Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
-
super_bayern
#4776 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Ne, nego ti gubiš vrijeme na podforumu koji te ne zanima, oko političke opcije koja te ne zanima i pričaš o nekom intelektu...mislim da Platforma ima svjetliju budućnost bez tebe, neka te gdje si.
-
Terarij+
#4777 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Jebiga nekolicina vas je dokaz kada ljudi nešto ne razumiju to odmah i osuđuju i ne trude se da shvate, intelekt je moje tlo, a šta je vaše ne vidim podlogu, mutno mi?super_bayern wrote:Ne, nego ti gubiš vrijeme na podforumu koji te ne zanima, oko političke opcije koja te ne zanima i pričaš o nekom intelektu...mislim da Platforma ima svjetliju budućnost bez tebe, neka te gdje si.
-
super_bayern
#4778 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Terarij+ wrote:Jebiga nekolicina vas je dokaz kada ljudi nešto ne razumiju to odmah i osuđuju i ne trude se da shvate, intelekt je moje tlo, a šta je vaše ne vidim podlogu, mutno mi?super_bayern wrote:Ne, nego ti gubiš vrijeme na podforumu koji te ne zanima, oko političke opcije koja te ne zanima i pričaš o nekom intelektu...mislim da Platforma ima svjetliju budućnost bez tebe, neka te gdje si.

Momak, prvo zareze izuči...
-
Terarij+
#4779 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
vidiš ja tebe uopšte ne doživljavam, dok tebi mozak vrišti i vrije od napora da shvatiš ono što mentalno nisi u mogućnosti da postigneš, nije mi te žao, znam da te glava boli od napora, al takva je majka priroda!
-
El_comadante
#4780 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
evo hvala tebi na sugestijama, borimo se koliko možemo protiv ovoga ali uvijek neki proleti, ostane. trudimo se da budemo nova stranka, da ponudimo nešto novo.Terarij+ wrote:Jebiga nekolicina vas je dokaz kada ljudi nešto ne razumiju to odmah i osuđuju i ne trude se da shvate, intelekt je moje tlo, a šta je vaše ne vidim podlogu, mutno mi?super_bayern wrote:Ne, nego ti gubiš vrijeme na podforumu koji te ne zanima, oko političke opcije koja te ne zanima i pričaš o nekom intelektu...mislim da Platforma ima svjetliju budućnost bez tebe, neka te gdje si.
-
Moenx
#4781 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Jeste li vidjeli zajedničku fotku Mirsada Hadzikadica i Joe Bidena
U potpisu budući predsjednici Amerike i BiH
Nevjerovatno
Nevjerovatno
-
Company85
#4782 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Moenx wrote:Jeste li vidjeli zajedničku fotku Mirsada Hadzikadica i Joe Bidena
Nevjerovatno

- MaksprotivMarksa
#4783 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Simpaticno, ali ne treba zanemariti cinjenicu da su Hadzikadic i Bajden povezani vec jedno desetljece, a Ridji je nahvatao Misel za jednu sliku, sa druge strane gospodja Hadzikadic pije kafu sa Bajdenovom suprugomCompany85 wrote:Moenx wrote:Jeste li vidjeli zajedničku fotku Mirsada Hadzikadica i Joe Bidena
Nevjerovatno
-
Company85
#4784 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

2 puta, Bajden je Bajden ali dvaput je dvaput
-
Moenx
#4785 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Zaista nevjerovatno
-
Company85
#4786 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Kakav drzacnicki stas
Nadam se da kontas da se zajebajem
- hekaton
#4787 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Zdravo, ko je Edo Batlak koji je sad koordinator za Mostar ?MaksprotivMarksa wrote:Affan nista nije uradio, jedan sastanak i kafana, on ce biti sklonjen, nema ljudi u Hercegovini, zato se i trebas ukljuciti i obznaniti svoja saznanja o kompromitovanim kadrovima, tako se bori za novu stranku koja ima potencijal, ovo sto si napisao ja podrzavam, ali je poenta da se ukljucis i doproneses, pa da i sklonis neke ljude, ja sam licno sprijecio mnogo mesetara, ne nekom borbom i ludilo nego javnim govorom, a vecina ljudi su tu iz cistih namjera i onda se po inerciji takvi ljudi sklanjaju ili marginaliziraju.
Pozdrav, ukljuci se u svoju organizaciju i uvjerit ces se y ovo sto ti govorim, samo malo hrabrosti i bice Platforma dobra.
-
El_comadante
#4788 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
sad je bila krajiška turneja formirani odbori Banja Luka i Bihać. polagano ide ovo....
-
broj dva
#4789 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Podsjeti me na scenu iz GOT kada se mladi kralj Joffrey dere "Ja sam kralj" i dedo mu odgovara "Ko god mora reći 'ja sam kralj' nije pravi kralj"Terarij+ wrote:Jebiga nekolicina vas je dokaz kada ljudi nešto ne razumiju to odmah i osuđuju i ne trude se da shvate, intelekt je moje tlo, a šta je vaše ne vidim podlogu, mutno mi?super_bayern wrote:Ne, nego ti gubiš vrijeme na podforumu koji te ne zanima, oko političke opcije koja te ne zanima i pričaš o nekom intelektu...mislim da Platforma ima svjetliju budućnost bez tebe, neka te gdje si.
