Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Haman djeda mraz malo uranio,
sinoc poklona sve na izvolite, hehe
hvala, hvala....uzelo se masala.
Danas mi se i ne igra, al cu bacit inako nesto malo, cisto rekreativno
a villa manu 2
Werder dortmund 2
Lever frankfurt pm3
karanana wrote:Vau. Toma grobar.......kladionica. Ukinuce ove over undere zbog njega.
Valja li cemu ovaj mega leks? Moze li lose igose dobiti? Ko je mega leks? To neke pare usle, vjerovatno imaju par mladih talenata koji ce otici. Nesto ko ona crnokosa korjenic prosle godine. Djevojka za jedno vece.
Gledao sam ih u proslom kolu protiv Metalca,vrlo talentovana ekipa u kojoj je najstariji igrac sa 25 godina Marko Keselj,igrac koji je vrlo dobro igrao za Partizan u vrijeme kada su bili puno jaci nego sto je sada slucaj.Igraju vrlo brzu i atraktivnu kosarku,redovno daju 80+ koseva(u proslom kolu 99).Imaju i vrlo perspektivnog trenera,Dejana Milojevica,nekada vrlo dobrog krilnog centra,koji je bio clan sjajne generacije reprezentacije Jugoslavije koja je osvojila EP u Turskoj 2001.
e probavam sa dortmundom vec sedmicama, kontam procepit ce.
ali, to je to. ocigledno to nije privremena kriza nego je to tim koji ce se zaista boriti za opstanak i tako ga i treba posmatrati u kladionicarskoj ponudi.
karanana wrote:e probavam sa dortmundom vec sedmicama, kontam procepit ce.
ali, to je to. ocigledno to nije privremena kriza nego je to tim koji ce se zaista boriti za opstanak i tako ga i treba posmatrati u kladionicarskoj ponudi.
Volio bi da skrenem paznju na ove sto dobijaju pare na kladionici da i sa nama podjele parove koje odigraju prije nego sto ti parovi pocnu sta mi imas pokazivati da si dobio kad nisi postavio vamo da i drugi dobiju krajnje neposteno. Niko ti nece pojesti parove.