Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#4776 Re: Sarajevski derbi

Post by Velkoski »

Image

:mrgreen: :dance:
Kemal Malovčić

#4777 Re: Sarajevski derbi

Post by Kemal Malovčić »

amar amar osim osim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lajk

#4778 Re: Sarajevski derbi

Post by lajk »

vazna wrote:
lajk wrote:
Sarajevo_Grad wrote:Je l' mogla biti slađa pobjeda? Nepostojeći prekršaj, bezvezni gol. Još ga krampa Nuhanović uvalio. :thumbup:
Popravio si mi noc ! Hvala Bogu pa nisam pitar !

jos jedno pitanje ;) jel vas stid sto je nas bilo vise na jugu i sto je bila bolja koreografija,realno trazim odgovor ?
Ti mora da si slijep kod ociju,sjever je veci od juga plus nas citav istok i raja na zapadu.Eto jedan realan odgovor
kako da ne :lol: dominacija ! pozz do slijedeceg derbija ..
Zavatoni

#4779 Re: Sarajevski derbi

Post by Zavatoni »

Mene je neugodno iznenadilo zviždanje manijaka na Montenovu legendarnu himnu ovog grada...djeca ovog grada bi ono trebali u glas da pjevaju...naročito refren... :D
Mračajski proto

#4780 Re: Sarajevski derbi

Post by Mračajski proto »

Kad je snimak na Vogošći?
hypko_nurko

#4781 Re: Sarajevski derbi

Post by hypko_nurko »

Kemal Malovčić wrote:jeste, bili ste bolji :mrgreen:

je, mi smo pobijedili 8-)
niste pobijedili to si ti kemo nesto sanjo. nego kako si dopustio da solja bude specijalni gost a ne ti. mislim sramota. ja sam mislio da si ti utjecajniji u svom klubu :oops:
vazna

#4782 Re: Sarajevski derbi

Post by vazna »

1-0 :lol:
ibizza

#4783 Re: Sarajevski derbi

Post by ibizza »

lajk wrote:
Sarajevo_Grad wrote:Je l' mogla biti slađa pobjeda? Nepostojeći prekršaj, bezvezni gol. Još ga krampa Nuhanović uvalio. :thumbup:
Popravio si mi noc ! Hvala Bogu pa nisam pitar !

jos jedno pitanje ;) jel vas stid sto je nas bilo vise na jugu i sto je bila bolja koreografija,realno trazim odgovor ?
Sjeve rje veci za cijeli jedan sektor u odnosu na Jug.
Kemal Malovčić

#4784 Re: Sarajevski derbi

Post by Kemal Malovčić »

hypko_nurko wrote:

niste pobijedili to si ti kemo nesto sanjo. nego kako si dopustio da solja bude specijalni gost a ne ti. mislim sramota. ja sam mislio da si ti utjecajniji u svom klubu :oops:
ti si bar hrabriji od kolega tvojih kao što je naprimjer lsd :mrgreen:
koji će se za mjesec dana pojaviti i govoriti kako ste imali više kornera :mrgreen:
BegA_

#4785 Re: Sarajevski derbi

Post by BegA_ »

Chisum wrote:Strucni stab zelje (a, vidim i navijaci):

"Sarajevo je pobijedilo samo zato sto smo mi bili za klasu bolji... Mislim, sta... jebote... Ono, na'..."

:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hypko_nurko

#4786 Re: Sarajevski derbi

Post by hypko_nurko »

Kemal Malovčić wrote:
hypko_nurko wrote:

ti si bar hrabriji od kolega tvojih kao što je naprimjer lsd :mrgreen:
koji će se za mjesec dana pojaviti i govoriti kako ste imali više kornera :mrgreen:
jebo kornere nego kad ce ekrem jevric biti specijalni gost. jel na proslavi titule da dodjem. red bi bio
moke_31

#4787 Re: Sarajevski derbi

Post by moke_31 »

Gledo utakmicu kući. Što se tiče igre Željo bio bolji i u prvom poluvremenu, bar na sredini terena, samo završnica i realizacija tanki skroz...

Sarajevo bez gotovo ikakve igre, nabijanje lopte naprijed i traženje kakvog faula za ubacivanje lopte u šesneaesterac ili za korner..., izgleda da su znali da mogu samo iz prekida dati go i na to su i išli. Uostalom tako igraju zadnjih 10-12 godina protiv Želje.

