SDP

drag_gost

#47826 Re: SDP

Post by drag_gost »

Sjedi jutros veca grupa studenada u kafeteriji na Filozofiji i psuju SDP. Nekakvi dijelili letke iz SDP-a, ovi uzeli i avioncice pravili. Kazu da ce za Hadzikadica glasati, prvenstveno zbog toga sto su u SDP razocarani masovno svi.
Leverage

#47827 Re: SDP

Post by Leverage »

:lol:

Jutros proš'o kamion ispod mog prozora, vozi pijesak, kad se neki uvaženi gospodin pope na prikolicu i u pijesku upisa "SDP je gori od SDA", a meni se srce razgali, sad znam da koga da glasam.
General War

#47828 Re: SDP

Post by General War »

last mohicans wrote:A ko je to u zatvoru, Efendić, Zukić, koji se preko noći zaboravio i ne spominje se. Jedan od najodgovornjih ljudi iz stranke, zatim Sarajlić, što on nije u zatvoru? Efendić, nije u zatvoru, kako sam reče jer je to proces koji traje. Treba li navesti iz drugih partija, Čovića kome tri optužnice nisu dokazale odgovornost. Damir je sa strankom završio. Naravno da se snašao, kao i svi slični prethodnici. Gdje je recimo Branković, ljudi misle hljeba nema jesti, ako je maknut iz javnog života, on milione vrti. Sina zaposlio kod sebe, gdje će mu ljepše biti nego kod babe, sad mu vlasnik Binga punac.
TAKOE, kad onu mogu, sto mi nebi mogli, ha ja! :thumbup:
invincible1921

#47829 Re: SDP

Post by invincible1921 »

General War wrote:
last mohicans wrote:A ko je to u zatvoru, Efendić, Zukić, koji se preko noći zaboravio i ne spominje se. Jedan od najodgovornjih ljudi iz stranke, zatim Sarajlić, što on nije u zatvoru? Efendić, nije u zatvoru, kako sam reče jer je to proces koji traje. Treba li navesti iz drugih partija, Čovića kome tri optužnice nisu dokazale odgovornost. Damir je sa strankom završio. Naravno da se snašao, kao i svi slični prethodnici. Gdje je recimo Branković, ljudi misle hljeba nema jesti, ako je maknut iz javnog života, on milione vrti. Sina zaposlio kod sebe, gdje će mu ljepše biti nego kod babe, sad mu vlasnik Binga punac.
Kao sto sam napisao ima godina dana, ali mislim na stranici o ljevici....stav svih stranaka koje su kontra SDA-a je..."hocemo i mi da krademo nije fer da samo oni kradu 20 godina".
General War

#47830 Re: SDP

Post by General War »

invincible1921 wrote:
General War wrote:
Kao sto sam napisao ima godina dana, ali mislim na stranici o ljevici....stav svih stranaka koje su kontra SDA-a je..."hocemo i mi da krademo nije fer da samo oni kradu 20 godina".
Ama kradu svi, po vertikali i horizontali shodno izbornim rezultatima i rasporedu kadrova od pocetka demokratije, i niko nikom ne smeta.
Leverage

#47831 Re: SDP

Post by Leverage »

Svi kradu samo si ti pošten i sposoban, trebamo tebe stavit' :lol:
General War

#47832 Re: SDP

Post by General War »

Bitno je da su tebe vec stavili, pa kako se primi :lol:
Nivelacija

#47833 Re: SDP

Post by Nivelacija »

drag_gost wrote:Sjedi jutros veca grupa studenada u kafeteriji na Filozofiji i psuju SDP. Nekakvi dijelili letke iz SDP-a, ovi uzeli i avioncice pravili. Kazu da ce za Hadzikadica glasati, prvenstveno zbog toga sto su u SDP razocarani masovno svi.
Ljudi nisu u zadnje 4 godine prismrdili vlasti a ljudi razocarani u njih a ne u SDA i SBB vlast zadnje 4 godine haha
Leverage

#47834 Re: SDP

Post by Leverage »

Jel ti to krivo što tebe nisu? Nisi se pokaz'o na audiciji, biće opet za dvije godine, malo to uvježbaj bolje :D
General War

#47835 Re: SDP

Post by General War »

Ja to ni antenom nebi dirao, to sto ti glavom ronis.
Leverage

#47836 Re: SDP

Post by Leverage »

Vidim kako ne bi, po čitav dan si na ovoj temi :lol:
drag_gost

#47837 Re: SDP

Post by drag_gost »

Leverage wrote:Jel ti to krivo što tebe nisu? Nisi se pokaz'o na audiciji, biće opet za dvije godine, malo to uvježbaj bolje :D
Ne bih ni zelio biti u drustvu ljudskog izmeta, dok si se ti savrseno uklopio. Pravi SDP podmladak. :lol:
drag_gost