-
Lenja Buba
#4790 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
http://www.agencyplus.ba/index.php/bs/t ... c-direktorhekaton wrote: Zdravo, ko je Edo Batlak koji je sad koordinator za Mostar ?
-
El_comadante
#4791 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Platforma za progres: Hrvatska omalovažava BiH, izbjegavajmo njihova odmarališta
U jeku rasprava o neriješenim pitanjima između BiH i Hrvatske, poput pitanja granice na moru, gradnje Pelješkog mosta i planova za gradnju odlagališta nuklearnog otpada oglasili su se iz Platforme za progres poručivši da Hrvatska omalovažava našu zemlju.
"Dobrosusjedski odnosi znače poštovanje, uzajamno pomaganje i kooperaciju.
Bosna i Hercegovina i Hrvatska dijele oko 1.000 kilometara zajedničke granice. Hrvatska često daje izjave kako joj je Bosna i Hercegovina najvažniji susjed. Međutim, izjave deklarativne podrške ne prate akcije na terenu. Čak naprotiv, ponašanje Hrvatske prema Bosni i Hercegovini se često može okarakterizirati kao omalovažavanje i ponižavanje. Hrvatska gradi Pelješki most ignorišući zabrinutost koja dolazi iz BiH. Uzgred rečeno, most se pravi novcem iz EU fondova, a radove izvode Kinezi. Pored toga, Hrvatska ne rješava pitanje imovine naših građana u Hrvatskoj", navodi se u reakciji.
Navode i da Hrvatska odugovlači s gradnjom mosta u Bosanskoj Gradiški.
"Hrvatska neće da gradi most u Bosanskoj Gradišci, beskonačno odugovlačeći procedure. Hrvatski predstavnici pokušavaju na razne načine predstaviti građane BiH kao radikalne ekstremiste. Hrvatska sada ide korak dalje i opasno ugrožava zdravlje građana Bosne i Hercegovine. Naime, i pored oštrog protivljenja građana Bosne i Hercegovine i njenih političkih predstavnika vezanih za planirano odlaganje nuklearnog otpada na Trgovskoj gori u neposrednoj blizini naše države, građani Bosne i Hercegovine nailaze na ignorisanje od strane Hrvatske koja nastavlja sa svojim planovima", istaknuto je.
Iz Platforme za progres vjeruju da je vrijeme da Bosna i Hercegovina i njeni građani odgovore recipročno.
"Građani imaju moć da bojkotuju hrvatske proizvode i zaobilaze hrvatska odmarališta, a institucije Bosne i Hercegovine treba da se bore za interese BiH u međunarodnim forumima uključujući i arbitraže i sudove. Moramo konačno shvatiti da u međunarodnim odnosima nema ljubavi, nego samo interes. Vrijeme je da se i mi počnemo brinuti o vlastitim interesima i da ustanemo u njihovu zaštitu. Nakon presude Međunarodnog krivičnog suda za bivšu Jugoslaviju za udruženi zločinački poduhvat koji su vodili HDZ Hrvatske i BiH, Bosna i Hercegovina još uvijek očekuje službeno očitovanje institucija Republike Hrvatske, odnosno jasno distanciranje te države od ideologije koja je dovela do tog zločina u kojem je učestvovala zajedno sa akterima iz Bosne i Hercegovine". zaključuju u saopćenju.
(klix.ba)
smatram bitnim da stavim i na forum.
U jeku rasprava o neriješenim pitanjima između BiH i Hrvatske, poput pitanja granice na moru, gradnje Pelješkog mosta i planova za gradnju odlagališta nuklearnog otpada oglasili su se iz Platforme za progres poručivši da Hrvatska omalovažava našu zemlju.
Bosna i Hercegovina i Hrvatska dijele oko 1.000 kilometara zajedničke granice. Hrvatska često daje izjave kako joj je Bosna i Hercegovina najvažniji susjed. Međutim, izjave deklarativne podrške ne prate akcije na terenu. Čak naprotiv, ponašanje Hrvatske prema Bosni i Hercegovini se često može okarakterizirati kao omalovažavanje i ponižavanje. Hrvatska gradi Pelješki most ignorišući zabrinutost koja dolazi iz BiH. Uzgred rečeno, most se pravi novcem iz EU fondova, a radove izvode Kinezi. Pored toga, Hrvatska ne rješava pitanje imovine naših građana u Hrvatskoj", navodi se u reakciji.
"Hrvatska neće da gradi most u Bosanskoj Gradišci, beskonačno odugovlačeći procedure. Hrvatski predstavnici pokušavaju na razne načine predstaviti građane BiH kao radikalne ekstremiste. Hrvatska sada ide korak dalje i opasno ugrožava zdravlje građana Bosne i Hercegovine. Naime, i pored oštrog protivljenja građana Bosne i Hercegovine i njenih političkih predstavnika vezanih za planirano odlaganje nuklearnog otpada na Trgovskoj gori u neposrednoj blizini naše države, građani Bosne i Hercegovine nailaze na ignorisanje od strane Hrvatske koja nastavlja sa svojim planovima", istaknuto je.
