FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sumirprimus
#47776 Re: FC Barcelona
Zgadicecim fuzbal.mark maj vords.poslje druge tekme.
-
Crvena Tifoza
#47777 Re: FC Barcelona
Protivnik po mjeri. Prvi protiv drugog najboljeg kluba u Španiji trenutno. Moglo bi se ovo proći, ali nimalo ne potcjenjujem kvalitet Atletika.
- HB_BHF
#47778 Re: FC Barcelona
Haha ma dobro, te su priče fakat bezveze. Nema tu doziranja jer i ostali timovi idu na pobjedu. Nedavno, Las Palmas je pokušao uzeti Barci bodove i skoro pa su uspjeli. Meni se sviđa što trenutno imaju odgovore za svaku ekipu koja im se suprotstavi. Prije par sedmica, ono kad su igrali sa Athletic Bibaom u kupu, ljudi su ih satjerali u ćošak. Barca od muke počela igrati na duge lopte. Ali u drugom poluvremenu su se uspjeli sabrati. Ne bih rekao da imaju prekidač za dobru i odgovornu igru, ali svakako da imaju plan a,b,c,d itd...skenderija04 wrote: Iskren da ti budem, meni je drago. Razlog: Atletico se ozbiljno shvata, a kad Barsa ozbiljno shvati protivnika onda su sanse za pobjedu velike. Price o doziranju i "igranju koliko treba" su meni uvijek bile odvratne. Protiv Arsenala, kod 1-1 Mascherano izbija loptu u situaciji kada Welbeck ide sam pred golmana. Da je bilo 1-2..... A ne, onda bi pritisnuli famozni prekidac za dobru i odgovrnu igru.
Neka malo tenzije. U 10 dana Real i dva puta Atletico.
Tačno je da ovise o trojici u napadu, ali bolje i to nego da ovise samo o Messiju, što je do nedavno bio slučaj.
Sve u svemu, meni je ovo super. Igraju čvrst nogomet i lijep za oko. Trenutno ne vidim da ih neko može nadigrati, ali naravno da se mogu desiti situacije kad lopta neće htjeti u go'. Kao što si i rekao, u nogometu ne pobjeđuje uvijek najbolji
- p206
#47779 Re: FC Barcelona
Uvijek skoro najjačeg protivnika dobiju u četvrtfinalu...Bayern, Real i drugi dobiju neku buraniju iz Rusije, Portugala i Svazilanda
Ovaj put bi moglo biti velikih problema, nije ni Simeone levat da svaku izgubi. Jedino je sreća što im napad nije nešto i sve uglavnom zavisi od Griezmana
Ovaj put bi moglo biti velikih problema, nije ni Simeone levat da svaku izgubi. Jedino je sreća što im napad nije nešto i sve uglavnom zavisi od Griezmana
-
omar little
#47780 Re: FC Barcelona
skenderija04 wrote: Iskren da ti budem, meni je drago. Razlog: Atletico se ozbiljno shvata, a kad Barsa ozbiljno shvati protivnika onda su sanse za pobjedu velike. Price o doziranju i "igranju koliko treba" su meni uvijek bile odvratne. Protiv Arsenala, kod 1-1 Mascherano izbija loptu u situaciji kada Welbeck ide sam pred golmana. Da je bilo 1-2..... A ne, onda bi pritisnuli famozni prekidac za dobru i odgovrnu igru.
psg je tenzija. bayern je tenzija. ove simeonove mesarcine su jebena strepnja ocel messi ili neymar zavrsiti u bolnici. najgori i najtezi moguci izbor protivnika.
ne znam na koje price se referiras gore, nisam pratila forum mjesecima, ali mislim da si krenuo piti iz mrgudovog izvora.
