Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Baron_Samedi

#4776 Re: FK Sarajevo

Post by Baron_Samedi »

Dosao sam da vam nesto kazem: hz trebaju rijesiti medjusobne probleme. Mozda bi trebalo poceti od promjene imena grupe, koje ruzno zvuci.

Vi ste napravili veliku stetu na gradskom stadinu Kosevo i krenuli na svoje igrace, sto svjedoci o postojanju problema unutar grupe. Nadam se da cete iznaci snage i rjesiti situaciju na najbolji nacin. Sramota je da skoro svako gostovanje hz prodje u navijackim nerdima.
samo_ovaj_put

#4777 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

Baron_Samedi wrote:Dosao sam da vam nesto kazem: hz trebaju rijesiti medjusobne probleme. Mozda bi trebalo poceti od promjene imena grupe, koje ruzno zvuci.

Vi ste napravili veliku stetu na gradskom stadinu Kosevo i krenuli na svoje igrace, sto svjedoci o postojanju problema unutar grupe. Nadam se da cete iznaci snage i rjesiti situaciju na najbolji nacin. Sramota je da skoro svako gostovanje hz prodje u navijackim nerdima.
ako nista,horde zla se ne tuku medjusobno i potezu nozeve jedni na druge u poluvremenima utakmice

a ovo gore sto si napisao je jedno veliko govno
prvo u svoju avliu gledaj
north

#4778 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Baron_Samedi wrote:Dosao sam da vam nesto kazem: hz trebaju rijesiti medjusobne probleme. Mozda bi trebalo poceti od promjene imena grupe, koje ruzno zvuci.

Da promijenimo ime grupe?????

Koliko je tebi godina, to ime postoji 23 godine (vjerovatno je starije i od tebe), sve moje knjige u osnovnoj školi su bile obljepljene slikama HZ sa utakmica sa C.Zvezdom, Partizanom, Dinamom, za njega se zna duž cijele bivše države i ti sad predlažeš da se promijeni ime??? Koji si ti faktor?

Što se tiče problema unutar grupe, u svakoj većoj navijačkoj skupini postoje grupice koje su spremne praviti probleme, i naravno da to nije normalno, ali je svugdje uobičajeno, i vrlo teško je 100% to iskorijeniti......
Mi nismo u rangu navijača Slobode, Slavije, Lištice, Zrinjskog....pa da nam oni budu neko mjerilo.....
Slažem se da treba voditi dijaloge i raditi sve što se može da ti neredi prestanu ili da se barem svedu na najmanju moguću razinu......
Baron_Samedi

#4779 Re: FK Sarajevo

Post by Baron_Samedi »

samo_ovaj_put wrote:

ako nista,horde zla se ne tuku medjusobno i potezu nozeve jedni na druge u poluvremenima utakmice

a ovo gore sto si napisao je jedno veliko govno
Kakav je ovo rjecnik i zasto bih gledao u svoju avliju? :roll:

Imam 15 g.
Gde si sad cica maco

#4780 Re: FK Sarajevo

Post by Gde si sad cica maco »

čuj da promenimo ime grupe
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
rano moja
The 51st State

#4781 Re: FK Sarajevo

Post by The 51st State »

sta se primate na furaca?
samo_ovaj_put

#4782 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

north

#4783 Re: FK Sarajevo

Post by north »

samo_ovaj_put wrote:http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... rt_vel.jpg

prva pametna od merdanovica!
Ma dobro sad, nemojmo pretjerivati, ok ,možda nema razloga za pomjeranje tekme, ali dizati toliku halabuku???....

Simpatičan je zalizani, kaže tempirali formu za 1 kolo, i sad zaboga zbog jebenih sedam dana kasnije, mi ćemo ispasti iz forme, i nećemo biti pravi???

Samo čekam, da u slučaju ne daj bože kiksa prvo kolo, još kaže da je to zbog pomjeranja termina, i da smo igrali na vrijeme bili bi pravi i dobili bi glat....

