Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
omar little wrote:
a bokte djakmicu do prvog gola messija on je bio jedini koji je anuliro bracu i to posteno. vi to oba vrlo dobro znate ali drobite bezze. nije barca nanizala rekord, ali ko je to naso recept za messija? to ja govorim, on je zaustavio tim koliko je u njegovoj moci ali messi faktor nemos sale. sad s ovim krembosima u obrani je jos teze.
Realno Pep nije imao srece, City je znao 50 puta gore izgledati na Camp Nou i izgubiti 1:0. Ne mozes ga kriviti ni za onakve debilne poteze Brava i ko je vec bio asistent za treci gol... ova utakmica je bila potpuno ravnopravna do crvenog.
Ono za sto ga se moze kriviti je neigranje Aguera i igranje, i uopste dovodjenje Nolita... ono nije igrac za ekipu sa velikim ambicijama. Barcina odbrana je bila porozna, a on nije dao svojoj ekipi pravu sansu da to iskoristi.
Muhamed Đakmić wrote:Pa nije baš da je Barcelona nanizala deset Liga prvaka na krilima Messija pa da se može reći da niko nije našao rješenje za njega.
Uostalom, ne možeš ga uvijek ni zaustaviti, ali nije baš da Guardiola sebi čini uslugu sa načinom na koji pristupa utakmicama protiv Barcelone, a nije je činio ni dok je vodio Bayern.
a bokte djakmicu do prvog gola messija on je bio jedini koji je anuliro bracu i to posteno. vi to oba vrlo dobro znate ali drobite bezze. nije barca nanizala rekord, ali ko je to naso recept za messija? to ja govorim, on je zaustavio tim koliko je u njegovoj moci ali messi faktor nemos sale. sad s ovim krembosima u obrani je jos teze.
Pa anulirao je Atletico Madrid dva puta u posljednje tri sezone Lige prvaka, upravo se o tom radi. Ne drobimo bezveze, nego je činjenica da je anulirana tada.
Treba reci i da su Barci falili standardni bekovi (Alba i Roberto), falila je njihova brzina da pariraju Sterlingu, Nolitu, KDB...Mascherano ne može igrati desnog beka ni u ludilu, Digne se malo popravio u drugom pol, ali nije to klasa Albe... kasnije se ozljedi i Pique, te uđe ona ojebina Mathieu, lik dobi dva žuta i izađe iz igre
ultima_palabra wrote:Realno Pep nije imao srece, City je znao 50 puta gore izgledati na Camp Nou i izgubiti 1:0. Ne mozes ga kriviti ni za onakve debilne poteze Brava i ko je vec bio asistent za treci gol... ova utakmica je bila potpuno ravnopravna do crvenog.
Ono za sto ga se moze kriviti je neigranje Aguera i igranje, i uopste dovodjenje Nolita... ono nije igrac za ekipu sa velikim ambicijama. Barcina odbrana je bila porozna, a on nije dao svojoj ekipi pravu sansu da to iskoristi.
pa poenta je u tome, da je madridska policija očigledno puna diletanata, zato mi nije jasno kmečanje na Ceferina i 'glasove s istoka' u ovom tekstu s Marce.
Velkoski wrote:vjeruj da ne bi, naši drotovi udaraju nemilosrdno
pa poenta je u tome, da je madridska policija očigledno puna diletanata, zato mi nije jasno kmečanje na Ceferina i 'glasove s istoka' u ovom tekstu s Marce.
kaje samo nemoj po glavi druze plavi, smijel po glavi?
ma smije dje hoce
Velkoski wrote:vjeruj da ne bi, naši drotovi udaraju nemilosrdno
kaje samo nemoj po glavi druze plavi, smijel po glavi?
ma smije dje hoce
Ma dobro, jeste pretjerivanje, ali kazem to je zato sto im nije svakodnevnica sretati ovakve grupacije.
Jbg, toliko rivalstvo Madrida i AtM, a opet nikad nekih incidenata, to dovoljno govori da ultra grupe prakticno ne postoje.