Dešavanja u Srbiji

hillbill

#47851 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by hillbill »

Kikibombona wrote: 14/07/2020 21:15 Evo ko protestuje protiv Vucica, jebote zivot :shock: :( :lol:

Rekoh vec, ima li igdje u svijetu da ekstremnog radikala zele srusiti jos ekstremniji radikali?

zagraditi zicom i pustiti struju dok se ne izlijece
detroit-mercy

#47852 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by detroit-mercy »

General War wrote: 13/07/2020 20:06
Duka Dizel II wrote: 13/07/2020 20:01 Najjače je što Vučić uopšte ne laže kad najavljuje da će Srbija prestići Hrvatsku u ukupnom BDP-u.
Druga je stvar što on manipuliše time jer ljudi ne razumeju o čemu priča.

Sasvim je realno da Srbija prestigne Hrvatsku u ukupnom Bruto Društvenom Proizvodu.
Ta razlika trenutno nije velika.
Hrvatska je na 60 milijardi USD godišnje, a Srbija na 50 milijardi BDP.
Pošto će Hrvatska imati značajan pad BDP-a ove godine, zbog loše turističke sezone, nije nerealno da Srbija preskoči Hrvatsku u toj nominalnoj brojci.

Ono što Vučić ne kaže, to je da Hrvatska ima skoro za 3 miliona manje stanovnika od Srbije.
I da će hrvatski BDP po glavi stanovnika još dugo biti veći od BDP per capita Srbije.
OK, ali su i zivotni troskovi u Hrvatskoj znatvno veci nego u srbiji
Ti sad ko ovi neki nasi kad pokusavaj da kazu da smo mi i Njemacka u pet deka, i u Njemackoj su troskovi zivota veci :mrgreen: .
RtrnOfSalisbury

#47853 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by RtrnOfSalisbury »

...jes vala, kad vidis ko protestvuje, skontas da je bugojanec ipak najbolji :run:
General War

#47854 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

detroit-mercy wrote: 14/07/2020 22:00 Ti sad ko ovi neki nasi kad pokusavaj da kazu da smo mi i Njemacka u pet deka, i u Njemackoj su troskovi zivota veci :mrgreen: .
:D
Isto ko dva cigana, cije je magare bolje...a nema zasta cuko ujest :D
winpin

#47855 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by winpin »

Ispred instituta je formirana kolona ljudi od ranih jutarnjih sati, a svi oni stoje i čekaju svoj red za testiranje.

pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#47856 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

NAKON IZBORA
|
Vučić o sastavljanju vlade pregovara sa Zukorlićem, Ugljanin odbio doći na konsultacije
Image
ALLAH JE VELIK!!! ZUKU ZA PREMIJERA !!!
DonieBrasco

#47857 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by DonieBrasco »

Braćo sprema se veleizdaja !

Pratim ove snimke i zanimljivo za sada niko od ovih govornika nije spominjao BiH tj. RS kao "srpsku" zemlju neko otimanje, ocjepljenje i tako te stvari.

Jeste onaj pop i jos jedan lik spominjali islamizaciju, njihvo tipicno pravoslavlje i mrznju prema muslimanima.

Vise manje to je Kosovo - veleizdaja, SPS na teritoriji CG, Pro-Nato snage protiv Srbije, domaci izdajnici uz pomoc zapada, oko toga pricaju uz ove domace probleme ekonomije, zdravstva, obrazovanja,...itd.
bezdusesiniko

#47858 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by bezdusesiniko »

Gospoda ti i majke pa ljudi jel' ovo moguceeee? kakve su ovo lsd furke od ekipe sa mantijama i sijedim bradama do ovih sa mladih sa ikonama i gospoda ti Boga i majke,pa oni imaju djecu-familiju!!?? Jesu oni svjesni da sa ovim LSD javnim ispoljavanjima i govorancijama,u Evropi bi ostali bez djece (uzeli bi im odgovorne ustanove djecu,jer jednostavno roditelji nisu normalni), vjerske poglavare ovakvih kalibara smjestili bi u ludnicu.....pa ljudi jel' ovo moguceeee!!!??Radanoviccccccccccccccc
mO k3

#47859 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by mO k3 »

jeli se to smirilo u smrdiji??
vatrogasac

#47860 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vatrogasac »

Dok se ne vrati Kesić.

DonieBrasco

#47861 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by DonieBrasco »

Citajuci srpske portale i mediji na ovu temu pregovora Srbija/Kosovo, stekao sam utisak da je Vucic sve te zvanice sto ucestvuju, od stranaca preko samih kosovara (albanaca), srba, amerikanaca, rusa, ovih iz europe, da ih je on poredao na tom sastanku u Briselu i drzao im govor "evo ovako ce biti sa Kosovom".

