Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Reimer

#4776 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Reimer »

Da ne otvaram novu temu jer ne znam kako bi je i nazvao..ova postoji . Bio je dejt/ova.

Sreli smo se virtualno ..nije bilo namjerno. Virtualno smo se i razisli , i to sa namjerom. Od sretanja pa do razlaza

jelovnik sadrzi:

supa od sampinjona sa laganim dodirom slatko kiselkastog cimeta, 2 kapi lime i 1 suza od zenke delfina

mali kupuscici u umaku od kuhara , crveni luk, so, biber ,sta je bilo jos..vrhnje za kuhanje, haj neka bude iako nije
bila teletina ..narezana potupim nozem

razne vrste mirodija, bi neka delikatna bombonjerica ..lijepa na oko jos ljepsa u celjustima

trebali spomenuti kafu, vodu, pive, rakiju, konjak, vino..i naravno Donat Mg. Koji je to dejt bio..visednevni.

Al se nekad dobro jelo bas. Kako to biva u zivotu, i mi smo se upoznali preko tastature..moderne starkelje :mrgreen:

Ha.. opisem ja jedan dejt ona to valjda procita , cak mi je priznala da ju je i zasmijao . Receno mi da je u trenutku

citanja bila tuzno raspolozena. Opalimo mi po tastaturi ( pravoj) razvalio sam 4 laptopa od silne virtualne zelje za live

merakom. Pisalo se bogami plaho, pihh kao kakvi balavci pravi. Bilo je tu svega da se ne lagimo..klincha, upercatova,

kroshea, smijeha, grljenja, mazenja, gazenja, trazenja, cucenja, virkanja, dirlikanja..i naravno Donat Mg. Malo nama to

htjedosmo jos , osladilo se kroz pisanje . Nugatino i masta mogu svasta..jos kad ubacis dva odrasla balavca u tu smjesu,

gace se tresu . Hipofiza radi na overdrive all time od sabaha do aksama. Izmijenimo mi nesto slicica za svjetsko prvenstvo

iz 1982 u Spaniji. Butros butros Ghali do pasa u sarenim boksericama za Ariel angel obucenu u blackest lace sa poprsjem

Samante Fox. Nikakav problem. Sve super. Idemo dalje..hajde dodji, zove mene Ariel. Ide se Butrosu, dolazimu se. E sad

u tom silnom pisanju , klincanju, koridi, milkenju..pucali su savovi ali isto tako je masina vezla neke cudno brzo nove

savove sto su prisivali Butrosa i Ariel nekim cudom opet nazad na put sastanka. Eee moj Butrose..sazna on i da i zasto ne

bi trebao dolaziti, ali Butros je Butros ( na nasem znaci harbijas u prevodu) pa se dogovori da dodje Ariel . Sve po "jusu"..

Kako se dogovorise tako i uradise. Butros sjede u :autic: do fljughafenja a otale ciju ciju tuppppp sa metalnom pticicom.

Poslije tupppppa sjeda u drugi :autic: putevima uskim , preko rupa, brda, dolina i planina ..lokvi nije bilo. U veselom

drustvu , passatom preradenim na gas zalijevajuci usput pokojom pivom , :pusi:.. i naravno Donat Mg.

Butros i Ariel su imali kontakt tokom voznje i strpljivo , ali zudno su iscekvali trenutak kad ce da se napokon vide.
Javi Ariel Butrosu ..dodji tu i tu u toliko i toliko isto vece kad je stigao. A sta da radi, Butros i ode nema vise cile mile.

Stojao je on u zakazano vrijeme na zakazanom mjestu , nervoze je bilo..puhh kako nebi. Okretao se oko sebe ne znajuci

iz kojeg pravca ce da naidje Ariel. Nije znao gdje je. Nisu se nikad vidjeli. Kako ce to sve izgledati, ispasti..a i mrak je pao

Ne na oci. Pravi mrak. Ariel je dosla sa njegove desne strane laganim sigurnim korakom odrasle balavice . Znao je da je to

ona iako je nije nikada prije uzivo vidio. Prisla mu je i lagano prislonila svoje usne na njegove , prvi poljubac je pao :kiss:

Sip of wine and game can begin. Lagano su otisli , ruka u ruci do odaje gdje su mogli u miru da se posvete jedno drugom.

Butros je nesto i pojeo prije nego su se vidjeli u toku dana..corba mm, pace mm i naravno Donat Mg. Iz odaje za posvete

presli su pretty brzo u odaju za salonsko druzenje i sjeli jedno uz drugo na jedan dvosjed, trosjed? Koce se svega sjetiti..