E što ne mogu preseravanja.....
Voovoozela

#4784 Re: FK Sarajevo

Post by Voovoozela »

:lol: :lol: :lol: :lol:

koji bolid...
strong69

#4785 Re: FK Sarajevo

Post by strong69 »

north wrote:Simpatičan je zalizani, kaže tempirali formu za 1 kolo, i sad zaboga zbog jebenih sedam dana kasnije, mi ćemo ispasti iz forme, i nećemo biti pravi???
Da mi je znati s kim je MV tempirao formu. Sve pripremne utakmice odigrao je sa drugacijim sastavima. Bice zanimljivo vidjeti Sarajevo.
north

#4786 Re: FK Sarajevo

Post by north »

strong69 wrote:
north wrote:Simpatičan je zalizani, kaže tempirali formu za 1 kolo, i sad zaboga zbog jebenih sedam dana kasnije, mi ćemo ispasti iz forme, i nećemo biti pravi???
Da mi je znati s kim je MV tempirao formu. Sve pripremne utakmice odigrao je sa drugacijim sastavima. Bice zanimljivo vidjeti Sarajevo.
Iako su se stvari u klubu pokrenule nabolje i to treba priznati, malo samo skeptik kada je prvi tim u pitanju i kapaciteti trenera sa njim na čelu....

Slažem se za pripreme, osim Belupa, pripremne utakmice su bile više nego neozbiljne (Čapljina, Iskra, Velež, jesam li koga zaboravio?).

Nadam se barem da ćemo biti dosta fizički spremniji nego prethodnu sezonu kada smo bili očajni....
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#4787 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

strong69 wrote:
To mene najvise sekira :roll: . mislim da su jedine dvije utakmice,koje su bile priblizno blizu prvog sastava Slaven i Olimpik,sve drugo...Boze sacuvaj kakve je buckurise pravio.

Valjda izadje na dobro.
north

#4788 Re: FK Sarajevo

Post by north »

-LIBERO- wrote:
strong69 wrote:
To mene najvise sekira :roll: . mislim da su jedine dvije utakmice,koje su bile priblizno blizu prvog sastava Slaven i Olimpik,sve drugo...Boze sacuvaj kakve je buckurise pravio.

Valjda izadje na dobro.
Mene je strah scenaria da ćemo nakon 5-10 kola ostati bez trenera, jer nova uprava mu neće dati previše kredita, ali tada ćemo već zaostati za vodećim i bojim se da će već biti kasno....

Tri stvari je još uprava morala uraditi da bi dobila čistu 10-ku za dosadašnji rad:

1. Dovesti provjerenog trenera
2. Odraditi ozbiljnije pripreme i odigrati više utakmica sa provjerenim ekipama
3. Dovesi još najmanje dva igrača (napad, veza)
limeni

#4789 Re: FK Sarajevo

Post by limeni »

polako ljudi, nije ni pocelo prventsvo a vi vec trazite glavu varesanovica :-)
treba dati maksimalnu podrsku treneru,upravi i prvom timu...
ni jedan ozbiljni tim ne mjenja trenera svako 2-3 mjeseca...
ako nedo bog krene lose, dovesti iskusnog trenera...
0038733

#4790 Re: FK Sarajevo

Post by 0038733 »

Mirza ima bezrezervnu podršku gospodina Blekica i nove uprave, samim tim i nasu... Ali brate, ovako kukati a prvenstvo nije jos ni počelo, stvarno... :? Pa ako su odredili da se igra 11, neka se igra...odeš lijepo u Lukavicu, složiš Slaviji tricu, onda dođe Čelik i njemu tricu i svi sretni...brate, umjesto da igračima diže moral, i da ih psihički pripremi za te tri utakmice u 7 dana, da ljudi poginu na terenu, on odmah počinje kukati :? Ko poznaje psihologiju, zna o čemu je riječ...samo može igrače sjebati još vise sa ovom kuknjavom, ništa drugo...
Bordolini

#4791 Re: FK Sarajevo

Post by Bordolini »

Blekic se jedino zajeb'o sto nije Husrefa zvao. Gotovo je sad, dati Mirzi 100%nu podrsku (na kraju krajeva jos uvijek nije nista zajeb'o) pa cemo vidjeti sta i kako dalje.
Obuca9

#4792 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

north wrote:Slažem se za pripreme, osim Belupa, pripremne utakmice su bile više nego neozbiljne (Čapljina, Iskra, Velež, jesam li koga zaboravio?).
Jesi, Travnik i Olimpik :D
Logovan

#4793 Re: FK Sarajevo

Post by Logovan »

:lol: :lol: :lol: smijem se 15-20 minuta bez prestanka :D :D
emirchata

#4794 Re: FK Sarajevo

Post by emirchata »

zlo87 wrote:

:lol: :lol: :lol: smijem se 15-20 minuta bez prestanka :D :D
15-20 min ? ti bas neki nolifer :?
Logovan

#4795 Re: FK Sarajevo

Post by Logovan »

emirchata wrote: 15-20 min ? ti bas neki nolifer :?

