ma reko sa-x zene
sva sreca sinoc tekma bila
sad se radujem tekmama prije sam ih mrzila
ahahaha
Moderator: anex

Partizzanka wrote:sva sreca sinoc tekma bila
ahahaha
Haha, ja kao nera, kazem ma isla na pauzu s jednom kolegicom, da ga ne zbunjujem ne bi mogao upratiti oav virtuelna prijateljstvaPartizzanka wrote:ja kad pricam ovako u globalu kazem ... idem ja malo promuhabetiti sa svojim zenama ... kaze partizan "kakvim tvojim zenama?"
ma reko sa-x zene
sva sreca sinoc tekma bila
ahahaha

Suti, upadam u takve zamke u svakodnevnoj komunikaciji s dragimbaby24 wrote:malo je off ali vam ovo moram ispricati- neka onda lady pobrise....
![]()
neki dan uzela ja broj od jedne tete za ciscenje stana po preporuci "drugarice s neta" i nazvala ja tetu, sve mi dogovaramo, kaze ona: a molim te mi reci ko ti je mene preporucio?, kazem ja: jedna drugarica, kaze ona: kako se zove?.... zamalo ne rekoh: LaCici.... pa se nasmijem u sebi i kazem: ma joj znam samo nadimak, pa cu je pitati i reci cu ti drugi put![]()
posle sam se sama sa sobom smijala, koja sam ludaca
ali ovo je bilo bas konkretno, nisam mogla reci: zene na forumu mi rekle da si super vrijedna:-) zamisli to: ko me preporucio? ja kazem: prica seGospoda Ministarka wrote:Ja kad pricam nesto a za to sam saznala na forumu, nikad ne imenujem od tog i tog vec samo "Kazu" i "Prica se"![]()
baby24 wrote:ali ovo je bilo bas konkretno, nisam mogla reci: zene na forumu mi rekle da si super vrijedna:-) zamisli to: ko me preporucio? ja kazem: prica seGospoda Ministarka wrote:Ja kad pricam nesto a za to sam saznala na forumu, nikad ne imenujem od tog i tog vec samo "Kazu" i "Prica se"![]()
![]()
![]()
hihihihhi
Hvala alice.k.alica.k wrote: za pocetak, l'occitane iako se furaju na taj prirodni fazon, ipak u njihovim preparatima ima i parabena i parafina, znaci nije 100% prirodno.
sto se make-upa tice, onako vala, bezveze. imala sam neke sjene za oci i rumenilo l'aurore. sjene sestra nikad ne koristi njihove, nisu postojane, a rumenilo sam bacila...
imala sam i neku toniranu kremu, bila je dobra al kao sto sam vec rekla, daleko od prave prirodne kozmetike.

Definitivno.because_of_you wrote:Usne mi kvare sliku![]()
![]()
Meni su bas lijepe.ladyblue18 wrote:Definitivno.because_of_you wrote:Usne mi kvare sliku![]()
![]()
Ascare se vidi da je nesta radila sa njima, mozda hijaluron da je stavljala, znam mlade cure danas mahom to rade.Gospoda Ministarka wrote:
Meni su bas lijepe.
ladyblue18 wrote:Ascare se vidi da je nesta radila sa njima, mozda hijaluron da je stavljala, znam mlade cure danas mahom to rade.Gospoda Ministarka wrote:
Meni su bas lijepe.![]()
Meni bas ruzno izgleda, neproporcionalne naspram ostalog lica.
E vidis u pravu si.ladyblue18 wrote:Ascare se vidi da je nesta radila sa njima, mozda hijaluron da je stavljala, znam mlade cure danas mahom to rade.Gospoda Ministarka wrote:
Meni su bas lijepe.![]()
Meni bas ruzno izgleda, neproporcionalne naspram ostalog lica.
Gospoda Ministarka wrote:Nego da pitam strucnjake...
Imam sitne oci, koje uvijek imaju podocnjake koje prekrivam korektorima ali to se i dalje vidi. Pa sam skontala da moram onda doljnji dio ociju puno nasminkat da oni ne bi bili u prvom planu, imate li kakvih ideja? Samo da napomenem da nema sminke koja se meni ne razmaze, cak i tus... u to se Nadinka uvjerilajos uvijek me stid
![]()