FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Crvena Tifoza

#47726 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

drugtito2011 wrote:Koliko utakmica bez poraza u nizu? 35,36?
38
MOSALJOZE

#47727 Re: FC Barcelona

Post by MOSALJOZE »

skenderija04 wrote:
MOSALJOZE wrote:Bayern ovu Barcu ne može proći u dvije tekme,jedna tekma je već druga priča.Gledsm sad pregled,igraju se fudbala :thumbup:
Nisi gledao ovo veceras. Vidi, ko moze dati vise golova: Barcin trio ili Bayern gdje su 6-7 igraca u prilici da zabiju? Vidio sam produzetak, udje Thi i onaj mali ( gdje ste njega nasli, u 110-toj minuti pretrci teren sa loptom :? )

P.S.

Pratio sam "vas" foirum krajickom oka. Ti si pravi navijac , ostalo ... :D :D :D
Hm..Rekao bih da ovaj nazovi pesimizam gradiš na tome da vam u CL ide "preglatko?Znaš ono,imaš sve visoke pobjede,a da bi je osvojio moraš se negdje provući(Bayern protiv Arsenala,Čelzi protiv Bayerna,Inter :evil: i sl..)

Kingsly je došao u Juventusa,gdje praktično nikada nije dobio šansu.Tačnije,momak u nekih 15 nastupa nije gola postigao,i nije baš obećavao.Pep ga je želio,a ni uprava Bayerna nije bježala od toga da dobije igrača za narednu deceniju,a ako bi fulili,ne bi puno ni izgubili.
Tek mu je 19 :izet:
sumirprimus

#47728 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

De ba kisa pljusti.evidentno da prolaze.sta trebaju?
Tri gola ko iz p.cke .. :thumbup:
bude

#47729 Re: FC Barcelona

Post by bude »

imam osjecaj da je ovo bilo na 50%, tek da se ovjeri prolaz, onako preko neke stvari no dobro je dok ima ta rezerva :izet:
Vertig0

#47730 Re: FC Barcelona

Post by Vertig0 »

Ja bih nekako najvise volio izbjeci PSG. Kontam da bi oni ove godine mogli otici do kraja.
Last edited by Vertig0 on 17/03/2016 09:46, edited 1 time in total.
sumirprimus

#47731 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Mislim da je ovoj generaciji svejedno koga ce izvuc...
Igraj lopte.dodaj trojcu.go pobjeda .sou za publiku.gudbaj carli.
Vertig0

#47732 Re: FC Barcelona

Post by Vertig0 »

Ma pusti tu pricu. LP je takvo takmicenje gdje ti treba i doza srece da ga osvojis, a protivnici su izuzetno jaki.
sumirprimus

#47733 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Vertig0 wrote:Ma pusti tu pricu. LP je takvo takmicenje gdje ti treba i doza srece da ga osvojis, a protivnici su izuzetno jaki.
Ja ih nikad sigurnije nisam gledo.ko finala s arsenalom.i juvetom... :mrgreen:
Gledas. I znas da ce dobit... :izet:
Vertig0

#47734 Re: FC Barcelona

Post by Vertig0 »

Bgm dosta bi komplikovanije bilo da je arsenal zabio na vrijeme, a nije da nije bilo prilika.
sumirprimus

#47735 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Druze da smo s njima igrali do nedelje onine bi prosli...
Mi... Ko simpatizeri :mrgreen: :skoljka:
Vertig0

#47736 Re: FC Barcelona

Post by Vertig0 »

Pa dobro za Arsenal karinaski, al sta ako dodje PSG, Bajern, Real? Ne mozes mi reci da si apsolutni favorit protiv svih. Bilo je propusta u ovom dvoboju i neka bolja ekipa ce znati iskorostiti svoje sanse. Nervira me sto ovo nekako uzimamo zdravo za gotovo.
sumirprimus

#47737 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Vertig0 wrote:Pa dobro za Arsenal karinaski, al sta ako dodje PSG, Bajern, Real? Ne mozes mi reci da si apsolutni favorit protiv svih.
Nije bahato.al realno.naravno..
Mislim da svi zele samo barsu izbjec..i onu troglavu azdaju sto duse vadi nemilice....i ne staje...kace opet ovakav stroj sastavit bog te pito..
skenderija04

