Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
SSemir
#47776 Re: Premijer liga BiH
Ako pobijedis zelju (gradski derbi) onda ti to nisi pobijedio radi sebe, vec da naskodis zelji.
Ako izgubis utakmicu (radnik) onda ti nisi izgubio sto si losiji, vec da naskodis zelji.
Ako si los, da ne mozes u mostaru pobijedit zrinjski, onda si los da naskodis zelji.
Zeljo je smisao ove lige, centar nogometnog svijeta.
Cudno razmisljanje. U najmanju ruku.
Ako izgubis utakmicu (radnik) onda ti nisi izgubio sto si losiji, vec da naskodis zelji.
Ako si los, da ne mozes u mostaru pobijedit zrinjski, onda si los da naskodis zelji.
Zeljo je smisao ove lige, centar nogometnog svijeta.
Cudno razmisljanje. U najmanju ruku.
-
bjelave
#47777 Re: Premijer liga BiH
I jos na braniku nacionalnih interesa.
- Charuga
- Globalni moderator
#47778 Re: Premijer liga BiH
Kriv je Željo i niko drugi. Nije kriva Krupa, nije krivo Sarajevo, neće biti kriva ni Sloboda (i da ode sa kadetima, a ne juniorima).
Od cca 20 forumaša, njih 18 kaže da je kriv Željo, ali vi se uhvatite one dvojice koji tvrde drugačije ...
Od cca 20 forumaša, njih 18 kaže da je kriv Željo, ali vi se uhvatite one dvojice koji tvrde drugačije ...
- Pitarrr82
#47779 Re: Premijer liga BiH
Ma igrace Sloboda s najjacim mogucim sastavom, sta vam je 
-
internazionale
#47780 Re: Premijer liga BiH
Manijak ne moze biti svak'. Jedino objasnjenjeSSemir wrote:Zelji je tp bio izlet u trebinje sa juniorima jer utakmica ni za sta nije trebala. I to je tebi u redu.mali_milojica wrote:Da,Zeljo je kriv jer je kolo prije toga otisao sa juniorima na izlet u Trebinje.
Ako kojim slucajem sloboda ode u mostar na izlet sa juniorima jer im ova utakmica ni zasta ne treba. Onda to nije uredu??
sloboda je tada bila sama sebi kriva, a zelji su ovaj put svi krivi. Cudna logika.
Krenuli su u ofanzivu pisu saopstenja, napadaju i prave pritisak na Slobodu i Jagodica...a u Trebinju juniori
- Charuga
- Globalni moderator
#47781 Re: Premijer liga BiH
Još jedna netačna informacija.internazionale wrote:Krenuli su u ofanzivu pisu saopstenja, napadaju i prave pritisak na Slobodu i Jagodica...a u Trebinju juniori
-
bjelave
#47782 Re: Premijer liga BiH
Obraz s tradicijom, njegovan decenijama.internazionale wrote:
Manijak ne moze biti svak'. Jedino objasnjenje
Krenuli su u ofanzivu pisu saopstenja, napadaju i prave pritisak na Slobodu i Jagodica...a u Trebinju juniori
-
bjelave
#47783 Re: Premijer liga BiH
Jel netacna informacija da se UEFA bavila tom utakmicom?Charuga wrote:Još jedna netačna informacija.internazionale wrote:Krenuli su u ofanzivu pisu saopstenja, napadaju i prave pritisak na Slobodu i Jagodica...a u Trebinju juniori
- ultima_palabra
#47784 Re: Premijer liga BiH
Jedina opcija u kojoj Zrinjski neće pobijediti je da im to naredi neko "sa vrha".
A to ne vidim da će se desiti jer se nije digla dovoljna hampa oko onog penala i ostalih zavrzlama sa kamenjara. A i da se desi, jebo takvu titulu.
A to ne vidim da će se desiti jer se nije digla dovoljna hampa oko onog penala i ostalih zavrzlama sa kamenjara. A i da se desi, jebo takvu titulu.
- avetinja
#47785 Re: Premijer liga BiH
Željo je sam sebi kriv. Ako hoćeš biti šampion, moraš odskakati od ostalih. Ne smiješ izgubiti kući od Viteza, dopustiti da ti Sloboda uzme bod sa prvim šutem u okvir gola, da igraš neriješeno u Krupi koja je odsječena od trećeg mjesta pet kola prije kraja sezone, a ne možeš, bogami, izgubiti od Zrinjskog kući i u derbiju. U sezonama kada je Sarajevo bilo šampion, Željo nikada nije pobijedio u derbiju.
- Charuga
- Globalni moderator
#47786 Re: Premijer liga BiH
@bjelave
Pisalo se nešto, kao da su zainteresovani za neke utakmice, između ostalog i za tu. Pisalo se po portalima, ali ne znam koliko je tačno.
Eto, recimo da jeste, koji je krajnji ishod njihove "istrage"? Da li je neki klub kažnjen? Da li ima nekih nepravilnosti? Da li je neko izbačen u niži rang?
Ništa ...
Helem, ne želim da se upuštam u te priče, odgovorih samo da NIJE ISTINA da je Željo izašao sa juniorima u Trebinju.
Pisalo se nešto, kao da su zainteresovani za neke utakmice, između ostalog i za tu. Pisalo se po portalima, ali ne znam koliko je tačno.
Eto, recimo da jeste, koji je krajnji ishod njihove "istrage"? Da li je neki klub kažnjen? Da li ima nekih nepravilnosti? Da li je neko izbačen u niži rang?
Ništa ...
Helem, ne želim da se upuštam u te priče, odgovorih samo da NIJE ISTINA da je Željo izašao sa juniorima u Trebinju.
