FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Pitarrr82

#4776 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pitarrr82 »

frngla wrote:Ja čekam da kaže: "Pogazio sam obećanje (play off- o.p.a), stoga dajem neopozivu ostavku."

Nesto ne vjerujem u to, s druge strane ne znam koga vise i dovesti da nas trenira svi treneri se samo vrte u krug...
todd_smith

#4777 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by todd_smith »

kakva ostavka ne pricajte gluposti
frngla

#4778 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by frngla »

todd_smith wrote:kakva ostavka ne pricajte gluposti
sta kakva ostavka, reci mi jednu dobru utakmicu otkad je on na klupi, a da to nije ona protiv levskog? gošk nas ubije na koševu, prokockano protiv želje 2:0, ma fuj :-x
NoWayOut

#4779 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by NoWayOut »

zlajapravaraja wrote:
Donau wrote:ubiće ih psv 35-0 razlikom

nas bi samo 18-0
Holandjani su nemilosrdni, sibaju do zadnje sekunde bez milosti ako mogu.

Mogao bi ovo biti rekordan rezultat u istoriji eurokupova.

Najtuznije od svega je da mi i dalje ismijavamo i podcjenujemo tu Zetu, koji smo mi likovi :-)
A vjerujte za 5god mozda i manje cemo Boga dragog moliti da nas izbjegnu klubovi iz CG, mi se josh mozemo nostiti sa maltezanima, lihtenstajncima, luxenburzanima, i to je nasha raja, onog momenta kada se spustimo na zemlju i vidimo da smo ispod svih prosjeka euro fudbala e onda cemo krenuti naprijed, a do tada ce nam maltezani trpat po 6 golova. Nije uspjeh proci Levskog, to je senzacija koja se desi jednom u 10god.
Realno stanje je da smo mi kante bez dna i to je to, vratimo se u realnos travnik, rudar, zvijezda itd i sl, europa zdrao :skoljka:
todd_smith

#4780 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by todd_smith »

frngla wrote:
sta kakva ostavka, reci mi jednu dobru utakmicu otkad je on na klupi, a da to nije ona protiv levskog? gošk nas ubije na koševu, prokockano protiv želje 2:0, ma fuj :-x
Da, pripreme prosli sa jednim trenerom, poceli se "uigravati" sa njegovim planom, sezona tek pocela ali jebat to hajd` od 0 da se krene opet :-)
Pitarrr82

#4781 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pitarrr82 »

Kako smo prosli Levski ujedno smo im uzeli i onaj "evropski naziv" :lol: :lol:
Muhamed Đakmić

#4782 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Muhamed Đakmić »

fantashokata wrote:Komsinice poslije dzume ko poslije bajram namaza. Svi veseli nasmijani, presretni... Teze mi pada od poraza to sto Saraj'vo cini sretnim i one anamo tamo, svojom bjednom igrom.
Tuga obrukali smo se, i nije mi jasno da se ima neko izdvojiti od igraca.
Jedini koji zasluzuju svu paznju ovog svjeta su HORDE ZLA
ovo sve otjerati u 3 LPM
Jarane, prali smo i mi komšinice na ruke, dosta je forum vidjeti. Meni je to podjebavanje bezvezno totalno, kad se skonta da smo mi u istim govnima. Ponosni što smo prošli Levski, pa ispadnemo od Zete, ma daj. Hoću da budemo iznad toga, da nam se ne dešavaju ovakvi crnjaci.
frngla

#4783 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by frngla »

todd_smith wrote:
frngla wrote:
Da, pripreme prosli sa jednim trenerom, poceli se "uigravati" sa njegovim planom, sezona tek pocela ali jebat to hajd` od 0 da se krene opet :-)
Nije on juče doš'o, on je napravio ovaj tim, doveo 75% tima, igrači koje je on želio su dovođeni, a Plišek mu je izborio evropu... Nemojmo se zavaravati... A ti mi ne reče tu utakmicu mimo Levskog ;-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#4784 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Tomahawk11 »

Nije neko rijesenje ni da Jovic da otkaz. Ne vidim neko ime koje bi moglo voditi ekipu. Ili da ode jedan Jovic, a dodje drugi?
art vandeley

#4785 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by art vandeley »

Kako god, FK Sarajevo naslo pogresnog trpiti :(
Last edited by art vandeley on 10/08/2012 14:32, edited 1 time in total.
frngla

#4786 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by frngla »

Treba pritisnuti upravu da se dovede školovan i stručan trener, a ne neki amater. Pobogu ima trenera mimo BiH!
jazzer

#4787 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by jazzer »

Pitarrr82 wrote:
frngla wrote:Ja čekam da kaže: "Pogazio sam obećanje (play off- o.p.a), stoga dajem neopozivu ostavku."

Nesto ne vjerujem u to, s druge strane ne znam koga vise i dovesti da nas trenira svi treneri se samo vrte u krug...
Musemic ceka k'o zapeta puska. On je uvijek tu negdje oko kluba, samo ceka da uleti. Ni Mirzi V.
se ne bi gadilo samo kada bi ga pozvali opet. I onda opet isto, pa opet.. Dok god mogu stajati na nogama imaju
ambiciju biti treneri Sarajeva. Ja licno ne bi mijenjao Jovica. Uradili smo koliko smo uradili, valja se sada okrenuti
prvenstvu. Ali bi isto tako, kao sto neko vec rece, postavio uslov da do zimske pauze bude prvi ili drugi uz
minimalan, nadoknadiv zaostatak. Ipak je on selektovao igrace, prosao pripreme, trenutno je najupuceniji da vodi klub.
johnny_blazze

#4788 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by johnny_blazze »