ona prva tekma protiv arsenala je fin primjer. pametno, smireno, bez srljanja, jeste ruzno i frustrirajuce, ali cekali svojih par minuta jer su znali da ce doci, pljus pljus, fala, dovidjenja. next. sevilla ih je bila stisla strasno pa su se opet iscupali i vratili iz zaostatka za pobjedu. vise puta su se vracali iz zaostatka sa smirenoscu i hladnokrvnoscu u ligaskim tekmama. ona kontra protiv arsenala, ono iniesta-neymar-sule-neymar-messkili-adio, ono ti je pet sekundi i eto ti okreta u bilo kojoj tekmi. onda smo imali tekme kad su izgledali ko guardiolina barca na kokainu, valencia, celta vigo. poprave ti raspolozenje i dan kakva milina za gledati.
ne valja sta god da se radi. samo se igra tika taka nema plan b, guardiola vaki naki. nema sistema, sistem je postao messi, samo se na messija oslanja. strasno. propast. ovaj novi takticar za kua, ne zna se ko pije ko placa, nema veznog reda, ni na sta barca ne lici, bez glave i repa. sad smo dosli do toga da ne valja jer se sve svelo na najsvirepiju troglavu NEMAN ikad posadjenu na fudbalski teren. a, ne, jebate, pored njih trojice gore treba se igra bazirati na keljanju lopte rakitica i turana.
inace, nije me bilo pa da kazem da je mali roberto najbolja stvar ove sezone, bljesti toliko da osvjetljuje buducnost. manje se brinem za kontinuitet otkako se on etablirao. treba ga lucho na gol staviti jednu nevaznu tekmu, cisto iz zajebancije, da vidimo kako ce se i tu snaci kao riba u vodi. samo da ga oni kreteni ne prodaju.
ne svidja mi se sta se uradilo ter stegenu, on je meni super, ladno je mogao biti dugorocno rjesenje. mozda se moglo pomoci mu malo vise da prevazidje te, ocite, krize koje je imao, ali eto...ne znam, nisam pametna. otice sigurno.
sule moj sule <3, od ronaldinha ja ovako nisam u roku sekunda zavoljela nekog kupljenog igraca. aman boze, pa zar ono moze biti onako? pozrtvovanost, odanost, timski rad, inteligentan, nesebican, ima pas, ima oko, ima nosurdu devetke, zvijer prava. radi 300 na sat kad je na terenu. da gol kakav mozda ni tri igraca danas ne mogu dati, a onda promasi cetiri mrtva zicera koje ja ne bih fulala.
generalni direktor nogometnog univerzuma po starom. taman pomislis nema vise levela, on prorovi po dzepu, jo ee kljuc, pa imam ja jos jedan level gore, cekaj da se popnem. sad ne moze slobodnjaka masit da oce. penala nek se kloni, antonele mu i thiaga i matea i svega.
nedavno bas razmisljam kako se na kraju svake sezone pojave one kompilacije messikinih pasova, svake godine sve vrvi od betonskih lopti, svake godine isto komentiramo "jao, kakve lopte a oni balvani gore nista ne znaju iskoristiti, fulaju". kladim se da ce takva kompilacija pojaviti i ove godine.
p.s.
inace, nisam ljubitelj tih patetika i to
- skenderija04
#47781 Re: FC Barcelona
omar little wrote:skenderija04 wrote: Iskren da ti budem, meni je drago. Razlog: Atletico se ozbiljno shvata, a kad Barsa ozbiljno shvati protivnika onda su sanse za pobjedu velike. Price o doziranju i "igranju koliko treba" su meni uvijek bile odvratne. Protiv Arsenala, kod 1-1 Mascherano izbija loptu u situaciji kada Welbeck ide sam pred golmana. Da je bilo 1-2..... A ne, onda bi pritisnuli famozni prekidac za dobru i odgovrnu igru.
psg je tenzija. bayern je tenzija. ove simeonove mesarcine su jebena strepnja ocel messi ili neymar zavrsiti u bolnici. najgori i najtezi moguci izbor protivnika.