Ali se sjeca da su se milovali, grlili, ljubili strasno na tom dvo/trosjedu. Butros je bezobrazan . Poceo ju je i pipkati..

nemoj Butrose, rece Ariel..nisam je cuo nista. Ni Ariel nije ostala duzna. Butros nije govorio nemoj. Nije se ni otimao.

Ma nije ni ona..tako da je Butros provjerio poprsje sto je dobio slicicu kad su se mijenjali. Htio je da se uvjeri da je to ta

sa slike. I bila je. Hem , ovdje je zaboravio na sve razvaljene laptopove , neprospavane noci , razlog/e zbog kojeg/ih nije

trebao doci i naravno Donat Mg. Zajapurili se stari balavci kao zrele hashlame. Ne kontam sto smo zatvarali vrata od odaje

za salonsko druzenje :-) mogli smo se potusiti pri upoznavanju , a sami u onolikoj zgradurini. Pri temperaturi od 209km/h

dosta..break. Skuhali se. Butrosu virsla provrila. Dobio je Butros jednu mineralnu od Ariel( nije Donat Mg) da se okrijepi.

Na putu vani, prema dole ..cekajuci lift, Butros rashladi prokuhanu virslu masuci swisch swisch kao maramicom u kolu

Ariel je to posmatrala ..rekla mu je da joj je bilo smijesno. Butrosu je bilo isto smijesno dok nije vidio meruka da ga snima :mrgreen: . Onda mu i nije bilo smijesno :-) ali moras (ga) se rashladiti inace prokuha, ode dichtung i mozes se
hebat poslije. Nije Butros ciju ciju tuppp pa da mu se mora generalka raditi.

Vani. Temperatura sporija puno. Lakse se dise, bronhi. Otprati on nju kuci, negdje na tom putu ju je poljubio . Rekla mu

je da nikad takav poljubac nije dozivjela. Da su joj noge zadrhtale. Ja sam fino govorio da pije Donat Mg, da me poslusala

nebi joj se noge tresle. 1g/1l Mg nije sala. Vidjali su se par dana poslije te noci onoliko koliko su im svakodnevne obaveze

dopustale. To su bila vidjanja bez nepotrebnih prokuhavanja . Znali su da ih ceka par dana kada ce se moci posvetiti vise

nego do tada jedno drugom.

Dodje i taj dan. Ariel je vec ciju ciju tuppp dok je Butros nesto iza 17 casova ciju ciju tuppp sa malom zeljeznom pticom.
Docekala ga je sto jeste jeste po dogovoru. Je.ote, ovo ko Guliverova putovanja. Zapute se drito prema tamo..znaju oni
gdje.
E ovdje cu se nakratko vratiti na pocetak price. Sad na scenu stupaju namirnice navedene gore, prazno treba nabaviti sve
te mirodije, kupuscice,meso....i naravno (idemo svi uglas) Donat Mg. Nema veze. Bice bolje drugi put :mrgreen: :thumbup:
Ovdje fakticki ne ostaje nista drugo osim onih masnih detalja koje cu izostaviti. Refren se zvizdi .
KPNCTNJAH

#4777 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by KPNCTNJAH »

:gunjastajl:
KPNCTNJAH

#4778 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by KPNCTNJAH »

Ne znam, al' je prskano svim i svacim :mrgreen:
Kinaski

#4779 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Kinaski »

Sta sam na procitao :shock: WTF ... Zar postoje ovakvi insani na dunjaluku. Drzi se ti podalje foruma ziv bio/bila
Reimer

#4780 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Reimer »

veze s vezom wrote:Na cemu je ovaj :-?
U textu na forumasici. Sad na stolici pijem kafu pred posao.

Cheers Mam
Reimer

#4781 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Reimer »

KPNCTNJAH wrote:Ne znam, al' je prskano svim i svacim :mrgreen:
Mosa tajmo i shipu :gunjastajl: :mrgreen:
Reimer

#4782 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Reimer »

Kinaski wrote:Sta sam na procitao :shock: WTF ... Zar postoje ovakvi insani na dunjaluku. Drzi se ti podalje foruma ziv bio/bila
Neda dajdza nikome. Sto se razmlatio po zraku i tarlaha :izet:
klixo

#4783 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by klixo »

sha_ba wrote:klixo puteruuuu :oops: :run:
???
Brkooo

#4784 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Brkooo »

Jojjj sto aktiviraste temu, morao sam procitati ovaj posljednji dejt od Reimera :D

KO TI DRMA KAFEZ REIMERU ?! :D :D :D :D

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Image

Image

:sax: :run:
Emi_Nevermind

#4785 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Emi_Nevermind »

reimer :shock:
Arsene Wenger

#4786 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Arsene Wenger »

Reimer wrote:Da ne otvaram novu temu jer ne znam kako bi je i nazvao..ova postoji . Bio je dejt/ova.

