Upravo treći.mayab wrote:Koji dio?
Meni je prvi sasvim OK, drugi pizdarija djetinjarija
![]()
(mislim puno pretjerivanja, što je previše, previše je!), ne znam šta će biti sa trećim
Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Moderator: _BataZiv_0809
- johnnykola
#47701 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
- mayab
#47702 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Zanimljivo da i na IMDB i na Rotten Tomatoes, drugi bolje ocjenjen od prvogjohnnykola wrote:Upravo treći.mayab wrote:Koji dio?
![]()
(mislim puno pretjerivanja, što je previše, previše je!), ne znam šta će biti sa trećim
- johnnykola
#47703 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Ma ovaj je baš kažu podero, bolji od oba prethodnika.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47704 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Odlična akcija, sva triSmokingMan wrote:Ko se svo ovo vrijeme,kao ja,dvoumio oko filma John Wick,neka pogleda.Ja sam se baš pravo zabavio gledajući...
- problemnatravunu
#47705 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Akcija "smozgom" je uvijek dobra, ali u JW 2 je i meni sve ono prilicno bez mozga, dječije naivno, pretjerano 
- SmokingMan
#47706 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Prva dva nastavka sam spržio sinoć.Čekam da izađe kvalitetniji snimak za treći nastavak,još je onaj HDCAM.Tomahawk11 wrote:Odlična akcija, sva triSmokingMan wrote:Ko se svo ovo vrijeme,kao ja,dvoumio oko filma John Wick,neka pogleda.Ja sam se baš pravo zabavio gledajući...
- forum_selektor
-
90minut
#47708 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
mayab wrote:Koji dio?
![]()
Aha prvi ti nije pizdarija, a drugi jeste
- johnnykola
#47709 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Kino Meeting Point 20.00.
-
BJB
- chakany
#47711 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Ovaj Yesterday je kao neka bajka. Nije loše, može se pogledati. Iako, meni definitivno najbolji od istog režisera je Slumdog Millionaire.
https://www.imdb.com/title/tt8079248/?r ... f_=nv_sr_1
https://www.imdb.com/title/tt8079248/?r ... f_=nv_sr_1
- Logovan
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47713 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Jovan Fitilj, 3. deojohnnykola wrote:
- beni-bu-man
#47714 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
izaso je i torentTomahawk11 wrote:Jovan Fitilj, 3. deojohnnykola wrote:
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47715 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Šta će mi, gledao već 
- johnnykola
#47716 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Cinemax 20.00.
Kultni horor koji je postao klasik napravljen je bez ikakvih specijalnih efekata i jeftinih trikova zastrašivanja, s istinskom snagom postignutom zanimljivom vizualnošću, negativnim referencama na katoličanstvo, dezorijentirajućom kamerom iz ruke ili moćnim soundtrackom koji se transformira od nevine uspavanke do zastrašujućih apstrakcija.
Mladi bračni par Rosemary (M. Farrow) i Guy (J. Cassavetes) useli se u zgradu loše reputacije. Susjedi su im prijateljski nastrojen stariji par – Roman (S. Blackmer) i Minnie (R. Gordon) Castevet, koji Rosemary pružaju više pažnje no što bi ona to željela. Uskoro se počinju događati neobične stvari – djevojka iz zgrade pogine na nerazjašnjen način, Rosemary progone strašne noćne more, iza susjednog zida čuju se neobični napjevi, a i Guy postaje drugačiji nego inače – hladan i dalek. Kad Rosemary zatrudni, posve suprotno očekivanom počinje gubiti na težini, blijeda je i iscrpljena, a muče je i jaki bolovi. Uskoro počinje sumnjati da stanari zgrade imaju nekakav njoj nepoznat plan za njezino nerođeno dijete i ona će pokušati učiniti sve da ga zaštiti. No, možda nije dijete ono koje treba zaštitu.
Mia Farrow je izvrsna, jer kako tenzija raste, i mi osjećamo isto što i ona – isprva radoznalost, potom sumnju, pa paralizirajući strah i na kraju spoznaju. Zanimljivo je spomenuti da se u sceni na kućnoj zabavi pojavljuje i Sharon Tate, te da glas oslijepjela glumca preko telefona pripada Tonyju Curtisu.
Film se na mapi Movielanda nalazi kao remek-djelo u kvadrantu F6:

P.S. Ako ste na Telemachu u BiH, prema ovim uputama između ostalih za džaba aktivirajte i Cinemax na kojem će večeras ići Beba.
- SmokingMan
#47717 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Meni je ovaj treći dio do sada najbolji,jedva čekam nastavak jer su "Morpheus" i "Neo" pissed off...Tomahawk11 wrote:Jovan Fitilj, 3. deojohnnykola wrote:
Nemate pojma koliko m,i je drago što njih dvojicu opet vidim zajedno u jednom filmu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47718 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Meni smeta što se dosta dobrih trilogija uništi kad krene 4., 5., n-ti nastavak 
- SmokingMan
#47719 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Ne vjerujem da će biti više od ukupno četir filma,ovo bi trebala biti završnica,defo. 
-
armminn
#47720 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Pozdrav.Nigdje ne mogu da nadjem john wick 3 i film Anna 2019 da nije cam verzija za gledanje online.Da li neko zna? Ili treba da skinem sa interneta da bih imao hd.Savjet
- johnnykola
#47721 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

