FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Tito_i_Partija

#47701 Re: FC Barcelona

Post by Tito_i_Partija »

MOSALJOZE wrote:Pišu li mediji u Španiji,o prelasku Alabe u Barcu?Svako malo pročitam,kako su zainteresovani,spominje se cifra od 60 miliona :-)
Zar J.Alba nije dovoljam :?
Pa nije zato sto je Alaba daleko bolji igrac. Jordi uglavnom ima samo brzinu.
skenderija04

#47702 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

ADRIANO 2017

zvanicno

y nejasno :D
Saian

#47703 Re: FC Barcelona

Post by Saian »

ima li link kakav, flash, ne mogu veetle ili sopcast. Hvala!
Saian

#47704 Re: FC Barcelona

Post by Saian »

Saian

#47705 Re: FC Barcelona

Post by Saian »

e bravo majstore, hvala :D
Saian

#47706 Re: FC Barcelona

Post by Saian »

Image

ma nista majstore :oops: :D
Kemal Malovčić

#47707 Re: FC Barcelona

Post by Kemal Malovčić »

sada izvuć i preslušat reala
skenderija04

#47708 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Kemal Malovčić wrote:sada izvuć i preslušat reala
Eto ih za dva kola. Ovakvom igrom ni sa Benficom nije sigurno :D
Libyano

#47709 Re: FC Barcelona

Post by Libyano »

LE je odlučio protiv svakog odigrati samo onoliko koliko mora, uopšte se ne troše bespotrebno, što je recimo primjer kod Reala.
To izgleda loše na momente i daje pogrešnu predstavu o ekipi, ali ima smisla... Igrači uvijek ostaju u ubjeđenju da trebaju dati više :)
Tako mi je žao što je dobar dio nosilaca teme otišao, danima ne bude nijednog posta, prođe utakmica nema komentara...
Je li to došlo do zasićenja...
Kemal Malovčić

#47710 Re: FC Barcelona

Post by Kemal Malovčić »

Libyano wrote:LE je odlučio protiv svakog odigrati samo onoliko koliko mora, uopšte se ne troše bespotrebno, što je recimo primjer kod Reala.
To izgleda loše na momente i daje pogrešnu predstavu o ekipi, ali ima smisla... Igrači uvijek ostaju u ubjeđenju da trebaju dati više :)
Tako mi je žao što je dobar dio nosilaca teme otišao, danima ne bude nijednog posta, prođe utakmica nema komentara...
Je li to došlo do zasićenja...
I ja imam takav dojam.

To se večeras vidjelo nakon gola Topdžija, da su se uozbiljili, pogotovo u napadu i presingu na polovini Arsenala.

A volio bih Real, ujedno da ih prođemo i spriječimo Cea da nabija golove.
Libyano

#47711 Re: FC Barcelona

Post by Libyano »

Može Ce nabijati golove, ali više ni Realu ne znače ništa, jer im je raspored loš, 5 nekim levatima, pa nijedan Atleticu, pa 4 levatu pa nijedan Barci :)
U Barci se pored Messija živog još niko ne usuđuje ganjati individualne rekorde, ali ove godine će postaviti kao trojac rekord jednom za sva vremena :-D
MOSALJOZE

#47712 Re: FC Barcelona

Post by MOSALJOZE »

Bayern ovu Barcu ne može proći u dvije tekme,jedna tekma je već druga priča.Gledsm sad pregled,igraju se fudbala :thumbup:
skenderija04

#47713 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

MOSALJOZE wrote:Bayern ovu Barcu ne može proći u dvije tekme,jedna tekma je već druga priča.Gledsm sad pregled,igraju se fudbala :thumbup:
Nisi gledao ovo veceras. Vidi, ko moze dati vise golova: Barcin trio ili Bayern gdje su 6-7 igraca u prilici da zabiju? Vidio sam produzetak, udje Thi i onaj mali ( gdje ste njega nasli, u 110-toj minuti pretrci teren sa loptom :? )

P.S.

Pratio sam "vas" foirum krajickom oka. Ti si pravi navijac , ostalo ... :D :D :D
skenderija04

#47714 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Libyano wrote:Može Ce nabijati golove, ali više ni Realu ne znače ništa, jer im je raspored loš, 5 nekim levatima, pa nijedan Atleticu, pa 4 levatu pa nijedan Barci :)
U Barci se pored Messija živog još niko ne usuđuje ganjati individualne rekorde, ali ove godine će postaviti kao trojac rekord jednom za sva vremena :-D
Svi znamo kako ovo funkcionise. Dan kada se ne poklope kockice i ova trojica zakazu, bice cupavo.
skenderija04

#47715 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Pogledajte Neymarove tene :D :D :D :D :D :D :D :D

https://twitter.com/Rafinha

Image
Last edited by skenderija04 on 17/03/2016 00:14, edited 1 time in total.
Dr Baltazar

#47716 Re: FC Barcelona

Post by Dr Baltazar »

skenderija04 wrote:
MOSALJOZE wrote:Bayern ovu Barcu ne može proći u dvije tekme,jedna tekma je već druga priča.Gledsm sad pregled,igraju se fudbala :thumbup:
Nisi gledao ovo veceras. Vidi, ko moze dati vise golova: Barcin trio ili Bayern gdje su 6-7 igraca u prilici da zabiju? Vidio sam produzetak, udje Thi i onaj mali ( gdje ste njega nasli, u 110-toj minuti pretrci teren sa loptom :? )

P.S.