ne znam na koje price se referiras gore, nisam pratila forum mjesecima, ali mislim da si krenuo piti iz mrgudovog izvora.da je bilo tekmi da se covjek za glavu hvata sta (ne)rade-bilo je, slaba koncentracija i ocajnicki potezi, ali je bilo sijaset tekmi u kojima su demonstrirali mentalnu agilnost i snagu koja im nije prije bila bas svojstvena, strpljenje, pamet, prilagodljivost (sta fali imat onakve kontre? koji tim ne bi takav hirurski noz nosao spreman za izvuc kad treba? nisam ljubitelj te filozofije, ali nekad su bodovi zaista dosta.), fizicki su dobri iako se jesam jedno vrijeme brinula da ce se raspasti (do dan danas ne znam kako sule samo ne kolabira jedan dan na terenu). a atraktivnost i ingenioznost da ne spominjem. malo li je, brate, jebes ga?
![]()
ona prva tekma protiv arsenala je fin primjer. pametno, smireno, bez srljanja, jeste ruzno i frustrirajuce, ali cekali svojih par minuta jer su znali da ce doci, pljus pljus, fala, dovidjenja. next. sevilla ih je bila stisla strasno pa su se opet iscupali i vratili iz zaostatka za pobjedu. vise puta su se vracali iz zaostatka sa smirenoscu i hladnokrvnoscu u ligaskim tekmama. ona kontra protiv arsenala, ono iniesta-neymar-sule-neymar-messkili-adio, ono ti je pet sekundi i eto ti okreta u bilo kojoj tekmi. onda smo imali tekme kad su izgledali ko guardiolina barca na kokainu, valencia, celta vigo. poprave ti raspolozenje i dan kakva milina za gledati.
ne valja sta god da se radi. samo se igra tika taka nema plan b, guardiola vaki naki. nema sistema, sistem je postao messi, samo se na messija oslanja. strasno. propast. ovaj novi takticar za kua, ne zna se ko pije ko placa, nema veznog reda, ni na sta barca ne lici, bez glave i repa. sad smo dosli do toga da ne valja jer se sve svelo na najsvirepiju troglavu NEMAN ikad posadjenu na fudbalski teren. a, ne, jebate, pored njih trojice gore treba se igra bazirati na keljanju lopte rakitica i turana.mislim, svi se mi mozemo naci u ovim pricama,ja prva, ali, nekad, barcini navijaci, zbilja, pretjeruju vise nego ostali.
inace, nije me bilo pa da kazem da je mali roberto najbolja stvar ove sezone, bljesti toliko da osvjetljuje buducnost. manje se brinem za kontinuitet otkako se on etablirao. treba ga lucho na gol staviti jednu nevaznu tekmu, cisto iz zajebancije, da vidimo kako ce se i tu snaci kao riba u vodi. samo da ga oni kreteni ne prodaju.
ne svidja mi se sta se uradilo ter stegenu, on je meni super, ladno je mogao biti dugorocno rjesenje. mozda se moglo pomoci mu malo vise da prevazidje te, ocite, krize koje je imao, ali eto...ne znam, nisam pametna. otice sigurno.
sule moj sule <3, od ronaldinha ja ovako nisam u roku sekunda zavoljela nekog kupljenog igraca. aman boze, pa zar ono moze biti onako? pozrtvovanost, odanost, timski rad, inteligentan, nesebican, ima pas, ima oko, ima nosurdu devetke, zvijer prava. radi 300 na sat kad je na terenu. da gol kakav mozda ni tri igraca danas ne mogu dati, a onda promasi cetiri mrtva zicera koje ja ne bih fulala.obozavam ga. obozavam. <3
generalni direktor nogometnog univerzuma po starom. taman pomislis nema vise levela, on prorovi po dzepu, jo ee kljuc, pa imam ja jos jedan level gore, cekaj da se popnem. sad ne moze slobodnjaka masit da oce. penala nek se kloni, antonele mu i thiaga i matea i svega.![]()
nedavno bas razmisljam kako se na kraju svake sezone pojave one kompilacije messikinih pasova, svake godine sve vrvi od betonskih lopti, svake godine isto komentiramo "jao, kakve lopte a oni balvani gore nista ne znaju iskoristiti, fulaju". kladim se da ce takva kompilacija pojaviti i ove godine.![]()
p.s.