Sreli smo se virtualno ..nije bilo namjerno. Virtualno smo se i razisli , i to sa namjerom. Od sretanja pa do razlaza

jelovnik sadrzi:

supa od sampinjona sa laganim dodirom slatko kiselkastog cimeta, 2 kapi lime i 1 suza od zenke delfina

mali kupuscici u umaku od kuhara , crveni luk, so, biber ,sta je bilo jos..vrhnje za kuhanje, haj neka bude iako nije
bila teletina ..narezana potupim nozem

razne vrste mirodija, bi neka delikatna bombonjerica ..lijepa na oko jos ljepsa u celjustima

trebali spomenuti kafu, vodu, pive, rakiju, konjak, vino..i naravno Donat Mg. Koji je to dejt bio..visednevni.

Al se nekad dobro jelo bas. Kako to biva u zivotu, i mi smo se upoznali preko tastature..moderne starkelje :mrgreen:

Ha.. opisem ja jedan dejt ona to valjda procita , cak mi je priznala da ju je i zasmijao . Receno mi da je u trenutku

citanja bila tuzno raspolozena. Opalimo mi po tastaturi ( pravoj) razvalio sam 4 laptopa od silne virtualne zelje za live

merakom. Pisalo se bogami plaho, pihh kao kakvi balavci pravi. Bilo je tu svega da se ne lagimo..klincha, upercatova,

kroshea, smijeha, grljenja, mazenja, gazenja, trazenja, cucenja, virkanja, dirlikanja..i naravno Donat Mg. Malo nama to

htjedosmo jos , osladilo se kroz pisanje . Nugatino i masta mogu svasta..jos kad ubacis dva odrasla balavca u tu smjesu,

gace se tresu . Hipofiza radi na overdrive all time od sabaha do aksama. Izmijenimo mi nesto slicica za svjetsko prvenstvo

iz 1982 u Spaniji. Butros butros Ghali do pasa u sarenim boksericama za Ariel angel obucenu u blackest lace sa poprsjem

Samante Fox. Nikakav problem. Sve super. Idemo dalje..hajde dodji, zove mene Ariel. Ide se Butrosu, dolazimu se. E sad

u tom silnom pisanju , klincanju, koridi, milkenju..pucali su savovi ali isto tako je masina vezla neke cudno brzo nove

savove sto su prisivali Butrosa i Ariel nekim cudom opet nazad na put sastanka. Eee moj Butrose..sazna on i da i zasto ne

bi trebao dolaziti, ali Butros je Butros ( na nasem znaci harbijas u prevodu) pa se dogovori da dodje Ariel . Sve po "jusu"..

Kako se dogovorise tako i uradise. Butros sjede u :autic: do fljughafenja a otale ciju ciju tuppppp sa metalnom pticicom.

Poslije tupppppa sjeda u drugi :autic: putevima uskim , preko rupa, brda, dolina i planina ..lokvi nije bilo. U veselom

drustvu , passatom preradenim na gas zalijevajuci usput pokojom pivom , :pusi:.. i naravno Donat Mg.

Butros i Ariel su imali kontakt tokom voznje i strpljivo , ali zudno su iscekvali trenutak kad ce da se napokon vide.
Javi Ariel Butrosu ..dodji tu i tu u toliko i toliko isto vece kad je stigao. A sta da radi, Butros i ode nema vise cile mile.

Stojao je on u zakazano vrijeme na zakazanom mjestu , nervoze je bilo..puhh kako nebi. Okretao se oko sebe ne znajuci

iz kojeg pravca ce da naidje Ariel. Nije znao gdje je. Nisu se nikad vidjeli. Kako ce to sve izgledati, ispasti..a i mrak je pao

Ne na oci. Pravi mrak. Ariel je dosla sa njegove desne strane laganim sigurnim korakom odrasle balavice . Znao je da je to

ona iako je nije nikada prije uzivo vidio. Prisla mu je i lagano prislonila svoje usne na njegove , prvi poljubac je pao :kiss:

Sip of wine and game can begin. Lagano su otisli , ruka u ruci do odaje gdje su mogli u miru da se posvete jedno drugom.

