Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
vaučer

#4776 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Igrali smo kako smo planirali, jak presing, gusto defanzivno s brzim oslobađanjima kontri i umalo odnijeli pobjedu s takvom igrom. Mislim da su igrači dobro realizirali trenerov plan osim što im je ponestalo snage u drugom poluvremenu što je Arsenal kaznio.

Igraš kako najbolje možeš da anuliraš protivnika, ne vidim u čemu je tu problem.
Visoka defanzivna linija i napadački orjentirani bekovi su nam možda mogli donijeti gol više ali smo ih jednako mogli primiti još pet, Arsenal je vrlo oštar u kontrama i pronalazio je prostor čak kad su kontrirali s 3-4 na naših 4-5 igrača, toliko su opasni. Bolje da napadaju na postavljenu odbranu.
bingov buraz

#4777 Re: Liverpool FC

Post by bingov buraz »

vaučer wrote:Nije lako kad prospeš dva gola prednosti ali Arsenal zabija kao na traci i imao je prilika za puno više.
Realan post a ne ko ovaj gore pise 0-4 trebalo biti :-)
http://www.premierleague.com/en-gb/matc ... -liverpool
AmiĐa_Idriz

#4778 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Edin H. wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:
Edin H. wrote: AmiDJa hoce li poderati Arsenal sutra?
Image
:mrgreen: :mrgreen:
još pitaš :mrgreen: :mrgreen:
Slaga AmiDJa :x
prevario me grah :mrgreen: :mrgreen: ..ali ja sam se malo bojao sinoćnjeg drugog poluvremena ima 3-4 sata prije početka utakmice..poznata je činjenica da je arsenal jači u drugom poluvremenu..a Brendane ŠTO WISDOM !!jednog škrtela ostaviti na klupi..odbrana nam je sinoć bila 19 svjetlosnih godina ispred arsenalove..al' yebiga,ima nekoliko sezona nemamo sreće :x :x :x :x :x
ma ništa,3 februara moramo pobijediti..protiv citya na anfieldu na početku sezone smo podijelili bodove,a realno smo bili bolji,al' eto škrtel pogriješio...DŽEKO IZVINI ! !
Logovan

#4779 Re: Liverpool FC

Post by Logovan »

Nisam gledao utakmicu Arsenal - Liverpool, tek sam sada uspio pogledati golove i šta je ono majko moja... :-) Kakve su ono odbrane kod obje ekipe? :-) Kod svih golova na utakmici, odbrane su djelovale jako sporo, isto k'o kakvi kadeti. Henderson. :thumbup: Dobro je prošao a i imao je sreće, ni sam ne zna kako je ono uradio. Lik je taraba samo takva a vidi šta uradi odbrani Arsenala. :lol: Gdje se igra protiv Cityja?
perfect_guy

#4780 Re: Liverpool FC

Post by perfect_guy »

zlo87 wrote: Gdje se igra protiv Cityja?
etihad
Mustang1

#4781 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Ne bi me cudilo da sad pukne neki transfer .. Kao sto je za Carrola ..Samo i ako pukne nadam se da ce biti uspjesniji :D
PrtiBeeGee

#4782 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

bingov buraz wrote:
vaučer wrote:Nije lako kad prospeš dva gola prednosti ali Arsenal zabija kao na traci i imao je prilika za puno više.
Hajmo realno Liverpool je u prvom poluvremenu trebao da vodi sa minimalno 3-4:0 ... 2 Velike prilike Sturridgea kad mu je Suarez prelijepo asistirao a ovaj ostao 1 na 1 i nije znao to iskoristiti, i druga sansa kad se golman poigravo sa loptom, glava Aggera sa gol crte skinuo Podolski, i hajmo nazvat lob Hendesona 1m iznad precke... Kraj prijelaznog roka a nismo doveli niti smo pokusali dovesti, lijevog beka i stopera... Sve u svemu nadem se puno vecoj kupovini na ljeto :-D
Edin H.

#4783 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

AmiĐa_Idriz wrote:ma ništa,3 februara moramo pobijediti..protiv citya na anfieldu na početku sezone smo podijelili bodove,a realno smo bili bolji,al' eto škrtel pogriješio...DŽEKO IZVINI ! !
Mozda se AmiDJa nece sloziti :D , ali mislim da kada vec nisu mogli izvuci povoljan rezultat sa mrskim Unitedom da trebaju nasteliti tekmu sa City-jem i pustiti ih da pobijede.

U suprotnom ce samo napraviti medvjedju uslugu kako sebi, tako i covjecanstvu :dance:
Mustang1

#4784 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Mac sa dvije ostrice :D
MedenoSrce

#4785 Re: Liverpool FC

Post by MedenoSrce »

Ovu biste mogli dobiti lagano (kako i igrate ;-) ), vjerovatno sa jednim razlike, sretno
Edin H.