inace, nisam ljubitelj tih patetika i to, ali falio si mi, skenderija, ovih mjeseci, fakat. poprilicna informacijsko-barcelonaska-sugovornicka rupa koju nije lako popuniti.
Pa ne mogu da vjerujem
Popravi mi dan
-
LSD
#47782 Re: FC Barcelona
Smiješno je ovo šta rade Barci svake godine na žrijebanju

- skenderija04
#47783 Re: FC Barcelona
Nemoj da te zaskoceLSD wrote:Smiješno je ovo šta rade Barci svake godine na žrijebanju![]()
-
LSD
#47784 Re: FC Barcelona
Al fakat, Atleticu igra još samo LP ove sezone, vec su ispali iz druga dva takmicenja.skenderija04 wrote:Nemoj da te zaskoceLSD wrote:Smiješno je ovo šta rade Barci svake godine na žrijebanju![]()
Znamo svi kako ce Cholo naložiti ekipu protiv Barce, još revanš na Calderonu
pa kad ce Barca dobiti u četvrtini neki Wolfsburg ili Benficu, hoce li je ikad žrijeb pripaziti
da nije to malo ofirno, posebno kad pogledamo kakve zicere dobija Real vec godinama
- skenderija04
#47785 Re: FC Barcelona
Vidi, i unaprijed molim one koji bi se svadjali da ne uzmu za ozbiljno ovo sto cu napisati.LSD wrote:Al fakat, Atleticu igra još samo LP ove sezone, vec su ispali iz druga dva takmicenja.skenderija04 wrote:Nemoj da te zaskoceLSD wrote:Smiješno je ovo šta rade Barci svake godine na žrijebanju![]()
Znamo svi kako ce Cholo naložiti ekipu protiv Barce, još revanš na Calderonu![]()
pa kad ce Barca dobiti u četvrtini neki Wolfsburg ili Benficu, hoce li je ikad žrijeb pripaziti...lani su citavu LP igrali sa prvacima iz Liga petice
![]()
da nije to malo ofirno, posebno kad pogledamo kakve zicere dobija Real vec godinama
U Spaniji je ovo izvlacenje poprilicno uzburkalo javnost. Od sinoc su manje vise svi "znali" da ce ishod biti slican. Postavljena je i jedna zanimljiva teorija o zakonu vjerovatnoce . Naime jedan talijan je napisao sljedece:
" Od kada se vratio Florentino na celo Reala u 13 izvlacenja 1/8 i 1/4 finala lige sampiona , Barcelona ,Bayern Chelsea, PSG,Arsenal, Milan, City i Inter su se medjusobno sastali 24 puta. Real Madrid niti jednom! Za to vrijeme Real je u 12 izvukao: Apoel,CSKA,Schalke X2,Tottenham,Galatasaray,Roma, BvB,Wolfsburg, Lyon. Manchester United (kada je Real zavrsio drugi u grupi) i Atletico.
Na taj nacin je uspio da izbjegne: Bayern X7, Juve X5, Chelsea X4, Barsa X6,InterX3, MilanX4,Arsenal X4, PSG X 7, I CityX4.
Jednom se moze nazvati sreca, dva puta luda sreca, tri puta luda slucajnost...13 puta eliminise svako objasnjenje bazirano na statistici"
Dakle, bez bilo kakve namjere da se svadjam prenosim tekst koji je izazvao dosta polemike. Cak se i Marca obratila citaocima da kazu sta misle, da li je u pitanju sreca ili nesto drugo. Iskreno, meni je svejedno Zadovoljan sam izvlacenjem.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47786 Re: FC Barcelona
Kad su vec sve to stavili, mogli su i to kakav je put Real imao kad je osvajao posljednjih par titula.
