BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- drug_profi
#4776 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
ne vjerujem da nekom nisu jasna pravila kod izvlacenja parova baraza, nakon dvostrukog iskustva...
znaci ne vjerujem....
znaci ne vjerujem....
- Herr Flick
#4777 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Jos jedna u nizu gluposti od FIFE.Pa zasto se onda baraz gleda po fifa rankingu,zar ne bi bilo logicnije da se gleda ko je koliko bodova osvojio u kvalifikacijamaultima_palabra wrote: Ranking se gleda samo za 1.šešir, ostali se razvrstavaju regionalno.
- Travnički Noćni Šetač
#4778 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Fifa je danas ili juče u odgovoru na žalbu francuske najavila promjenu pravila žrijeba za iduće svjetsko prvenstvo... Sada u toku kvalifikacija neće mijenjati pravila...
- Jack Be Nimble
#4779 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Hladnokrvna reportaza. Preko jedne stvari to sve odradili. A to za zastavu meni licno ne smeta sta govore i kako govore. Nebitno.Ripicipi wrote:Ne kontam sta je toliko fuj u reportazi??Jack Be Nimble wrote:Reportaza me podsjeca na ratne dnevnike nakon sto su dobili po guzici na ratistu
Jedina "negativna" stvar koju su spomenuli je zastava sa ljiljanima na balkonu, a i kasnije se vidi da je neko od nasih igraca (mislim Spahic) preko ljiljana stavio novu zastavu.
Stvarno ne gumo vise i nasih preseravanja
- Charuga
- Globalni moderator
#4780 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
1. Argentina, Iran, Nigerija.ultima_palabra wrote:Jesam sretne ruke... Kolumbija, Australija i NigerijaTu bi se moglo ravnopravno igrati sa svakim.
2. Spanija, J. Koreja, Ekvador.
3. Spanija, Honduras, Cile.
Da je kako probrati ...
-
Rob_Atl
#4781 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Meni izbaci argentina, usa, russia I mi

- Havatar
- Logovan
#4783 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
http://scsport.ba/vijest/62467
Gori sve.
Ovaj plasman će nam donijeti mnogo toga.
Gori sve.
Black swan wrote:koliko će sad djece krenut putem sporta a ne droge i sranja
plodovi ovog uspjeha će se godinama vidjeti
-
Nuken
#4784 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Meni izbacilo
Švicarska
Kostarika
Čile
BIH
Belgija
Južna Koreja
Kamerun
BIH Mogli bi u obe proći u 2. fazu takmičenja
Švicarska
Kostarika
Čile
BIH
Belgija
Južna Koreja
Kamerun
- horion_bosona
#4785 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
a što seru mamu im jebem pokvarenu, žale se i to nakon sramne protekcije protiv Irske i nas... pa koliko su to oni mogli dobiti bodova da im je grupa imala 6 ekipa kao ostale... dobiti jedan San Marino ili Andoru može samo značiti gubitak bodova za bolje rangirane reprezentacijeTravnički Noćni Šetač wrote:Fifa je danas ili juče u odgovoru na žalbu francuske najavila promjenu pravila žrijeba za iduće svjetsko prvenstvo... Sada u toku kvalifikacija neće mijenjati pravila...
Last edited by horion_bosona on 17/10/2013 13:40, edited 1 time in total.
- art vandeley
- Herr Flick
#4787 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Glupost,odkud Holandija i Italija u zadnjem šeširuNuken wrote:Meni izbacilo
Švicarska
Kostarika
Čile
BIH
Belgija
Južna Koreja
Kamerun
- jasko_ba
#4788 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Nek puse qrac. Valja im narednih 8-9 mjeseci samo slusati o reprezentaciji i uspjehu, brazilu i cemu vec ne. Pojest ce se od muke, stoka jedna nezahvalna, toliko mrziti svoju drzavu, da ne povjerujes nekadaJack Be Nimble wrote:Hladnokrvna reportaza. Preko jedne stvari to sve odradili. A to za zastavu meni licno ne smeta sta govore i kako govore. Nebitno.Ripicipi wrote:Ne kontam sta je toliko fuj u reportazi??Jack Be Nimble wrote:Reportaza me podsjeca na ratne dnevnike nakon sto su dobili po guzici na ratistu
Jedina "negativna" stvar koju su spomenuli je zastava sa ljiljanima na balkonu, a i kasnije se vidi da je neko od nasih igraca (mislim Spahic) preko ljiljana stavio novu zastavu.
Stvarno ne gumo vise i nasih preseravanja
Last edited by jasko_ba on 17/10/2013 13:12, edited 1 time in total.
- cyprus
#4789 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
U žrijebu za SP ne postoji zadnji šeširHerr Flick wrote:Glupost,odkud Holandija i Italija u zadnjem šeširuNuken wrote:Meni izbacilo
Švicarska
Kostarika
Čile
BIH
Belgija
Južna Koreja
Kamerun
- almirony
#4790 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Urugvaj
Mexico
Nigerija
BiH

