REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post Reply
Matzan

#4776 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Matzan »

spreca wrote:
Nurudin wrote:Imam osjećaj da je Čović već (ili ako nije sutra će) popustio pritiscima i da je Za Sakiba spreman
glasati
ja nisam optimista......on ce se samo pokusati trgovti(ucjenjivati)a ako nista ne dobije za uzvrat njegov odgovor ce biti Ne
Ako ćiriličar kaže NE nek se za ovo još nekoliko mjeseci dobro nagleda kabineta hrvatskog člana predsjedništva.
PM72

#4777 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by PM72 »

Što,da i njemu kao i Budimiru neće naći pištolj u ladici bez dozvole?
costacurta

#4778 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by costacurta »

PM72 wrote:
Jednostavno nemamo povjerenja u nase ljude u sopstveni narod. Niko ovdje ne proziva eminente strucnjake poput Schefera u cijim je rukama strucni dio - samo lovimo vjestice u nasem korpusu i tu trazimo krivce i anomalije.
u politiku SDA i Bakira da imam povjerenja? :lol: Pa i taj Schefer je tu da uzme pare,jebe se njemu za pravdom.De mi ti logički pojasni da nisam u pravu.
Šta ti hoćeš ustvari?
jel trolaš il si ozbiljan?
nekako vjerujem da si ovo drugo jer si pun gorčine i mrziš SDA jer si proveo rat u rovu a nisi plaćen bio niti si zlatne kašike dobio.
Pun mi je qrac više i boraca i rata zbog takvih, zbog koga si ti ba bio u ratu? Zbog mene ili zbog svoje familije zbog nagrade pehara ili plaće ili da ti ne siluju ne zakolju i ne zapale četnici sve u kući?
pun mi je qrac konkursa u kojima članovi boračke populacije imaju prednost u zaposljavanju.
Kolko ste bespovratnih kredita dobili?
Pa po 10k KM otpremnine za razduživanje iz armije,
Stambeno zbrinjavanje opet borci prednost,
Pa mjesečne naknade po 150KM..
pa u penziju sa 35 godina....
znas li koliko se sad stotina miliona iz budžeta izdvaja za "boračku populaciju"?
Hajd bivši borci al sad i članovi porodica?! :-) toga se ni Grci nisu sjetili jbte, dokle ba?!
Opet SDa i Bakir krivi. Pa nismo Qatar jbte.
Šta si to ti konkretno uradio da SDA ne bude u vlasti?
Jesi li imao priliku 2014 u februaru, povedti svoje saborce penzinere iz kuće studenta na proteste? Jesi mudo marjanovo tipkao si i čangrizao i hejtovao sve i širio teorije zavjere ko danas što radiš,
Hajd ba popusti. Šta god ko napiše ti okrećeš na Bakira i SDA.
Otiđi u Potočare, Tomašicu, Bikavac u Višegradu i reci onima koje popališe, poklaše samo zato što su Turci da ti žao revizije i tužbe protiv Srbije jer to SDži..... Samo džaba
Matzan

#4779 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Matzan »

PM72 wrote::lol: :thumbup:

kako bi rekli domaćini kad im dođu orati - dogovorimo se na dnu livade.Najviše te uzmu oni koji kažu "lahko ćemo se dogovoriti oko plaćanja - kad završimo"...

Nećeš ti plaćati iz svog džepa. I nedao Bog da baš od svakog zavisi revizija i/ili država.
PM72

#4780 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by PM72 »

