarlett_

#47896 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by _Scarlett_ »

don vito wrote: 15/02/2021 20:16
Podržavaju ih oni koji su i dosad glasali za NS... i opet ću, zajedno sa članovima svoje porodice, 2022. glasati za NS. Mogu se predomisliti samo ako, ne daj Bože, Forto uveze neispravne kineske respiratore za Kanton Sarajevo, Sabina Čudić zatvori Opću bolnicu za pacijente, Srđan Mandić zavrne milione u Centru, Damir Arnaut bude koristio državnu obavještajnu službu za obračun sa političkim protivnicima... 8)

A patrijote imaju izbor - zločinačka SDA, a evo vidim njihove botine i reufljagići hvale i SDP za "časno probošnjačko držanje" u Mostaru.
Ahahahahahahaha. Ti mislis da ce NS ikada dobiti priblizno onoliko glasova u Mostaru koliko su dobili ovaj put? :D :D :D "Podrzavaju ih glasaci NSa" velis? :D :D :D :D :D Al ce neko da se razocara na sljedecim izborima u Mostaru :D :D :D :D Glasovi su im dosli u 90% slucejva od Bosnjaka koji ce ili odustati od glasanja totalno ili da daju glas nekoj stranci tipa Platformi ili NiP na sljedecim izborima.

A HDZ neka gradi treci entitet uz podrsku SDA i NS :thumbup:
Last edited by _Scarlett_ on 15/02/2021 20:39, edited 1 time in total.
Patton44

#47897 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Patton44 »

:run:

1. HDZovci

Nesto mi ovo poznato, cini mi se iz srpski narodni pesama. Ja sam prvi ko je drugi da pijemo..tako nekako.
kluz franjo

#47898 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

fosna2014 wrote: 15/02/2021 20:21 Tačno tako! Bravo.

Budućnost ili utopija? Svejedno.
Čestitke.
Žene sa više hrabrosti od razno-raznih rudonja.
Milenkov buraz

#47899 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Milenkov buraz »

Nivelacija wrote: 15/02/2021 20:34
don vito wrote: 15/02/2021 20:28
U ratu na brdima Sarajeva sad u centru Mostara hehe
Parafraziram Bakira Izetbegovića...

Hoće da me udalje od Dragana Čovića
drug_profi

#47900 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by drug_profi »

Ja se ne slazem sa politikom NS vec neko vrijeme, ali ovo je bilo posteno i dosljedno.
SDP je pojeo govno.
Locked