frngla wrote:Ja čekam da kaže: "Pogazio sam obećanje (play off- o.p.a), stoga dajem neopozivu ostavku."
Nesto ne vjerujem u to, s druge strane ne znam koga vise i dovesti da nas trenira svi treneri se samo vrte u krug...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
frngla wrote:Ja čekam da kaže: "Pogazio sam obećanje (play off- o.p.a), stoga dajem neopozivu ostavku."
sta kakva ostavka, reci mi jednu dobru utakmicu otkad je on na klupi, a da to nije ona protiv levskog? gošk nas ubije na koševu, prokockano protiv želje 2:0, ma fujtodd_smith wrote:kakva ostavka ne pricajte gluposti
zlajapravaraja wrote:Holandjani su nemilosrdni, sibaju do zadnje sekunde bez milosti ako mogu.Donau wrote:ubiće ih psv 35-0 razlikom
nas bi samo 18-0
Mogao bi ovo biti rekordan rezultat u istoriji eurokupova.
Da, pripreme prosli sa jednim trenerom, poceli se "uigravati" sa njegovim planom, sezona tek pocela ali jebat to hajd` od 0 da se krene opetfrngla wrote:sta kakva ostavka, reci mi jednu dobru utakmicu otkad je on na klupi, a da to nije ona protiv levskog? gošk nas ubije na koševu, prokockano protiv želje 2:0, ma fujtodd_smith wrote:kakva ostavka ne pricajte gluposti
Jarane, prali smo i mi komšinice na ruke, dosta je forum vidjeti. Meni je to podjebavanje bezvezno totalno, kad se skonta da smo mi u istim govnima. Ponosni što smo prošli Levski, pa ispadnemo od Zete, ma daj. Hoću da budemo iznad toga, da nam se ne dešavaju ovakvi crnjaci.fantashokata wrote:Komsinice poslije dzume ko poslije bajram namaza. Svi veseli nasmijani, presretni... Teze mi pada od poraza to sto Saraj'vo cini sretnim i one anamo tamo, svojom bjednom igrom.
Tuga obrukali smo se, i nije mi jasno da se ima neko izdvojiti od igraca.
Jedini koji zasluzuju svu paznju ovog svjeta su HORDE ZLA
ovo sve otjerati u 3 LPM
Nije on juče doš'o, on je napravio ovaj tim, doveo 75% tima, igrači koje je on želio su dovođeni, a Plišek mu je izborio evropu... Nemojmo se zavaravati... A ti mi ne reče tu utakmicu mimo Levskogtodd_smith wrote:Da, pripreme prosli sa jednim trenerom, poceli se "uigravati" sa njegovim planom, sezona tek pocela ali jebat to hajd` od 0 da se krene opetfrngla wrote:sta kakva ostavka, reci mi jednu dobru utakmicu otkad je on na klupi, a da to nije ona protiv levskog? gošk nas ubije na koševu, prokockano protiv želje 2:0, ma fujtodd_smith wrote:kakva ostavka ne pricajte gluposti
Musemic ceka k'o zapeta puska. On je uvijek tu negdje oko kluba, samo ceka da uleti. Ni Mirzi V.Pitarrr82 wrote:frngla wrote:Ja čekam da kaže: "Pogazio sam obećanje (play off- o.p.a), stoga dajem neopozivu ostavku."
Nesto ne vjerujem u to, s druge strane ne znam koga vise i dovesti da nas trenira svi treneri se samo vrte u krug...
Eh da hoce, jedino sto bi mi.malo popravilo raspolozenje da sutra procitam husref se vraca...frngla wrote:Ja čekam da kaže: "Pogazio sam obećanje (play off- o.p.a), stoga dajem neopozivu ostavku."
Pa taj covjek pod pritiskom nije ama bas nista uspio napraviti, ama bas nista!jazzer wrote:Ja licno ne bi mijenjao Jovica. Uradili smo koliko smo uradili, valja se sada okrenuti
prvenstvu. Ali bi isto tako, kao sto neko vec rece, postavio uslov da do zimske pauze bude prvi ili drugi uz
minimalan, nadoknadiv zaostatak. Ipak je on selektovao igrace, prosao pripreme, trenutno je najupuceniji da vodi klub.
4 mjesto i kupfrngla wrote:o kakvom Kupu BiH ovaj priča?
Da zeljo i siroki nisu igrali u finalu kupa mi evrope nebi vidjeli....frngla wrote:o kakvom Kupu BiH ovaj priča?
Šta bi ti, Murinjafrngla wrote:Treba pritisnuti upravu da se dovede školovan i stručan trener, a ne neki amater. Pobogu ima trenera mimo BiH!
ne znam ko si i odakle si, ali hvala za ovo!Superhikk wrote:Za klasu ste tehnički bolji tim od zećana. Igrač sa brojem 5 je majstor, takođe i Suljić. Ne kontam toliku razočaranost njegovom igrom, često se oslobađao lopte na vrijeme, izbacao po 2,3 igrača, izborio dobre prekide, bio borben. Bilo je i grešaka fakat ali ko ih nema. Momak zaslužuje podršku. Mislim da je najveći krivac za poraz igrač sa brojem 11 iz špica, par dobrih situacija je upropastio, čovjek sinoć nije imao ništa golgetersko u sebi. Husejinović indolentan, vidi se da je majstor ali bez nekog žara je igrao. Gol potpuno naivan. Hordama Zla skidam kapu, objasnili su šta je navijanje, grmili su cijelo vrijeme, nikoga nisu vrijeđali. Pravi civilizacijski kontrast u odnosu na gro prisutnih mržnjom zadojenih koji Crnu Goru ne osjećaju kao svoju domovinu. Ostali su mi upečatljivi njihovi pogledi puni zavidluka kojim su pratili pjevanja Hordi gradu i državi iz koje dolaze. To oni sebi ne mogu priuštiti jer tuđu državu osjećaju kao svoju. Možete biti ljuti što ste ispali od goreg protivnika ali sinoć ste u Pg održali čas iz, po meni, mnogo bitnijih stvari.