Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Black swan wrote:ja sam cekic stavio
onaj sto vadi eksere i kuca
moj stari je imao sjekiru i krampu
doduse pravio je kucu
Labudeee, javi se...
Napadač je zatim izašao iz prodavnice i iz svog automobila izvadio sjekiru s kojom je pokušao udariti u glavu muškarca kojem je ranije prigovorio. On je počeo bježati, no napadač ga je sustigao i udario ga sjekirom u leđa zadavši mu teže tjelesne povrede.
bleee_sa wrote:Ja imam ovo u gepeku, zaustavila me murija kaže jesil' ti taxista il vodoinstalater
Zato imaš ovo pored sjedišta (doduše ako voziš benzinjaru u dizelu nema smisla ) kompaktni model, fleksibilni vrh, puno željezo, neupadljiv, odlično leži u ruci....
Bacanje smeca kroz prozor u voznji. Prije neki dan prazna flasa cole od pola litra na magistralnom putu. Vjerovatno zbog brzine i vjetra flasa je zavrsila na cesti tik ispred mene. Pa zar je tesko ostaviti flasu u autu do prvog kontejnera ili kante za smece? Lakse ispasti seljacina i fiknuti je kroz prozor automobila u pokretu.
Redovno nosim malu sjekiru i ostalu opremu
Jučer išao prema Zenici 4 puta nisam mogao preticati zbog kretena koji guslaju lijevom trakom.Pretičem kamion i polo,kad šmizla bez žmigavca krenu da pretiče.Hajde što nije dala žmigavac već što sam ja bio 20 m iza nje....
jucer ujutro vidim potencijalnog belajsuza na cesti. mali bmw x1 crni ili tamno sivi. ima P. ne vozi brzo, ali je ko nagazna mina na cesti
prestrojava se stihijski, valjda kako mu naumpadne. nit zmigavca niti gleda u retrovizore.
mogao je makar 5 karambola napraviti od katedrale do vrbanje. sreca, pa drugi gledaju umjesto njega
Jucer na Tranzitu postavili onaj privremeni semafor koji prilicno dugo drzi, otegla se kolona kilometar i kad se upalilo zeleno malo zakasnim da krenem, mozda 5 sek, kad eto majmuna u Cliu i to sa djetetom odmah obilazi preko pune i uvaljuje se ispred mene. Da ispred mene niko jos bi i razumio, a ovako kolona stvarno moras biti glup ko qu...