UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Osmi Socrates

#47776 Re: UEFA Champions League

Post by Osmi Socrates »

Pa ti si prvo rekao da je isti sudija, i čak postavio snimak gdje on navodno čini sličnu grešku. Na kraju se ispostavilo da nije isti sudija.

Moj komentar se odnosi na to da čak i da je bio isti sudija, ispravna odluka je ispravna odluka. A ta prije nekoliko mjeseci je pogrešna odluka.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#47777 Re: UEFA Champions League

Post by izvrsni direktor »

Velkoski wrote: 06/05/2026 23:48 Image
:lol:
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#47778 Re: UEFA Champions League

Post by sime_cipol »

Zašto se VAR nije ukljucio kod ruke? Potencijalni crveni karton.
Meni ovaj sudija ne bi Isao na SP, nek ide prva zamjena. Pa nek duma sljedeće 4 godine gdje je fulio. I hladjenje od UEFA utakmica godinu. Imaju najbolju obuku, VAR, utakmica se radi sa 50 kamera, placeni ko doktori i onda elementarna greska. Vozdra
MarlboroGold

#47779 Re: UEFA Champions League

Post by MarlboroGold »

Bayern je definitivno oštećen, ali je PSG zaslužio da prođe. Ugasili su pogotovo Olisea sa duplim pokrivanjima na krilu.

Da vidim kako će Arsenal odgovoriti. Prošle godine u uzvratnoj u Parizu Arsenal je bio bolji većinu vremena, ali ne možeš svih 90 minuta čuvati takve igrače i ovima je dovoljno samo malo prostora i eto gola.
turbofolk

#47780 Re: UEFA Champions League

Post by turbofolk »

Nije ni Kane bio u offside-u u prvom poluvremenu, a istrčao bi sam pred golmana, offside sviran u začetku akcije, nije se čekao kraj akcije.
Pravilo za penal OK, zbunjuje situacija za potencijalni drugi žuti. Zar se zaista po pravilu tu VAR nije mogao uključiti i da ispravi očitu sudijsku grešku. Ne žalim nešto posebno za Bayernom, ali imam osjećaj da sudijke greške, ako zaista postoje, najčešće budu na njihovu štetu.
Zlocin&Kazna

#47781 Re: UEFA Champions League

Post by Zlocin&Kazna »

Šta znam, ali nekako ih je sudija pogurao u polufinalu kad je onom kosijaneru dao drugi zuti jer nije vratio odmah loptu (u utakmici od velike vaznosti gdje su protivnici bara-bara, nakon cega su odmah iskoristili brojnu prednost). Nisam gledao sinoc, samo pregled, ali vidim da nisu bogzna sta napravili pred golom PSG-a.
nuki_cika

#47782 Re: UEFA Champions League

Post by nuki_cika »

MarlboroGold wrote: 07/05/2026 08:47 Bayern je definitivno oštećen, ali je PSG zaslužio da prođe. Ugasili su pogotovo Olisea sa duplim pokrivanjima na krilu.

Da vidim kako će Arsenal odgovoriti. Prošle godine u uzvratnoj u Parizu Arsenal je bio bolji većinu vremena, ali ne možeš svih 90 minuta čuvati takve igrače i ovima je dovoljno samo malo prostora i eto gola.
Meni sve nekako ide sa se Parizu opet namješta da osvoje opet, što se vidjelo i sinoć
Post Reply