Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
viljareal-deportivo zadnjih 4 susreta zavrseno 1:0 za domacina, viljareal 7 utakmica kuci 13:9 deportivo u gostima 4:10, deportivo izvodi 3-4 kornera po utakmici, sudija jose luis gonzales - 6,4 kartona po utakmici - u 7 utakmica ove godine podjelio 44 kartona ( 22 domacim - 22 gostima)
verona -cievo verona u zadnjih 11 utakmica u svim takmicenjima odigrala 10 puta oba daju, a s obzirom da je ovo gradski derbi ocekujem da barem oba tima daju po jedan gol. s obzirom da je gradski derbi...vjerujem da ce biti svega na terenu prosjek je da su oba tima do sada dobijala po 2 kartona po utakmici ..sudija Andrea Gervasoni njegov prosjek na 7 utakmica ove sezone 27 kartona - 4 kartona po tekmi-
i zadnji vitese - heracles zadnja 4 susreta - 2:2, 2:!,3:5,3:!- oba tima igraju sareno .. vitese 12 na tabeli gol razlika 18:11, a heracles 14 na tabeli gol razlika 14:17 a na vitese- heracles kvota u premieru 1,35-4,20-8,00 realno gledajuci nigdje veze obje ekipe su po meni poprilicno izjednacene.
eto ko prati neka nam je sretno
opa ovo je nesto novo..do sada sam promasivao jedan...evo napokon sam uspio da pogodim taj jedan par
Sta ovo znaci ??? odem uplatim u kladionici premier...naravno nisam clan itd...dodjem kuci da vidim jesam li sta pogodio kad na listicu ima broj clana ciji je vlasnik keno da sad ne pisem sa prezimenom igrao sam sistem mogao bih nesto dobiti cekam par tekmi dal to znaci da bi on mogao to uzeti ili sta vec?
ti imas listic. ne moze ti uzeti dobitak.
to ti je upisan neki clan koji moze dobiti na izvlacenju. garant neki jebac od djelatnice, jer obicno nisu nikakve keme nego djelatnice imaju svoje brojeve pa sebe ukucaju.
a kako vidis da je vlasnik clanskog broja kemo?
karanana wrote:ti imas listic. ne moze ti uzeti dobitak.
to ti je upisan neki clan koji moze dobiti na izvlacenju. garant neki jebac od djelatnice, jer obicno nisu nikakve keme nego djelatnice imaju svoje brojeve pa sebe ukucaju.
a kako vidis da je vlasnik clanskog broja kemo?
pa kad odem na premier stranicu pa kad ukucam serijske brojeve...i tako mi izbaci na desnoj strani clanski broj a ispod ime i prezime.....ma ja mahinalno stavio u dzep listic nisam ni vidio da sam vidio vratio bih joj ali eto...nisam nikad imao neku takvu situaciju pa zato me zanima....
Ako keno mlatne djelatnicu i ova sutra ode na posao zadovoljna ... nema tvoje love...znaci druze nemas clansku kartu...dosao keno i digo i lovu i djelatnicu, a ti ko fol nasao listic na putu...jer je keno ko fol izgubio listic
Bio sam danas namirisao golove, medjutim ova prva dva su sjebala listic..
Medjutim nisam se dao predati odigram jos jedan jer sam namirisao jos koje overe i cisto reko da povratim nesto i neka sica solidna se dobi, nisam htio vise uplacivati jer je bio neki tip vadjenja, tako da ce za naredni vikend malo jace uplate, posto nisam odavno.
Tirkiz wrote:Ako keno mlatne djelatnicu i ova sutra ode na posao zadovoljna ... nema tvoje love...znaci druze nemas clansku kartu...dosao keno i digo i lovu i djelatnicu, a ti ko fol nasao listic na putu...jer je keno ko fol izgubio listic
svasta..... znaci nista od love ako je bude....nista ni svjedok da sam ja uplatio a mozda i kamera da ima snimak svasta da se covjek najezi od budalastinja....
Ma nije tačno, sve dok je kod tebe listić ako je dobitni ti ga možeš isplatiti bez obzira preko kojeg čl broja je odigrano...
Ukoliko ti ne bi nakon 15 dana isplatio, tek onda ima pravo sa članskom doći onaj preko kojeg broja je odigrano...
e ne znam to sa clanskom kartom. ja mislim da ako imas broj a nemas listic, pare mozes podici tek nakon nekoliko dana ukoliko niko sa listicem ne dodje po pare.
e molim vas, koliko traje kosarkaska utakmica u kineskoj ligi? jelde da je 48 minuta kao i u nba-u? zato puno koseva pada, uz kombinaciju nikakve odbrane vjerovatno.
LoveIsGone wrote:Ma nije tačno, sve dok je kod tebe listić ako je dobitni ti ga možeš isplatiti bez obzira preko kojeg čl broja je odigrano...
Ukoliko ti ne bi nakon 15 dana isplatio, tek onda ima pravo sa članskom doći onaj preko kojeg broja je odigrano...
hvala ....ja bas trazio neka pravila vezana za clanske brojeve i ovakve situacije jel se jos kome desilo pa nisam mogao naci...uglavnom hvala jos jednom....sad moram navijati za tri tekme
Tirkiz wrote:Ako keno mlatne djelatnicu i ova sutra ode na posao zadovoljna ... nema tvoje love...znaci druze nemas clansku kartu...dosao keno i digo i lovu i djelatnicu, a ti ko fol nasao listic na putu...jer je keno ko fol izgubio listic
svasta..... znaci nista od love ako je bude....nista ni svjedok da sam ja uplatio a mozda i kamera da ima snimak svasta da se covjek najezi od budalastinja....
mojne da se sikiras puno nego se pobrini da tiket bude dobitni a ta djevojcica ti je stavila broj da ti ne bi umanjili dobitak (100+) za porez i da joj nesto das na fuka
karanana wrote:e ne znam to sa clanskom kartom. ja mislim da ako imas broj a nemas listic, pare mozes podici tek nakon nekoliko dana ukoliko niko sa listicem ne dodje po pare.
e molim vas, koliko traje kosarkaska utakmica u kineskoj ligi? jelde da je 48 minuta kao i u nba-u? zato puno koseva pada, uz kombinaciju nikakve odbrane vjerovatno.
mojne da se sikiras puno nego se pobrini da tiket bude dobitni a ta djevojcica ti je stavila broj da ti ne bi umanjili dobitak (100+) za porez i da joj nesto das na fuka
oke...hvala ....ma dam ja njoj na kafu ovo s poreza nekih 32 KM nema problema samo nek bude love