Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Edin H.

#4776 Re: Manchester United FC

Post by Edin H. »

Better Man wrote:
libertyBiH wrote:Howard Web je odlucio tekmu......
Oštetio je United za čist penal u prvom poluvremenu!
I kompenzirao sa dva :-)
ultima_palabra

#4777 Re: Manchester United FC

Post by ultima_palabra »

Riddle wrote:Never say die!
:lol:
Steta, trebalo se ovo pobijediti. Bolji tim tokom citave utakmice. Bijesan sam na Evru. Da je bar malo bolje odigrao, Chelsea ne bi imao sansu. Penal na Youngu nije sviran, a ni crveni karton zbog faula na Welbecku. 2 boda zaostatka nisu previse, ali sam malo razocaran gledajuci sve ukupno. Ipak, sampioni su opet odbili da umru. Toliko puta viđeno. Odlicne vijesti su da se vecina igraca se vraca u pravo vrijeme i u narednom periodu ocekujem znatno bolju i efikasniju igru.
:lol: :lol:
Image
GandalfSivi

#4778 Re: Manchester United FC

Post by GandalfSivi »

Vazda ista prica. Uvijek udarate po sudiji. Evo jednostavnu pitanje, da li su postojala dva penala na utakmici za United? Da/Ne pitanje...
Madrid

#4779 Re: Manchester United FC

Post by Madrid »

Riddle wrote:Steta, trebalo se ovo pobijediti. Bolji tim tokom citave utakmice. Bijesan sam na Evru. Da je bar malo bolje odigrao, Chelsea ne bi imao sansu. Penal na Youngu nije sviran, a ni crveni karton zbog faula na Welbecku. 2 boda zaostatka nisu previse, ali sam malo razocaran gledajuci sve ukupno. Ipak, sampioni su opet odbili da umru. Toliko puta viđeno. Odlicne vijesti su da se vecina igraca vraca u pravo vrijeme i u narednom periodu ocekujem znatno bolju i efikasniju igru.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Pa jbt ovo da nije smijesno bilo bi zalosno, nije im dosta penal, jos hoce i crveni :lol: :lol:
skafiskafsnjak

#4780 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

GandalfSivi wrote:Vazda ista prica. Uvijek udarate po sudiji. Evo jednostavnu pitanje, da li su postojala dva penala na utakmici za United? Da/Ne pitanje...
ne . Postojala su 3 :lol: :lol:
I vjerovatno jos poneki koji nismo vidjeli :D
Riddle

#4781 Re: Manchester United FC

Post by Riddle »

Ultima druze, sta je s tobom? :)
Gandalf

#4782 Re: Manchester United FC

Post by Gandalf »

hypko_nurko wrote:
Gandalf wrote:Top oF The Match - Howard Webb

Image
stari djavol webb, kad sljedecu sudi jedinstvu jel protiv liverpoola ili arsenala :-)
kad zatrebaju ponovo bodova na guzove
veljaca

#4783 Re: Manchester United FC

Post by veljaca »

hypko_nurko wrote:
Gandalf wrote:Top oF The Match - Howard Webb

Image
stari djavol webb, kad sljedecu sudi jedinstvu jel protiv liverpoola ili arsenala :-)
Upravo sam i ja htio ovo napisati ...... Svirati jedan sumnjiv penal se i moze, ali uz to jos jedan nepostojeci ( drugi ) to moze samo ovaj celo ..... :x
hypko_nurko

#4784 Re: Manchester United FC

Post by hypko_nurko »

L00d wrote:
GandalfSivi wrote:Vazda ista prica. Uvijek udarate po sudiji. Evo jednostavnu pitanje, da li su postojala dva penala na utakmici za United? Da/Ne pitanje...
ma 10 penala ludi, malo ti se vid pomutio pa nisi onih 7 primjetio. valjda dok si ronio suze pri rezultatu 3-0
minist@r

#4785 Re: Manchester United FC

Post by minist@r »

L00d wrote:
minist@r wrote:Kakvo navlacenje djubretarskom klubu! Kad bi prosla jedna tekma, a da nemaju penal u svoju korist, to onda ne bi bio djubretarski klub. puu
Ministre... ne smijete tako pricati :lol:
Hhahahhaha, izvinjavam se predsjedavajuci...
Sramota, da veca ne moze biti...
Ima replika?
Riddle

#4786 Re: Manchester United FC

Post by Riddle »

Madrid wrote:Pa jbt ovo da nije smijesno bilo bi zalosno, nije im dosta penal, jos hoce i crveni :lol: :lol:
Momak je krenuo sam prema golu i bio je pokosen. Je li to nije crveni karton? :)
skafiskafsnjak

#4787 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

minist@r wrote:
L00d wrote:
minist@r wrote:Kakvo navlacenje djubretarskom klubu! Kad bi prosla jedna tekma, a da nemaju penal u svoju korist, to onda ne bi bio djubretarski klub. puu
Ministre... ne smijete tako pricati :lol:
Hhahahhaha, izvinjavam se predsjedavajuci...
Sramota, da veca ne moze biti...
Ima replika?
E tako gospodine. Diplomatski ! :thumbup:
missko

#4788 Re: Manchester United FC

Post by missko »

Trebalo je cudo da onakva ekipa kao Celsi da gol a desilo se da daju 3(1+2) ali bi bilo previse jos oanko mlitavi i da pobjede. Ja sam za vjecni ostanak AVB na klupi Celsija.
ultima_palabra

#4789 Re: Manchester United FC

Post by ultima_palabra »

Riddle wrote:Ultima druze, sta je s tobom? :)
Šta će biti... ložiš raju ovdje opasno :D Izmisli frajer dva penala, i oni hoće još... lafo žale za pobjedom :lol: Sreća za United pa je igrao Torres, Drogba bi ondje masakr počinio.
skafiskafsnjak

#4790 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

hypko_nurko wrote:
L00d wrote:
ma 10 penala ludi, malo ti se vid pomutio pa nisi onih 7 primjetio. valjda dok si ronio suze pri rezultatu 3-0
Nisam sigurno koliko ti sad ronis zato sto su nerjesili ...