#47738 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Ovaj "slucaj Neymar" ce na kraju sve sjebati osim Barse i Neymara :D :D :D

Nakon tuzbi Santosa i Disa protiv Neymara, FIFA je odlucila da malo pogleda te papire i izgleda da su ustanovili velike nepravilnosti kod Brazilskog kluba i investicionog fonda. Kako kazu, ko drugom jamu kopa.... :D :D :D

http://www1.folha.uol.com.br/esporte/20 ... lona.shtml
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#47739 Re: FC Barcelona

Post by _BataZiv_0809 »

skenderija04 wrote:
MOSALJOZE wrote:Bayern ovu Barcu ne može proći u dvije tekme,jedna tekma je već druga priča.Gledsm sad pregled,igraju se fudbala :thumbup:
Nisi gledao ovo veceras. Vidi, ko moze dati vise golova: Barcin trio ili Bayern gdje su 6-7 igraca u prilici da zabiju? Vidio sam produzetak, udje Thi i onaj mali ( gdje ste njega nasli, u 110-toj minuti pretrci teren sa loptom :? )

P.S.

Pratio sam "vas" foirum krajickom oka. Ti si pravi navijac , ostalo ... :D :D :D
Ma jel' to tako :evil:
skenderija04

#47740 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

_BataZiv_0809 wrote:
skenderija04 wrote:

P.S.

Ma jel' to tako :evil:
ako je za PS dio duboko se izvinjavam Don Bato. :D :D :D MOSALJOZE i ti ste bili i u najcrnjem trenutku uz ekipu. Jos jednom izvinjenje
MOSALJOZE

#47741 Re: FC Barcelona

Post by MOSALJOZE »

Ja,bata i pep
Ovo ostalo ništa
skenderija04

#47742 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

MOSALJOZE wrote:Ja,bata i pep
Ovo ostalo ništa
:D :D :D
Ali najsmjesnije u svoj ovoj prici je da se svako, kako Bayernovi navijaci tako i Juventini, uhvate za dio koji im odgovara :D :D :D . Steta sto nisam mogao gledati dvomec jer se poklapao sa Barsom, ali u 180 minuta toliko preokreta, sumnjivih situacija, drame....Svako ima svoju dionicu koja savrseno odgovara njegovim stavovima
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#47743 Re: FC Barcelona

Post by _BataZiv_0809 »

skenderija04 wrote: Ma jel' to tako :evil:
ako je za PS dio duboko se izvinjavam Don Bato. :D :D :D MOSALJOZE i ti ste bili i u najcrnjem trenutku uz ekipu. Jos jednom izvinjenje
:thumbup:

Ako ti ne bude mrsko, pogledaj moj post kad se utakmica zavrsila:

http://forum.klix.ba/fc-bayern-munchen- ... 18850.html

Iskreno sam razocaran onakvim odnosom spram trenera. U vise navrata sam rekao da je evidentno da je mrznja prema treneru jaca od ljubavi prema Bajernu.

A cinjenica koliko je Pep publiku razmazio pobjedama i gazenjem je da se prvi poraz poslije xy utakmica tretira kao pad forme, kriza i naravno odmah krene paljba po treneru. Ne prilici to klubu i navijacima koji se hvale gospodskim renomeom.

A sad su se presaltali na pricu nafaka, sreca. To je tacno, sinoc je nafaka malo šiljila za Bajern. Ali daj mi navedi sezonu u kojoj osvajac Lige Sampiona nije imao srecu na svojoj strani.

Smijesno.

Mosaljoze je pravi covjek i vjerovao je u prolaz vise i od mene. Meni ostaje satisfakcija sto sam pogodio sa izmjenama :evil: :thumbup:
skenderija04

#47744 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Ova lutrijaska takmicenja se osvajaju uz dozu srece. Bez toga nista.
tufahija12345

#47745 Re: FC Barcelona

Post by tufahija12345 »

_BataZiv_0809 wrote:
skenderija04 wrote: Ma jel' to tako :evil:
:thumbup:

Ako ti ne bude mrsko, pogledaj moj post kad se utakmica zavrsila:

http://forum.klix.ba/fc-bayern-munchen- ... 18850.html

Iskreno sam razocaran onakvim odnosom spram trenera. U vise navrata sam rekao da je evidentno da je mrznja prema treneru jaca od ljubavi prema Bajernu.