A mozemo svi predpostaviti sta je prava istina i sta se zapravo desavalo, samo ne daj Boze da mediji u Srbiji napisu kako treba da se pricalo, pregovaralo, onako kako jeste a ne odmah vrhovnog vođu u prvi red, on rekao to nije pregovor dvije drazve nego jedne drzave i njene pokrajine. On drzao njima monolog, oni samo zapisiviali i sutra ce biti kako je on rekao ... :-)

Jedva cekam da se popisaju na njih, jer kako god okrenes Kosovo je i bice nezavisna drzava bez obzira kakav dogovor bude. A na to sve ovaj akt rezolucije u Kongresu SAD o negiranju genocida i velicanju zlocinaca u Srebrenici. Također izgleda da Rusi lagano okrecu leđa Srbiji, pa da ih onda vidimo gdje ce biti hoce li EU/Nato put ili ce mozda u Aziju da budu jedna mjesna zajednica Kine.
trocadero

#47862 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by trocadero »

:lol:

Image
horkesh

#47863 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by horkesh »

Sad se vidi koliko su protesti bili dobri za Vučića i vladajuću kliku. Povećanje broja novozaraženih? Naravno, krivi su protesti :thumbup:
SmokingMan

#47864 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by SmokingMan »

Anal-iza režimskog toletoida i neverovatni plot za najluđe bolivudske akcione filmove.

Samo najbolji "isečci." :D
U pripremi prevrata izvršena je podela posla. Unutrašnja agentura je tajno okupila i motivisala domaće kriminalce i nasilnike koje je trebalo maskirati grupama iskreno nezadovoljnih građana koji žele da protestuju, ali nisu ni pomišljali na nasilje. Satelitske balkanske obaveštajne službe okupile su najgrublje i najnasilnije kriminalce iz svojih država koje polako i dozirano ubacuju u Srbiju. Zato nije čudo da su kao nasilnici identifikovani i neki državljani Hrvatske i Crne Gore. Četiri Crnogorca čak sa kompletnom opremom - policijski defanzivni šlem, patrone suzavca i šok bombe. Oni su tu da pojačaju krajnji vndalizam. Moćne zapadne obaveštajne službe koordiniraju i upravljaju sveukupnim dešavanjima i ubaciće malo nasilnika, u stvari maskiranih terorista, koji su prošli specijalne obuke i imaju iskustva u sličnim akcijama po svetu. BIA je već neke otkrila i identifikovala pod takvom sumnjom - iz Izraela, Ukrajine, Tunisa, Kirgistana, Velike Britanije, ali sigurno je da će ih biti još-iz ko zna kojih država. Neki od njih imaju vojna znanja i borbena iskustva i nije teško shvatiti zašto je to važno. Treba se prisetiti da je u Beogradu uhapšen nekadašnji pripadnik američkih “foka” sa pištoljem na kome je izbrisan broj. Možda se i on pripremao i čekao ovu akciju. Oni ubistvima i klasičnim ubilačkim akcijama pale trajnu vatru sukoba, a možda i građanskog rata. Ne mora ih biti mnogo. Znamo da je rat u BiH inicirao jedan snajperista.
...Dok jedni neverovatno precizno ispaljuju granate suzavca, prvi ešelon naoružan teškim kamenjem iz neposredne blizine razbija zaštitnu opremu i glave kordona policije, drugi ešelon baca zapaljene baklje i sve drugo što im dopadne ruku, pa i teške zaštitne ograde. I tako, ešeloni se vojnički disciplinovano snenjuju kada im ponestane “municije”, po komandi znakovima koje samo oni vide, kao da su u pitanju dobro obučeni “specijalci”. Takva preciznost i hladnokrvnost pri napadu na policiju i državne institucije bez kvalitetne pripreme i uvežbavanja na terenu ne može se postići. Da li su učesnici rušolačkih nemira uvežbavani na poligonu ili u realnim uslovima negde u svetu gde su vršeni slični hibridni napadi, tek ćemo videti...
:lol:
...U skladu s preciznim planom žarišta agresije unapred su postavljene kamere da im ne promakne nijedan detalj koji bi svedočio o “prekomernoj upotrebi sile prema mirnim demonstrantima”. Takvi snimci su neoborivi. Zato je selektivno snimanje daleko bolje od isceniranja koje se često raskrinka i umesto da doprinosi uverljivosti, ono smanjuje snagu lažirane istine...
...Logistika sa proračunatom količinom i veličinom kamenja, baklji, suzavaca i Molotovljevih koktela, njihov skriveni “transport” i distribucija takođe asociraju na “vojnu” organizaciju. Nema tu ništa čudno ako se ima u vidu da je hibridni rat u stvari vojna strategija za razaranje država i rušenje tipovanih “režima” i sistema...
..Nevidljiva ruka obaveštajnih stručnjaka za hibridno ratovanje na vreme je izvršila detaljni obuku i pripremu takvih “medijskih kuća” i njihovih novinara za konkretne akcije obmanjivanja domaće i svetske javnosti o dešavanjima u više gradova u Srbiji, gde je sirovo nasilje i vandalizam trebalo prikazati kao opravdani izliv nezadovoljstva građana...
...Pa saznanju naših obaveštajaca, Obaveštajno-bezbednosna agencija BiH nedavno je pripremila dokument za svoje saveznike i partnere kojim se optužuje Srbija da zajedno s Rusijom planira operacije hibridnih dejstava prema nekim susednim državama. U dokumentu se “detaljno objašnjava” da pripadnici vojnoobaveštajnih snaga Rusije obučavaju ljude-agente sa KiM, iz Severne Makedonije, Crne Gore i Republike Srpske-kako da nasiljem i terorizmom destabilizuju “Zapadni Balkan”. Kako bi ove laži bile što uverljivije, dokument je prepun detalja o srpsko-ruskoj tajnoj obaveštajnoj saradnji u oblasti hibridnog ratovanja. Tako pišu da obuka traje 15 dana, da se izvodi na vojnom poligonu Peskovi kod Požarevca uz logističku podršku Vojske Srbije, da je realizuju isključivo ruski obaveštajci uz znanje i odobrenje srpskog političkog i vojnog vrha. Čini se, međutim, da su dok su širili ove laži, upravo oni obučavali ljude sa Balkana za terorizam i nasilje, kao mehanizam za nasilnu promenu vlasti u Srbiji...
..Srbiju napada “obaveštajni čopor” sastavljen od najmoćnijih svetskih obaveštajnih službi i njihovih obaveštajnih satelita na Balkanu. ..
Ostalo na..... :lol:

