Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Je li to coman lf? Stavi mu lm ili lw. Ako mozes kupi wernera, taj paco je klocina. I stavi treneru bundesligu ako nema.
Igras li wl,rivals i sb?
Cim budes mogao zamijeni gotzea za goretzku i svicarca iz bvb za taha.
Pozdrav drustvo, moze li mala pomoc. Uzeo sam ps4 i iskoristio ovu trial verziju ps plus. Gdje se kod nas u Sa ima to uzeti i koja je cijena ili sta vec preporucujete za online igranje. Kakve su to gratis igre svaki mjesec ko ima tu godisnju pretplatu. Registrovan sam na hr
Hvaalaaa
photo&video wrote:Pozdrav drustvo, moze li mala pomoc. Uzeo sam ps4 i iskoristio ovu trial verziju ps plus. Gdje se kod nas u Sa ima to uzeti i koja je cijena ili sta vec preporucujete za online igranje. Kakve su to gratis igre svaki mjesec ko ima tu godisnju pretplatu. Registrovan sam na hr
Hvaalaaa
photo&video wrote:Pozdrav drustvo, moze li mala pomoc. Uzeo sam ps4 i iskoristio ovu trial verziju ps plus. Gdje se kod nas u Sa ima to uzeti i koja je cijena ili sta vec preporucujete za online igranje. Kakve su to gratis igre svaki mjesec ko ima tu godisnju pretplatu. Registrovan sam na hr
Hvaalaaa
Hvaalaaa
Kao što si kreirao hr acc, tako kreiraš i us acc i odeš na store.
Da bi obavio kupovinu, trebaš uzeti Gift Card. To možeš završiti na G2A sa PayPalom.
Kupljeni Gift Card, odnosno kod koji dobiješ uneseš na svoj acc na Redeem Code i uzmeš PS Plus.
samo kod kreiranja US naloga, stavi drzavu Oregon. Tu neces imati poreza. Ostale sve osim jos Aljaske mislim ( ali nisam ziher 100% ) uzimaju porez. Uglavnom Oregon je 100% TAX free.
samo kod kreiranja US naloga, stavi drzavu Oregon. Tu neces imati poreza. Ostale sve osim jos Aljaske mislim ( ali nisam ziher 100% ) uzimaju porez. Uglavnom Oregon je 100% TAX free.
photo&video wrote:Kad kreiram nalog, kako da registrujem karticu, na koju adresu. Prolaze li nase kartice na ovu foru ili?
nemore se nasa karrtica regovati na store, pare kupujes kao sto ti je toma onjasnio preko stranica tj, kodove vaucere..... https://www.g2a.com/search?query=psn%20usd
platis paypalom
photo&video wrote:Kad kreiram nalog, kako da registrujem karticu, na koju adresu. Prolaze li nase kartice na ovu foru ili?
nemore se nasa karrtica regovati na store, pare kupujes kao sto ti je toma onjasnio preko stranica tj, kodove vaucere..... https://www.g2a.com/search?query=psn%20usd
platis paypalom
Koji grad u Oregonu da stavim i zip i postal code?
Znaci preko te stranice kupim vaucer i onda ubavim code na account. Sorry na puno pitanja, prvi put uzep ps4 u ruke pa mi je spansko selo
platis paypalom
Koji grad u Oregonu da stavim i zip i postal code?
Znaci preko te stranice kupim vaucer i onda ubavim code na account. Sorry na puno pitanja, prvi put uzep ps4 u ruke pa mi je spansko selo
ma ja kupis dobisej kod na mail uneses u reedem code i et para
Evo uspio sam alasku registrovati. Isao sam na ovaj link ima milion ovih gift card. Koju da uzmem za godisnju pretplatu. I da li se igrice kupuju na isti nacin? Halalite ja vas slomi sa pitanjima
photo&video wrote:Evo uspio sam alasku registrovati. Isao sam na ovaj link ima milion ovih gift card. Koju da uzmem za godisnju pretplatu. I da li se igrice kupuju na isti nacin? Halalite ja vas slomi sa pitanjima
bitno je gift cardove da uzimas za US
igrice na isti nacin uzimas, punis svoj account parama preko git cardova i lagano na store-u kupujes