SDP
- drag_gost
#47826 Re: SDP
Sjedi jutros veca grupa studenada u kafeteriji na Filozofiji i psuju SDP. Nekakvi dijelili letke iz SDP-a, ovi uzeli i avioncice pravili. Kazu da ce za Hadzikadica glasati, prvenstveno zbog toga sto su u SDP razocarani masovno svi.
- Leverage
#47827 Re: SDP
Jutros proš'o kamion ispod mog prozora, vozi pijesak, kad se neki uvaženi gospodin pope na prikolicu i u pijesku upisa "SDP je gori od SDA", a meni se srce razgali, sad znam da koga da glasam.
- General War
#47828 Re: SDP
TAKOE, kad onu mogu, sto mi nebi mogli, ha ja!last mohicans wrote:A ko je to u zatvoru, Efendić, Zukić, koji se preko noći zaboravio i ne spominje se. Jedan od najodgovornjih ljudi iz stranke, zatim Sarajlić, što on nije u zatvoru? Efendić, nije u zatvoru, kako sam reče jer je to proces koji traje. Treba li navesti iz drugih partija, Čovića kome tri optužnice nisu dokazale odgovornost. Damir je sa strankom završio. Naravno da se snašao, kao i svi slični prethodnici. Gdje je recimo Branković, ljudi misle hljeba nema jesti, ako je maknut iz javnog života, on milione vrti. Sina zaposlio kod sebe, gdje će mu ljepše biti nego kod babe, sad mu vlasnik Binga punac.
-
invincible1921
#47829 Re: SDP
Kao sto sam napisao ima godina dana, ali mislim na stranici o ljevici....stav svih stranaka koje su kontra SDA-a je..."hocemo i mi da krademo nije fer da samo oni kradu 20 godina".General War wrote:TAKOE, kad onu mogu, sto mi nebi mogli, ha ja!last mohicans wrote:A ko je to u zatvoru, Efendić, Zukić, koji se preko noći zaboravio i ne spominje se. Jedan od najodgovornjih ljudi iz stranke, zatim Sarajlić, što on nije u zatvoru? Efendić, nije u zatvoru, kako sam reče jer je to proces koji traje. Treba li navesti iz drugih partija, Čovića kome tri optužnice nisu dokazale odgovornost. Damir je sa strankom završio. Naravno da se snašao, kao i svi slični prethodnici. Gdje je recimo Branković, ljudi misle hljeba nema jesti, ako je maknut iz javnog života, on milione vrti. Sina zaposlio kod sebe, gdje će mu ljepše biti nego kod babe, sad mu vlasnik Binga punac.
- General War
#47830 Re: SDP
Ama kradu svi, po vertikali i horizontali shodno izbornim rezultatima i rasporedu kadrova od pocetka demokratije, i niko nikom ne smeta.invincible1921 wrote:Kao sto sam napisao ima godina dana, ali mislim na stranici o ljevici....stav svih stranaka koje su kontra SDA-a je..."hocemo i mi da krademo nije fer da samo oni kradu 20 godina".General War wrote:TAKOE, kad onu mogu, sto mi nebi mogli, ha ja!last mohicans wrote:A ko je to u zatvoru, Efendić, Zukić, koji se preko noći zaboravio i ne spominje se. Jedan od najodgovornjih ljudi iz stranke, zatim Sarajlić, što on nije u zatvoru? Efendić, nije u zatvoru, kako sam reče jer je to proces koji traje. Treba li navesti iz drugih partija, Čovića kome tri optužnice nisu dokazale odgovornost. Damir je sa strankom završio. Naravno da se snašao, kao i svi slični prethodnici. Gdje je recimo Branković, ljudi misle hljeba nema jesti, ako je maknut iz javnog života, on milione vrti. Sina zaposlio kod sebe, gdje će mu ljepše biti nego kod babe, sad mu vlasnik Binga punac.
- Leverage
#47831 Re: SDP
Svi kradu samo si ti pošten i sposoban, trebamo tebe stavit' 
- General War
#47832 Re: SDP
Bitno je da su tebe vec stavili, pa kako se primi 
-
Nivelacija
#47833 Re: SDP
Ljudi nisu u zadnje 4 godine prismrdili vlasti a ljudi razocarani u njih a ne u SDA i SBB vlast zadnje 4 godine hahadrag_gost wrote:Sjedi jutros veca grupa studenada u kafeteriji na Filozofiji i psuju SDP. Nekakvi dijelili letke iz SDP-a, ovi uzeli i avioncice pravili. Kazu da ce za Hadzikadica glasati, prvenstveno zbog toga sto su u SDP razocarani masovno svi.
- Leverage
#47834 Re: SDP
Jel ti to krivo što tebe nisu? Nisi se pokaz'o na audiciji, biće opet za dvije godine, malo to uvježbaj bolje 
- General War
#47835 Re: SDP
Ja to ni antenom nebi dirao, to sto ti glavom ronis.