https://www.novosti.rs/vesti/politika/9 ... Fg38kTpFWM
sagosen

#47865 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by sagosen »

Što se tiče Vučićeve objave na Instagramu o rastu BDP-a, ok, svaka čast. Evo ja se ne sjećam kad sam od nekog bh. političara čuo nešto u vezi BDP-a, ekonomije, nekog rasta, nečega hahah, ma kakvi ba, znaju se teme - blokiranje u državnim institucijama, stranačka prepiranja, raspodjela ministarstva, pa eo sad i izbori dođoše, eto ako mi neko može poslati link članka o zadnjoj izjavi nekog bh. političara o ekonomiji i BDP-u? Postoji li ti kod nas? :D

Dalje, što se tiče ekonomskog poređenja FBIH i Srbije. Jedna stvar - u Srbiji je dosta jači privatni sektor, o čemu pričamo kad je kod nas 50% zaposlenih na državnoj sisi? Bolji smo od Srbije po broju zaposlenih u javnom sektoru na 100 stanovnika, đe će ko :D Što se tiče stranih investicija i ulaganja, jel potrebno dalje govorit od tog da nas i jbeni Lidl zaobilazi ko da smo šugavi? Ne da se ni njima zajebavat vjerovatno sa bh. zakonima i birokratskim zavrzlamama, a na kraju ima i ono "đe sam tu ja", treba malo i podmazat :D Srbija je daleko zdravija zemlja za ulaganje, htjeli mi to priznati ili ne, također imaju dosta podsticaja i poreskih olakšica za investitore, a to je ono što švabu interesuje, i upravo je to ono na čemu BiH treba raditi, zaobilaze nas ba ljudi naširoko, ja imam osjećaj kad nekom švabi samo objasniš oko birokratije u BiH da se on uhvati za glavu i kaže "E, nema veze, predomislio sam se, nećemo ništa gradit"
General War

#47866 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

IkaIJ wrote: 18/07/2020 03:37 Što se tiče Vučićeve objave na Instagramu o rastu BDP-a, ok, svaka čast. Evo ja se ne sjećam kad sam od nekog bh. političara čuo nešto u vezi BDP-a, ekonomije, nekog rasta, nečega hahah, ma kakvi ba, znaju se teme - blokiranje u državnim institucijama, stranačka prepiranja, raspodjela ministarstva, pa eo sad i izbori dođoše, eto ako mi neko može poslati link članka o zadnjoj izjavi nekog bh. političara o ekonomiji i BDP-u? Postoji li ti kod nas? :D