Eh da hoce, jedino sto bi mi.malo popravilo raspolozenje da sutra procitam husref se vraca...
frngla

#4789 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by frngla »

Husref Musemić je za ovog duduka Mourinho! Treba Husrefu noge oprati, nasuti kafu, popušiti, samo da se vrati...
Tomahawk11
Globalni moderator

#4790 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Tomahawk11 »

Jes, ali je kvaka u tome sto Husref nece....
art vandeley

#4791 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by art vandeley »

jazzer wrote:Ja licno ne bi mijenjao Jovica. Uradili smo koliko smo uradili, valja se sada okrenuti
prvenstvu. Ali bi isto tako, kao sto neko vec rece, postavio uslov da do zimske pauze bude prvi ili drugi uz
minimalan, nadoknadiv zaostatak. Ipak je on selektovao igrace, prosao pripreme, trenutno je najupuceniji da vodi klub.
Pa taj covjek pod pritiskom nije ama bas nista uspio napraviti, ama bas nista!
Srecom po njega pa je izborio Europu kroz kup BiH, znaci ni to nije uspio sam, vec zahvaljujuci spretnim okolnostima...
Levski prosao kao veliki outsider, gdje se nista od njega nije ocekivalo i to mu je jedini +, a dobija odlicnu platu...
Neko je ovdje lud :lol:
Superhikk

#4792 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Superhikk »

Za klasu ste tehnički bolji tim od zećana. Igrač sa brojem 5 je majstor, takođe i Suljić. Ne kontam toliku razočaranost njegovom igrom, često se oslobađao lopte na vrijeme, izbacao po 2,3 igrača, izborio dobre prekide, bio borben. Bilo je i grešaka fakat ali ko ih nema. Momak zaslužuje podršku. Mislim da je najveći krivac za poraz igrač sa brojem 11 iz špica, par dobrih situacija je upropastio, čovjek sinoć nije imao ništa golgetersko u sebi. Husejinović indolentan, vidi se da je majstor ali bez nekog žara je igrao. Gol potpuno naivan. Hordama Zla skidam kapu, objasnili su šta je navijanje, grmili su cijelo vrijeme, nikoga nisu vrijeđali. Pravi civilizacijski kontrast u odnosu na gro prisutnih mržnjom zadojenih koji Crnu Goru ne osjećaju kao svoju domovinu. Ostali su mi upečatljivi njihovi pogledi puni zavidluka kojim su pratili pjevanja Hordi gradu i državi iz koje dolaze. To oni sebi ne mogu priuštiti jer tuđu državu osjećaju kao svoju. Možete biti ljuti što ste ispali od goreg protivnika ali sinoć ste u Pg održali čas iz, po meni, mnogo bitnijih stvari.
frngla

#4793 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by frngla »

o kakvom Kupu BiH ovaj priča?
art vandeley

#4794 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by art vandeley »

frngla wrote:o kakvom Kupu BiH ovaj priča?
4 mjesto i kup :D
4. pozicija nema plasmana u Europu
Muhamed Đakmić

#4795 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Muhamed Đakmić »

Četvrta pozicija ima plasman u Evropu, osim u slučaju da kup osvoji neko ko nije kroz ligaško takmičenje izborio Evropu, a to je u većini zemalja, kako ozbiljnijih, tako i neozbiljnijih od Bosne i Hercegovine u fudbalskom smislu, prava rijetkost. Kupove osvajaju uglavnom ekipe koje osvajaju i prvenstva ili su u samom vrhu istih. Ti sebi još odavno konstruišeš argumente kako bi kritikovao Jovića, ne valja ni to.
johnny_blazze

#4796 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by johnny_blazze »

frngla wrote:o kakvom Kupu BiH ovaj priča?
Da zeljo i siroki nisu igrali u finalu kupa mi evrope nebi vidjeli....
frngla

#4797 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by frngla »

Da je babi mač, bila bi Kralj Artur
strong69

#4798 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by strong69 »

Koga god hoce neka dovedu samo ne Husrefa.
Zatamnjena stakla

#4799 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Zatamnjena stakla »

frngla wrote:Treba pritisnuti upravu da se dovede školovan i stručan trener, a ne neki amater. Pobogu ima trenera mimo BiH!
Šta bi ti, Murinja :shock:
Pitar s Kariba

#4800 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pitar s Kariba »

Superhikk wrote:Za klasu ste tehnički bolji tim od zećana. Igrač sa brojem 5 je majstor, takođe i Suljić. Ne kontam toliku razočaranost njegovom igrom, često se oslobađao lopte na vrijeme, izbacao po 2,3 igrača, izborio dobre prekide, bio borben. Bilo je i grešaka fakat ali ko ih nema. Momak zaslužuje podršku. Mislim da je najveći krivac za poraz igrač sa brojem 11 iz špica, par dobrih situacija je upropastio, čovjek sinoć nije imao ništa golgetersko u sebi. Husejinović indolentan, vidi se da je majstor ali bez nekog žara je igrao. Gol potpuno naivan. Hordama Zla skidam kapu, objasnili su šta je navijanje, grmili su cijelo vrijeme, nikoga nisu vrijeđali. Pravi civilizacijski kontrast u odnosu na gro prisutnih mržnjom zadojenih koji Crnu Goru ne osjećaju kao svoju domovinu. Ostali su mi upečatljivi njihovi pogledi puni zavidluka kojim su pratili pjevanja Hordi gradu i državi iz koje dolaze. To oni sebi ne mogu priuštiti jer tuđu državu osjećaju kao svoju. Možete biti ljuti što ste ispali od goreg protivnika ali sinoć ste u Pg održali čas iz, po meni, mnogo bitnijih stvari.
ne znam ko si i odakle si, ali hvala za ovo! :thumbup:
Post Reply