Faula prije gola nije zglave bilo, Said se sam pokušao nabiti na koljeno željinog igrača koji je pokušavao da pobjegne od njega, a što je najgore sudija bio pravo blizu... :x :x :x

Što neko reče, ne može ni Želju sreća pratiti uvijek a dešavalo se i da bude slabiji pa pobjedi, kao što je večeras Sarajevo!!!

Kako god, čestitke Sarajevu!
KPNCTNJAH

#4788 Re: Sarajevski derbi

Post by KPNCTNJAH »

Zavatoni wrote:Mene je neugodno iznenadilo zviždanje manijaka na Montenovu legendarnu himnu ovog grada...djeca ovog grada bi ono trebali u glas da pjevaju...naročito refren... :D
I ja sam to primijetio... ali dobro, znamo kako mnogi mrze ovaj grad iako zive u njemu... i onaj tajming u 24. minuti im je ... skandira se ime Vedrana, a s druge strane cujes "pitarske p****" ... kao i ono bacanje baklji s juga prema istoku...
emigrazione

#4789 Re: Sarajevski derbi

Post by emigrazione »

A nema ni Ganjete, strucnjaka za visoki napon i nenadmasnog virtuoza na tastaturi :-)
JoeyTribbiani

#4790 Re: Sarajevski derbi

Post by JoeyTribbiani »

vazna wrote:Mali zeljo je najlosija ekipa koja je ove godine gostovala na Kosevu
Kako ste onda igrali sa ostalim ako ste sa najlošijom ovako?

Prvo, spomenut ću muriju, zaštitare i ulazak na Lavor. Na jednom ulazu (ograda kod kontejnera) 1000 duša, ono pušta po jednog čovjeka. Pomjeramo se po milimetar u 5 minuta. Na kraju uletiše beretke, guranje, tjeranje, haos. Dobro nije fasovo niko od mladje raje i cura. Ulaz na sam stadion još gori. u 17.30 kreno, ušto u 15 do 8. Murija slabo vidi u mraku izgleda, nikad sporije do tog nekog ultar, giga stadiona zbog kojeg se proziva Grbavica. I jedno i drugo, sramota do nekih bolji vremena.

6 sudija ništa novo nije donijelo. Evo jedna situacija. Lopta u autu, vidi se s juga, ali jok, igraj. Nema veze što je kod nas završila, frajer ćorav. Lafo je stigo suljić. Bilo je još nekog sjeckanja, usere na jednim, pa se na drugim vadi, lafo neka kompenzacija. Faul kod gola ne znam da li je postojao bez pregleda. Uglavnom, boba je falila da zavšri 0:0. Go' je digo ovaj derbi iznad mrtvog prosijeka. Mi smo sami krivi što nismo iskoristili neke dobre situacije koje smo imali. U prvom poluvremenu smo ih baš imali, dok pitari i nisu nešto specijalno pravili osim jedne gužve na 5-6 metara od gola. Eto, proslavite to, niste odavno pošto vam slabo šta ostaje od nas komšinice :mrgreen: .

PS: parole koje spominjete su se jedva vidjele. Nisam se ni trudio da ih pročitam. Jedino sam vidio ono da je grad vaš. Ono, to svi znamo...hau jes nou. I šta vam je sa onom koreografijom?
Last edited by JoeyTribbiani on 04/11/2012 00:19, edited 1 time in total.
vazna

#4791 Re: Sarajevski derbi

Post by vazna »

moke_31 wrote:Gledo utakmicu kući. Što se tiče igre Željo bio bolji i u prvom poluvremenu, bar na sredini terena, samo završnica i realizacija tanki skroz...

Sarajevo bez gotovo ikakve igre, nabijanje lopte naprijed i traženje kakvog faula za ubacivanje lopte u šesneaesterac ili za korner..., izgleda da su znali da mogu samo iz prekida dati go i na to su i išli. Uostalom tako igraju zadnjih 10-12 godina protiv Želje.

Faula prije gola nije zglave bilo, Said se sam pokušao nabiti na koljeno željinog igrača koji je pokušavao da pobjegne od njega, a što je najgore sudija bio pravo blizu... :x :x :x

Što neko reče, ne može ni Želju sreća pratiti uvijek a dešavalo se i da bude slabiji pa pobjedi, kao što je večeras Sarajevo!!!