Dalje, što se tiče ekonomskog poređenja FBIH i Srbije. Jedna stvar - u Srbiji je dosta jači privatni sektor, o čemu pričamo kad je kod nas 50% zaposlenih na državnoj sisi? Bolji smo od Srbije po broju zaposlenih u javnom sektoru na 100 stanovnika, đe će ko :D Što se tiče stranih investicija i ulaganja, jel potrebno dalje govorit od tog da nas i jbeni Lidl zaobilazi ko da smo šugavi? Ne da se ni njima zajebavat vjerovatno sa bh. zakonima i birokratskim zavrzlamama, a na kraju ima i ono "đe sam tu ja", treba malo i podmazat :D Srbija je daleko zdravija zemlja za ulaganje, htjeli mi to priznati ili ne, također imaju dosta podsticaja i poreskih olakšica za investitore, a to je ono što švabu interesuje, i upravo je to ono na čemu BiH treba raditi, zaobilaze nas ba ljudi naširoko, ja imam osjećaj kad nekom švabi samo objasniš oko birokratije u BiH da se on uhvati za glavu i kaže "E, nema veze, predomislio sam se, nećemo ništa gradit"
Tamam posla, sace ti se javit patriote iz scvecke i USA da kazu da smo mi bolji, da im je ekonomija u rangu Albanije...i da je Vucic cetnik. :D
ultima_palabra

#47867 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by ultima_palabra »

A nije cetnik?
nosara

#47868 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by nosara »

Dobra reklama za buduce investitore. Svaka cast.
Banksy

#47869 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Banksy »

Uozbiljite se.
Banksy wrote: 03/05/2020 18:25
RunnerX wrote: 03/05/2020 17:47
Država gradi fabrike umesto investitora

https://novaekonomija.rs/arhiva-izdanja ... nvestitora
+
https://www.raskrikavanje.rs/mobile/pag ... napred-567
DonieBrasco

#47870 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by DonieBrasco »

Valja Vucicu i trenutnom vladajucom partijom do kraja ove godine potpisati Kosovo ma kakav dogovor bio a nece biti po njihovome nego uzmi sta ti se nudi. On samo kupuje vrijeme ovim glupostima i priprema teren da narod to lakse proguta a najogore je na lazima i necemu sto ne postoji i sto nije stvarno to ciniti.

Opet ce biti krivi domaci i strani placenici, obavjestajne sluzbe drugih drzava, NATO, Europa, SAD, svi ce im biti krivi i svi ih kao gaze a oni najjaca drzva i narod u svijetu i sire po univerzumu. Oni ce sa bracom Kinezima i Rusima da budu odlucujci faktor u svijetu i donosenju odluka. :-)

Jedva cekam da se zavrsi prica sa Kosovom i da se ovaj atk o negiranju genocida i samom genocidu u Srebrenici usvoji u kongresu SAD, da ozive njihove stare strasti pa da opet svi vide ko su i sta su.
horkesh

#47871 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by horkesh »

hillbill

#47872 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by hillbill »

IkaIJ wrote: 18/07/2020 03:37 Što se tiče Vučićeve objave na Instagramu o rastu BDP-a, ok, svaka čast. Evo ja se ne sjećam kad sam od nekog bh. političara čuo nešto u vezi BDP-a, ekonomije, nekog rasta, nečega hahah, ma kakvi ba, znaju se teme - blokiranje u državnim institucijama, stranačka prepiranja, raspodjela ministarstva, pa eo sad i izbori dođoše, eto ako mi neko može poslati link članka o zadnjoj izjavi nekog bh. političara o ekonomiji i BDP-u? Postoji li ti kod nas? :D

eh.........i ti puno pitas.....i ti puno trazis.....cuj ekonomija......pa nisu oni tu zbog ekonomije ,nego da te brane.......sljakaj i cuti....ako ti se ne dopada.....karta
hillbill

#47873 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by hillbill »

:sax:
General War wrote: 18/07/2020 05:00

Tamam posla, sace ti se javit patriote iz scvecke i USA da kazu da smo mi bolji, da im je ekonomija u rangu Albanije...i da je Vucic cetnik. :D
to da je vucic cetnik....cetnik je..............a ekonomija.....ko hebe ekonomiju kod jednih i kod drugih
zilog

#47874 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zilog »

Image
Maraschino

#47875 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

General War wrote: 18/07/2020 05:00

Dokle ces se patiti dobri covjece? :(
Post Reply