Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
asker

#47776 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by asker »

archi_a wrote:I ja sam par puta prokomentarisao: ebote, dal oni nakon isčitanih vijesti i završetka "dnevnika", odu, pogledaju se u ogledalo i povrate u wc šolju ???
Mislim ipak da ne. Ispran mozak braco, to ti je. :roll:
Meni je zanimljivije to da narod pusi ovu spiku godinama. Hej, u doba FB, foruma i cega sve ne.

Gradjani Federacije (da ne kazem samo Bosnjaci) su samo ovdje na ovom forumu hebali naninu nanu cijeloj Federalnoj politickoj eliti jedno milion puta na stotinama tema, nema stranke ili politicara da ih nismo izvratili naopako. Kritikujemo medije (koji su BBC za sumske), ismijavamo tv kuce, novine, voditelje..................sta je s tim narodom u PC-u?
archi_a

#47777 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

asker wrote:
archi_a wrote:I ja sam par puta prokomentarisao: ebote, dal oni nakon isčitanih vijesti i završetka "dnevnika", odu, pogledaju se u ogledalo i povrate u wc šolju ???
Meni je zanimljivije to da narod pusi ovu spiku godinama. Hej, u doba FB, foruma i cega sve ne.

Gradjani Federacije (da ne kazem samo Bosnjaci) su samo ovdje na ovom forumu hebali naninu nanu cijeloj Federalnoj politickoj eliti jedno milion puta na stotinama tema, nema stranke ili politicara da ih nismo izvratili naopako. Kritikujemo medije (koji su BBC za sumske), ismijavamo tv kuce, novine, voditelje..................sta je s tim narodom u PC-u?
:thumbup:
Danguba

#47778 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

Takva ti je tzv. ptpc. :D

Kako samo mogu tako lako ubacivati tu frazu cim zele nekoga diskreditovati. :-)

Tako se danas u tzv Sarajevu sastali tzv Vlada Srbije i tzv VM BiH sa tzv predstavnicima tih tzv institucija.
Maharadza

#47779 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maharadza »

asker wrote:

Daj ba, kao da ne znaš a citirano ovdje jedno milion puta do sada:
Priznanja Dobrice Ćosića: „Laž je srpski državni interes“

-„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“

-„Laž je srpski državni interes.“

-„Laž je u samom biću Srbina“.

-„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“

-„Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…“
Danguba

#47780 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

Odgovor na pitanje: Gdje su pare?

https://vine.co/v/e3xUxa7FJlx

:lol: :lol:
svi u napad

#47781 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by svi u napad »

Joj kako ih Dodo samara. Zove ih dva puta na sastanak oni nista prave se budale. Eh onda Dodo prvo podnese tuzbu protiv sebe samog da ga fino njgov sud oslobodi svega i da im mase presudom ispred nosa. Danas ih preko Irineja sakupi i normalno svi dodju ko cukice te ih onda starac Irinej izruzi i sad svi moraju postovati Dodu bes pogovora.
Naravno nepismenoj stoci od bosanskih politicara ovaj sastanak promakne kao i sve druge stvari. Oni imaju Sarajevo, stanove, lovu i bas ih briga za Bosnu. Zavrci im usi Dodo jos jace.
Država

#47782 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Država »

06. novembar 2015. u 14:11

Kad Željka Cvijanović objašnjava: Penzije u Srpskoj ne kasne, nego je rok isplate prolongiran

Image

Penzije ne kasne mjesec dana, nego je rok njihove isplate prolongiran u posljednjih nekoliko mjeseci...

Ovako je predsjednica Vlade Republike Srpske Željke Cvijanović komentirala kašnjenje penzija u RS-u.

Predsjednica Vlade Srpske izjavila je, javlja novinska agencija Srna, da se u ovoj godini u Republici Srpskoj iz budžeta redovno isplaćuju plaće, penzije i socijalna davanja.

“Povećali smo penzije za 11,5 posto, uprkos teškim vremenima. Tu ćemo imati olakšano poslovanje, jer ćemo imati na raspolaganju više sredstava iz budžeta i više prostora za manevrisanje, a Fond PIO neće morati ulaziti u kreditne aranžmane”, dodala je Željka Cvijanović.
Cvijanovićeva je za Televiziju K3 izjavila da niko ne smije varati sistem u Republici Srpskoj i da se protiv toga mora boriti.