vidiš li ti šta je on napisao :lol: :lol: :lol: promijenite ime grupe, ružno zvuči :D :D koji bolid trebaš biti pa da ovo kažeš
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#4796 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

zlo87 wrote:

vidiš li ti šta je on napisao :lol: :lol: :lol: promijenite ime grupe, ružno zvuči :D :D koji bolid trebaš biti pa da ovo kažeš
Imaju pravo na svoje misljenje...nego vratimo se nasoj temi...ima li sta novo iz tabora
north

#4797 Re: FK Sarajevo

Post by north »

don_emir wrote:
zlo87 wrote:

Imaju pravo na svoje misljenje...nego vratimo se nasoj temi...ima li sta novo iz tabora
A nešto smo utanjili od zadnje dovedenih pojačanja.......

Mislim da je Borac najbolje trgovao u ovom roku, iako nije bitan kvantitet, od toliko igrača koliko su doveli, nekolicina njih za ovu cirkus ligu sigurno će biti kvalitet......

Šteta što naši nisu doveli još ponekog igarača, sa još barem dva-tri solidna, uz jednog dobrog napadača, čak mislim da bismo mogli biti jedan od pretendenata za titulu, ovako malo teže......

Šta kaže vrli stručnjak, je li još kuka zbog odgode, e moj Mirza.....umjesto da te to motiviše da još više nabriješ igrače kao nikad do sad, ti već počeo sa plakanjem, a prvenstvo još nije počelo.....

Kako su neki počeli, još samo da počnemo malo-malo ko nekad Sloboda izlaziti sa saopštenjima u javnost i kukati kako su se svi urotili protiv nas....

Daj ba dosta više toga, NEMA KUKANJA, SAMO NAPRIJED!!!
burek_in_space

#4798 Re: FK Sarajevo

Post by burek_in_space »

north wrote: A nešto smo utanjili od zadnje dovedenih pojačanja.......

Mislim da je Borac najbolje trgovao u ovom roku, iako nije bitan kvantitet, od toliko igrača koliko su doveli, nekolicina njih za ovu cirkus ligu sigurno će biti kvalitet......

Šteta što naši nisu doveli još ponekog igarača, sa još barem dva-tri solidna, uz jednog dobrog napadača, čak mislim da bismo mogli biti jedan od pretendenata za titulu, ovako malo teže......

Šta kaže vrli stručnjak, je li još kuka zbog odgode, e moj Mirza.....umjesto da te to motiviše da još više nabriješ igrače kao nikad do sad, ti već počeo sa plakanjem, a prvenstvo još nije počelo.....

Kako su neki počeli, još samo da počnemo malo-malo ko nekad Sloboda izlaziti sa saopštenjima u javnost i kukati kako su se svi urotili protiv nas....

Zar ne radish ti upravo ovo?! Jedan dan mu skidash glavu, a drugi dan neshto ko bodrish i pruzhash podrshku?! :?
north

#4799 Re: FK Sarajevo

Post by north »

burek_in_space wrote:
north wrote: A nešto smo utanjili od zadnje dovedenih pojačanja.......

Zar ne radish ti upravo ovo?! Jedan dan mu skidash glavu, a drugi dan neshto ko bodrish i pruzhash podrshku?! :?
Ma ne skidam ja njemu glavu, rano je još za to, samo sam navodio njegove propuste, počev od priprema i kontrolnih utakmica, pa sada do najnovijih izjava.....

A podršku pružam cijelom klubu i to nikad nije dolazilo u pitanje i samo navodim da ne treba kukati, nego hrabro naprijed!!!....
burek_in_space

#4800 Re: FK Sarajevo

Post by burek_in_space »

north wrote: Ma ne skidam ja njemu glavu, rano je još za to, samo sam navodio njegove propuste, počev od priprema i kontrolnih utakmica, pa sada do najnovijih izjava.....

A podršku pružam cijelom klubu i to nikad nije dolazilo u pitanje i samo navodim da ne treba kukati, nego hrabro naprijed!!!....
A jbg, nije bash i da si ga shtedio u svim onim izjavama. :mrgreen:
Ali ako novi predsjednik, koji je jako agilno zapocheo svoj mandat i pritom je ulozhio svoju cifru, ima povjerenja u Mirzu, ne vidim razloga da mu i navijachi ne vjeruju. Naravno, ne mislim na neogranicheno povjerenje i pruzhanje shanse, nego odredjeni plan u sluchaju chijeg neispunjenja lagano ide zahvalnica i potraga za novim trenerom.
Locked