-
bjelave
-
internazionale
#47788 Re: Premijer liga BiH
Karikiram juniori, vezem se za malog_milojicu,Charuga wrote:Još jedna netačna informacija.internazionale wrote:Krenuli su u ofanzivu pisu saopstenja, napadaju i prave pritisak na Slobodu i Jagodica...a u Trebinju juniori
Misli se trening utakmica, bez znacaja...
Ali sve ti to dobro znas
Tvoja reakcija dovoljno govori
-
sumirprimus
#47789 Re: Premijer liga BiH
STO STE ONDA VI PISALI UEFI?Charuga wrote:@bjelave
Ništa ...
- Charuga
- Globalni moderator
#47790 Re: Premijer liga BiH
To moraš pitati one u klubu, ja ne radim tamo ...
Ja ne bih nikada pisao.
Ja ne bih nikada pisao.
-
bjelave
#47791 Re: Premijer liga BiH
Sustina je da je zeljo prodao tu utakmicu, s juniorima ili bez.Charuga wrote:@bjelave
Ništa ...
Pogledaj malo detalje pa mi javi ima li po tebi tu sta sumnjivo? Bas me interesuje.
Link jos jednom
https://www.youtube.com/watch?v=Ie5HJa1pNYg
-
Kontas?!
#47792 Re: Premijer liga BiH
Da se malo podsjetimo lakrdije u Trebinju, i reakcija:
- odbrane - 0:54
- Guše - 1:07
- Adilovića - 1:14
Moralne vertikale
- odbrane - 0:54
- Guše - 1:07
- Adilovića - 1:14
Moralne vertikale
- Charuga
- Globalni moderator
#47793 Re: Premijer liga BiH
Dobro, i kakve sada to veze ima sa mojim pisanjem?bjelave wrote:Sustina je da je zeljo prodao tu utakmicu, s juniorima ili bez.Charuga wrote:@bjelave
Ništa ...
Pogledaj malo detalje pa mi javi ima li po tebi tu sta sumnjivo? Bas me interesuje.
Link jos jednom
https://www.youtube.com/watch?v=Ie5HJa1pNYg
- Charuga
- Globalni moderator
#47794 Re: Premijer liga BiH
@Kontas?!
Nije Gušo branio na toj utakmici.
Nije Gušo branio na toj utakmici.
-
bjelave
#47795 Re: Premijer liga BiH
Vas titula kurcu ne bi valjala ne zbog utakmice iz Bijeljine nego zbog 6 nastimanih utakmica u LzP gdje su vam sudijskim ''greskama'' poklanjani bodovi.ultima_palabra wrote:Jedina opcija u kojoj Zrinjski neće pobijediti je da im to naredi neko "sa vrha".
Utakmica u Bijeljini je sramna ali ste vi svojim prethodnim hapanje stvorili uslove, oborili ljestvicu, da se tako nesto desi.
Last edited by bjelave on 25/05/2017 12:34, edited 1 time in total.
-
todd_smith
#47796 Re: Premijer liga BiH
Ne bih ni ja pustio Saida/Rustemovica da mi suta penal, ali jebi ga trofej je u tudjoj vitrini.Charuga wrote:To moraš pitati one u klubu, ja ne radim tamo ...![]()
Ja ne bih nikada pisao.
-
sumirprimus
#47797 Re: Premijer liga BiH
e bas to..
i onda jos udarili teoriju kako su njih sudije namjerno gurale po necijoj direktivi(citaj beus), da bi ih na kraju ostetile
i onda jos udarili teoriju kako su njih sudije namjerno gurale po necijoj direktivi(citaj beus), da bi ih na kraju ostetile
-
bjelave
#47798 Re: Premijer liga BiH
Ima i te kakave jer se bavis efermnim detaljima, tipa jesu li igrali juniori ili ne, a zaobilazis sustinu.Charuga wrote: Dobro, i kakve sada to veze ima sa mojim pisanjem?
Odbijes da priznas da je ovo ocito prodana utakmica.
U takvim situacijama je mudrije sutiti a ne baviti se time jesu li igrali juniori ili ne.
- Charuga
- Globalni moderator
#47799 Re: Premijer liga BiH
Sve znam, tako je kako je. Zato, krivim samo naše igrače, trenera i ostale odgovorne u klubu. Šta je tu je ...todd_smith wrote:Ne bih ni ja pustio Saida/Rustemovica da mi suta penal, ali jebi ga trofej je u tudjoj vitrini.Charuga wrote:To moraš pitati one u klubu, ja ne radim tamo ...![]()
Ja ne bih nikada pisao.
-
VPSA
#47800 Re: Premijer liga BiH
Poenta cijele price je da ti i ne mozes zabranit ekipama da u zadnjim kolima kalkulisu s postavama, ako im te utakmice ne znace nista. Siroki je skoro cijelu ligu za opstanak igrao sa rezervama pa se o tome samo onako usput pricalo.
Imaju i vece lige tih problema. Jedino englezi cini mi se ne, ali oni imaju ono pravilo o raspodjeli para na kraju sezone, gdje ti svako mjesto gore donese koji milion vise. Da je kakve srece, pa da nasa liga moze podijelit kojih 20 30 hiljada vise za svaku poziciju mozda bi se ovo malo smanjilo (ako nista bilo bi skuplje kupit tekmu
)
Ovako ostaje na obraz klubovima.
Imaju i vece lige tih problema. Jedino englezi cini mi se ne, ali oni imaju ono pravilo o raspodjeli para na kraju sezone, gdje ti svako mjesto gore donese koji milion vise. Da je kakve srece, pa da nasa liga moze podijelit kojih 20 30 hiljada vise za svaku poziciju mozda bi se ovo malo smanjilo (ako nista bilo bi skuplje kupit tekmu
Ovako ostaje na obraz klubovima.