costacurta wrote:
PM72 wrote:
Jednostavno nemamo povjerenja u nase ljude u sopstveni narod. Niko ovdje ne proziva eminente strucnjake poput Schefera u cijim je rukama strucni dio - samo lovimo vjestice u nasem korpusu i tu trazimo krivce i anomalije.
u politiku SDA i Bakira da imam povjerenja? :lol: Pa i taj Schefer je tu da uzme pare,jebe se njemu za pravdom.De mi ti logički pojasni da nisam u pravu.
Šta ti hoćeš ustvari?
jel trolaš il si ozbiljan?
nekako vjerujem da si ovo drugo jer si pun gorčine i mrziš SDA jer si proveo rat u rovu a nisi plaćen bio niti si zlatne kašike dobio.
Pun mi je qrac više i boraca i rata zbog takvih, zbog koga si ti ba bio u ratu? Zbog mene ili zbog svoje familije zbog nagrade pehara ili plaće ili da ti ne siluju ne zakolju i ne zapale četnici sve u kući?
pun mi je qrac konkursa u kojima članovi boračke populacije imaju prednost u zaposljavanju.
Kolko ste bespovratnih kredita dobili?
Pa po 10k KM otpremnine za razduživanje iz armije,
Stambeno zbrinjavanje opet borci prednost,
Pa mjesečne naknade po 150KM..
pa u penziju sa 35 godina....
znas li koliko se sad stotina miliona iz budžeta izdvaja za "boračku populaciju"?
Hajd bivši borci al sad i članovi porodica?! :-) toga se ni Grci nisu sjetili jbte, dokle ba?!
Opet SDa i Bakir krivi. Pa nismo Qatar jbte.
Šta si to ti konkretno uradio da SDA ne bude u vlasti?
Jesi li imao priliku 2014 u februaru, povedti svoje saborce penzinere iz kuće studenta na proteste? Jesi mudo marjanovo tipkao si i čangrizao i hejtovao sve i širio teorije zavjere ko danas što radiš,
Hajd ba popusti. Šta god ko napiše ti okrećeš na Bakira i SDA.
Otiđi u Potočare, Tomašicu, Bikavac u Višegradu i reci onima koje popališe, poklaše samo zato što su Turci da ti žao revizije i tužbe protiv Srbije jer to SDži..... Samo džaba
meščini da si ti bio na radnoj obavezi pa si bijesan na one koji su ti čuvali guzicu. ;-)
PM72

#4781 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by PM72 »

Matzan wrote:
PM72 wrote::lol: :thumbup:

kako bi rekli domaćini kad im dođu orati - dogovorimo se na dnu livade.Najviše te uzmu oni koji kažu "lahko ćemo se dogovoriti oko plaćanja - kad završimo"...

Nećeš ti plaćati iz svog džepa. I nedao Bog da baš od svakog zavisi revizija i/ili država.
Plaćaće stranka? Dijaspora? :lol:
tandmand

#4782 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by tandmand »

Matzan wrote:Jesam za reviziju, ali se nadam da neće uspjeti zato što je Bakir aminovao. :-) :-)
Nejra je odlučila da se više ne izjašnjava kao Bošnjakinja zbog Bakira i SDA. :D
Last edited by tandmand on 01/03/2017 19:18, edited 1 time in total.
Awakened

#4783 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Awakened »

PM72 wrote:Što,da i njemu kao i Budimiru neće naći pištolj u ladici bez dozvole?
Ja fakat ne razumijem tvoju motivaciju da pljujes po ovom procesu, kao da je protiv tebe licno pokrenut. Odmori malo, ziv bio.
PM72

#4784 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by PM72 »

Awakened wrote:
PM72 wrote:Što,da i njemu kao i Budimiru neće naći pištolj u ladici bez dozvole?
Ja fakat ne razumijem tvoju motivaciju da pljujes po ovom procesu, kao da je protiv tebe licno pokrenut. Odmori malo, ziv bio.
Pa čovjek fino napisa da ako ne bude po bakirovom neka se dobro nagleda kabineta jer će ko biva odlepršati...
Matzan

#4785 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Matzan »

wonkaw wrote:
Dasi wrote:
PM72 wrote:Eto,fino ti čovjek rekao da je to istorijski proces i da želi biti dio toga.Znači,dobra reklama a PRO BONO će naplatiti kasnije. ;-)
Koji si ti lik fakat. Ti navijas da revizija propadne samo da bi mogao kasnije pljuvati po Bakiru i paradirati po forumu sa “Sta sam vam rekao”.
tip pati od kompleksa nize vrijednosti.... za njega su srbi u pravom smislu rijeci nebeski narod, oni sve znaju i umiju, pise da sa srbima probosanske snage nemaju sanse ni politicki ni vojno, da je bosnjacka politika 100% osudjena na propast... sigurno nosi i suncane naocale 24/7 da bi skrio konture lica koje ga izdaju da je bosnjak...