Ne kontam cemu jadikovanje, ko da Barca nije osvojila LP 50 godina
Misha mu, vazda neka ugrozenost
Pa nije Perez gospodar univerzuma
Ne kontam cemu jadikovanje, ko da Barca nije osvojila LP 50 godina
Misha mu, vazda neka ugrozenost
- skenderija04
#47787 Re: FC Barcelona
Nije jadikovanje. Kaze se i valjda ne bi trebalo biti problema. Ili ima?Tomahawk11 wrote:Kad su vec sve to stavili, mogli su i to kakav je put Real imao kad je osvajao posljednjih par titula.
Ne kontam cemu jadikovanje, ko da Barca nije osvojila LP 50 godina![]()
Misha mu, vazda neka ugrozenost![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47788 Re: FC Barcelona
Ma ne, ovo sto si ti izdvojio iz teksta, ok. Ali pocela je odmah prica dokad ce Real (i prije ovog teksta)....isto ko da je Real osvojio zadnjih 10 LP.skenderija04 wrote:Nije jadikovanje. Kaze se i valjda ne bi trebalo biti problema. Ili ima?Tomahawk11 wrote:Kad su vec sve to stavili, mogli su i to kakav je put Real imao kad je osvajao posljednjih par titula.
Sta cemo sa pricom da se steli finale RM-Barca? Al eto, nikako da se utrefe. Uvijek jedan fasuje u polufinalu.
-
LSD
#47789 Re: FC Barcelona
skenderija04 wrote:
" Od kada se vratio Florentino na celo Reala u 13 izvlacenja 1/8 i 1/4 finala lige sampiona , Barcelona ,Bayern Chelsea, PSG,Arsenal, Milan, City i Inter su se medjusobno sastali 24 puta. Real Madrid niti jednom! Za to vrijeme Real je u 12 izvukao: Apoel,CSKA,Schalke X2,Tottenham,Galatasaray,Roma, BvB,Wolfsburg, Lyon. Manchester United (kada je Real zavrsio drugi u grupi) i Atletico.
Na taj nacin je uspio da izbjegne: Bayern X7, Juve X5, Chelsea X4, Barsa X6,InterX3, MilanX4,Arsenal X4, PSG X 7, I CityX4.
Jednom se moze nazvati sreca, dva puta luda sreca, tri puta luda slucajnost...13 puta eliminise svako objasnjenje bazirano na statistici"
Odavno je ovo provaljeno za Real...Barci uvaljuju sve same šampione iz Liga petice, a sebi biraju nekakve Apoele, Galate, Šalke, Wolf, p. materine
Nije niko ovca da ne vidi šta se radi....fol žrijeb
Tomahawk, ne brani tako nevješto Pereza, sviju ti....i sami navijaci Reala ga prozivaju i tjeraju.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47790 Re: FC Barcelona
Ma ne branim ga, pa i ja bih da on koliko sutra ide....ali, da li stvarno vjerujemo u to da drma Evropom? Hajde Spanija, tu je u svom na svom, ovo je ipak druga prica. Ima tu i drugih velikana, tesko da neko ne bi skocio za vrat.
- skenderija04
#47791 Re: FC Barcelona
Pazi, jednostavno je ljudima zapao za oko podatak da se real nije sastao u 1/8 i 1/4 finala sa velikim ekipama od kako je tu Perez. Slucajno ili ne, ne znam. Nemam dokazeTomahawk11 wrote:Ma ne, ovo sto si ti izdvojio iz teksta, ok. Ali pocela je odmah prica dokad ce Real (i prije ovog teksta)....isto ko da je Real osvojio zadnjih 10 LP.skenderija04 wrote:Nije jadikovanje. Kaze se i valjda ne bi trebalo biti problema. Ili ima?Tomahawk11 wrote:Kad su vec sve to stavili, mogli su i to kakav je put Real imao kad je osvajao posljednjih par titula.
