Pa ti si prvo rekao da je isti sudija, i čak postavio snimak gdje on navodno čini sličnu grešku. Na kraju se ispostavilo da nije isti sudija.
Moj komentar se odnosi na to da čak i da je bio isti sudija, ispravna odluka je ispravna odluka. A ta prije nekoliko mjeseci je pogrešna odluka.
UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#47778 Re: UEFA Champions League
Zašto se VAR nije ukljucio kod ruke? Potencijalni crveni karton.
Meni ovaj sudija ne bi Isao na SP, nek ide prva zamjena. Pa nek duma sljedeće 4 godine gdje je fulio. I hladjenje od UEFA utakmica godinu. Imaju najbolju obuku, VAR, utakmica se radi sa 50 kamera, placeni ko doktori i onda elementarna greska. Vozdra
Meni ovaj sudija ne bi Isao na SP, nek ide prva zamjena. Pa nek duma sljedeće 4 godine gdje je fulio. I hladjenje od UEFA utakmica godinu. Imaju najbolju obuku, VAR, utakmica se radi sa 50 kamera, placeni ko doktori i onda elementarna greska. Vozdra
- MarlboroGold
#47779 Re: UEFA Champions League
Bayern je definitivno oštećen, ali je PSG zaslužio da prođe. Ugasili su pogotovo Olisea sa duplim pokrivanjima na krilu.
Da vidim kako će Arsenal odgovoriti. Prošle godine u uzvratnoj u Parizu Arsenal je bio bolji većinu vremena, ali ne možeš svih 90 minuta čuvati takve igrače i ovima je dovoljno samo malo prostora i eto gola.
Da vidim kako će Arsenal odgovoriti. Prošle godine u uzvratnoj u Parizu Arsenal je bio bolji većinu vremena, ali ne možeš svih 90 minuta čuvati takve igrače i ovima je dovoljno samo malo prostora i eto gola.
- turbofolk
#47780 Re: UEFA Champions League
Nije ni Kane bio u offside-u u prvom poluvremenu, a istrčao bi sam pred golmana, offside sviran u začetku akcije, nije se čekao kraj akcije.
Pravilo za penal OK, zbunjuje situacija za potencijalni drugi žuti. Zar se zaista po pravilu tu VAR nije mogao uključiti i da ispravi očitu sudijsku grešku. Ne žalim nešto posebno za Bayernom, ali imam osjećaj da sudijke greške, ako zaista postoje, najčešće budu na njihovu štetu.
Pravilo za penal OK, zbunjuje situacija za potencijalni drugi žuti. Zar se zaista po pravilu tu VAR nije mogao uključiti i da ispravi očitu sudijsku grešku. Ne žalim nešto posebno za Bayernom, ali imam osjećaj da sudijke greške, ako zaista postoje, najčešće budu na njihovu štetu.
- Zlocin&Kazna
#47781 Re: UEFA Champions League
Šta znam, ali nekako ih je sudija pogurao u polufinalu kad je onom kosijaneru dao drugi zuti jer nije vratio odmah loptu (u utakmici od velike vaznosti gdje su protivnici bara-bara, nakon cega su odmah iskoristili brojnu prednost). Nisam gledao sinoc, samo pregled, ali vidim da nisu bogzna sta napravili pred golom PSG-a.
-
nuki_cika
#47782 Re: UEFA Champions League
Meni sve nekako ide sa se Parizu opet namješta da osvoje opet, što se vidjelo i sinoćMarlboroGold wrote: ↑07/05/2026 08:47 Bayern je definitivno oštećen, ali je PSG zaslužio da prođe. Ugasili su pogotovo Olisea sa duplim pokrivanjima na krilu.