VenomousV wrote:ko ono gleda suits?
zarazila sam se
Ima i tema.
Moderator: _BataZiv_0809
VenomousV wrote:ko ono gleda suits?
zarazila sam se
Napisao sam da sam pogledao prvih pet epizoda, i pilot je uzasna epizoda.Gentleman wrote: Izgleda da je samo do tebe, serija je dobra.
Pogledaj pilot epizodu, i sve ces skontat
Jedva se probijam kroz ovo. ( 5 epizoda svario)PristavilaVoduZaKafu wrote:Meni je bilo tesko da se natjeram da pregledam do kraja sezone, jer je bilo nekoliko losih epizoda, al vrijedi gledati do krajaArtest wrote:Skinuo sam Anibala. Ce da vidimo. Majsta Mads Mikkelsen je tu.

Ja se nafur'o nedavno i pregledam haman cijelu prvu sezonu i zasitim se nešto i prestanem, dosadna mi sad serija, a nekad sam uživao u njoj.relativno84 wrote:U iscekivanju novih epizoda aktuelnih serija vrijeme sam odlucio skratiti s nekad davno pocetom nikad odgledanom serijom Lost. I tako idu sezone 1, 2, 3, sasvim regularne ali evo 4-te u kojoj se ja osjecam izgubljeno totalni buckuris nezz se ko koga vise j....ali ok izdrzace se do kraja i 6-te samo da vidim hoce li se uzeti
![]()
created by Bryan Elsley, who also created Skins

moze se gledati ali ni blizu originalnoj verzijiomar little wrote:nisam izdrzala i pogledala sam americki the bridge. nije lose kako sam mislila da ce biti, gledljivo je. detektivski glumacki par nije los, s tim da je meksikanac bolji. serija je jaca i bolja kad se bavi likovima i svijetom u kojem zive nego rjesavanjem slucaja, tu se ocituje jeftinoca i izlizanost vec sto puta vidjene formule ali eto. podsjeca na the killing u tom aspektu i malo na homeland (ista zena pravi seriju), sto je negativno, jel. moze proci dok ne pocne udarna sezona respektabilnih serija.
http://www.imdb.com/title/tt2406376/
S04E01 - New York Sourhorion_bosona wrote:sa' će i ovo
Gledam ja, zanimljiva je, ali nista revolucionarno, ocjena joj je od mene nekih 7.5, sto je i na IMDB-uPartijaner wrote:Gleda li ko ovu seriju ?
Nije bas mini serija, prve sezona ima 12 epizoda i najavljena jos jedna sezona, ne mogu bas porediti sa knjigom jer nisam citao, ali kao sto rekoh fina serijaPartijaner wrote:Cuj, Stephen King stara lafcina, citao sam knjigu pa pitam je li zanimljiva ko ona, ovo je haman mini-serija ili ?
meni je super.Bodkin wrote:gleda li neko house of lies?