Sta cemo sa pricom da se steli finale RM-Barca? Al eto, nikako da se utrefe. Uvijek jedan fasuje u polufinalu.
-
LSD
#47792 Re: FC Barcelona
Kako onda objasniti ove nafakaške žrijebove za Real, vec godinamaTomahawk11 wrote:Ma ne branim ga, pa i ja bih da on koliko sutra ide....ali, da li stvarno vjerujemo u to da drma Evropom? Hajde Spanija, tu je u svom na svom, ovo je ipak druga prica. Ima tu i drugih velikana, tesko da neko ne bi skocio za vrat.
kuglice i sreca, ha
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47793 Re: FC Barcelona
Ok, jasno mi je to, previse puta se desava da bi bilo slucajnost, a opet nije nemoguce.
Isto tako ide i ova prica o stimanju Clasica u finalu, pa onda da ispadnu sheik ekipe itd.
Mislim, ako cemo sumnjati i u kredibilitet LP, onda je sve otislo u neku stvar.
A opet, Real se samo zadovoljava osvojenim trofejom iste. Gore po njih je kad dodju do polufinala, pa te neko otrese.
A i ko sto rekoh, pokazalo se da ce prije uzeti ako idu preko jacih ekipa. Ovako, sve i da uzmemo da se diriguje zrijeb, sami sebi skacu u stomak.
No, odbijam da primim ovu opservaciju kao istinitu. Jbg, onda nema svrhe da vise bilo sta gledamo.
Isto tako ide i ova prica o stimanju Clasica u finalu, pa onda da ispadnu sheik ekipe itd.
Mislim, ako cemo sumnjati i u kredibilitet LP, onda je sve otislo u neku stvar.
A opet, Real se samo zadovoljava osvojenim trofejom iste. Gore po njih je kad dodju do polufinala, pa te neko otrese.
A i ko sto rekoh, pokazalo se da ce prije uzeti ako idu preko jacih ekipa. Ovako, sve i da uzmemo da se diriguje zrijeb, sami sebi skacu u stomak.
No, odbijam da primim ovu opservaciju kao istinitu. Jbg, onda nema svrhe da vise bilo sta gledamo.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47794 Re: FC Barcelona
Hajd mi reci onda ovo, eto pitao sam i skendera: vjerujes li da se stima Clasico u finalu?LSD wrote:Kako onda objasniti ove nafakaške žrijebove za Real, vec godinamaTomahawk11 wrote:Ma ne branim ga, pa i ja bih da on koliko sutra ide....ali, da li stvarno vjerujemo u to da drma Evropom? Hajde Spanija, tu je u svom na svom, ovo je ipak druga prica. Ima tu i drugih velikana, tesko da neko ne bi skocio za vrat.![]()
kuglice i sreca, hasve pošteno
daj ba Toma, nismo djeca jbg ti
Prosle godine: Barca-Bayern, Juve- Real. Ispao Real.
Sezona 12-13: Bayern-Barca, Borussia-Real. Ispala Barca i Real.
Sezona 11-12: Bayern-Real, Chelsea-Barca. Opet ispali i jedni i drugi.
Igrali su sezonu prije polufinale. Ali, ako idemo tim rezonom kao za ovu sumnjivu slucajnost da Real dobija slabije timove u 1/8 i 1/4, onda bi i ovo trebalo biti sumnjivo.