#4786 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

MedenoSrce wrote:Ovu biste mogli dobiti lagano (kako i igrate ;-) ), vjerovatno sa jednim razlike, sretno
Znaci laganini :D
ultima_palabra

#4787 Re: Liverpool FC

Post by ultima_palabra »

Edin H. wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:ma ništa,3 februara moramo pobijediti..protiv citya na anfieldu na početku sezone smo podijelili bodove,a realno smo bili bolji,al' eto škrtel pogriješio...DŽEKO IZVINI ! !
Mozda se AmiDJa nece sloziti :D , ali mislim da kada vec nisu mogli izvuci povoljan rezultat sa mrskim Unitedom da trebaju nasteliti tekmu sa City-jem i pustiti ih da pobijede.

U suprotnom ce samo napraviti medvjedju uslugu kako sebi, tako i covjecanstvu :dance:
Realno ne vidim tu neke bodove za Liverpool, igrali 100% ili ne.
bingov buraz

#4788 Re: Liverpool FC

Post by bingov buraz »

PrtiBeeGee wrote:
bingov buraz wrote:
Hajmo realno Liverpool je u prvom poluvremenu trebao da vodi sa minimalno 3-4:0 ... 2 Velike prilike Sturridgea kad mu je Suarez prelijepo asistirao a ovaj ostao 1 na 1 i nije znao to iskoristiti, i druga sansa kad se golman poigravo sa loptom, glava Aggera sa gol crte skinuo Podolski, i hajmo nazvat lob Hendesona 1m iznad precke... Kraj prijelaznog roka a nismo doveli niti smo pokusali dovesti, lijevog beka i stopera... Sve u svemu nadem se puno vecoj kupovini na ljeto :-D
Nije realno,ispade da Arsenal nije sanse imao a lako je mogao zabiti 2 u prvom,igralo se otvoreno ali ti samo vidis prilike svog tima.Uostalom ima statistika na tom linku sto sam ostavio.
MedenoSrce

#4789 Re: Liverpool FC

Post by MedenoSrce »

Edin H. wrote:
MedenoSrce wrote:Ovu biste mogli dobiti lagano (kako i igrate ;-) ), vjerovatno sa jednim razlike, sretno
Znaci laganini :D

Imam nekakv pozitivan osjecaj iako su puno bolji u napadu ali onaj nerijesen rezultat sa Anfielda obecava :thumbup:
AmiĐa_Idriz

#4790 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Edin H. wrote:

:evil:
MyTao

#4791 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Kakav City-a ba... nema ni Yaya-e a ni Kompany-a... Dzeko ce biti izolovan... Nasri i Silva mogu vrtiti guzicom kao i obicno, al nema od tog nista... Nista osim pobjede ne dolazi u obzir... :D
King Kenny

#4792 Re: Liverpool FC

Post by King Kenny »

Bubalo1 wrote:Mac sa dvije ostrice :D
Baš :-)
missko

#4793 Re: Liverpool FC

Post by missko »

Ako kec bude veci od 1.45 ulozicu 100 na City.
Edin H.

#4794 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

missko wrote:Ako kec bude veci od 1.45 ulozicu 100 na City.
Pa ko ce gol dati kada nema Balotellija :shock:
Mustang1

#4795 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Ne znam vise nista :D Ja cu zamrznuti ocekivanja za ovu sezonu na par kola .. Dok ne bude jasnije :D Mozemo se izvuci a mozemo i potonuti .. Kako smo stabilni sve je moguce :D
missko

#4796 Re: Liverpool FC

Post by missko »

Edin H. wrote:
missko wrote:Ako kec bude veci od 1.45 ulozicu 100 na City.
Pa ko ce gol dati kada nema Balotellija :shock:
Pa kao i do sadasnjeg dijela sezone, zna se
Zabaleta :D
AmiĐa_Idriz

#4797 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

suarez u cityu,ja u grobu :x :x
PrtiBeeGee

#4798 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Carroll dao Gol za pobjedu West Hama :lol: :lol: :lol: :lol: da mi je samo podatak poslije koliko vremena ga je dao :D
Mustang1

#4799 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Jel on jos uvijek posudjen ili prodan ? :D Da ga se vrati sa posudbe dok je explodirao :D
AmiĐa_Idriz

#4800 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

PrtiBeeGee wrote:Carroll dao Gol za pobjedu West Hama :lol: :lol: :lol: :lol: da mi je samo podatak poslije koliko vremena ga je dao :D
Image
Post Reply