Nek' se jebu i peMzioneri više. Šta 'oće...
bh.tornjak

#47783 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

Država wrote:06. novembar 2015. u 14:11

Kad Željka Cvijanović objašnjava: Penzije u Srpskoj ne kasne, nego je rok isplate prolongiran

Image

Penzije ne kasne mjesec dana, nego je rok njihove isplate prolongiran u posljednjih nekoliko mjeseci...

Ovako je predsjednica Vlade Republike Srpske Željke Cvijanović komentirala kašnjenje penzija u RS-u.

Predsjednica Vlade Srpske izjavila je, javlja novinska agencija Srna, da se u ovoj godini u Republici Srpskoj iz budžeta redovno isplaćuju plaće, penzije i socijalna davanja.

“Povećali smo penzije za 11,5 posto, uprkos teškim vremenima. Tu ćemo imati olakšano poslovanje, jer ćemo imati na raspolaganju više sredstava iz budžeta i više prostora za manevrisanje, a Fond PIO neće morati ulaziti u kreditne aranžmane”, dodala je Željka Cvijanović.
Cvijanovićeva je za Televiziju K3 izjavila da niko ne smije varati sistem u Republici Srpskoj i da se protiv toga mora boriti.

Nek' se jebu i peMzioneri više. Šta 'oće...
sta je tu cudno......naravno da peMzije ne kasne.
vlada drzavetine svaki put nanijjeti tacno na vrijeme da se peMzije isplate.....a sve ostalo je do vremenskih uslova i stanja na cestama....
pa...ne moze peMzija biti podijeljena isti dan u B.Luki i Trebinju ...Han Pijesku....Najistocnijem Saraj´vu.....
nek se narod strpi par mjeseci....i nek ima malo razumijevanja....a ne samo....daj peMzije....daj ovo....daj ono...
*uratz mu dat´....nek se yebe i narod kad je toliko nestrpljiv
mayab

#47784 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

Image
Danguba

#47785 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

Zeljka za cara. :lol: :lol:
Maharadza

#47786 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maharadza »

Konačno neko sa mudima u šumskoj! :mrgreen: To Željko alfa-mužjaku, 'ebi bijedu! :izet:
General War

#47787 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by General War »

asker wrote:

Nije nista...i onij jebu sve od-do.

http://www.rtvbn.com/364125/Esdaun-najv ... i-sporazum

Nego, vidjeh OVAJ NASLOV :shock: :-) :lol: :lol:

"Penzije ne kasne, odgođena je isplata"
Oblise me suze !! :lol: :lol:
Danguba

#47788 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

General War wrote: Nije nista...i onij jebu sve od-do.

I to sve na izdajnickoj BNTV

Image

:oops:
čaika

#47789 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

Danguba wrote:

Image

Lažu podli izdajnici, čuj narod da ne vjeruje svom Guardianu?! :-) :-) :-) :-) Pa ko bi ga onda spasavao od Turaka, Pedija Ešdauna, Bakira, Midhata Bosnića i ostalih dušmana? Čitava centrala CIE iz Langlija je glasala na portalu BN TV. I to po dva puta, samo da oljagaju Guardiana. :D
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#47790 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

čaika wrote:
Danguba wrote:

Image

Lažu podli izdajnici, čuj narod da ne vjeruje svom Guardianu?! :-) :-) :-) :-) Pa ko bi ga onda spasavao od Turaka, Pedija Ešdauna, Bakira, Midhata Bosnića i ostalih dušmana? Čitava centrala CIE iz Langlija je glasala na portalu BN TV. I to po dva puta, samo da oljagaju Guardiana. :D

Ma nije se tu ni glasalo!To su montirane brojke!Onaj izdajnik Trišić naredi poturicama koje uređuju portal šta da napišu i ovi tako i urade.
Čuj narod da ne vjeruje Guardianu? :-) Ili premijerki Željku?Bebinoj suzi? :mrgreen:
Danguba

#47791 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

Moćni Dodik, tuži Dodika Nemoćnog

Subota 07. Nov 2015 07:49

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, tužio je Milorada Dodika Predsjednika Republike Srpske.

Image

Rezultat višegodišnjeg ignorisanja većinske javnosti jačanja privatne moći Milorada Dodika nad entitetom Republika Srpska dovelo je do potpunog obesmišljavanja njenih institucija.

I to upravo od samog Milorada Dodika koji se neprestano kune u institucije, a radi sve ove godine na njihovom urušavanju.

Nakon odluke Suda da njegov kum i prijatelj Mile Radišić treba da ide u zatvor, Milorad Dodik je izjavio da on poštuje odluku Suda ali se sa njom ne slaže.

Prije nekoliko sedmica pitao se naglas zašto Mile Radišić nije u zatvoru i da institucije u tom slučaju treba da rade svoj posao.