-
LSD
#47795 Re: FC Barcelona
jbg jarane, ne znam cemu se cudiš kada su polufinala u pitanju....u polufinalu LP ti ne može doci Apoel ili GalataTomahawk11 wrote:Hajd mi reci onda ovo, eto pitao sam i skendera: vjerujes li da se stima Clasico u finalu?LSD wrote:Kako onda objasniti ove nafakaške žrijebove za Real, vec godinamaTomahawk11 wrote:Ma ne branim ga, pa i ja bih da on koliko sutra ide....ali, da li stvarno vjerujemo u to da drma Evropom? Hajde Spanija, tu je u svom na svom, ovo je ipak druga prica. Ima tu i drugih velikana, tesko da neko ne bi skocio za vrat.![]()
kuglice i sreca, hasve pošteno
daj ba Toma, nismo djeca jbg ti
Igrali su sezonu prije polufinale. Ali, ako idemo tim rezonom kao za ovu sumnjivu slucajnost da Real dobija slabije timove u 1/8 i 1/4, onda bi i ovo trebalo biti sumnjivo.
- skenderija04
#47796 Re: FC Barcelona
Za Barsu znam da je Bayern pregazio a da je sreca okrenula ledja protiv Engleza.Tomahawk11 wrote: Hajd mi reci onda ovo, eto pitao sam i skendera: vjerujes li da se stima Clasico u finalu?
A i tesko da te neko moze pogurati iz polufinala u finale. Fol je doci medju 4 i onda ko ziv ko mrtav. Tri tekme do slave.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47797 Re: FC Barcelona
Ne moze niko pogurati.....pa ne gura niko ni u 1/4 ni u 1/8.
Pricamo o zrijebu. Od tog famoznog susreta u polufinalu, Real i Barca su uvijek na suprotnim stranama. I tako pocinje prica da se priprema Clasico u finalu. E, sad, sto uvijek neko (ili oba izdaju)....pa ne pricamo o tome da se namjesti da prodju u finale, to vec moras zasluziti na terenu,
Pricamo o zrijebu. Od tog famoznog susreta u polufinalu, Real i Barca su uvijek na suprotnim stranama. I tako pocinje prica da se priprema Clasico u finalu. E, sad, sto uvijek neko (ili oba izdaju)....pa ne pricamo o tome da se namjesti da prodju u finale, to vec moras zasluziti na terenu,
-
omar little
#47798 Re: FC Barcelona
te price o namjestanju el clasica u finalu su bile aktuelne dok je specijalac rivalski intenzitet hajco krekinim cumurom svog (ne)karaktera. nakon njegovog odlaska splasnule su i nestale i te price. slabo ces takvo sta ovih dana naci, dok je prije bilo neizbjezno. vise se spekuliralo o bayern barca susretu u lp nego o lp el clasicima.
- skenderija04
#47799 Re: FC Barcelona
To od navijaca Barse i Reala niko ne bi volioomar little wrote:te price o namjestanju el clasica u finalu su bile aktuelne dok je specijalac rivalski intenzitet hajco krekinim cumurom svog (ne)karaktera. nakon njegovog odlaska splasnule su i nestale i te price. slabo ces takvo sta ovih dana naci, dok je prije bilo neizbjezno. vise se spekuliralo o bayern barca susretu u lp nego o lp el clasicima.
Ono, izbace te u polufinalu ok, svari se. Ali clasico u finalu bi bio onaj definitivni. Kraj price. Nakon toga, sve pada u vodu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47800 Re: FC Barcelona
Kraj indijske sapunice
Pa nepobitno je da bi to bila utakmica svih utakmica, da bi izazvala mozda i najvecu paznju javnosti kad je jedna utakmica klupskog fudbala u pitanju.
Nije ni cudo sve i ako UEFA na neki nacin zeli tu utakmicu. Ostalo je do aktera da na terenu dodju do toga.
Pa nepobitno je da bi to bila utakmica svih utakmica, da bi izazvala mozda i najvecu paznju javnosti kad je jedna utakmica klupskog fudbala u pitanju.
Nije ni cudo sve i ako UEFA na neki nacin zeli tu utakmicu. Ostalo je do aktera da na terenu dodju do toga.