Butros je nesto i pojeo prije nego su se vidjeli u toku dana..corba mm, pace mm i naravno Donat Mg. Iz odaje za posvete

presli su pretty brzo u odaju za salonsko druzenje i sjeli jedno uz drugo na jedan dvosjed, trosjed? Koce se svega sjetiti..

Ali se sjeca da su se milovali, grlili, ljubili strasno na tom dvo/trosjedu. Butros je bezobrazan . Poceo ju je i pipkati..

nemoj Butrose, rece Ariel..nisam je cuo nista. Ni Ariel nije ostala duzna. Butros nije govorio nemoj. Nije se ni otimao.

Ma nije ni ona..tako da je Butros provjerio poprsje sto je dobio slicicu kad su se mijenjali. Htio je da se uvjeri da je to ta

sa slike. I bila je. Hem , ovdje je zaboravio na sve razvaljene laptopove , neprospavane noci , razlog/e zbog kojeg/ih nije

trebao doci i naravno Donat Mg. Zajapurili se stari balavci kao zrele hashlame. Ne kontam sto smo zatvarali vrata od odaje

za salonsko druzenje :-) mogli smo se potusiti pri upoznavanju , a sami u onolikoj zgradurini. Pri temperaturi od 209km/h

dosta..break. Skuhali se. Butrosu virsla provrila. Dobio je Butros jednu mineralnu od Ariel( nije Donat Mg) da se okrijepi.

Na putu vani, prema dole ..cekajuci lift, Butros rashladi prokuhanu virslu masuci swisch swisch kao maramicom u kolu

Ariel je to posmatrala ..rekla mu je da joj je bilo smijesno. Butrosu je bilo isto smijesno dok nije vidio meruka da ga snima :mrgreen: . Onda mu i nije bilo smijesno :-) ali moras (ga) se rashladiti inace prokuha, ode dichtung i mozes se
hebat poslije. Nije Butros ciju ciju tuppp pa da mu se mora generalka raditi.

Vani. Temperatura sporija puno. Lakse se dise, bronhi. Otprati on nju kuci, negdje na tom putu ju je poljubio . Rekla mu

je da nikad takav poljubac nije dozivjela. Da su joj noge zadrhtale. Ja sam fino govorio da pije Donat Mg, da me poslusala

nebi joj se noge tresle. 1g/1l Mg nije sala. Vidjali su se par dana poslije te noci onoliko koliko su im svakodnevne obaveze

dopustale. To su bila vidjanja bez nepotrebnih prokuhavanja . Znali su da ih ceka par dana kada ce se moci posvetiti vise

nego do tada jedno drugom.

Dodje i taj dan. Ariel je vec ciju ciju tuppp dok je Butros nesto iza 17 casova ciju ciju tuppp sa malom zeljeznom pticom.
Docekala ga je sto jeste jeste po dogovoru. Je.ote, ovo ko Guliverova putovanja. Zapute se drito prema tamo..znaju oni
gdje.
E ovdje cu se nakratko vratiti na pocetak price. Sad na scenu stupaju namirnice navedene gore, prazno treba nabaviti sve
te mirodije, kupuscice,meso....i naravno (idemo svi uglas) Donat Mg. Nema veze. Bice bolje drugi put :mrgreen: :thumbup:
Ovdje fakticki ne ostaje nista drugo osim onih masnih detalja koje cu izostaviti. Refren se zvizdi .
:lol: Genijalno! :thumbup: Nije valjda da se avijonom leti rad' p**ke?
Bluemore

#4787 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Bluemore »

:lol: :lol:
Michun

#4788 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Michun »

moRel neko ukratko...neJmam zivaca da citam nebuloze.
u pms-u sam pa me nerviraju gluposti :D
Emi_Nevermind

#4789 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Emi_Nevermind »

Michun, ako si vec u pms-u, izadji danas na date, i onda nam pisi na ovoj temi :D
Michun

#4790 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Michun »

Emi_Nevermind wrote:Michun, ako si vec u pms-u, izadji danas na date, i onda nam pisi na ovoj temi :D
ko prezivi, pricace :lol:
Emi_Nevermind

#4791 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Emi_Nevermind »

Michun wrote:
Emi_Nevermind wrote:Michun, ako si vec u pms-u, izadji danas na date, i onda nam pisi na ovoj temi :D
ko prezivi, pricace :lol:
hahahaha upravo :lol:
berenice

#4792 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by berenice »