Koliko samo vi mrzite nesto/nekog s kim ama bas nikakve veze nemate ...

tuzno ... :skoljka:
LSD

#4791 Re: Manchester United FC

Post by LSD »

Penal nad Evrom je bio ocit - jer ga je frajer pokupio po nozi...onaj drugi penal je nidje veze, Velbek udari po Ivanovicu i Veb ih pripazio pravo.
Nego De Gea izvadi na kraju dvije iz gola (jednu izvadi iz rašlji kod onog slobodnjaka Mate :shock: kasnije još jedan šut ispod precke)...decko ima nekih psiho problema, ali to je karakteristicno za svakog mladog golmana...zna primiti pacerski gol, ali i izvaditi nemoguce.
ultima_palabra

#4792 Re: Manchester United FC

Post by ultima_palabra »

missko wrote:Trebalo je cudo da onakva ekipa kao Celsi da gol a desilo se da daju 3(1+2) ali bi bilo previse jos oanko mlitavi i da pobjede. Ja sam za vjecni ostanak AVB na klupi Celsija.
Realno su 3 mogli uvaliti samo u zadnjih 5 minuta... i to dok su bili šokirani gubitkom vodstva.
Gandalf

#4793 Re: Manchester United FC

Post by Gandalf »

fergie treba pritisnuti da se suspenduje sturidgea na 8 utakmica, jer on je đubre mučko :D
missko

#4794 Re: Manchester United FC

Post by missko »

Riddle wrote:
Madrid wrote:Pa jbt ovo da nije smijesno bilo bi zalosno, nije im dosta penal, jos hoce i crveni :lol: :lol:
Momak je krenuo sam prema golu i bio je pokosen. Je li to nije crveni karton? :)
Al niko se nije bunio kad je Evans dobio crveni na startu na Baloteliju.
hljebarnik

#4795 Re: Manchester United FC

Post by hljebarnik »

Chelsea je odigrao dobrih ~10 minuta utakmice a ostatak PREJADNO tako da moze biti zadovoljan i sa bodom. Da je Webb svirao onaj penal u prvom poluvremenu, vjerovatno ne bi dali nijedan gol.

Vecina postova ovdje se pise da se malo baci hejt. :)
Last edited by hljebarnik on 05/02/2012 19:10, edited 1 time in total.
Gandalf

#4796 Re: Manchester United FC

Post by Gandalf »

ultima_palabra wrote:
Riddle wrote:Ultima druze, sta je s tobom? :)
Šta će biti... ložiš raju ovdje opasno :D Izmisli frajer dva penala, i oni hoće još... lafo žale za pobjedom :lol: Sreća za United pa je igrao Torres, Drogba bi ondje masakr počinio.
e, drogba bi na onim onim kilvacima sve rekorde oborio, ne bi ih 6 webova izvadilo
neo7

#4797 Re: Manchester United FC

Post by neo7 »

:lol: :lol: A sto ne mogu ovih navijaca sa strane :lol: Evo konkretno navijaci Celskija, misle da ce sa milionima uspjeti nesto! E vala nece, nece jer nemaju...sta ? POBJEDNICKI MENTALITET!!!! :) United se nikada nije predao, ma kolikom gol razlikom gubio....trebat ce dosta vremena da vjestacki klubovi tipa celsi i city dodju do ovog nivoa!

Hajmo sad, opet se za sudije kacite :lol: :lol:
veljaca

#4798 Re: Manchester United FC

Post by veljaca »

hljebarnik wrote:Chelsea je odigrao dobrih ~10 minuta utakmice a ostatak PREJADNO tako da moze biti zadovoljan i sa bodom. Da je Webb svirao onaj penal u prvom poluvremenu, vjerovatno ne bi dali nijedan gol.

Vecina postova ovdje se pise da se malo baci hejt. :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Koji penal ? :shock:

Onaj faul izvan sesnaest ( ako je i bio faul ) ?
Teufik

#4799 Re: Manchester United FC

Post by Teufik »

Gandalf wrote: e, drogba bi na onim onim kilvacima sve rekorde oborio, ne bi ih 6 webova izvadilo
Kakve veze sad Drogba ima?Sta si se toga uhvatio?
Da je ovo da je ono.
To veze nema s ovom tekmom.
missko

#4800 Re: Manchester United FC

Post by missko »

ultima_palabra wrote:
missko wrote:Trebalo je cudo da onakva ekipa kao Celsi da gol a desilo se da daju 3(1+2) ali bi bilo previse jos oanko mlitavi i da pobjede. Ja sam za vjecni ostanak AVB na klupi Celsija.
Realno su 3 mogli uvaliti samo u zadnjih 5 minuta... i to dok su bili šokirani gubitkom vodstva.
Na osnovu cega su mogli uvaliti ? Zato sto su vrsili pritisak ili igrali ko picke kuci na kontre ?
Post Reply