1Gala wrote:A otkud mi znamo da Dr. Mr. Prof. Fallen Angel nije dobio igre regularno ispravne, odirgao ih, izgrebao DVD i uzeo covijeku 30KM od kojih je i kupio, i onda nastavio da sa tih istih 30KM izradi nekog drugog momka na isti nacin?
Ko pije, a ko placa?
Ja nisam vise imao namjeru da se logujem na ovaj forum. Prvenstveno jer ne zelim da budem tu, ali i zbog toga sto sam na ovoj temi rekao ono sto jeste. Sta se poslije desi, udjem da vidim jel neko nesto novo dodao i naletim na tvoje idiotske komentare. Zar mozes bit toliki idiot i uradit kontru svega ovoga sto sam prilozio? Sve i jednu poruku sam prilozio i ti na osnovu toga mozes bit siguran da sam ja uzeo sestar i izgrebao igre kako bih trazio pare nazad. Ma daj urazumi se ili se odi lijecit ako imas nekih zdravstvenih problema.
P R I N C I P, svaka cast Ljakanu na objasnjenju. Princip je ono sto me dovelu u tu komplikovanu situaciju. Sta sad svi trebamo zbog ''popisanih 30 KM'' odustati i halaliti. 30 po 30....po 30 u nedogled itd. Pa ako tebi i onom ko je rekao da odem cijepat drva komsiji (ne znam ko je pa ne mogu da citiram) ovo lici na igranku ili neku za*ebanciju onda vam ocito nista na ovom svijetu nije od znacaja. Ova tema je iskljucivo za prijavu sumnjivih PIK korisnika ali i dokazanih prevaranata. Ako tebi i slicnima ne odgovara sto neko cijeni svoj novac i ne pusta ga tako olako imas druge teme i gubi se odavde. Prvo su poceli sa trolanjem sada jos i tipovi poput tebe. S druge strane, mozda nisi ni procitao poruke iz screeshotova koje sam poslao, a i zasto bi, nisi budala jel tako? Al si ipak nasao vremena da me napadas i blatis. I mene nije zabolio gubitak 30 ''popisanih konvertibilnih maraka'' koliko me zabolilo ono sto je ta osoba napravila. Vidjet cemo tebe hoces li ti ikad u zivotu halalit i 5 KM za prevaru, kamoli 30. Lazni moralisti, ne mogu vas organski.
Mala dorada posta:
I mislio sam da si ti taj koji pametuje o cijepanju drva.
P.S. Molim te nauci pravopis, nepismen si haos! Savjetujem te za tvoje dobro.