Ko kaže da je Bošnjak?
spreca

#4786 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by spreca »

Matzan wrote:
spreca wrote:
Nurudin wrote:Imam osjećaj da je Čović već (ili ako nije sutra će) popustio pritiscima i da je Za Sakiba spreman
glasati
ja nisam optimista......on ce se samo pokusati trgovti(ucjenjivati)a ako nista ne dobije za uzvrat njegov odgovor ce biti Ne
Ako ćiriličar kaže NE nek se za ovo još nekoliko mjeseci dobro nagleda kabineta hrvatskog člana predsjedništva.
Ako nebude na strani revizije onda mu treba vratiti istom mjerom tamo gdje naj tanji...a zna se gdje bi ga najvise zabolilo.
Matzan

#4787 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Matzan »

PM72 wrote:
wonkaw wrote:
Dasi wrote: Koji si ti lik fakat. Ti navijas da revizija propadne samo da bi mogao kasnije pljuvati po Bakiru i paradirati po forumu sa “Sta sam vam rekao”.
tip pati od kompleksa nize vrijednosti.... za njega su srbi u pravom smislu rijeci nebeski narod, oni sve znaju i umiju, pise da sa srbima probosanske snage nemaju sanse ni politicki ni vojno, da je bosnjacka politika 100% osudjena na propast... sigurno nosi i suncane naocale 24/7 da bi skrio konture lica koje ga izdaju da je bosnjak...

Tipični stranački vojnik.Ne zamjeram ti na ovim riječima nego mi te žao.Ti bi sutra radio i za SNSD,samo da plate.

On bi MOŽDA radio sutra. Za razliku od tebe koji očito već radiš za nekoga tamo.
spreca

#4788 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by spreca »

PM72 wrote:
Awakened wrote:
Pa čovjek fino napisa da ako ne bude po bakirovom neka se dobro nagleda kabineta jer će ko biva odlepršati...
Nigdje to nije rekao
Nurudin
Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.

#4789 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Nurudin »

Ma njemu da ponude taj izborni zakon, on bi slatko prihvatio i podržao šta god.
PM72

#4790 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by PM72 »

Spreca wrote:
Nigdje to nije rekao
Matzan » 01/03/2017 20:10

zunazu

#4791 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by zunazu »

PM72 wrote:
zunazu wrote:Gospodin Zlatar lijepo objasnio neke bitne činjenice.

Čak je i ovaj podrumaš i ublehaš uzeo da javno komentariše reviziju. :zid:
Čovjek bio u ARBiH, šta pričaš ti?
dobojlija81

#4792 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by dobojlija81 »

jebote zivot samo ti izgleda ratovo, de ohani malo
kome je jos u ratu bilo do Alije i ostalih, svako puco da ga ne zakolju
PM72

#4793 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by PM72 »

zunazu wrote:
PM72 wrote:
zunazu wrote:Gospodin Zlatar lijepo objasnio neke bitne činjenice.

Čak je i ovaj podrumaš i ublehaš uzeo da javno komentariše reviziju. :zid:
Čovjek bio u ARBiH, šta pričaš ti?
Kao maloljetnik bio u Armiji BiH i ranjen četiri puta.Volio bih znati gdje i kad.Tog podatka nema.Ali postoji podatak da mu je majka čitav rat bila ambasadorica BiH u Turskoj pa je on zajedno sa Švrakićima izmješten na liječenje da se oporave od komandovanja i akcija. :lol: To objašnjava kako je naprasno došao do direktorskih mjesta na grobljima,televiziji...

