Jeste.mazzy wrote:
A da li je tebe neko pitao nesto ?
A sad voz.
Moderator: _BataZiv_0809
Jeste.mazzy wrote:
Ti ocigledno u glavi problem imas , cim mislis da te pitao neko .pirmin wrote:Jeste.mazzy wrote:
A sad voz.
zilla_ wrote:mazzy, ukusi su uredu, svako ima svoje al reći za ovaj film "nije nešto".... ti si očito jedan od onih koji pogledaju jedva po par filmova mjesečno.... prema tome bolje da šutiš...
Ne mogu da vjerujem da neko moze reci za ovaj film da je los.Boateng wrote:
Odlican film,i moje preporuke!Svida mi se kako sjebe njemca na kraju!zilla_ wrote:Tražeći nešto dobro da pogledam slučajno naletih na ovaj film:
http://www.imdb.com/title/tt0215750/
Preporuka ko nije gledao... tematika ii svjetski rat i ti fazoni...
ovo je moja struka, moram pogledatifetic wrote:Odlican film,i moje preporuke!Svida mi se kako sjebe njemca na kraju!zilla_ wrote:Tražeći nešto dobro da pogledam slučajno naletih na ovaj film:
http://www.imdb.com/title/tt0215750/
Preporuka ko nije gledao... tematika ii svjetski rat i ti fazoni...
Triple_XXX wrote: Lijepo je vidjeti da još neko misli da je Okuribito dobar film. Zato sam ga i preporučio još tamo 27/01/2010.![]()
And now for something completely different
Iznenađenje stiže iz Kanade u vidu
Tucker and Dale vs Evil
hajvan76 wrote:Titlovi? Naši, eng, njem.?
1. titlova za sad još nema, ali se nadam da će uskoro bitiArmin92 wrote:nema titlova, po mom mišljenu grozan filmništa novo
upravo tako, pravi filmadzija ne moze mrziti niti jedan film.Svaki film cak i za koje vjerujem da mi se nece svidjeti volim pogledati ako imam vremena.Nema filma da ne valja, svaki je dobar na svoj nacin i u svakom ima bar nesto da mi se svidjelo.Naravno da ima filmova koji se jako bas mnogo svide i onih koji se ne svide nesto posebno al cu ga pogledati i to rado.A reci da film za ovakav film da ne valja , sa ovakvom pricom, slikom, glumcima stvarno nema smisla i nema veze sa ukusima zbilja.komi wrote:nema to veze s ukusima...
ako neke stvari ne voliš onda apsolutno ne voliš cjelinu
ako ne voliš neke filmove ne voliš filmski jezik i cjelokupnu umjetnost filma
dzeno123 wrote:Moze li preporuka za neku akciju a da nije Machete ili Faster?
Malo da covjek pusti mozak na pasu.
dzeno123 wrote:Moze li preporuka za neku akciju a da nije Machete ili Faster?

The Bourne Identity, Training Day, Running Scared, Ronin itd. itd.dzeno123 wrote:Moze li preporuka za neku akciju a da nije Machete ili Faster?

zilla_ wrote:i meni je odličan... inače puno gledam filmove al na ovako nešto skroz rijetko naletim... većinom pogledam ove preporuke i više od 50% je tu smeća... evo sad imam na kompu oko 50 filmova koje sam skinuo po preporuci odavde i opet kad hoću da gledam nešto od toga sve mi bezveze...
većina ovih filmova čeka da budu pregledani a ja opet tražim nešto drugo![]()
![]()

Pogledat cu ga samo zbog BaleaSOMA wrote: volim ovakve filmove o underdogu koji se izbori. Medjutim, film bi bio jedan od mnogih da nije Christiana Balea i njegove odlicne glume.