Miralem Pjanić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- rage_guy
#4776 Re: Miralem Pjanić
Da je ovaj Gervinho sposobniji Pjanic bi imao duplo bolju statistiku. Sve upropasti frajer
Nevjerovatna brzina, al ne zna zavrsit
- noiserr
#4777 Re: Miralem Pjanić
Definicije onog: ko nema u glavi ima u nogama...rage_guy wrote:Da je ovaj Gervinho sposobniji Pjanic bi imao duplo bolju statistiku. Sve upropasti frajerNevjerovatna brzina, al ne zna zavrsit
- House
#4778 Re: Miralem Pjanić
Zamislite Pjanića u Barci,Chelsea,Bayernu itd... imao bi 20+ asistencija po sezoni
- noiserr
#4779 Re: Miralem Pjanić
Bi. Bas nesto gledam momak ne prestaje trcati. Svi su stali ali Pjanke je svuda.
- bingov buraz
#4780 Re: Miralem Pjanić
Prekucao Rekreativo iz Rima,steta strasnog talenta u tako neambicioznoj sredini
-
palermo
#4781 Re: Miralem Pjanić
Zapravo, šteta što je on pomalo neambiciozanbingov buraz wrote:Prekucao Rekreativo iz Rima,steta strasnog talenta u tako neambicioznoj sredini
- amoninan
#4782 Re: Miralem Pjanić
Ima on još sasvim dovoljno vremena za transfer u Reale, Barselone... i da se naosvaja svega. Neka je ostao u Romi, ovo će biti aBd njegova sezona.... i kad bude prelazio, biće to cifra, i osigurano mjesto u 11 u tim ekipama. Biće zvjezda prelaznog roka. Nije on neambiciozan, nego pametan.
-
Madrid
#4783 Re: Miralem Pjanić
Eto Pjanicu stizale ponude sa svih strana, iz Barce mu porucili ko hebe Xavia, da ima zagarantovanu pocetnu postavu, iz Madrida otjerali Alonsa i Di Mariu, samo da Pjanic doleti i ne osjeca se ugrozeno u prvih 11...
Pepi jos vise place za njim, malo mu sto nisu standardni takvi potencijali kao Gotze i Shaqiri, ali za Pjanica ima mjesta u prvih 11
Pepi jos vise place za njim, malo mu sto nisu standardni takvi potencijali kao Gotze i Shaqiri, ali za Pjanica ima mjesta u prvih 11
- Zmijuga loma
#4784 Re: Miralem Pjanić
Da nije obnovio ugovor u maju prilično sam siguran da bi ga Luis Enrique doveo u Barcu umjesto Rakitića.
- amoninan
#4785 Re: Miralem Pjanić
Dovesće ga sljedeće. Enrique ga strašno gotivi. Navodno je njegovo doveđenje iz Lyona bio jedan od uslova od njegovih uslova kad je preuzeo Romu. On mu je i "dao loptu u noge" na centru.Zmijuga loma wrote:Da nije obnovio ugovor u maju prilično sam siguran da bi ga Luis Enrique doveo u Barcu umjesto Rakitića.
-
5 0 5
#4786 Re: Miralem Pjanić
Možda čovjek ne želi da ode. Ako mu je dobro u Rimu, zašto bi išao? Paze ga tamo. Ima veliko povjerenje trenera, zašto bi rizikovao negdje gdje se može prelomiti i na dobru ali i na lošu stranu. Nismo svi isti ljudi.Zmijuga loma wrote:Da nije obnovio ugovor u maju prilično sam siguran da bi ga Luis Enrique doveo u Barcu umjesto Rakitića.
- Ajatolah_
#4787 Re: Miralem Pjanić
Već rečeno, ambicije...5 0 5 wrote:Možda čovjek ne želi da ode. Ako mu je dobro u Rimu, zašto bi išao?
- noiserr
#4788 Re: Miralem Pjanić
Ma nefali mu nista u Rimu. Rim je super grad, vole ga raja. Ugledao se na Tottija. Nije losa liga. Dobru lovu pravi. Pravio bi vise u Spaniji ali ja mislim da su takse velike u Spaniji..5 0 5 wrote:Možda čovjek ne želi da ode. Ako mu je dobro u Rimu, zašto bi išao? Paze ga tamo. Ima veliko povjerenje trenera, zašto bi rizikovao negdje gdje se može prelomiti i na dobru ali i na lošu stranu. Nismo svi isti ljudi.Zmijuga loma wrote:Da nije obnovio ugovor u maju prilično sam siguran da bi ga Luis Enrique doveo u Barcu umjesto Rakitića.
Nista mu nefali, meni nebi smetalo da ostane u Romi, dobar je to tim. U Barci bi sjedio na klupi. A vec je dogurao u ligu sampiona.
- Ajatolah_
#4789 Re: Miralem Pjanić
Mog'o je onda ostati i u Lyonu, i to je fin grad i zaradi se OK novac. 
