_abort() food.c:43, šta da činim
iPhone - All about
Moderator: Benq
-
amelinoo
#4776 Re: iPhone - All about
skinuo sam frah sa cydie, međutim kad pokrenem flash izbaci mi slijedeću grešku
- Curve
#4777 iPhone - All about
Kako da copy dio texta, kad otvaram u safariu npr neki clanak, nadjem text trebal bi kopirat neki citat al u safariu nece da mi se pojavi da mogu obiljezit dio texta i kopirat ga pa da si pita..
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Lady Saray
#4778 Re: iPhone - All about
Curve wrote:Kako da copy dio texta, kad otvaram u safariu npr neki clanak, nadjem text trebal bi kopirat neki citat al u safariu nece da mi se pojavi da mogu obiljezit dio texta i kopirat ga pa da si pita..
samo na toj stranici ili na bilo kojoj? obicno je dovoljno samo duze drzati prst na tom mjestu gdje tekst.. nesto ne znam da se jos neko zalio na to
-
Vertig0
#4779 Re: iPhone - All about
Ja imam americki acc na itunesu sa opcijom none za placanje.Chuckie wrote:Kupio ga brate, a imaš ga na Installousu.agent_001 wrote:Gdje ste skinuli taj Tapatalk, nemogu da nadjem nikako!
I npr sada valencija-barca, kako to gledat preko telefona ili nesto slicno?
Kod mene je praksa da probam crakovanu verziju, i fakat kad koristim program svakodnevno, gledam da ga kupim, aplikacije tipa Tapatalk, IntelliscreenX, Zephyr
Nedavno sam htio kupiti neke aplikacije i htio sam da dodam american karticu, ali ne moze. Prepozna mi da nije registrovana u USA pa mi ne da. Kakva je kod tebe situacija?
-
DYD666
#4780 Re: iPhone - All about
Da, trebao bi dobiti ovoLady Saray wrote:samo na toj stranici ili na bilo kojoj? obicno je dovoljno samo duze drzati prst na tom mjestu gdje tekst.. nesto ne znam da se jos neko zalio na toCurve wrote:Kako da copy dio texta, kad otvaram u safariu npr neki clanak, nadjem text trebal bi kopirat neki citat al u safariu nece da mi se pojavi da mogu obiljezit dio texta i kopirat ga pa da si pita..
Onda pomjeras ove hepekove sa strana da selektujes samo dio texta koji zelis
-
DYD666
#4781 Re: iPhone - All about
Na CRO store mozes dodati Visa El. a mislim i PayPal te kupovati apps bez problema. Bar meni uspjeva...Vertig0 wrote:
Nedavno sam htio kupiti neke aplikacije i htio sam da dodam american karticu, ali ne moze. Prepozna mi da nije registrovana u USA pa mi ne da. Kakva je kod tebe situacija?
Svakako su po ponudi aplikacija to skoro identicni storeovi, nije sad da ima neka specijala samo za USA, dok je s druge strane mozda i za nas u BiH nelose sto je CRO orjentisan na aplikacije domaceg tipa koje mogu biti korisne.
Nema muzike, filmova, serija, ali i da ima, ne znam ko bi bio dovoljno blesav da to kupuje svakako pored
- shalla
#4782 Re: iPhone - All about
Sudeći po iskustvima raje sa ovog linka https://discussions.apple.com/thread/25 ... 0&tstart=0 izgleda da je definitivno problem sa baterijom jer se skoro svima dešavalo isto (iznenadno gašenje, pojavi se svima da je skroz prazna baterija, kad se priključi na struju upali se i regularno radi i sl.) tako da ja definitivno danas idem da je zamijenim aBd...
E sad, da li iko zna u čemu je caka sa ovim APN brojem baterije, kako da provjerim koji je to broj, da mi lik ne stavi kakvu pogrešnu (iako ću uzeti originalnu koja je malo skuplja pa valjda ne bi trebao biti problem). Vidim mnogi govore kao uzeli su bateriju sa ispravnim APN# i to im je riješilo problem...
E sad, da li iko zna u čemu je caka sa ovim APN brojem baterije, kako da provjerim koji je to broj, da mi lik ne stavi kakvu pogrešnu (iako ću uzeti originalnu koja je malo skuplja pa valjda ne bi trebao biti problem). Vidim mnogi govore kao uzeli su bateriju sa ispravnim APN# i to im je riješilo problem...