- Leverage
#47836 Re: SDP
Vidim kako ne bi, po čitav dan si na ovoj temi 
- drag_gost
#47837 Re: SDP
Ne bih ni zelio biti u drustvu ljudskog izmeta, dok si se ti savrseno uklopio. Pravi SDP podmladak.Leverage wrote:Jel ti to krivo što tebe nisu? Nisi se pokaz'o na audiciji, biće opet za dvije godine, malo to uvježbaj bolje
- drag_gost
#47838 Re: SDP
Ma pokazali su se. Ocrnili zemlju samo tako.Nivelacija wrote:Ljudi nisu u zadnje 4 godine prismrdili vlasti a ljudi razocarani u njih a ne u SDA i SBB vlast zadnje 4 godine hahadrag_gost wrote:Sjedi jutros veca grupa studenada u kafeteriji na Filozofiji i psuju SDP. Nekakvi dijelili letke iz SDP-a, ovi uzeli i avioncice pravili. Kazu da ce za Hadzikadica glasati, prvenstveno zbog toga sto su u SDP razocarani masovno svi.
- Leverage
#47839 Re: SDP
Evo, citiraću ovaj post, nek ljudi vide kakvim se diskursom koriste protivnici SDP-a. Vidite čemu možete dati glas ako dobro ne razmislite.drag_gost wrote:Ne bih ni zelio biti u drustvu ljudskog izmeta, dok si se ti savrseno uklopio. Pravi SDP podmladak.Leverage wrote:Jel ti to krivo što tebe nisu? Nisi se pokaz'o na audiciji, biće opet za dvije godine, malo to uvježbaj bolje
- General War
#47840 Re: SDP
Leverage wrote:Vidim kako ne bi, po čitav dan si na ovoj temi
- drag_gost
#47841 Re: SDP
Kme, kme, pravi trenutak da se glumi curica.Leverage wrote:Evo, citiraću ovaj post, nek ljudi vide kakvim se diskursom koriste protivnici SDP-a. Vidite čemu možete dati glas ako dobro ne razmislite.drag_gost wrote:Ne bih ni zelio biti u drustvu ljudskog izmeta, dok si se ti savrseno uklopio. Pravi SDP podmladak.Leverage wrote:Jel ti to krivo što tebe nisu? Nisi se pokaz'o na audiciji, biće opet za dvije godine, malo to uvježbaj bolje
Elem, nisam ja protivnik SDP-a, ja sam bio godinama glasac SDP-a, ali su mi bili najvece razocarenje u politickom svijetu od rata pa na ovamo. Od SDA sam i ocekivao to sto rade, ali od SDP-a nisam. A ispali su gori.
- General War
#47842 Re: SDP
Leverage wrote:Evo, citiraću ovaj post, nek ljudi vide kakvim se diskursom koriste protivnici SDP-a. Vidite čemu možete dati glas ako dobro ne razmislite.drag_gost wrote:Ne bih ni zelio biti u drustvu ljudskog izmeta, dok si se ti savrseno uklopio. Pravi SDP podmladak.Leverage wrote:Jel ti to krivo što tebe nisu? Nisi se pokaz'o na audiciji, biće opet za dvije godine, malo to uvježbaj bolje

- Leverage
#47843 Re: SDP
Jedini koji ovdje kmeči si ti. Uz to si nekulturan i neotesan. Zadovoljstvo mi je ukazati na te stvari.
- General War
#47844 Re: SDP
Kome, partiji?Leverage wrote:Jedini koji ovdje kmeči si ti. Uz to si nekulturan i neotesan. Zadovoljstvo mi je ukazati na te stvari.
- drag_gost
#47845 Re: SDP
Evo ga ponovo, kme, kme. Jos je in gumiti curicu.
Kao sto napisah, SDP je najvece razocarenje. Nazalost. Komsic kakav god da je, shvatio je neke stvari.
Kao sto napisah, SDP je najvece razocarenje. Nazalost. Komsic kakav god da je, shvatio je neke stvari.
- Leverage
#47846 Re: SDP
Ne mogu ti tačno reći ali vidjećeš tačan broj njih sedmog. Au kako veliki će taj broj da bude, ima da vas dvojicu snađu muke vaskolikeGeneral War wrote:Kome, partiji?Leverage wrote:Jedini koji ovdje kmeči si ti. Uz to si nekulturan i neotesan. Zadovoljstvo mi je ukazati na te stvari.
- drag_gost
#47847 Re: SDP
Aj jos malo, kme, kme, pametnije ti je.

-
invincible1921
#47848 Re: SDP
Ja samo hocu rec da to nije nacinLeverage wrote:Svi kradu samo si ti pošten i sposoban, trebamo tebe stavit'
Mislim optuzivat nekoga za nesto i onda postupati kao i on, a istovremeno se pozivati na neke ideale...je besmisleno.
- Leverage
#47849 Re: SDP
Nisam se obraćao tebi nego ovoj dvojici trolova, ako si raspoložen za ozbiljnu diskusiju nije nikakav problem.invincible1921 wrote:Ja samo hocu rec da to nije nacinLeverage wrote:Svi kradu samo si ti pošten i sposoban, trebamo tebe stavit'Mislim sta hoces da kazes...da ti podrzavas takav stav, ako ce nas vec neko krast nek nas kradu drugi
- General War
#47850 Re: SDP
Leverage wrote:Ne mogu ti tačno reći ali vidjećeš tačan broj njih sedmog. Au kako veliki će taj broj da bude, ima da vas dvojicu snađu muke vaskolikeGeneral War wrote:Kome, partiji?Leverage wrote:Jedini koji ovdje kmeči si ti. Uz to si nekulturan i neotesan. Zadovoljstvo mi je ukazati na te stvari.