Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
B6Redhell wrote:svi vide ronaldova bacanja a niko se ne javlja kad lucasa spucase laktom u facu. mahsuz.. Direktan crveni. sreca opet pa nije presudio inace bi se lajalo danima kako ne moze bez sudija..
prosla unazadise marcela, frajer vani dugo vremena, cini mi se ni faul nije bio sviran...
ali, aliii alii. ronaldooo
na ovom snimku sto je postavio @distortion Ronaldo se bas cini smijesan
ali zasto nije postavio snimak npr kad je Pique igrao rukom protiv Getafea, na toj je utakmici cini mi se bilo jos nekih gresaka al nejse nije tu bilo Ramosa i Ronalda pa nije zanimljivo
kory_galaktikos wrote:
ali zasto nije postavio snimak npr kad je Pique igrao rukom protiv Getafea, na toj je utakmici cini mi se bilo jos nekih gresaka al nejse nije tu bilo Ramosa i Ronalda pa nije zanimljivo
Kolega, ako misliš na ovo od 1:40 meni se čini da je prije kontakta twiteraša lopte rukom prvo bio ofsajd https://m.youtube.com/watch?v=NXCPspgupeo
Ako se ovdje ne vidi dobro ima boljih snimaka na kojima se vidi da je ovaj iz Getafea oko pola metra u ofsajdu.
°u° wrote:
Kolega, ako misliš na ovo od 1:40 meni se čini da je prije kontakta twiteraša lopte rukom prvo bio ofsajd https://m.youtube.com/watch?v=NXCPspgupeo
Ako se ovdje ne vidi dobro ima boljih snimaka na kojima se vidi da je ovaj iz Getafea oko pola metra u ofsajdu.
Naravno da se ofsajd ne spominje. Važno je napisati kako Getafeu nisu svirali penal i da je Pikac igrao rukom. Valjda je to opravdanje na svaki dive CR iz utakmice u utakmicu.
B6Redhell wrote:svi vide ronaldova bacanja a niko se ne javlja kad lucasa spucase laktom u facu. mahsuz.. Direktan crveni. sreca opet pa nije presudio inace bi se lajalo danima kako ne moze bez sudija..
prosla unazadise marcela, frajer vani dugo vremena, cini mi se ni faul nije bio sviran...
ali, aliii alii. ronaldooo
Dješ penal protiv njih jarane. Po tom pitanju su nedodirljivi. Zadnji prije skoro 500 dana. Mozda i vise. Hahahahah. Pčelice zuje samo po stadionu. Nikog ne Ujedaju https://en.as.com/en/2017/02/12/opinion ... 42352.html
Jos clanak star gotovo godinu dana.
Nakon danasnjeg dana utakmice El Clasica ce postati utakmice visokog rizika ali i raznih politickih poruka sa tribina, dok ce fudbal polako padati u drugi plan.
megaman4 wrote:Nakon danasnjeg dana utakmice El Clasica ce postati utakmice visokog rizika ali i raznih politickih poruka sa tribina, dok ce fudbal polako padati u drugi plan.
Nazalost, i kod njih se politika uvukla u fudbal.
Još samo da Pique naskoči na murijaka kao Boban
Kataloncima neće biti lako igrati na većini stadiona Španije, pogotovo će sve po spisku Šakirinom.
Šta ovo Barsa CF štrajkuje? Rili?
Sreća nema utakmica za igrat....
Druga stvar, kaže predsjednik Barse da bi birali hoće li ostati u Primeri ili Francuska, Engleska, Italija....rili?!
To baš tako može?
Tomahawk11 wrote:Šta ovo Barsa CF štrajkuje? Rili?
Druga stvar, kaže predsjednik Barse da bi birali hoće li ostati u Primeri ili Francuska, Engleska, Italija....rili?!
To baš tako može?
Isto kao da se oni pitaju gdje će igrati.
Ako odu npr. u Francusku, kako će ih ubaciti, morali bi igrati od najniže lige.
To baš tako može?
kakve to veze ima sa sportom? razlozi bi bili politicki. ili sad moze o politici?
To baš tako može?
kakve to veze ima sa sportom? razlozi bi bili politicki. ili sad moze o politici?
Barcelona CF štrajkuje.
Nema utakmica, pauza.
Predsjednik Barse kaže da će birati da li u Primeri ostaju ili idu u neku drugu ligu.
Kad mi objasniš šta je ovdje politika, pobrisaću sve.
omar little wrote:iz kojih sportskih razloga se zbiva bilo sta od navedenog?
Ne zbiva se iz sportskih, ali sam naveo čisto sportske informacije.
Nisam pisao o glasanju, referendumu, policiji....bilo kojem političkom aspektu.
Što se mene tiče, priča na tu temu je završena.
politicki aspekt su te "sportske" informacije koje ti navodis. prica o barcinom igranju u francuskoj ne bi postojala da nije referenduma, nezavisnosti i implikacija situacije. odluka o igranju u drugoj ligi bi se donosila samo na osnovu sporta? ni tu politika ne bi imala veze? jah.
politika je sastavni dio zivota i ima utjecaja na svaki aspekt, bez veze je praviti se da nije.
pokusavam ti ukazati na falicnost i bezveznost prvobitnog zahtjeva. jel vidis sad? o cemu god krenes u ovom kontekstu vrti se oko politike tako da ti je ta zabrana price ljudima deplasirana. to je moja poenta, a ne da se o necemu ne prica.