šta sve ljudi pišu...
Awakened

#4794 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Awakened »

dobojlija81 wrote:jebote zivot samo ti izgleda ratovo, de ohani malo
kome je jos u ratu bilo do Alije i ostalih, svako puco da ga ne zakolju
Molim te objasni, kako je to Aliji bilo do rata? Kako su to cetnici pucali da ih neko ne zakolje? To ocito ovdje izjednacavas sve strane.
swanfilter

#4795 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by swanfilter »

PM72 wrote:I sud se našao u nedoumici jer svako malo mu neko iz Predsjedništva pošalje pismo u kojem trača onog drugog i kaže "ne slušaj njega - on laže".
Pošto u tom sudu ne rade seoske barabe ,vrlo praktično su skinuli problem sebi s vrata i rekli "kad ujednačite stav-javite se".Pošto do toga neće doći - piši propalo.

Desiće se ono što sam govorio od samog početka.Vrlo površno,glupo i amaterski se ušlo u ovaj proces.Trebalo je razraditi svaku varijantu i mogućnost i to još prije 8-9 godina.Ovako se Bakir samo provalio i još se provaljuje.Ako je stvarno došlo iz Haga otpakovano pismo za Ivanića,ja bih za muda povješao one u ambasadama.To samo kaže kako su mu obavještajci amateri.Jebla ga koverta,mogli su istu takvu pronaći i lijepo upakovati bez da iko sazna...
Pravno ali i moralno gledano, sud bi trebao odluciti kao i u slucaju Ganica, Divjaka, ..., u pitanju je mjesanje politike u pravosuđe. Kratko i jasno. Nonsalantnost Srba u vezi Softiceve punomoci, odnosno negranicenosti iste, nije njihov problem. Jedini problem bi mogao biti kontanje ove nase slozenosti, a taj problem imaju mnogi zapadnjaci kada dođu ovdje na posao ...
spreca

#4796 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by spreca »

PM72 wrote:Spreca wrote:
Nigdje to nije rekao
Matzan » 01/03/2017 20:10

nevidim nigdje da pise ....po Bakirovom
PM72 wrote:
na ovo sam ti repliciro
ušće

#4797 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by ušće »

Pustite ljudi šupka koji se predstavlja PM72-On mrzi sve odreda crvene zelene , svijetle lijeve .desne samo ako su protiv Srba ...Taj isti ološ naziva ljude iz Istočne Bosne ( Srebrenica ,Bratunac , Foča ,Višegrad,Rogatica ) bijedom i sirotijom a mjesta gdje oni stanuju Favele ,( kako izgledaju favele i ko u njima živi valjda je svima jasno )...Radi se običnom drotu koji je bio miš mekinjaš u ratu a poslije rata ,mislio da će pričom dobiti sve . Došli neki novi ljudi prešišali ga u svemu i njmeu kriva država i Alija ...Ne pada sa neba dobri moj moraš malo zasukati rukave i podići dupe ..Što se tiče revizije ,ne postoji Bošnjak sa kojim bio ovaj uhljup zadovaljan ,potuno je nebitan Bakir i da je to učinio Haris ili Zlatko iili Nermin ili Fahro ili Suljo sve jedno on bi lajao na njih ...Zato samo ignorišite
PM72

#4798 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by PM72 »

Spreča,
Napisano je: "Ako ćiriličar kaže NE nek se za ovo još nekoliko mjeseci dobro nagleda kabineta hrvatskog člana predsjedništva" a .Kome ako kaže NE? Meni,tebi ili Bakiru? Sasvim je jasno kome jer u suprotnom stižu optužbe,smicalice,spletke...

ušće, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post. :kiss:
Matzan

#4799 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Matzan »

spreca wrote:
PM72 wrote:
Awakened wrote:
Nigdje to nije rekao
Tačno.
Čovjek je toliko opsjednut mržnjom da je počeo izmišljati šta je ko napisao.
spreca

#4800 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by spreca »

PM72 wrote:Spreča,
Napisano je: "Ako ćiriličar kaže NE nek se za ovo još nekoliko mjeseci dobro nagleda kabineta hrvatskog člana predsjedništva" a .Kome ako kaže NE? Meni,tebi ili Bakiru? Sasvim je jasno kome jer u suprotnom stižu optužbe,smicalice,spletke...

ušće, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post. :kiss:
pa NAMA koji smo za reviziju...jebo Bakira nije ovo samo njegova revizija...nego svbih nas
Post Reply