Gdje u Sa......
- mahir985
#4776 Re: Gdje u Sa......
Da li neko zna gdje u Sarajevu ima PIK marketa i koji bi meni bio najblizi (zivim na A. Polju)
- Veliko Stopalo
#4777 Re: Gdje u Sa......
e fakat i meni treba trpezarijski sto, okrugli, ima li neko neki prijedlog?
- Coppertone
#4778 Re: Gdje u Sa......
Meni su jednu stvar popravili za 2 dana, a onda drugu, koja je bila van garancije, mjesec dana su meljali. Cisto sumnjam da ce odgovoriti na mail. Kad odes tamo, ok su, prosjecno su usluzni za jednu radionicu.lajkujMe wrote:Asperu po meni izbjegavaj u sirokom luku meni su kafe aparat popravljali 44 dana pod garancijom, prijatelj moj odnio kafe aparat prije 2 sedmice jos mu nisu ni javili sta je problem i upit da li hoce da poprave to.
Vrlo vrlo su spori i neusluzni.
-
kojeime
#4779 Re: Gdje u Sa......
"ne znam sta znaci hasisarska"
CCCC, kud ide ovaj svijet...
- Irm@
#4780 Re: Gdje u Sa......
prema svijetu u kom se biti manje hasisara hopefullykojeime wrote:"ne znam sta znaci hasisarska"
-
pakica_
#4781 Re: Gdje u Sa......
mene je zbunilo hasisarska, pa rijec poslije- jednobojna.. zadnje na sta sam pomislila kad sam vidjela hasisarsko je jedna bojaIrm@ wrote:prema svijetu u kom se biti manje hasisara hopefullykojeime wrote:"ne znam sta znaci hasisarska"
CCCC, kud ide ovaj svijet...![]()
znam sta znaci pojam ali ne znam kakva je to tunika (mogu pretpostaviti) jer vjerovatno se ne oblacim u tom stilu
![]()
- Comandini
#4782 Re: Gdje u Sa......
Jesul raja koja su tražila gramofon našla ? Trebao bi mi neki nov, najosnovniji da slušam ploče što imam
. Tako da javite ako ste naletili na neki.
-
Eborg
#4783 Re: Gdje u Sa......
Gdje bih mogao pronaci pileci/povrtni/govedji temeljac u tetrapaku/konzervi?
-
amina_bl
#4784 Re: Gdje u Sa......
U kojoj apoteci u SA kupiti Stanicid gazu? U većini apoteka me samo bijedo gledaju.
-
MajcinaDusica
#4785 Re: Gdje u Sa......
Izvini što se miješam, ali šta će ti to u konzervi. Lijepo iskuhaj (npr. pileći batak s karabatkom, ili kupiš svežanj povrća za supu na pijaci ili smrznuto Ledo povrće za juhu), upotrijebi koliko ti treba, ostalo razlij u male čaše i zamrzni, i uvijek imaš svoje svježe bez konzervansa.Eborg wrote:Gdje bih mogao pronaci pileci/povrtni/govedji temeljac u tetrapaku/konzervi?
- muhanata
#4786 Re: Gdje u Sa......
Evo da javim, možda kome zatrebaCoppertone wrote:Meni su jednu stvar popravili za 2 dana, a onda drugu, koja je bila van garancije, mjesec dana su meljali. Cisto sumnjam da ce odgovoriti na mail. Kad odes tamo, ok su, prosjecno su usluzni za jednu radionicu.lajkujMe wrote:Asperu po meni izbjegavaj u sirokom luku meni su kafe aparat popravljali 44 dana pod garancijom, prijatelj moj odnio kafe aparat prije 2 sedmice jos mu nisu ni javili sta je problem i upit da li hoce da poprave to.
Vrlo vrlo su spori i neusluzni.
Poslala sam mail, odgovorili su isti dan, komad je 6 KM, imaju i velike i male točkiće. Meni su trebali veliki
Otišla sam tamo i uzela sebi, tako da ne mogu reći nešto negativno o njima.
- Coppertone
#4787 Re: Gdje u Sa......
Respect! Nisam ni sanjao da ce tako biti.muhanata wrote:Evo da javim, možda kome zatreba![]()
Poslala sam mail, odgovorili su isti dan, komad je 6 KM, imaju i velike i male točkiće. Meni su trebali veliki![]()
Otišla sam tamo i uzela sebi, tako da ne mogu reći nešto negativno o njima.
