Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja ti napisao poduzi komentar pa obrisao [emoji87] ja ipak moram paziti vise od drugih sta pisem. Mozda pocnem persirati ucesnike foruma i komentare zapocinjati sa postovani [emoji3] Svakako mi pravila foruma vise nisu jasna.
Sent from my mobile phone using Tapatalk
Riješenje je u tome da svaki drugi dan praviš drugi acc.a moderacija će se ponašati kao da ništa nije bilo..
Ja ti napisao poduzi komentar pa obrisao [emoji87] ja ipak moram paziti vise od drugih sta pisem. Mozda pocnem persirati ucesnike foruma i komentare zapocinjati sa postovani [emoji3] Svakako mi pravila foruma vise nisu jasna.
Sent from my mobile phone using Tapatalk
Riješenje je u tome da svaki drugi dan praviš drugi acc.a moderacija će se ponašati kao da ništa nije bilo..
Jel ti ovo poznato
Da je samo to. Nego se moderatorima, sa vise tih acc (lik ih je imao vise desetina) upucivale najgadnije psovke poimenicno. I onda kao da nista nije bilo.
Ali to je najmanji problem. Tesko je sprijeciti nekoga da se konstantno registruje ako je vec uporan. Ima jedan veci od tog. Napisem ga kada se zasitim foruma i pozelim ban [emoji3]
Od juče mi ne radi glupi internet, zvao da prijavim kvar dao im broj telefona i kažu da ce me nazvati,i evo jutros opet ne radi internet, zovnem ih oni kazu da popravljaju kvar, pa sta popravljate 2 dana bzs
jel neko imao ovakvo iskustvo
Servis vratio nepopravljen telefon kojem je pokvaren displej "zbog mehaničkih oštećenja".
Na telefonu ne radi displej, tj. razljevene su boje i trza slika sa onim linijama. Počelo je kao malo titranje u uglu da bi za mjesec-dva napredovalo do potpune nemogućnosti korištenja.
Telefon nije NIKADA ispao niti na njemu ima IJEDNE ogrebotine na osnovu koje bi se mogao donijeti takav zaključak. Izlizan je sa strana samo od nošenja u džepu.
Je li mi jedina opcija sudska tužba za nepoštivanje garancije kada te neko ovako očito pravi budalom jer zna da se niko neće buniti kao pička?
Eborg wrote:Servis vratio nepopravljen telefon kojem je pokvaren displej "zbog mehaničkih oštećenja".
Na telefonu ne radi displej, tj. razljevene su boje i trza slika sa onim linijama. Počelo je kao malo titranje u uglu da bi za mjesec-dva napredovalo do potpune nemogućnosti korištenja.
Telefon nije NIKADA ispao niti na njemu ima IJEDNE ogrebotine na osnovu koje bi se mogao donijeti takav zaključak. Izlizan je sa strana samo od nošenja u džepu.
Je li mi jedina opcija sudska tužba za nepoštivanje garancije kada te neko ovako očito pravi budalom jer zna da se niko neće buniti kao pička?
Svaku zalbu koju imas saljes ovlastenom servisu koji je ovlasten za servis tog telefona
Telefon je predan u BH Telecom a servisirao je Mobis Electronic - sto se njih tice telefon je ispao i cao. I sta sad, da ovako sa rogovima stojim i nista?
Eborg wrote:Telefon je predan u BH Telecom a servisirao je Mobis Electronic - sto se njih tice telefon je ispao i cao. I sta sad, da ovako sa rogovima stojim i nista?
PA idi direktno u mobis electronic i tamo njima zaprijeti tuzbom i svime ostalom, BHTelecom je samo posrednik u prodaji robe.
Zelio bih da pohvalim ovu akciju oko dobivanja HBO paketa gratis ako se potpise ugovor na 24 mjeseca.
Jos samo da docekam da linija na 1444 bude slobodna da to prijavim, jer juce mi nije uspjelo ni nakon vise pokusaja
doktor78 wrote:Zelio bih da pohvalim ovu akciju oko dobivanja HBO paketa gratis ako se potpise ugovor na 24 mjeseca.
Jos samo da docekam da linija na 1444 bude slobodna da to prijavim, jer juce mi nije uspjelo ni nakon vise pokusaja
doktor78 wrote:Zelio bih da pohvalim ovu akciju oko dobivanja HBO paketa gratis ako se potpise ugovor na 24 mjeseca.
prva godina je hbo gratis druga ne
I sta je tu cudno, kada preracunas onda dobijes u pola cijene cijeli period
prva godina je hbo gratis druga ne
Ali nisi obavezan. Prodje godina, odjavi ga (bar sam ja tako shvatio)