Nego, steta sto ovi levati ne utrpase jos jedan:

Hajd reko da ponovim, pa bi neka sica:

Prepisao od duminja, majke mi
Bice parovi, dok se jos malo iskristalise sta i kako. Eto za pocetak od kockara ove prepisati
Sad nesto gledam, sto Ellisa manje?
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

D.West 13,5 +Duncan, GInobili, Leonard, Mills and Parker are listed as out
Slazem se sa tobom,krajnje supacki je kaciti dobitne,ako vec nisi podjelio sa nekim nemoj ga ni kacit ako prođe,iskreno,sta me briga sto si ih ti uzo ako ja nisam i obratno.Da se ne lazemo.kockar_iz_mahale wrote:Volio bi da skrenem paznju na ove sto dobijaju pare na kladionici da i sa nama podjele parove koje odigraju prije nego sto ti parovi pocnu sta mi imas pokazivati da si dobio kad nisi postavio vamo da i drugi dobijukrajnje neposteno. Niko ti nece pojesti parove.
nadam se dobitnom
Ljakan wrote:Ako ti neko nekad nesto kaze sto ti ne odgovara ne mora znacit da pametuje,zapitaj se jel stvarno do tebe ili drugih,pogotovo ako ima vise onih sto djele misljenje koje se kosi sa tvojim.Sta imas od toga sto neko okaci dobitni a ti padas mjesec dana?Ovde smo da svi uzimamo pare a ne da se hvalimo.Evo velkoski podjeli pa bujrum ko hoce nek prepise i ne samo on nego vecina,dok pojedini samo kukaju kad padaju na jednom a niđe ih da okace ili predloze barem nesto.
A one parove sto ne napise, tad je supak, jel tako? Ako se vodimo onom gore logikom.Ljakan wrote:Ako ti neko nekad nesto kaze sto ti ne odgovara ne mora znacit da pametuje,zapitaj se jel stvarno do tebe ili drugih,pogotovo ako ima vise onih sto djele misljenje koje se kosi sa tvojim.Sta imas od toga sto neko okaci dobitni a ti padas mjesec dana?Ovde smo da svi uzimamo pare a ne da se hvalimo.Evo velkoski podjeli pa bujrum ko hoce nek prepise i ne samo on nego vecina,dok pojedini samo kukaju kad padaju na jednom a niđe ih da okace ili predloze barem nesto.
Pa ja rekoh odmah, batalite mudrovanje. Al jok, e pa hajmo se onda nadmudrivati.tarikBA wrote:postavite parove , manite se rasprave. tomy je masina
Tomahawk11 wrote:Pa ja rekoh odmah, batalite mudrovanje. Al jok, e pa hajmo se onda nadmudrivati.tarikBA wrote:postavite parove , manite se rasprave. tomy je masina
Eno parova na prethodnoj stranici. Mislim, ako ih nije zatrpala ova budalostinja od rasprave.
Pametovanje i mudrovanje nije ako neko ne djeli tvoje misljenje.Sto se mene tice ne moras nikad nista okacit ne samo ti nego bilo ko samo se bojim da ce onda tema otici u zaborav kao sto je to vec bilo ranije.Ali koga briga,nek si ti sit a komsija nek gladujeTomahawk11 wrote:A one parove sto ne napise, tad je supak, jel tako? Ako se vodimo onom gore logikom.Ljakan wrote:Ako ti neko nekad nesto kaze sto ti ne odgovara ne mora znacit da pametuje,zapitaj se jel stvarno do tebe ili drugih,pogotovo ako ima vise onih sto djele misljenje koje se kosi sa tvojim.Sta imas od toga sto neko okaci dobitni a ti padas mjesec dana?Ovde smo da svi uzimamo pare a ne da se hvalimo.Evo velkoski podjeli pa bujrum ko hoce nek prepise i ne samo on nego vecina,dok pojedini samo kukaju kad padaju na jednom a niđe ih da okace ili predloze barem nesto.
Ko bi vam ugodio, pojedincima. Nemam sta da se zapitam. Nije do mene. Rekoh fino, kad imam vremena, postavim.
I predlazem i kacim one sto sam pao na jednom ili vise i dobitne. Sve je to dio ovog sporta.
Samo kazem da ne volim pametovanje i mudrovanje. Chill out, sto bi rekli Aboridzini
Nek kaci ko sta hoce i nek predlaze ko sta hoce. Nemam razloga da kazem da je zato supak
vidjecemo, sve je moguce vise nista nije sigurnoTomahawk11 wrote:Uzmi u obzir da su sinoc igrali tri produzetka. Uzmi u obzir da San Antonio igra bez komplet prve postave.
Nije nemoguce, igraju i ovi momci sa klupe SA dosta dobro, ali....sumnjam da mogu uzeti.
Iako je to Dallas kod kojeg je sve moguce.
Veceras starta i Rondo u Dallasu.