BHT1 21.00.
Christopher Nolan napisao je, producirao i režirao ovaj film za koji je, nakon završenog snimanja, izjavio da mu je bio najzahtjevniji projekt karijere. U svom novom filmskom uratku okupio je uistinu veličanstvenu glumačku postavu koju predvode Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe, Ellen Page i Tom Berenger, Marion Cotillard i Michael Caine.
Leonardo DiCaprio je Dom Cobb, muškarac koji posjeduje mogućnost manipuliranja snovima. Zahvaljujući ovoj fantastičnoj sposobnosti Cobb je postao iznimno tražen od strane moćnih korporacija koji koriste njegove jedinstvene vještine kako bi nadmudrili konkurenciju i domogli se vrijednih informacija. Ipak, njegov najnoviji zadatak je drugačiji od bilo čega što je prije radio.
Film je dobitnik 142 nagrade od kojih je potrebno istaknuti četiri nagrade Oscar i to za najbolje specijalne efekte, najbolji zvuk, najbolju montažu zvuka, najbolju kameru te pregršt drugih nagrada i nominacija.
Christopher Nolan ovaj je scenarij pisao 7 godina, a film je dobio izvanredne ocjene kritičara.
Inception se može naći na mapi Movielanda u kvadrantu E3:

TV 1000 22.40
Kako je to živjeti na međuspratu u vušegli Džona Malkovića, za kućnog ljubimca imati majmuna i stotine drugih karafeka u ovom ludilu od filma znat ćete kad bacite oko.
Film se na mapi Movielanda nalazi u kvadrantu E4:

HRT3 20.05.
Šezdesete su zakucale i na vrata bjelovarske obitelji Ančić. Nova će epoha ostaviti neizbrisive tragove na članovimna obitelji - ocu Branku, isprva odgovornom partijcu koji se s propašću svog preduzeća baca u privatne poduzetnike, nanovo oživjevši obiteljski klesarski zanat; majci Nevenki koja uz stalni posao nastavnice pokušava biti što savjesnija žena, majka, sestra, snaha i domaćica; baki Ruži kojoj se polako ali sigurno prikrada neizbježna senilnost; ujaku Emilu, sitnom šverceru i muljatoru u stalnom sukobu s narodnom milicijom; maloj seki Bibi, obiteljskoj komentatorici i zajedljivki koja se mora pomiriti sa svojim odrastanjem; te napose Fruli, plahom dječaku koji sve promjene u obitelji i oko nje budnim okom prati i upija i pokušava samom sebi stvoriti sliku što je on zapravo, to jest što se od njega očekuje da bude. Zajedno s Frulom i njegovim društvom putujemo kroz ono što je šezdesete učinilo šezdesetima i otkrivamo svu ljepotu prvih šuškavaca, odlazaka u kino, prve televizije, rock and rolla i prvih ljubavnih iskustava, dok djetinjstvo ne završi i započne novo deseteljeće s novim zanimljivostima i novim obavezama.
- johnnykola
#47722 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

RTS1 23.00.
Odličan film Danny Boylea. Sve preporuke. Kao neka preteča njegovog Trainspottinga.

Shallow Grave, dugometražni debi slavnog, i Oscarom nagrađenog, britanskog redatelja Dannyja Boylea (Slumdog Millionaire, 28 Days Later), crnohumorna je priča o trojici cimera koji stjecajem okolnosti dođu u posjed velike količine novca. Naravno, stvari uskoro izmiču kontroli i rascjep među nekad bliskim prijateljima postaje sve veći.

David, Alex i Juliet u potrazi su za cimerom. Nakon što je s lakoćom prošao testni intervju i platio im ručak, Hugo je odmah osvojio simpatije troje budućih cimera. No, idući dan ga pronalaze mrtvog nakon što se predozirao drogom. Uz njegovo tijelo pronađu kovčeg krcat novcem. Nađu se u dilemi dali prijaviti smrt ili zadržati novac. Izaberu drugu opciju - odluče raskomadati i sakriti tjelo te, naravno, zadržati novac.
Film se nalazi na Criterion listi trilera ovdje. Također, na mapi Movielanda film se nalazi u kvadrantu H6:

Cijeli se može pogledati ovdje:
- johnnykola
#47723 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

HRT3 20.05.
Total traumatska iskustva u mladog Rakonje kao što sam i sam. Jana nema šta sve ne potrefi i to završi tragično za preslušavanja Iggyja Popa albuma Idiot.

Film Control se na mapi Movielanda nalazi u kvadrantu C5:

RTS1 22.20.
Fakat odličan triler. Jedan od najboljih filmova koje sam pogledao 2017. godine. Nema dasaka do onih koje život znače. A eto, značile su i za smrt.
- Nisrin
#47724 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
ALITA-BATTLE ANGEL

-
90minut
#47725 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Baš me zanima na koje misliš kad kazes kad krene 4 nastavak pošto sam uvjeren da takvih nema ili ih ima na prste jedne ruke.Tomahawk11 wrote:Meni smeta što se dosta dobrih trilogija uništi kad krene 4., 5., n-ti nastavak