Iz Platforme za progres vjeruju da je vrijeme da Bosna i Hercegovina i njeni građani odgovore recipročno.
"Građani imaju moć da bojkotuju hrvatske proizvode i zaobilaze hrvatska odmarališta, a institucije Bosne i Hercegovine treba da se bore za interese BiH u međunarodnim forumima uključujući i arbitraže i sudove. Moramo konačno shvatiti da u međunarodnim odnosima nema ljubavi, nego samo interes. Vrijeme je da se i mi počnemo brinuti o vlastitim interesima i da ustanemo u njihovu zaštitu. Nakon presude Međunarodnog krivičnog suda za bivšu Jugoslaviju za udruženi zločinački poduhvat koji su vodili HDZ Hrvatske i BiH, Bosna i Hercegovina još uvijek očekuje službeno očitovanje institucija Republike Hrvatske, odnosno jasno distanciranje te države od ideologije koja je dovela do tog zločina u kojem je učestvovala zajedno sa akterima iz Bosne i Hercegovine". zaključuju u saopćenju.
(klix.ba)
smatram bitnim da stavim i na forum.
- studiorum_tuzlaensis
#4792 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
https://www.klix.ba/vijesti/bih/platfor ... /190729028
Platforma za progres: Hrvatska omalovažava BiH, izbjegavajmo njihova odmarališta
- bunk
#4793 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Kakva gomila gluposti...ovo za odmaranje u Hr.
-
Lenja Buba
#4794 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Naravno da je gomila gluposti, kada ne znaju đe su šuplji a precenik im u amerikama.bunk wrote:Kakva gomila gluposti...ovo za odmaranje u Hr.
To je ta ekipa

- MarshalDodik
#4795 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Kad vidis ko ih hejta odmah znas da su na dobrom putu.
Inace, ovakvo saopstenje je rezervisano za neke od stranki privjesaka i tada bi sve bilo ok
Inace, ovakvo saopstenje je rezervisano za neke od stranki privjesaka i tada bi sve bilo ok
- Banksy
#4796 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
SDA je krenula u instaliranje novog Komšića, i to istom retorikom i istim fintama.studiorum_tuzlaensis wrote:
https://www.klix.ba/vijesti/bih/platfor ... /190729028
Dobra vijest je barem da je onaj pajac potrošen, da ga više nećemo gledati nakon ovog mandata.
- Roccohljup
#4797 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Ne kontam na osnovu čega može neko za Platformu reći da je SDA igrač, nova DF, itd? Čime su to do sada pokazali? Ili je ono ako nisi sa nama onda si sa onima.....a neka treća opcija ne može biti nikako?
Da je ovo rekao peđa ili hadži-dino jedni bi pljeskali, da je rekao komšić pljeskali bi oni drugi, a kad kaže neko bez oraha u džepu onda svi saspu paljbu. Aferim........ i ne treba nam nista bolje.
Da je ovo rekao peđa ili hadži-dino jedni bi pljeskali, da je rekao komšić pljeskali bi oni drugi, a kad kaže neko bez oraha u džepu onda svi saspu paljbu. Aferim........ i ne treba nam nista bolje.
- Banksy
#4798 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Ne postoji treća opcija.
U bunilu postizborne borbe za konstruiranje vlasti, Bakir je sve svoje spavače, baš sve, do zadnjeg, izvukao na ledinu, razotkrio ih i zauvijek im završio karijere.
Po starom receptu i sistemu, vrijeme je za kreiranje novih igrača i novih ''političkih protivnika''.
U bunilu postizborne borbe za konstruiranje vlasti, Bakir je sve svoje spavače, baš sve, do zadnjeg, izvukao na ledinu, razotkrio ih i zauvijek im završio karijere.
Po starom receptu i sistemu, vrijeme je za kreiranje novih igrača i novih ''političkih protivnika''.
-
Lenja Buba
#4799 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Hadžikadija aktivno posjećuje bošnjački SDA geto, St. Louis Islamic Center » Klub Bošnjaka Džemat Nur iz St. LuisaRoccohljup wrote:Ne kontam na osnovu čega može neko za Platformu reći da je SDA igrač, nova DF, itd? Čime su to do sada pokazali? Ili je ono ako nisi sa nama onda si sa onima.....a neka treća opcija ne može biti nikako?
https://mirsadhadzikadic.ba/clanak/1523 ... -louisu-mo
Vidim u Mostaru je isplivao edo batlak
- Roccohljup
#4800 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Ma daj molim te....čuj nema drugih opcija. Ako Platforma (za sad) nije u vezi sa NS i NiP (koji btw ima puno više sličnosti sa SDA nego što će platforma nadam se ikada imati) onda mora da su Bakirovi? Hoćete li tako i za Pedju i NS pričati kad i ako pukne veza i ljubav između njih i konakovića?Banksy wrote:Ne postoji treća opcija.
Opet pitam, konkretne činjenice i dokazi da je Platforma SDA igrač?