- Droog
#4790 Re: Miralem Pjanić
Nesto ne vjerujem da bi sjedio u Barci na klupi...noiserr wrote:Ma nefali mu nista u Rimu. Rim je super grad, vole ga raja. Ugledao se na Tottija. Nije losa liga. Dobru lovu pravi. Pravio bi vise u Spaniji ali ja mislim da su takse velike u Spaniji..5 0 5 wrote:Možda čovjek ne želi da ode. Ako mu je dobro u Rimu, zašto bi išao? Paze ga tamo. Ima veliko povjerenje trenera, zašto bi rizikovao negdje gdje se može prelomiti i na dobru ali i na lošu stranu. Nismo svi isti ljudi.Zmijuga loma wrote:Da nije obnovio ugovor u maju prilično sam siguran da bi ga Luis Enrique doveo u Barcu umjesto Rakitića.
Nista mu nefali, meni nebi smetalo da ostane u Romi, dobar je to tim. U Barci bi sjedio na klupi. A vec je dogurao u ligu sampiona.
Pjanic je bolji igrac od Rakitica.
- amoninan
#4791 Re: Miralem Pjanić
Nije. Oni su te sezone zapali u neku fin. krizu, i rasprodali haman sve na čemu su dinar mogli uzet.Ajatolah_ wrote:Mog'o je onda ostati i u Lyonu, i to je fin grad i zaradi se OK novac.
-
palermo
#4792 Re: Miralem Pjanić
Pa ako je tako kao što ti pišeš onda je Pjanić samo prosječan fudbaler. Koji je u Romi dostigao svoj vrhunac.Madrid wrote:Eto Pjanicu stizale ponude sa svih strana, iz Barce mu porucili ko hebe Xavia, da ima zagarantovanu pocetnu postavu, iz Madrida otjerali Alonsa i Di Mariu, samo da Pjanic doleti i ne osjeca se ugrozeno u prvih 11...
To je naravno moguće, mada ja mislim da bi Džeko trebao da bude putokaz za Mireta. Pokušaš i onda vidiš šta možeš. Poštovao bih i drugačiji izbor, ali u tom slučaju se teško onda može govoriti o Pjanketu kao našem najboljem fudbaleru
- Droog
#4793 Re: Miralem Pjanić
Kad procitam da je nekome (kao ovom Madridjaninu) Pjanic "jos jedan u nizu prosijecnih igraca" - povraca mi se.palermo wrote:Pa ako je tako kao što ti pišeš onda je Pjanić samo prosječan fudbaler. Koji je u Romi dostigao svoj vrhunac.Madrid wrote:Eto Pjanicu stizale ponude sa svih strana, iz Barce mu porucili ko hebe Xavia, da ima zagarantovanu pocetnu postavu, iz Madrida otjerali Alonsa i Di Mariu, samo da Pjanic doleti i ne osjeca se ugrozeno u prvih 11...
To je naravno moguće, mada ja mislim da bi Džeko trebao da bude putokaz za Mireta. Pokušaš i onda vidiš šta možeš. Poštovao bih i drugačiji izbor, ali u tom slučaju se teško onda može govoriti o Pjanketu kao našem najboljem fudbaleru
Nekad mislim da bi drugacije misljenje na ovom forumu bilo o mnogim nsim igracima samo da se drugacije zovu: Edin Dzeko da se zove Edy Jackson a da se Pjanic zove lupam, Miranda Pena (Pena sa onom krivudavom cizom iznad slova "n") ...bilo bi "Joooj Alllaaami jesi vidio sinoc onaj gol Jacksona? Jesi vidio sta Pena uradi onom levatu, okren'o papka na maramici" itd itd.
Sve sto je tudje...mi drama volimo! Nije to samo u vezi sporta...u vezi svega je tako.
Nase...e jbg - mora proci raznorazne nivoe/kriterije da bi ga imalo gotivili. I kad ga zagotivimo, onda taj isti mora da pazi i na milion nekih stvari da bi "valj'o".Pa cak i kad igrama razvaljuje, naci ce se neko i naci dlaku u jajetu. Ako i tu dlaku ne mogu naci, naci ce nesto iz privatnog zivota (s kim "hoda", s kim se druzi, daje li ili ne daje pare za humanitarne akcije itd itd)
Nekad mislim da je lakse kroz minsko polje proci, nego biti "svjetska klasa" u glavi prosjecnog bosnje.
Pa mi smo narod koji je jednog HASANA faking SALIHAMIDZICA pljuv'o...
Kušdalje?
Izvin'te sto nasrah, mor'o sam!
-
Madrid
#4794 Re: Miralem Pjanić
Pa gdje sam ja rekao da je Pjanic prosjecan igrac?
Problem je sto vecina ovdje nesto prigovara Pjanicu, kao mogao je u Barcu ili trebao je u Real, Bayern...
Pa ne postoje samo 3 kluba na svijetu, Druga ekipa u Italiji sigurno nije karina od ekipe, u ovom trenutku mu je bolje u Romi vec recimo u velikom Unitedu, Milanu, Interu...