Mexico
Nigerija
BiH
- van Basten
#4791 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
uh, kad se sjetim grupe iz Italije '90: Holandija, Engleska, R.Irska, Egipat. I još ih stavili da igraju na ostrvima, da se s mirom kolju
sada je nemoguće očekivati takvz grupu jer eto FIFA je smislila "genijalan" geografski princip kako bi maksimalno razvodnila sve. Doduše, to sranje nama kao debitantima možda i paše, jer ne moramo dobiti 3 jače ekipe u grupi. Sjećam se Hrvatske '98, kao debitanti na svjetskom, uz Argentinu dobili Japan koji je tek počinjao uspon i mrtvu Jamajku. Naravno, tu poklon grupu su prošli, a dalje je historija...
sada je nemoguće očekivati takvz grupu jer eto FIFA je smislila "genijalan" geografski princip kako bi maksimalno razvodnila sve. Doduše, to sranje nama kao debitantima možda i paše, jer ne moramo dobiti 3 jače ekipe u grupi. Sjećam se Hrvatske '98, kao debitanti na svjetskom, uz Argentinu dobili Japan koji je tek počinjao uspon i mrtvu Jamajku. Naravno, tu poklon grupu su prošli, a dalje je historija...
-
tipico2
#4792 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Mi idemo u Brazil !!!
......ne mogu jos vjerovati da cemo na SP !!! i to u Adidas dresovima

......ne mogu jos vjerovati da cemo na SP !!! i to u Adidas dresovima
- ultima_palabra
#4793 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Realno, ko nas izvuče iz ovog evropskog šešira će se obradovati... osim u slučaju da prođu Rumunija i Island
A fakat šteta što Italija nije u 1.šeširu, oni uvijek slabo igraju grupnu fazu, može ih se iznenaditi.
A fakat šteta što Italija nije u 1.šeširu, oni uvijek slabo igraju grupnu fazu, može ih se iznenaditi.
-
tipico2
#4794 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
tipico2 wrote:Mi idemo u Brazil !!!
......ne mogu jos vjerovati da cemo na SP !!! i to u Adidas dresovima![]()
![]()
................samo jos da BHT uvede HD.
- drug_profi
#4795 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
More'l'vako:
Spain
Honduras
Ghana
BiH
ili
Colombia
Honduras
Nigeria
BiH
Interesantno da sam probao 5-6 izvlacenja i Honduras vazda sa nama, a Spanija 3 puta.
Spain
Honduras
Ghana
BiH
ili
Colombia
Honduras
Nigeria
BiH
Interesantno da sam probao 5-6 izvlacenja i Honduras vazda sa nama, a Spanija 3 puta.
-
gibi72
#4796 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Meni:Rob_Atl wrote:Meni izbaci argentina, usa, russia I mi![]()
1. Švicarska
2. Australija
3. Čile
4. BiH
kako bi ovo bila dobra grupa za nas
- drug_profi
#4797 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
nema veze, ja sutra odoh po 47" plazmu, dok nije nestalo...tipico2 wrote:tipico2 wrote:Mi idemo u Brazil !!!
......ne mogu jos vjerovati da cemo na SP !!! i to u Adidas dresovima![]()
![]()
................samo jos da BHT uvede HD.
- Havatar
#4798 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Pobijedili bi Cile , igrali nerjeseno sa Svicarskom i na kraju bi izgubili od Australijegibi72 wrote:Meni:Rob_Atl wrote:Meni izbaci argentina, usa, russia I mi![]()
1. Švicarska
2. Australija
3. Čile
4. BiH
kako bi ovo bila dobra grupa za nas![]()
- ČičineBrčine
#4799 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Od svih ekipa ja bi nekako najvise volio Brazil i po mogucnosti da igramo prvu s njima tj da otvorimo prvenstvo
i grupu bi valjalo da dopune recimo Iran i Gana / Honduras i Alzir , prve dvije idu dalje tako da bi bilo fino i da dobijemo nekog jakog u grupi da se vidi napokon gdje smo i ko smo, a Brazil je mjera.
Otvaranje prvenstva Brazil - BiH san snova.

i grupu bi valjalo da dopune recimo Iran i Gana / Honduras i Alzir , prve dvije idu dalje tako da bi bilo fino i da dobijemo nekog jakog u grupi da se vidi napokon gdje smo i ko smo, a Brazil je mjera.
Otvaranje prvenstva Brazil - BiH san snova.
- drug_profi
#4800 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Otvaranje sa Brazilom?
Bilo bi to lijepo, ali neka hvala. Nasima bi se noge svezale od grotla 100.000 ljudi koji navijaju za Brazil, a mi bunker ne znamo igrati. Otresli bi nas ko slinu i to tako da ne bi sebi dosli do kraja prvenstva na zadovoljstvo svih nasih dusmana.
Zato bolje neka grupa sa reprezentacijama koje nemaju horde navijaca, gdje ce nasi navijaci kojih ce biti bar 10K za vrijeme grupne faze moci iskazati i osokoliti ekipu. Samo ne Brazil, Argentina.... ako mora neko jak biti, nek bude iz Evrope.
Bilo bi to lijepo, ali neka hvala. Nasima bi se noge svezale od grotla 100.000 ljudi koji navijaju za Brazil, a mi bunker ne znamo igrati. Otresli bi nas ko slinu i to tako da ne bi sebi dosli do kraja prvenstva na zadovoljstvo svih nasih dusmana.
Zato bolje neka grupa sa reprezentacijama koje nemaju horde navijaca, gdje ce nasi navijaci kojih ce biti bar 10K za vrijeme grupne faze moci iskazati i osokoliti ekipu. Samo ne Brazil, Argentina.... ako mora neko jak biti, nek bude iz Evrope.