Pratio sam "vas" foirum krajickom oka. Ti si pravi navijac , ostalo ... :D :D :D
Mali Coman je ono odradio, ali i on je ušao kao zamjena oko 70. minute tako da je bio svjež.

Čisto informativno, koliko je Barca dala golova ako se izuzmu golovi MSN-a ?
skenderija04

#47717 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Dr Baltazar wrote:
skenderija04 wrote:

P.S.

Mali Coman je ono odradio, ali i on je ušao kao zamjena oko 70. minute tako da je bio svjež.
Aaaaaa. Ok , ali bez obzira, ko je on?
Dr Baltazar

#47718 Re: FC Barcelona

Post by Dr Baltazar »

Doveli su ga iz Juventusa na pozajmicu na početku ove sezone, ali uz mogućnost otkupa ugovora što će iskoristiti sigurno. Kad je došao u Bayern nije znao predriblati igrača prvih par utakmica, ali očito treninzi sa jakim i iskusnim krilima su odradili svoje. Da Ribery još uvijek nema ime (koliko god mi bio drag) u klubu, po pitanju forme Coman bi bio ispred njega u sastavu.
skenderija04

#47719 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Dr Baltazar wrote:Doveli su ga iz Juventusa na pozajmicu na početku ove sezone, ali uz mogućnost otkupa ugovora što će iskoristiti sigurno. Kad je došao u Bayern nije znao predriblati igrača prvih par utakmica, ali očito treninzi sa jakim i iskusnim krilima su odradili svoje. Da Ribery još uvijek nema ime (koliko god mi bio drag) u klubu, po pitanju forme Coman bi bio ispred njega u sastavu.
Opak igrac...Izgleda mlad.
Dr Baltazar

#47720 Re: FC Barcelona

Post by Dr Baltazar »

skenderija04 wrote:
Dr Baltazar wrote:Doveli su ga iz Juventusa na pozajmicu na početku ove sezone, ali uz mogućnost otkupa ugovora što će iskoristiti sigurno. Kad je došao u Bayern nije znao predriblati igrača prvih par utakmica, ali očito treninzi sa jakim i iskusnim krilima su odradili svoje. Da Ribery još uvijek nema ime (koliko god mi bio drag) u klubu, po pitanju forme Coman bi bio ispred njega u sastavu.
'96 godište, ne može idealnije :D A Costa '90. Ako ništa, Pep nam je doveo budućnost na krilima.
LSD

#47721 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Da je kako izvuci Benficu ili Vukove :-)

ovo veceras je bilo porilicno loše vecinu utakmice :roll: rezultat zavara
skenderija04

#47722 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Dr Baltazar wrote:
skenderija04 wrote:
'96 godište, ne može idealnije :D A Costa '90. Ako ništa, Pep nam je doveo budućnost na krilima.
Pep je takav kakav je. Tvrdoglav, fanatican, obsesivan...Uzmi ili ostavi ali u kompletu. Ne zeli lose Bayernu. Ostavice iza sebe par igraca na koje ce moci racunati u sljedecih 5-6 sezona.
Libyano

#47723 Re: FC Barcelona

Post by Libyano »

skenderija04 wrote:
Libyano wrote:Može Ce nabijati golove, ali više ni Realu ne znače ništa, jer im je raspored loš, 5 nekim levatima, pa nijedan Atleticu, pa 4 levatu pa nijedan Barci :)
Svi znamo kako ovo funkcionise. Dan kada se ne poklope kockice i ova trojica zakazu, bice cupavo.
Mjesecima igraju tako sigurno, nema nasreću golova, pobjeda kroz prste...
Ja samo očekujem da se to desi, nekako mi nemoguće da odrade sezonu do kraja na ovakav način, i da pamtimo A. Bilbao, Celtu i donekle Sevillu :)
skenderija04

#47724 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Libyano wrote:
skenderija04 wrote:
Mjesecima igraju tako sigurno, nema nasreću golova, pobjeda kroz prste...
Ja samo očekujem da se to desi, nekako mi nemoguće da odrade sezonu do kraja na ovakav način, i da pamtimo A. Bilbao, Celtu i donekle Sevillu :)
Sad smo dosli do ove situacije da smo svi u rukama (nogama) ove trojice :D I predsjednik i trener i saigraci i navijaci. Njih trojica su sistem! Ako nista, u najboljim smo rukama :D
drugtito2011

#47725 Re: FC Barcelona

Post by drugtito2011 »

Koliko utakmica bez poraza u nizu? 35,36?
Post Reply