#47838 Re: SDP

Post by drag_gost »

Nivelacija wrote:
drag_gost wrote:Sjedi jutros veca grupa studenada u kafeteriji na Filozofiji i psuju SDP. Nekakvi dijelili letke iz SDP-a, ovi uzeli i avioncice pravili. Kazu da ce za Hadzikadica glasati, prvenstveno zbog toga sto su u SDP razocarani masovno svi.
Ljudi nisu u zadnje 4 godine prismrdili vlasti a ljudi razocarani u njih a ne u SDA i SBB vlast zadnje 4 godine haha
Ma pokazali su se. Ocrnili zemlju samo tako.
Leverage

#47839 Re: SDP

Post by Leverage »

drag_gost wrote:
Leverage wrote:Jel ti to krivo što tebe nisu? Nisi se pokaz'o na audiciji, biće opet za dvije godine, malo to uvježbaj bolje :D
Ne bih ni zelio biti u drustvu ljudskog izmeta, dok si se ti savrseno uklopio. Pravi SDP podmladak. :lol:
Evo, citiraću ovaj post, nek ljudi vide kakvim se diskursom koriste protivnici SDP-a. Vidite čemu možete dati glas ako dobro ne razmislite.
General War

#47840 Re: SDP

Post by General War »

Leverage wrote:Vidim kako ne bi, po čitav dan si na ovoj temi :lol:
:lol: :-)
drag_gost

#47841 Re: SDP

Post by drag_gost »

Leverage wrote:
drag_gost wrote:
Evo, citiraću ovaj post, nek ljudi vide kakvim se diskursom koriste protivnici SDP-a. Vidite čemu možete dati glas ako dobro ne razmislite.
Kme, kme, pravi trenutak da se glumi curica.

Elem, nisam ja protivnik SDP-a, ja sam bio godinama glasac SDP-a, ali su mi bili najvece razocarenje u politickom svijetu od rata pa na ovamo. Od SDA sam i ocekivao to sto rade, ali od SDP-a nisam. A ispali su gori.
General War

#47842 Re: SDP

Post by General War »

Leverage wrote:
drag_gost wrote:
Image

:lol:
Leverage

#47843 Re: SDP

Post by Leverage »

Jedini koji ovdje kmeči si ti. Uz to si nekulturan i neotesan. Zadovoljstvo mi je ukazati na te stvari.
General War

#47844 Re: SDP

Post by General War »

Leverage wrote:Jedini koji ovdje kmeči si ti. Uz to si nekulturan i neotesan. Zadovoljstvo mi je ukazati na te stvari.
Kome, partiji?
drag_gost

#47845 Re: SDP

Post by drag_gost »

Evo ga ponovo, kme, kme. Jos je in gumiti curicu.

Kao sto napisah, SDP je najvece razocarenje. Nazalost. Komsic kakav god da je, shvatio je neke stvari.
Leverage

#47846 Re: SDP

Post by Leverage »

General War wrote:
Leverage wrote:Jedini koji ovdje kmeči si ti. Uz to si nekulturan i neotesan. Zadovoljstvo mi je ukazati na te stvari.
Kome, partiji?
Ne mogu ti tačno reći ali vidjećeš tačan broj njih sedmog. Au kako veliki će taj broj da bude, ima da vas dvojicu snađu muke vaskolike :D
drag_gost

#47847 Re: SDP

Post by drag_gost »

Aj jos malo, kme, kme, pametnije ti je. :lol: :lol:
invincible1921

#47848 Re: SDP

Post by invincible1921 »

Leverage wrote:Svi kradu samo si ti pošten i sposoban, trebamo tebe stavit' :lol:
Ja samo hocu rec da to nije nacin :roll: Mislim sta hoces da kazes...da ti podrzavas takav stav, ako ce nas vec neko krast nek nas kradu drugi :-)

Mislim optuzivat nekoga za nesto i onda postupati kao i on, a istovremeno se pozivati na neke ideale...je besmisleno.
Leverage

#47849 Re: SDP

Post by Leverage »

invincible1921 wrote:
Leverage wrote:Svi kradu samo si ti pošten i sposoban, trebamo tebe stavit' :lol:
Ja samo hocu rec da to nije nacin :roll: Mislim sta hoces da kazes...da ti podrzavas takav stav, ako ce nas vec neko krast nek nas kradu drugi :-)
Nisam se obraćao tebi nego ovoj dvojici trolova, ako si raspoložen za ozbiljnu diskusiju nije nikakav problem.
General War

#47850 Re: SDP

Post by General War »

Leverage wrote:
General War wrote:
Kome, partiji?
Ne mogu ti tačno reći ali vidjećeš tačan broj njih sedmog. Au kako veliki će taj broj da bude, ima da vas dvojicu snađu muke vaskolike :D
Image
Post Reply