Ne, ne, njen dejt bi pisao na ovoj temi, valjda....
berenice

#4793 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by berenice »

Michun wrote:moRel neko ukratko...neJmam zivaca da citam nebuloze.
Čemu predrasude? Nisu gluposti uopšte. Pročitaj. Ozbiljno.
Emi_Nevermind

#4794 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Emi_Nevermind »

berenice wrote:
Pa rece ti fino,ko prezivi pisace.. Nju bi sve nerviralo, njega bi zivog pojela, pa ko prezivi -pise.. :D
Michun

#4795 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Michun »

berenice wrote:
Michun wrote:moRel neko ukratko...neJmam zivaca da citam nebuloze.
Čemu predrasude? Nisu gluposti uopšte. Pročitaj. Ozbiljno.
dugo...preeeeedugo za forum
Emi_Nevermind

#4796 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Emi_Nevermind »

Haj da i ja svoje okacim, kad se urijedili. Jednom davno sam izasla sa likom, ali nagovorila prijateljicu da "slucajno" prodje , i da sjedne s nama, na moj znak. Dejt je bio ok, ali ona kad je prolazila, nije skontala da NE treba da se tu skrasi, pa je ipak sjela, i pozvala jos jednu prijateljicu. Osim toga sma mu zaboravila ime kad sam ih htjela upoznati, pa sam rekla: ovo je, ovo je, ovo, je.. izvini, fakat, kako se zoves. On rece ime, i onda me pita: "ok, ali imas mi broj, dopisivali smo se, pod kojim si me imenom sacuvala u mobitelu?" I ja se na to zacrvenim, i odgovorim,iskreno "Zhuti" :D Nije mu bilo pravo, ali eto. Dvije prijateljice sjede, ja mu ni ime ne znam. Frajer se unezgodio, ali pravo. Onda smo pocele da pricamo viceve, ne pitajte zasto,i onda sam ja, vrag bi znao zasto (imala sam mozda 19ak) pocela pricati viceve o raku (bolesti raku). Nakon viceva mi je rekao da njemu nije smjesno, jer je njegov otac imao rak. Ja sam se osjecala toliko glupo, ali umjesto da se izvinem, ja kazem "pa imao je, nema vise". Na sto je on odgovorio : " naravno da nema, kad je umro". :cry: Sad kad moj otac ima rak, ne mogu ni da zamislim kako bih ja reagovala da mi neko tako nesto kaze, tako da mi ej sad nekako jos groznije ovo sve nego sto mi je bilo tada. I nakon svega, opet me pita da izadjemo - i izlazili smo neka 2-3 mjeseca dok ja nisam skontala da izlazim s njim samo kako bih se nekako otkupila za taj prvi grozni dejt.. Eto.Mozda nije smijesno, ali je bas sjeb :|
KPNCTNJAH

#4797 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by KPNCTNJAH »

I ti si onda levatila i zavlacila lika jos 2-3 mjeseca samo da bi se ti bolje osjecala, pa ga vjerovatno sjebala jos vise, nego na tom prvom izlasku... :mrgreen: zenska logika :oops: :mrgreen:
Emi_Nevermind

#4798 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Emi_Nevermind »

KPNCTNJAH wrote:I ti si onda levatila i zavlacila lika jos 2-3 mjeseca samo da bi se ti bolje osjecala, pa ga vjerovatno sjebala jos vise, nego na tom prvom izlasku... :mrgreen: zenska logika :oops: :mrgreen:
Joj jesi neki, pa nisam svjesno.. Bio je fin,i onako, simpa, nisam ZNALA da mi se ne svidja, vec sam mislila da "ima tu nesto". I onda je poceo da bude previse ljubomoran,izmedju ostalog, a ja sam ipak nastavila da izlazim s njim, da bih na kraju SHVATILA da nastavljam zbog tog sto imam losu savjest. Pa bem mu, nisam ga namjerno levatila i zavlacila. I da se pokazao kao wow lik, mozda bih jos bila s njim, ali sam unatoc nekim "crvenim svjetlima" nastavila izlaziti, a kasnije skontala da je zbog savjesti. Haj sta me zezas, jos mi je to bezze kad pomislim..
berenice

#4799 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by berenice »

Emi_Nevermind wrote:
berenice wrote:
Pa rece ti fino,ko prezivi pisace.. Nju bi sve nerviralo, njega bi zivog pojela, pa ko prezivi -pise.. :D
Ne skontah to, pardon, pardon :D
Emi_Nevermind

#4800 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Emi_Nevermind »

No worry :D
Post Reply