- otherside
#4788 Re: Gdje u Sa......
pogledaj po apotekama u rs-u jer je proizvodjac hemofarm.amina_bl wrote:U kojoj apoteci u SA kupiti Stanicid gazu? U većini apoteka me samo bijedo gledaju.
mislim da bi se lakse mogla nabaviti mast stanicid pa da je eventualno (ne znam za sta ti treba) u tankom sloju namazes po gazi i tako apliciras.
-
Eborg
#4789 Re: Gdje u Sa......
Ma cisto zbog prakticnosti jer mi obicno trebaju manje kolicine, ne koristim to tako cesto. Ali ovo sa zamrzavanjem ti nije losa ideja.MajcinaDusica wrote:Izvini što se miješam, ali šta će ti to u konzervi. Lijepo iskuhaj (npr. pileći batak s karabatkom, ili kupiš svežanj povrća za supu na pijaci ili smrznuto Ledo povrće za juhu), upotrijebi koliko ti treba, ostalo razlij u male čaše i zamrzni, i uvijek imaš svoje svježe bez konzervansa.Eborg wrote:Gdje bih mogao pronaci pileci/povrtni/govedji temeljac u tetrapaku/konzervi?
- _Reds_
#4790 Re: Gdje u Sa......
Gdje kupiti Roche Ferrero i slicnih boljih cokolada, a da su vam ih spremni upakovati.
Neki dan obidjem, Konzum, DP, i jos jedno 4-5 manjih prodavnica nigdje Roche Ferrero, a i ako nesto drugo kupite nisu bas susretljivi ako treba upakovati, imali imaju samo obicni bijeli papir neki.
Neki dan obidjem, Konzum, DP, i jos jedno 4-5 manjih prodavnica nigdje Roche Ferrero, a i ako nesto drugo kupite nisu bas susretljivi ako treba upakovati, imali imaju samo obicni bijeli papir neki.
- Nisrin
#4791 Re: Gdje u Sa......
_Reds_ wrote:Gdje kupiti Roche Ferrero i slicnih boljih cokolada, a da su vam ih spremni upakovati.
Na Principovom preko puta apoteke i poste imas HELJICev market, imaju svastaaa njemacko, jesu MALO skuplji ali eto, recimo ijaju GIOTTO cokoladice, a i pravu njemacku Nutellu
-
relevantan
#4792 Re: Gdje u Sa......
_Reds_ wrote:Gdje kupiti Roche Ferrero i slicnih boljih cokolada, a da su vam ih spremni upakovati.
Ako baš ne mora biti Ferrero onda topla preporuka za Desert, upakuju baš da ti je grehota raspakovati
- _Reds_
#4793 Re: Gdje u Sa......
Desert ima u onim korpicama, da li imaju i u nekim kutijama lijepo, i gdje imaju jos prodavnice ovamo blize Malti, znam za onu Kosevskoj (tj. Kralja Tomislava)relevantan wrote:_Reds_ wrote:Gdje kupiti Roche Ferrero i slicnih boljih cokolada, a da su vam ih spremni upakovati.
Ako baš ne mora biti Ferrero onda topla preporuka za Desert, upakuju baš da ti je grehota raspakovati......a što imaju slatkiša
![]()
-
relevantan
#4794 Re: Gdje u Sa......
_Reds_ wrote:
Desert ima u onim korpicama, da li imaju i u nekim kutijama lijepo, i gdje imaju jos prodavnice ovamo blize Malti, znam za onu Kosevskoj (tj. Kralja Tomislava)
http://www.dessert.ba/kontakt
- chengaba
#4795 Re: Gdje u Sa......
Imaš Fererro Rocher u onoj radnji kod Ekonomije između Peka i Tom Tailora. Vazda upakuju kad tražiš, i možeš još i birati kakav ćeš papir 
-
rudy81
#4796 Re: Gdje u Sa......
se mogu naci one niske ljestve/merdevine...ne znam ni kako se tacno to zove
one sto se rasklope, ne da se prislone... i to male, niske
-
riko-ga
#4797 Re: Gdje u Sa......
OBIrudy81 wrote:se mogu naci one niske ljestve/merdevine...ne znam ni kako se tacno to zoveone sto se rasklope, ne da se prislone... i to male, niske
- O'zone
- Globalni moderator
#4798 Re: Gdje u Sa......
Penny, sa dva,tri i više stepenikarudy81 wrote:se mogu naci one niske ljestve/merdevine...ne znam ni kako se tacno to zoveone sto se rasklope, ne da se prislone... i to male, niske
-
rudy81
#4799 Re: Gdje u Sa......
hvala @O'zone i @riko-ga....mislim da cu u Penny, dok odem do OBI-ja prodje me volja da bilo sta radim 
-
Eborg
#4800 Re: Gdje u Sa......
Znaci niko ne zna za temeljac za kuhanje?