-
Chuckie
#4783 iPhone - All about
Ja imam američki Payoneer MasterCard a registrovan sam na hr storu, i sve radi bez greške.Vertig0 wrote:Ja imam americki acc na itunesu sa opcijom none za placanje.Chuckie wrote:Kupio ga brate, a imaš ga na Installousu.agent_001 wrote:Gdje ste skinuli taj Tapatalk, nemogu da nadjem nikako!
I npr sada valencija-barca, kako to gledat preko telefona ili nesto slicno?
Kod mene je praksa da probam crakovanu verziju, i fakat kad koristim program svakodnevno, gledam da ga kupim, aplikacije tipa Tapatalk, IntelliscreenX, Zephyr
-
Vertig0
#4784 Re: iPhone - All about
Ma meni je american registrovan na paypalu pa opet nece. Probao sam i sa paypalom i bez njega ne moze. Uglavnom nebitno, ne da mi se praviti novi acc.
@shalla ja se sjecam da sam na svom prvom iphone-u 2g ili kako vec imao neki problem sa baterijom. Baterija mi je trajala samo 3-4 sata, mobitel je bio konstantno vruc kao da sam ga stalno koristio bez prestanka. Koliko se sjecam restore je pomogao. Nisam u toku sta se tebi desilo, ne da mi se citati prethodne postove
@shalla ja se sjecam da sam na svom prvom iphone-u 2g ili kako vec imao neki problem sa baterijom. Baterija mi je trajala samo 3-4 sata, mobitel je bio konstantno vruc kao da sam ga stalno koristio bez prestanka. Koliko se sjecam restore je pomogao. Nisam u toku sta se tebi desilo, ne da mi se citati prethodne postove
- shalla
#4785 Re: iPhone - All about
Ma uradio sam druže upgrade na 5.0.1 (to je bio show neku noć ovdje na forumu), urađen backup pa restore, i dalje se isto dešava...Vertig0 wrote:Ma meni je american registrovan na paypalu pa opet nece. Probao sam i sa paypalom i bez njega ne moze. Uglavnom nebitno, ne da mi se praviti novi acc.
Kažem vam, na ovom linku sam pročitao da se pravo puno raje žali da im se dešava apsolutno isto i haman kod sviju je zamjena baterije riješila problem...
- stevan2712
#4786 Re: iPhone - All about
Ljudi installous mi je nesto zatrokirao... uradio sam sve update sto treba ali javlja neki Api ili apn greska ne znam tacno... pa cas ucita kad upisem aplikaciju i kad odem na link za download javi nesto no found
ziv se pojedoh koliko sam se iznervirao....
- Curve
#4787 Re: iPhone - All about
da to je to, nisam znao da treba duze drzat da se pojavi dio za copy... :shyLady Saray wrote:Curve wrote:Kako da copy dio texta, kad otvaram u safariu npr neki clanak, nadjem text trebal bi kopirat neki citat al u safariu nece da mi se pojavi da mogu obiljezit dio texta i kopirat ga pa da si pita..
samo na toj stranici ili na bilo kojoj? obicno je dovoljno samo duze drzati prst na tom mjestu gdje tekst.. nesto ne znam da se jos neko zalio na to
- Lady Saray
#4788 Re: iPhone - All about
meni se to desavalo ali je proslo samo od sebe.. znalo se cak desiti napis no apn sta vec i ja kliknem na download izaberem link i normala skinem appstevan2712 wrote:Ljudi installous mi je nesto zatrokirao... uradio sam sve update sto treba ali javlja neki Api ili apn greska ne znam tacno... pa cas ucita kad upisem aplikaciju i kad odem na link za download javi nesto no found
-
DYD666
#4789 Re: iPhone - All about
Danas je cijeli dan takav, mislim da se radi o zagušenju njihovih servera ili neko pretumbavanje linkova isl ...strpljenje je ključ.Lady Saray wrote:meni se to desavalo ali je proslo samo od sebe.. znalo se cak desiti napis no apn sta vec i ja kliknem na download izaberem link i normala skinem appstevan2712 wrote:Ljudi installous mi je nesto zatrokirao... uradio sam sve update sto treba ali javlja neki Api ili apn greska ne znam tacno... pa cas ucita kad upisem aplikaciju i kad odem na link za download javi nesto no found
Ili skidanje direkt sa sitea.