Bolje mu sto je produzio ugovor, ako odigra ovu sezonu dobro, onda neka neko od tih divova izvali pare, veca je sansa da ce u tim velikim ekipama uspjeti ako dobro odrjese kesu za njega, vec da ga dobiju za sicu.
Problem je sto vecina ovdje nesto prigovara Pjanicu, kao mogao je u Barcu ili trebao je u Real, Bayern...
Pa ne postoje samo 3 kluba na svijetu, Druga ekipa u Italiji sigurno nije karina od ekipe, u ovom trenutku mu je bolje u Romi vec recimo u velikom Unitedu, Milanu, Interu...
Bolje mu sto je produzio ugovor, ako odigra ovu sezonu dobro, onda neka neko od tih divova izvali pare, veca je sansa da ce u tim velikim ekipama uspjeti ako dobro odrjese kesu za njega, vec da ga dobiju za sicu.
- Droog
#4795 Re: Miralem Pjanić
Po tvom postu sam zakljucio da tako mislis i u tom tonu sam i napisao post.Madrid wrote:Pa gdje sam ja rekao da je Pjanic prosjecan igrac?
Ja licno mislim da je njemu tamo dobro, ozenio se talijankom, dijete dobio...sta ima da zuri i da negdje ide, da se seli...mlad je, bice toga.
A i Roma je super ekipa. Dobra je liga, svako skoro kolo igras protiv Intera, Milana, Juvea, Fiorentine, Lazia, Napolia...
Neka njega tamo...mada mislim da ima za njega mjesta u svakoj ekipi na svijetu.
-
5 0 5
#4796 Re: Miralem Pjanić
Zar Edin nije proveo par frustrijrajućih sezona na klupi. Čak je i nadimak dobio po tome. Pogledaj Balotellija. Promijenio je 4 kluba u pet sezona. Nije ni to idealno. Ili Iker je dobar primjer. Od najboljeg golmana na svijetu do prosječnog u godinu dana. Dovoljno ti je da provedeš jednu sezonu pod trenerom s kojim nisi dobar da grohneš za sva vremena. Roma je sad u Italiji što je nekad bio Milan. Sada imaš 2 kluba u Španiji, 1 u Njemačkoj, 1 u Francuskoj i 2 u Engleskoj koji su superstar klubovi. Sve ostalo je ravno Romi. Kada mu neko ponudi 200k sedmičnu platu, može biti siguran da ga ne zovu na klupu. Do tad, u odličnom je timu, ambicioznom, bore se za vrh, igraju u LŠ. Vole ga navijači, trener ga poštuje, igra stalno. Šta mu fali.palermo wrote: Pa ako je tako kao što ti pišeš onda je Pjanić samo prosječan fudbaler. Koji je u Romi dostigao svoj vrhunac.
- amoninan
#4797 Re: Miralem Pjanić
Tačno. Pa njega je Zeman uštop'o u onoj sezoni, nevjerovatno. Čitam nedavno, nepopušta, kaže Pjanić se igra lopte, nije profesionalac - tako nešto. 
- and
#4798 Re: Miralem Pjanić
da je znao ko ce biti trener barce,vjerovatno bi prihvatio njihovu ponudu i sigurno ne bi sjedio na klupi.noiserr wrote:Ma nefali mu nista u Rimu. Rim je super grad, vole ga raja. Ugledao se na Tottija. Nije losa liga. Dobru lovu pravi. Pravio bi vise u Spaniji ali ja mislim da su takse velike u Spaniji..5 0 5 wrote:Možda čovjek ne želi da ode. Ako mu je dobro u Rimu, zašto bi išao? Paze ga tamo. Ima veliko povjerenje trenera, zašto bi rizikovao negdje gdje se može prelomiti i na dobru ali i na lošu stranu. Nismo svi isti ljudi.Zmijuga loma wrote:Da nije obnovio ugovor u maju prilično sam siguran da bi ga Luis Enrique doveo u Barcu umjesto Rakitića.
roma ima ambicije,fino se izgradio,svi ga poštuju i gotive i nema razloga da mijenja klub dok ne dobije neku ekstra ponudu,a takvih će sigurno biti.a do tada ganjati skudeto i uživati u ligi prvaka
-
pashasolidni
#4799 Re: Miralem Pjanić
rod'la majka ambiciozno...Ajatolah_ wrote:Već rečeno, ambicije...5 0 5 wrote:Možda čovjek ne želi da ode. Ako mu je dobro u Rimu, zašto bi išao?Ako želi postati cjenjeniji kao igrač, osvajati trofeje, pa uostalom i zaraditi više novca, vakat je ići iz Rome.
- lua
#4800 Re: Miralem Pjanić
Ajatolah_ wrote: Već rečeno, ambicije...Ako želi postati cjenjeniji kao igrač, osvajati trofeje, pa uostalom i zaraditi više novca, vakat je ići iz Rome.
Ići iz Rome... A gdje da ide? Manchester City možda? Ako je City cjenjeniji i trofejniji i bolji od Rome, ja sam Salem Prolić.