Kada je Sud u Bijeljini aktivirao hipoteku i blokirao račune Fabrike Birač, nakon bijega dotadašnjih vlasnika koji su uživalu punu podršku Predsjednika Srpske, Milorad Dodik je izjavio da taj Sud, u Bijeljini, treba ukinuti.

Postavlja se logično pitanje je da li će referendumskom pitanju o radu Sudova u BiH, dodati i sudove koji mu smetaju u Republici Srpskoj.

Lakrdija suđenja samom sebi, sve je samo ne šaljiva i zabavna. I zbog toga ovaj proces treba pratiti, i vidjeti, da li će se optuženi Dodik, od Dodika koji mu sudi, braniti Kočićevim riječima :

Bože moj, bože, čudne ljepote u vašeg cara! Bože moj, bože, ala vi usrećiste našu zemlju! Svijet se lijepo umrtvio od nekakva dobra, i miline, pa jedva diše. Svak ves’o, zadovoljan, svak pjeva, samo se pjesna niđe ne čuje. Pritisnulo nas dobro sa sviju strana; od nekakve silne smo se miline umrtvili, pa jedva dišemo...

Crtež Nine H. po ideji Buka magazina

Izvor: Buka
skupljac_zeljeza

#47792 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by skupljac_zeljeza »

Pavić mu okreće leđa. 8-)

Image
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#47793 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

skupljac_zeljeza wrote:Pavić mu okreće leđa. 8-)

Image
Šta sere ovaj ishlapjeli budalaš? :-) :-)
Urušavaju se njegove mozgovne ćelije,eto šta se urušava.Da nije i on postao baklavojedac zajedno sa Bosnićevim poturicama?
Istina je da se urušava tzv BiH,uskoro ide referendum koji ne kasni,već je samo malo prolongiran. :mrgreen:
Danguba

#47794 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

Image
Pavić oštetio Srpsku za 228 miliona KM

:-) :-)

Dok se udari na njihov kriminal, odmah se javljaju ''miritelji'' i saopstavaju narodu o ugrozenosti drzavetine. :izet:
skupljac_zeljeza

#47795 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Danguba wrote:
Dok se udari na njihov kriminal, odmah se javljaju ''miritelji'' i saopstavaju narodu o ugrozenosti drzavetine. :izet:
Valja zato što oni znaju najbolje koliko su je 'urušili'. :D
skupljac_zeljeza

#47796 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

prljavi Hare wrote:

Image
Šta sere ovaj ishlapjeli budalaš? :-) :-)
Urušavaju se njegove mozgovne ćelije,eto šta se urušava.Da nije i on postao baklavojedac zajedno sa Bosnićevim poturicama?
Istina je da se urušava tzv BiH,uskoro ide referendum koji ne kasni,već je samo malo prolongiran. :mrgreen:
Što si ga branio, branio si. Gotov je. :mrgreen: :P

Image
Danguba

#47797 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

Dodik ne vidi napredak na reformskom putu BiH

Predsjednik RS-a Milorad Dodik ne vidi napredak BiH na reformskom putu, kako to zaključuje Evropska komisija u svom izvještaju.
:lol:

kontra cilog svita... :-)

najedu se sarajevskih tuljumbi sa lafo dobrom agdom a unutra bunika i onda pisu izvjestaj...ma nek se jebu i oni i njihov izvjestaj.
neka dodju u drzavetinu da im zeljko sastavi izvjestaj pa da vide ko je gornji a ko postoji dok mora. :oops:
General War

#47798 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by General War »

Danguba wrote:

Predsjednik RS-a Milorad Dodik ne vidi napredak BiH na reformskom putu, kako to zaključuje Evropska komisija u svom izvještaju.

najedu se sarajevskih tuljumbi sa lafo dobrom agdom a unutra bunika i onda pisu izvjestaj...ma nek se jebu i oni i njihov izvjestaj.
neka dodju u drzavetinu da im zeljko sastavi izvjestaj pa da vide ko je gornji a ko postoji dok mora. :oops:
Da upotrijebim Zeljkovu analogiju: izvjestaj je napisan samo nije poslan :mrgreen:
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#47799 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

General War wrote:
Danguba wrote:

Da upotrijebim Zeljkovu analogiju: izvjestaj je napisan samo nije poslan :mrgreen:
ili; Zeljko heban iako mu nije uslo. :P
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#47800 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

Danguba wrote:

Meni se ucinilo da pise:Dodik ne vidi napredak na referendumskom putu :oops: :P
Locked