What to wear???
Moderator: anex
- Zelena Carapa
#4776 Re: What to wear???
Ja ovakve romanticne suknje samo po romanticnim livadama noham. Kad je blatnjavo zaturim iha za gumu na suknji.
- wewa
#4777 Re: What to wear???
ja odmah zamislila onako plasticnoZelena Carapa wrote:Ja ovakve romanticne suknje samo po romanticnim livadama noham. Kad je blatnjavo zaturim iha za gumu na suknji.
- Zelena Carapa
#4778 Re: What to wear???
aferim wewo 
- Nadinka
#4779 Re: What to wear???
evo današnje dnevne kombinacije: http://malezensketeme.net/?p=25005
Kako je krneulo trebala bih ja spremiti te duge suknje, vidim da ste poludjele za njima
Kako je krneulo trebala bih ja spremiti te duge suknje, vidim da ste poludjele za njima
- prilagodjena
#4780 Re: What to wear???
ja volim i nosim duge ali šarene uglavnom tipa ciganke...što šarenija,to bolja
ovako nešto

veze nemam jel' demode

ovako nešto

veze nemam jel' demode
- muhanata
#4781 Re: What to wear???
KombinacijaNadinka wrote:evo današnje dnevne kombinacije: http://malezensketeme.net/?p=25005
Pliiiz pored dugih suknji sjeti se i maxi haljina
- Nadinka
#4782 Re: What to wear???
Misliš na kombinacije sa maxi haljinama? Pa trenutno ih čuvam za malo toplije dane, a listu i temu smo već imali ove sedmicemuhanata wrote:KombinacijaNadinka wrote:evo današnje dnevne kombinacije: http://malezensketeme.net/?p=25005
Kako je krneulo trebala bih ja spremiti te duge suknje, vidim da ste poludjele za njima![]()
Pliiiz pored dugih suknji sjeti se i maxi haljina
-
inspire_me
#4783 Re: What to wear???
Ja imam ovu suknju, kupila prosle godine u H&M i bas sam molila Nadinku da mi sklepa nekoliko kombinacija. Suknja je predobra, kombinuje se sa svim bojama, visoki pojas, leprsava, lahori, ma jedva cekam da ugrije, al' ono pravoprilagodjena wrote:ja volim i nosim duge ali šarene uglavnom tipa ciganke...što šarenija,to bolja![]()
![]()
ovako nešto
veze nemam jel' demode![]()
- Nadinka
#4784 Re: What to wear???
Pa kolko se sjecam ja sma pravila kombinacije?inspire_me wrote:Ja imam ovu suknju, kupila prosle godine u H&M i bas sam molila Nadinku da mi sklepa nekoliko kombinacija. Suknja je predobra, kombinuje se sa svim bojama, visoki pojas, leprsava, lahori, ma jedva cekam da ugrije, al' ono pravoprilagodjena wrote:ja volim i nosim duge ali šarene uglavnom tipa ciganke...što šarenija,to bolja![]()
![]()
ovako nešto
-
zamzija
#4785 Re: What to wear???
evo tih kombinacija - upravo sa TOM suknjom - pravljeno datuma: 06.05.2011.Nadinka wrote: Pa kolko se sjecam ja sma pravila kombinacije?
http://malezensketeme.net/?p=360
-
zamzija
#4786 Re: What to wear???
Evo još jedne kombinacije za maxi suknju sa malih ženskih tema
http://malezensketeme.net/?p=406
I JOŠ NEKIH KOMBINACIJA
http://malezensketeme.net/?p=417
Meni je ovo super! Preslatko mi ovako nositi
I JOŠ NEKIH KOMBINACIJA
http://malezensketeme.net/?p=417
-
radenska
#4787 Re: What to wear???
Meni se mnogo svidjaju one skroz duge ljetne haljine, ali ne mmogu da nadjem zbog visine. Ja visoka 180,svaka mi do pola lista. Sramota me vise i da probavam
- azurna_obala
#4788 Re: What to wear???
Baš sam danas u Azelu na Grbavici vidjela jednu dugu haljinu, lijepa pravo, nešto bijelo i plavo sa cvjetićima čini mi se...radenska wrote:Meni se mnogo svidjaju one skroz duge ljetne haljine, ali ne mmogu da nadjem zbog visine. Ja visoka 180,svaka mi do pola lista. Sramota me vise i da probavam
Sad da li bi ti i ona bila kratka s obzirom na visinu, ne znam
- Cholina_Lokica
#4789 Re: What to wear???
Ja sam pretprosle godine u robotu u hrasnu nasla haljinu odgovarajuce duzine, u nekoj od onih prodavnica, a ja sam visoka 186-7. Hoce li ih imati opet tako dugih ko znaradenska wrote:Meni se mnogo svidjaju one skroz duge ljetne haljine, ali ne mmogu da nadjem zbog visine. Ja visoka 180,svaka mi do pola lista. Sramota me vise i da probavam
-
girl
#4790 Re: What to wear???
ja Boga mi trazila prosle godine jednu da "se imam uredit"
kad idem u dzamiju.
i fakat nisam nasla da je duzine do clanka a da nije providna ni jednu jedinu. pa me ove "ciganke" na slikama bas nesto podsjetise na to. bilo je tad tih nekih dugih sarenih jeftinih u onoj radnji preko puta Evrope, kak se zove mozak mi stade, ono India nesto.
- thea
#4791 Re: What to wear???
swirl - mislim da ti mene nisi razumjela, smatram da covijek koji je inteligentan i ako nije dobio osnove kulture sa strane roditelja, kulturu mozes korigovati obrazovanjem.swirl wrote:Generalna kultura se ne dobija na fakultetu, generalnoj kulturi te uce roditelji.thea wrote:nije to prvi put to je obaveza svakog vozaca koji naide na prljav put obavezan je ocistiti svoje vozilo jer se prlja cesta.
a prljavom cestom nikamo, sami vidite sta se dogada.
prenesite to vasim poznanicima mozda upali da i mi za 50 godina pocnemo da ne razmiljamo samo za sebe vec prvenstveno za dobru i zdravu okolinu u kojoj ces i sam uzivati.
zalosno je koliko su ljudi u nasem gradu nekulturni u svakom pogledu, a jos nesto, iskreno
ne cudi me ponasanje jednog covijeka koji dolazi iz ruralne sredine koji nema niti jedan razred zavrsene skole.
on je tako navikao, cak ti ljudi imaju vise postovanja i kulture.
ali me ovi koji zavrse fakultete i kazu da su obrazovani a o generalnoj kulturi nemaju pojma, ali bas pojma o pojmu nemaju. raspistolje do temelja
ti koja govoris o budzetu, ne sanjaj da nas politicar nesto uradi za tebe
oni su usredoceni samo na to da sto vise profitiraju dok je mandat otvoren.
na nama je raja da popravimo nasu okolinu a ne na nasim politicarima, zalosno ali istinito.
onaj tko zivi moderno koriguje se non stop, bez obzira kakvu porodicnu edukaciju imao kao i obrazovanje.
stvar jeu tome sto vecina nasih misli ako zavrsi to nesto skole, nabuba knjige napamet a mozdane celije popahunjale.
razmisljanje -10
- thea
#4792 Re: What to wear???
zamzija wrote:Evo još jedne kombinacije za maxi suknju sa malih ženskih tema![]()
I JOŠ NEKIH KOMBINACIJA
http://malezensketeme.net/?p=417![]()
![]()
meni je jako jako svida ova ciganska
-
surajaa
#4793 Re: What to wear???
evo kako su Zagrepcanke ukombinovale maxi suknju...