Ti mora da si pomjesao klubove.Pa zeljo od 95 godine igra samo na prekide i na nabijanje lopte.tako ste pobijedili 90% utakmica
Mračajski proto

#4792 Re: Sarajevski derbi

Post by Mračajski proto »

Sarajevo_Grad wrote:Zašto niste ništa pjevali poslije gola i onda kad smo dizali parole i palili šalove?
:sad:
Dr. Kuca

#4793 Re: Sarajevski derbi

Post by Dr. Kuca »

Odron od fudbala, i jedni i drugi samo nabijaju naprijed. Nista smiljeno, vidi se da je Huseinovic klasa za sve koji su igrali veceras.

Naprjed naprjed Sarajvo!

p.s. gdje ce nam sandjaklija pjevat onu pjesmu? odron.
Tomahawk11
Globalni moderator

#4794 Re: Sarajevski derbi

Post by Tomahawk11 »

Nije mi jasno sto sad vadjenje na sudije?! Koje li ironije, ispasce na kraju sudija kriv za poraz....
Kemal Malovčić

#4795 Re: Sarajevski derbi

Post by Kemal Malovčić »

Tomahawk11 wrote:Nije mi jasno sto sad vadjenje na sudije?! Koje li ironije, ispasce na kraju sudija kriv za poraz....
pa namještena utakmica da mi pobijedimo, znalo se, zato nisu oni igrali 100% :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
armin071

#4796 Re: Sarajevski derbi

Post by armin071 »

Kemal Malovčić wrote:
Tomahawk11 wrote:Nije mi jasno sto sad vadjenje na sudije?! Koje li ironije, ispasce na kraju sudija kriv za poraz....
pa namještena utakmica da mi pobijedimo, znalo se, zato nisu oni igrali 100% :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jebo namjesten derbi :D
hypko_nurko

#4797 Re: Sarajevski derbi

Post by hypko_nurko »

kako se debeli prostro hahahah
zape frajer na reklame, jbg bojler je ucinio svoje :lol: :lol: :lol: :lol:
Frtalj_Duše

#4798 Re: Sarajevski derbi

Post by Frtalj_Duše »

moke_31 wrote:Gledo utakmicu kući. Što se tiče igre Željo bio bolji i u prvom poluvremenu, bar na sredini terena, samo završnica i realizacija tanki skroz...

- SAID

- 0:12 - BELI!

- SVA 3 GOLA IZ IGRE!!!

Nagradno pitanje: Gdje su ti pusti golovi iz prekida??? :dance:

I hvala na čestitkama! :thumbup:

hypko_nurko wrote:kako se debeli prostro hahahah
zape frajer na reklame, jbg bojler je ucinio svoje :lol: :lol: :lol: :lol:
Znam da si frustriran pošto vas je Said u protekla 2 derbija nasekirao i doveo u predinfarktno stanje kad' god bi loptu primio i uz to nabio komplekse do nebesa, ali ti ni to ne daje za pravo da istoga VRIJEĐAŠ!!! Imal' ove neovisne administracije ili je ona ipak plava ovdje, molim da se javi! :x
Last edited by Frtalj_Duše on 04/11/2012 00:31, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#4799 Re: Sarajevski derbi

Post by Tomahawk11 »

Kemal Malovčić wrote:
Aaaaa....jesi ti onaj sto je spominjo prije tekme nepostojeci faul?! Sad je i meni sumnjivo :roll:
JoeyTribbiani

#4800 Re: Sarajevski derbi

Post by JoeyTribbiani »

nešto ne vidim neko vađenje ko kad vi zaplačete. Najgore što sami pokušavate profurat nešto, ali vam ne ide. Podsjeća me na ono ko kad ste nas ubjeđivali da smo se prepali što vam se vraća Škoro. Znamo kako je to završilo. Jebo suđenje, moglo je bit bolje, faul diskutabilan s tribine, ali nije glavni razlog zašto smo izgubili. Čestitam vam na već drugoj tituli u ovoj sezoni. Vidjet ćemo kome će pripast ona glavna na kraju maja. Dug je put do tad.
Last edited by JoeyTribbiani on 04/11/2012 00:26, edited 1 time in total.
Post Reply