-
iSwagga
#4790 Re: iPhone - All about
Apptrackr radi maintenance na serverima.. be patient 
-
Chuckie
- shalla
#4792 Re: iPhone - All about
Opet ja sa pitanjem
Koliko se smijem pouzdati u ove baterije od 30 KM? Ono, imam opciju da kupim novu i originalnu bateriju ali je ona 90 KM, nešto mi se ne daje baš 100 KM za bateriju jbt...
Koliko se smijem pouzdati u ove baterije od 30 KM? Ono, imam opciju da kupim novu i originalnu bateriju ali je ona 90 KM, nešto mi se ne daje baš 100 KM za bateriju jbt...
- Lady Saray
#4793 Re: iPhone - All about
ma uzmes tu od 30 samo nek radi ko sto je do sad radio tel, prodaces ga abd uskoro a cijena ce mu biti ista i sa 30km baterijom i 100km baterijom jer se baterija ne vidi pa ko ce ti vjerovat da je to ta unutra i da nisi pokazao tudji racunshalla wrote:Opet ja sa pitanjem![]()
-
Chuckie
#4794 iPhone - All about
Hehe pitaj te prodavce odakle dobijaju te "originalne" baterije, od Apple-a sigurno nisu.shalla wrote:Opet ja sa pitanjem![]()
______
Sent from my iPhone
- shalla
#4795 Re: iPhone - All about
Lady Saray wrote:ma uzmes tu od 30 samo nek radi ko sto je do sad radio tel, prodaces ga abd uskoro a cijena ce mu biti ista i sa 30km baterijom i 100km baterijom jer se baterija ne vidi pa ko ce ti vjerovat da je to ta unutra i da nisi pokazao tudji racunshalla wrote:Opet ja sa pitanjem![]()
Jel mi to imaš neku četvorku na ponudi
- shalla
#4796 Re: iPhone - All about
Ma znam burazeru...Chuckie wrote:Hehe pitaj te prodavce odakle dobijaju te "originalne" baterije, od Apple-a sigurno nisu.shalla wrote:Opet ja sa pitanjem![]()
______
Sent from my iPhone
Ma jedino mi je da mi ne podvali bateriju za 3G, strah me tog nekog APN broja (valjda sam dobro napisao), kako da to provjerim jebem ga
-
Chuckie
#4797 iPhone - All about
Kupi bateriju za 3Gs na ebayu za 5$, istu takvu ce ti naplatit kod nas 30KM.
______
Sent from my iPhone
______
Sent from my iPhone
-
febo_acm
#4798 Re: iPhone - All about
Kako god da pkreneš nećeš dobro proći ako budeš kod nas radio... Naruči sa eBay i odnesi u neki servis nek je za 20 km zamjene....
-
qay
#4799 Re: iPhone - All about
Pozdrav svima
Kupio sam iPhone 4 (OS 4.3.1 (8G4) ) Jailbreakovan. Iz prijasnjeg iskustva sa iPhonom znam da treba sa Cydia-e downloadat AppSync i onda preko iTunes-a prebacivati krekovane aplikacije. Tako sam radio prije. Al na ovom iPhone-u nema ikone Cydia-e, tako da ne mogu uci u Cydia-u i downl. AppSync. Da li neko zna rjesenje ovog problema?
Hvala !
Kupio sam iPhone 4 (OS 4.3.1 (8G4) ) Jailbreakovan. Iz prijasnjeg iskustva sa iPhonom znam da treba sa Cydia-e downloadat AppSync i onda preko iTunes-a prebacivati krekovane aplikacije. Tako sam radio prije. Al na ovom iPhone-u nema ikone Cydia-e, tako da ne mogu uci u Cydia-u i downl. AppSync. Da li neko zna rjesenje ovog problema?
Hvala !
-
Saka
#4800 Re: iPhone - All about
Ako nema Cydije onda nije jailbrakeovan. JB-kaj ga Redsnow-om, on ce ti instalirati Cydiju.