Da ne bude kako samo promovisem duge suknje, volim ja nositi i vidjeti i ovo, samo pod uslovom da se ne pretjera i pocinje liciti na vulgarno, ovo dole to svakako nije...

Da ne bude kako samo promovisem duge suknje, volim ja nositi i vidjeti i ovo, samo pod uslovom da se ne pretjera i pocinje liciti na vulgarno, ovo dole to svakako nije...

- thea
#4794 Re: What to wear???
ova mini od koze je bozanstvena
-
zamzija
#4795 Re: What to wear???
Ono što sam vidjela na mzt i kod zagrepčanki - najbolje je tu maksi suknju nositi uz usku majicu preko kožna jakna ili teksas jakna i dole ravne sandale / mada je meni super uz starkesurajaa wrote:evo kako su Zagrepcanke ukombinovale maxi suknju...
A takvih "ciganki" suknji bilo je u little indiji i u orsay-u i lindexu prošle godine. možda će biti i ove
- hana_montana
#4796 Re: What to wear???
i meni ovo super izgleda uz japanke il ravne sandale,texas jakna,sesiric, bas romanticno... i pravac lollapalooza 
-
inspire_me
#4797 Re: What to wear???
da da, pa vec sam gore iznad napisala da sam te zamolila za par kombinacijaNadinka wrote:Pa kolko se sjecam ja sma pravila kombinacije?inspire_me wrote:Ja imam ovu suknju, kupila prosle godine u H&M i bas sam molila Nadinku da mi sklepa nekoliko kombinacija. Suknja je predobra, kombinuje se sa svim bojama, visoki pojas, leprsava, lahori, ma jedva cekam da ugrije, al' ono pravoprilagodjena wrote:ja volim i nosim duge ali šarene uglavnom tipa ciganke...što šarenija,to bolja![]()
![]()
ovako nešto
-
Zvoncica123
#4798 Re: What to wear???
Ja nemam sta da obucem, ali bukvalno. U godinu dana 15kg up, pa 5 down, i jos mi na poslu rekli da se malo uozbiljnim i oblacim kao odrasla, pa sam sve iz ormara izvadila pregledala i podjelila, ostala sam sa 7-8 stvari. Sad moram u kupovinu smrc treba mi svasta, moram napraviti plan kako da bez previse trosenja obnovim odjecu i kupim kvalitetne i korisne komade. To je za mene pretezak posao.
- Michun
#4799 Re: What to wear???
ovo je ozbiljna stvarZvoncica123 wrote:Ja nemam sta da obucem, ali bukvalno. U godinu dana 15kg up, pa 5 down, i jos mi na poslu rekli da se malo uozbiljnim i oblacim kao odrasla, pa sam sve iz ormara izvadila pregledala i podjelila, ostala sam sa 7-8 stvari. Sad moram u kupovinu smrc treba mi svasta, moram napraviti plan kako da bez previse trosenja obnovim odjecu i kupim kvalitetne i korisne komade. To je za mene pretezak posao.
moras popisati koliko ti kombinacija treba - 10 recimo, i onda kupovati.
takodjer obrati paznju da ti najmanje 3 gornja dijela mogu sa doRnjim (suknja, hlace)
klasicne crne hlace u sisley zlata vrijede. njih imas u ovoj outlet radnji u importane za 40ak KM. one se ne mijenjaju zadnjih 10 god. uz to ne zaboravi cipele.
- Zelena Carapa
#4800 Re: What to wear???
Ja bih isla sa klasicnim komadima i neutralnim bojama. A onda ne poslije kupuj accessories da povecas broj kombinacija (bijela kosulja, crne hlace, sakoic, crno, bijelo, sivo, bez, smedje (sta vec volis od tih ozbiljnih boja
) i onda kupis par marama, tasnicu u odgovarajucim accent coulors. Uh ne znam pisati na nasem, izvinjavam se