Dodao bih i Italijane ovdje, najsugaviji sulucker wrote:dok je to iz turske,grcke i holandije ne moze to valjatnastimam im staru
Ali veceras su mi najdrazi prodjose ziceri
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Dodao bih i Italijane ovdje, najsugaviji sulucker wrote:dok je to iz turske,grcke i holandije ne moze to valjatnastimam im staru
rekoh ti ja previse je to, eno i benfica te zajebanema me tamo wrote:Procitao sam ja ovdje moj Todde i Trabzona i Bešiktaš..
Nebi se kladio na ogavne prljave turke da mi za lijeka treba..
Elche je bio izgledan kec šteta da nisam, Valladolid je baš prop'o.
Htio sam i Ajaxa keca..
Ne znam što nisam...![]()
Baš izbjegao mine, al' cini se da ce Malaga zajebat samo kako oni znaju..
todd_smith wrote:
previse je to, ja igrao 100 na Juve i Napoli, vraca nazad 170
kontao sam jos Atletico ali kontam Kup je, tamo vamo ce, i nisam, i eno zavrsili 2-2
ma na onaj moj sistemhodža wrote:todd_smith wrote:
previse je to, ja igrao 100 na Juve i Napoli, vraca nazad 170
kontao sam jos Atletico ali kontam Kup je, tamo vamo ce, i nisam, i eno zavrsili 2-2
zar ti uplaćuješ ??
namjestena utakmica 1000000000000000000% pa benfika nije u stanju aut u drugom poluvremenu pravilno da izvede...imaju slobodan udarac u 92 minuti 27-28 metara od gola i niko ne ide u sesnaesterac...ali niko.nema me tamo wrote:Pa vodila Benfika, još imam prolaz 1 25 kvota..
Ceko bi Malagu prolaz još ostalo je sve prošlo..
Loše pocelo pravo ocekujem katastrofalnu noć i da im vratim 40% od zadnjih dana.
todd_smith wrote:ma kup je to, to ti je haman ko prijateljska
u kupovima se samo na Mourinha kladi jer je njemu svaki trofej vazan, ovi ostali igraju kako treba samo ako je finale neko
kockar_iz_mahale wrote:za veceras![]()

ma kod mene svaki dan...ili na jednom ili na dva tiketa padam po jedan par... a uplatim po 5-6 tiketa...nema me tamo wrote:Pa Tirkize ti iste cekao kao i ja..![]()
Evo 3 - 1 Malaga ocekivano..
A jebem ti Benfiku..
Nakon što te neki par ovako obori i s tako malom kvotom uvijek te krene maler par dana..
Tirkiz wrote:ma kod mene svaki dan...ili na jednom ili na dva tiketa padam po jedan par... a uplatim po 5-6 tiketa...nema me tamo wrote:Pa Tirkize ti iste cekao kao i ja..![]()
Evo 3 - 1 Malaga ocekivano..
A jebem ti Benfiku..
Nakon što te neki par ovako obori i s tako malom kvotom uvijek te krene maler par dana..
puno parova igramo...2-3 para je najbolje igrati...
benfiku sam gledao od kad su izjednacili...znaci nisu ni pokusali da ponovo daju gol...evo sad gledam benfika i braga opet igraju u 25 kolu portugalske lige...ako zatreba benfici za prvo mjesto vjerovatno ce braga tu utakmicu izgubiti.
danas sam stavio hajde 10 ojra na neki grcki tim kvota 2,7 i bas taj tim gubi , preko bwina mozes da gldas tekmu uzivo , jebote na kojoj livadi igraju koji teren ko da je 1 000.000.000 svinja proslo .... kontam u sebi e koji sam ja biserlucker wrote:dok je to iz turske,grcke i holandije ne moze to valjatnastimam im staru

Velkoski wrote:
![]()
![]()
http://pokit.org/get/img/81f30f4ab87138 ... 942fea.jpg
a ovim Turcima se sjetim mame, nikad više na lisku ne idu
Brat wrote:Kako ono ide bonus na bet365? Moram triput obrnuti bonus ili ukupni deposit po kvoti ne manjoj od 1.5, da bih digao pare?