A cinjenica koliko je Pep publiku razmazio pobjedama i gazenjem je da se prvi poraz poslije xy utakmica tretira kao pad forme, kriza i naravno odmah krene paljba po treneru. Ne prilici to klubu i navijacima koji se hvale gospodskim renomeom.

A sad su se presaltali na pricu nafaka, sreca. To je tacno, sinoc je nafaka malo šiljila za Bajern. Ali daj mi navedi sezonu u kojoj osvajac Lige Sampiona nije imao srecu na svojoj strani.

Smijesno.

Mosaljoze je pravi covjek i vjerovao je u prolaz vise i od mene. Meni ostaje satisfakcija sto sam pogodio sa izmjenama :evil: :thumbup:

barca prošle godine :D :D sve poderala
MOSALJOZE

#47746 Re: FC Barcelona

Post by MOSALJOZE »

Da,baš sam sad malo analizirao kako su timovi došli do LŠ.
Barca izdominirala,mislim da nisu imali veći kiks.
Real,na guzove,vise sretno nego spretno
Bayern jeste ponizio Barcu,ali je i imao sreće protiv Arsenala
Čelzi u Minhenu :skoljka:
Ne sjećam se kako je išao Barcin put 2011
Inter protiv Bayerna,više sreće nego pameti
....
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#47747 Re: FC Barcelona

Post by _BataZiv_0809 »

Pa dobro, ona utakmica koja je zavrsila 3:0, ne bi bilo nerealno ni da je zavrsila 0:0. Bajern je bio i vise nego ravnopravan, a onda se dogodio Mesi :izet:

Sreca je i sto su igrali protiv Bajerna bez pola prve ekipe :D

Doduse ovo je analiza ako cemo bas u detalj, ali cinjenica je da je bilo itekako dominantno :thumbup:
tufahija12345

#47748 Re: FC Barcelona

Post by tufahija12345 »

skenderija04 wrote:

P.S.

Ne mogu se sloziti. S razlogom se MSN vuce po medijima, sve fantasticno. Ali kad skontas, tu ti je najbolji stoper svijeta Pique (po Ferdinandu), Iniesta (za kojeg mislim da je sve u svemu bolji igrac nego sto je Zidane bio, imam pravo to mislit :D :D ), Buskec (najinteligentniji igrac ikad), Alves (vec skoro 10 godina najbolji bek svijeta), Alba (najborzi bek svijeta mozda), Rakitic (i poginut ako treba). Uglavnom, cak i realov galaktikosi iz 2000 i neke nisu imali toliko najboljih igraca u prvih 11. Ovo sto barca ima je strasno.

Cak sta vise, mislim da je od bajerna bolja ona Barcelona bez Messija sto je pobjedila reala 4 0 nedavno.
Saian

#47749 Re: FC Barcelona

Post by Saian »

_BataZiv_0809 wrote:Pa dobro, ona utakmica koja je zavrsila 3:0, ne bi bilo nerealno ni da je zavrsila 0:0. Bajern je bio i vise nego ravnopravan, a onda se dogodio Mesi :izet:

Sreca je i sto su igrali protiv Bajerna bez pola prve ekipe :D

Doduse ovo je analiza ako cemo bas u detalj, ali cinjenica je da je bilo itekako dominantno :thumbup:
nisam razumio, jel se dominantno odnosi na Barcelonu, oni bili dominantni, dok je Bayern, iznad, gore, bio ravnopravan?
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#47750 Re: FC Barcelona

Post by _BataZiv_0809 »

Saian wrote:
nisam razumio, jel se dominantno odnosi na Barcelonu, oni bili dominantni, dok je Bayern, iznad, gore, bio ravnopravan?
U konretnoj utakmici Bajern je bio i vise od ravnopravnog do Mesijeve bravure.

A generalno gledajuci osvajanje Lige prvaka od strane Barselone je dominantno.
Post Reply